jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Έτσι και αλλιώς όπως Πάμε Τουρκία θα γίνει το Αιγαίο με.τους.300 ελεεινόυς που μας κυβερνάνε Θα παρακαλέσω να δοθεί προσοχή στο τι γράφουμε. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι εκτός Ο.Π.Χ. αφαιρείται. Υπενθυμίζω ότι πολιτικά σχόλια δεν γίνονται δεκτά και αφαιρούνται. Να δεις Γαύδο (νότια της Κρήτης) πόση Τουρκία (FM και AM "πιάνει")!! Για "σήμα" Wind δε λέω τπτ!! Φαίνεται στους χάρτες, άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ασε το ζω στην Παλαιόχωρα χρόνια. Έπρεπε να περάσουν οι άραβες σε ψηφιακή για να δεις κάπως ανθρώπινα αναλογικά στα Νότια. Κάτω απο την gsm κεραία πάνω απο το kedroforest μαζί με φιλο καραφλιασαμε οταν ακούσαμε ισπανικο σταθμό για κάποια δευτερόλεπτα. Γενικότερα στην Δυτική πλευρα ακούς ιταλικά πάνω στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLunatic1987 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Να δεις Γαύδο (νότια της Κρήτης) πόση Τουρκία (FM και AM "πιάνει")!! Για "σήμα" Wind δε λέω τπτ!! Φαίνεται στους χάρτες, άλλωστε. Δεν εχει σήμα στη Γαύδο η wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν εχει σήμα στη Γαύδο η wind; Only 2G, καλό. 3G οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 ακόμα ? δοκίμασες πρόσφατα? απέναντι γενικότερα τι παίζει τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Απαντήθηκε άμεσα σε 1 ήμερα μετά την επικοινωνία μου ως επαγγελματίας του χώρου (αναφέροντας τους ότι εξαναγκασμένος από την απραξία της και των αδυναμιών του δικτύου θα πρέπει να μετακυλήσω τους πελάτες σε νέα δίκτυα) και άπλα ζήτησα τον χρονικό ορίζοντα αναβάθμισης επισημαίνοντας τους τα θέματα και σοβαρά προβλήματα κάλυψης της Β. Ελλάδας και απάντησαν τα παρακάτω (Λιγο γενικό άλλα τουλάχιστον από το τίποτα ειναι κάτι και η μονή πραγματικά επίσημη απάντηση της εταιρίας) : —————————————————————— Αξιότιμε Κύριε **********, Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό **-**************, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υλοποίηση του πλάνου βελτίωσης του δικτύου της εταιρείας στη βόρεια Ελλάδα, θα ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 σε πολλές περιοχές και θα συνεχίσει και κατά τη διάρκεια του 2017. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Mε εκτίμηση, ***** *********** Wind Customer Experience Team —————————————————————— Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απαντήθηκε άμεσα σε 1 ήμερα μετά την επικοινωνία μου ως επαγγελματίας του χώρου (αναφέροντας τους ότι εξαναγκασμένος από την απραξία της και των αδυναμιών του δικτύου θα πρέπει να μετακυλήσω τους πελάτες σε νέα δίκτυα) και άπλα ζήτησα τον χρονικό ορίζοντα αναβάθμισης επισημαίνοντας τους τα θέματα και σοβαρά προβλήματα κάλυψης της Β. Ελλάδας και απάντησαν τα παρακάτω (Λιγο γενικό άλλα τουλάχιστον από το τίποτα ειναι κάτι και η μονή πραγματικά επίσημη απάντηση της εταιρίας) : —————————————————————— Αξιότιμε Κύριε **********, Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό **-**************, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υλοποίηση του πλάνου βελτίωσης του δικτύου της εταιρείας στη βόρεια Ελλάδα, θα ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 σε πολλές περιοχές και θα συνεχίσει και κατά τη διάρκεια του 2017. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Mε εκτίμηση, ***** *********** Wind Customer Experience Team —————————————————————— Τους ειπες για ολες τις τρυπες στη Βορεια Ελλαδα; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Β.Ελλάδα από ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και μετά. Μέχρι καλοκαίρι Θεσσαλία. Δε τους έμεινε και πολύς χρόνος αλλά εντάξει, δεν είναι και τίποτα τρελό. Αν θέλουν προλαβαίνουν και σε 2 μήνες :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Τους ειπες για ολες τις τρυπες στη Βορεια Ελλαδα; Ναι έστειλα τα πάