drdedus Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Χανιά Κρήτης στο Jumbo κοντά στην περιοχή Μακρύς Τοίχος για όσους γνωρίζουν. Στο πάρκινγκ του Jumbo μόνο Edge η Wind έστω και με φουλ σήμα. Μόλις μπείς στο κατάστημα και προχωρήσεις λίγο πιο μέσα απο την είσοδο πιάνει δεν πιάνει 1 μπάρα ή το χάνει .... εκεί από την καντίνα στην θάλασσα μέχρι και την εθνική σε όλη αυτή την ευθεία και με voda παίζουν πάντα drop calls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Πολύ δυνατές ταχύτητες 3g στο Λάκκωμα Χαλκιδικής! Ρεκόρ θα έλεγα! Σε χωριά της Λακωνίας και στην Αθήνα (το βράδυ με λιγότερη κίνηση) έχω δει και 30αρια με WIND 3G. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χανιά Κρήτης στο Jumbo κοντά στην περιοχή Μακρύς Τοίχος για όσους γνωρίζουν. Στο πάρκινγκ του Jumbo μόνο Edge η Wind έστω και με φουλ σήμα. Μόλις μπείς στο κατάστημα και προχωρήσεις λίγο πιο μέσα απο την είσοδο πιάνει δεν πιάνει 1 μπάρα ή το χάνει και τελείως. Και η κόκκινη το ίδιο μιας και έχω δίκαρτο και μπορούσα να κάνω σύγκριση. Ξαναπιάνουν οριακά στον διάδρομο μεταξύ των ορόφων και πιάνει 2-3 μπάρες στα ταμεία στην έξοδο. Προφανώς για κάποιο λόγο ακόμα και με την αναβάθμιση καμία δεν έβαλε κεραία στην περιοχή που είχε πρόβλημα απο παλιά. Να μην ξέρουν οτι γενικά η περιοχή έχει πρόβλημα; Εκτός και αν οι ιδιοκτήτες δεν επιτρέπουν να στηθεί κεραία κοντά στο κατάστημα οπότε μιλάμε για ηλίθιους! Έστειλα e-mail στην Wind αναφέροντας το πρόβλημα να δω τι θα μου απαντήσουν... Για 4G δεν ξέρω αν πιάνει μιας και δεν έχω αντίστοιχη συσκευή αλλά και να πιάνει 4G τι να το κάνεις που είναι μόνο για δεδομένα. Κι άμα είσαι μέσα κανα-δυό ώρες αντε να σε βρούν στο τηλέφωνο! Μαύρα χάλια!!! Στα Jumbo της Αθήνας τα ίδια περίπου. Ειδικά σε αυτό το μεγάλο, που είναι απέναντι από το Mall στο Μαρούσι, όταν κατεβαίνεις στον κάτω όροφο, δεν έχει σήμα καμία εταιρεία!! :p Μόνο όταν πας κοντά στα ταμεία πιάνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Το ίδιο και στο Jumbo στο Βόλο με εξαίρεση τη Cosmote που έχει νόμιμη κεραία στο συγκρότημα του εμπορικού. Vodafone-Wind πρέπει να βελτιώθηκαν αλλά πάλι θυμάμαι ότι είχα "πρόβλημα". Vodafone έχει σήμα (και H+), απλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι εικονικό. Άλλοτε λειτουργεί, άλλοτε όχι. Για εσωτερικούς χώρους πάντα. EDGE πάντως έχει. Ευτυχώς που η Cosmote έχει κι αυτόν τον σταθμό, γιατί γενικότερα στα Παλιά, πάσχει η κάλυψή της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Vodafone έχει σήμα (και H+), απλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι εικονικό. Άλλοτε λειτουργεί, άλλοτε όχι. Για εσωτερικούς χώρους πάντα. EDGE πάντως έχει. Ευτυχώς που η Cosmote έχει κι αυτόν τον σταθμό, γιατί γενικότερα στα Παλιά, πάσχει η κάλυψή της Θυμάμαι ότι είχα αλλάξει από Vodafone->Cosmote (roaming) για να μιλήσω σε αυτή την περιοχή. Ναι είχε σήμα η Vodafone αλλά πολύ ασταθές και εικονικό. Και εντάξει δεν έχει τις άδειες της ΚΟΣΜΟΤΕ να βάζει κεραία μέσα στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσει. Η Wind ήταν στα ίδια επίπεδα με Vodafone αλλά χωρίς 3G. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Θυμάμαι ότι είχα αλλάξει από Vodafone->Cosmote (roaming) για να μιλήσω σε αυτή την περιοχή. Ναι είχε σήμα η Vodafone αλλά πολύ ασταθές και εικονικό. Και εντάξει δεν έχει τις άδειες της ΚΟΣΜΟΤΕ να βάζει κεραία μέσα στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσει. Η Wind ήταν στα ίδια επίπεδα με Vodafone αλλά χωρίς 3G. Για Τα Jumbo ισχύει αυτό που λες σχετικά με Vodafone-Cosmote. Αλλά γενικά στα Παλιά, η πράσινη είναι ψιλοχάλια.. για Wind έχουμε κανένα νέο με το LTE στο Πήλιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για Τα Jumbo ισχύει αυτό που λες σχετικά με Vodafone-Cosmote. Αλλά γενικά στα Παλιά, η πράσινη είναι ψιλοχάλια.. για Wind έχουμε κανένα νέο με το LTE στο Πήλιο; Στην άλλη πλευρά του σιδηρόδρομου έχει πρόβλημα η ΚΟΣΜΟΤΕ. Και σημαντικό μάλιστα. Αναφέρομαι σε εσωτερικούς χώρους. Ευτυχώς έχει αυτή την κεραία στο κέντρο του Βόλου σε mood radio-Cosmote και καλύπτει την περιοχή. Anyway. Η Vodafone στο Βόλο είναι πολύ καλύτερη από όλες. Αυτή ήταν η εντύπωση που είχα μέχρι πρόσφατα. Αλλά καμία δεν έχει καλή κάλυψη. Και εδώ κάπου κλείνει η σύγκριση (συγνώμη Μαρκ) Για Πήλιο δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Αν έχω κάποιο update θα σου πω. Φαντάζομαι ότι αν δεν αναβάθμισε με Victus έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας :cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Στα jumbo του αμυγδαλεωνα Καβάλας(υπερκαταστημα είχα σημα με wind..με κόκκινη Όχι..τουλάχιστον όχι στο μεγαλύτερο μέρος.με την πράσινη σταθερά 1 γραμμή 4G. Για τα τούνελ δεν ξέρω.η πράσινη έχει σε όλα όσα εχω πάει..τουλάχιστον μέχρι τα Ιωάννινα παίζει μεταξύ 3Gλιγο και πολυ 4G.επισης θεμα έχουν όλες στην παραλιακή παλιά Εθνική νεας Περάμου Καβάλας -οφρυνιο Καβάλας.με την πράσινη να έχει κάνει μεγάλα βήματα το τελευταίο διάστημα.Μέχρι και η πιο παλιά Εθνική που περνάει απο τα βουνα έχει καλύτερο σήμα.περίεργο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Έφτιαξα το παρακάτω θέμα για όσους ενδιαφέρονται να βλέπουν τις ανανεώσεις των χαρτών κάλυψης των εταιριών κινητής. Σύγκριση χαρτών κάλυψης κινητής τηλεφωνίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6767244#post6767244 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα, αποφάσισα να πάρω κι εγώ μια κάρτα F2G, λόγω του πακέτου με τα 5 GB που παρέχει, για να τη χρησιμοποιώ ως... 3η κάρτα στις διακοπές και να έχω αρκετά ΜΒ (σε συνδυασμό με φοιτητικό What's Up και φοιτητικό CU). Ωστόσο τελικά, το δίκτυο της Wind αποδείχτηκε απογοητευτικό. Έκανα μια δοκιμή μέσα στο σπίτι για να δω την απόδοση του 4G και το σήμα ίσα που μπορούσε να διατηρηθεί σε LTE. Έτρεξα SpeedTest και έφτασε σε ταχύτητες γύρω στα 17 Mbps Download. Όχι όμως για πολύ, γιατί λίγο πριν τελειώσει η μέτρηση, το σήμα γύρισε σε... GPRS! Έκανα και μια βόλτα έξω για να δω ταχύτητες με καλύτερο σήμα, το ταχύτερο που κατάφερα να πετύχω ήταν 30 Mbps Download με 40 Mbps Upload. Παρόλα αυτά, το 3G σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητικό με ταχύτητες μεταξύ 6-8 Μbps. Ας ελπίσουμε ότι η αναβάθμιση, έστω και με καθυστέρηση, θα βελτιώσει τα πράγματα και δεν θα μείνουν σε αυτή την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Καλησπέρα, αποφάσισα να πάρω κι εγώ μια κάρτα F2G, λόγω του πακέτου με τα 5 GB που παρέχει, για να τη χρησιμοποιώ ως... 3η κάρτα στις διακοπές και να έχω αρκετά ΜΒ (σε συνδυασμό με φοιτητικό What's Up και φοιτητικό CU). Ωστόσο τελικά, το δίκτυο της Wind αποδείχτηκε απογοητευτικό. Έκανα μια δοκιμή μέσα στο σπίτι για να δω την απόδοση του 4G και το σήμα ίσα που μπορούσε να διατηρηθεί σε LTE. Έτρεξα SpeedTest και έφτασε σε ταχύτητες γύρω στα 17 Mbps Download. Όχι όμως για πολύ, γιατί λίγο πριν τελειώσει η μέτρηση, το σήμα γύρισε σε... GPRS! Έκανα και μια βόλτα έξω για να δω ταχύτητες με καλύτερο σήμα, το ταχύτερο που κατάφερα να πετύχω ήταν 30 Mbps Download με 40 Mbps Upload. Παρόλα αυτά, το 3G σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητικό με ταχύτητες μεταξύ 6-8 Μbps. Ας ελπίσουμε ότι η αναβάθμιση, έστω και με καθυστέρηση, θα βελτιώσει τα πράγματα και δεν θα μείνουν σε αυτή την κατάσταση. Μια χαρά είσαι!!Εγώ Μελίσσια πιάνω την εξωφρενική ταχύτητα των 0,08mbps download!!!!!!!Φοβάμαι μη με πάρει ο αέρας!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Παιανία,κοντά στο δημαρχείο, δεν συνδέεται ΚΑΝ!!!Μόνο Κερατέα πιάνει στην περιοχή Δασκαλειό(παραλιακα)κοντά στα 4mbps download...... Edited June 16, 2016 by MIKU Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Δηλαδή πάλι καλά να λέω που πιάνω αυτές τις ταχύτητες! Edited June 16, 2016 by MrMusicman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μονο πάλι καλα..Είναι απο της υψηλότερες για wind Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μονο πάλι καλα..Είναι απο της υψηλότερες για wind Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεσσαλονικη εχω πιασει 12-15Mbps.Καπου εχω screenshots. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για 3G μιλάτε; ~15Mbps έχω πιάσει κι εγώ 3G, νομίζω μέγιστο που χω δει. Και μέγιστο σε 4G 66Mbps. Στην Αθήνα όλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για 3G μιλάτε; ~15Mbps έχω πιάσει κι εγώ 3G, νομίζω μέγιστο που χω δει. Και μέγιστο σε 4G 66Mbps. Στην Αθήνα όλα Ναι,για 3G ειπα τοσο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Τι γίνεται ρε παιδιά με το σήμα στα Jumbo; Βλέπω και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και αναφέρονται προβλήματα. Μποϋκοτάζ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κάνουν; Δεν φτάνει που μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια με τις διαφημίσεις τους μας κόβουν και την επικοινωνία; Χαχαχα! :lol: :p Edited June 17, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση χαρακτηρισμών Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μάλλον λόγω κατασκευής κτιρίων συμβαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο τα jumbo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Σε αυτό το θέμα θα ανεβαίνουν οι ανανεώσεις των χαρτών κάλυψης σε 3g / 4g που ανεβάζουν στις επίσημες σελίδες τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6768450#post6768450 (Το παλαιό θέμα “Σύγκριση χαρτών κάλυψης κινητής τηλεφωνίας” δεν βρίσκεται πλέον σε λειτουργία και δεν θα ανανεώνονται οι χάρτες). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Εχθές στο εξοχικό(κερατέα,περιοχή Δασκαλειό) το βράδυ η wind έπιανε με 3G 1,24 mbps σε speedest.Την ίδια ώρα η cosmote με 13,46 mbps.Το πρωί σήμερα η wind ανέβηλε στο 5 περίπου.Γιατί αυτή η διαφορά μεταξύ ημέρας (πρωι) και βραδιού?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Λογω κοσμου στην κεραια που ησουν συνδεμενος..αν επιασες 5 εχει το νεο 3 g Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Λογω κοσμου στην κεραια που ησουν συνδεμενος..αν επιασες 5 εχει το νεο 3 g Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το νέο,αλήθεια πόσο μπορεί να πιάσει ,μέγιστα, το 3G της WIND?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το νέο,αλήθεια πόσο μπορεί να πιάσει ,μέγιστα, το 3G της WIND?? 42Mbps αν το υποστηρίζει το μόντεμ σου :) πρακτικά έχω δει μέχρι 30. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Παιδια παρτε τη μετρηση.Πραγματικα εσπασαν τα κοντερ. http://www.speedtest.net/wp/53615320.png Εχω 21Mbps Modem και εφτασε στιγμαια στα 24.Στο φαναρι των δικαστηριων της Θεσσαλονικης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το νέο,αλήθεια πόσο μπορεί να πιάσει ,μέγιστα, το 3G της WIND?? Με συσκευή για 3G που φτάνει έως 42 Mbps, έχω δει μέχρι 30 με WIND και 31 με "κόκκινη". Δύσκολα θα δεις παραπάνω, από όλες τις εταιρίες. Το upload με την τεχνολογία του 3G, μέχρι 5 Mbps φτάνει, σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σας ευχαριστώ και τους 2!Πάντως πολύ άσχημο που όταν η περιοχή πιάνει λίγο κόσμο αμέσως η ταχύτητες πάτω,με φουλ σήμα!Μερικές φορές με γύρναγε σε Ε.......και αυτό λόγω κόσμου?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts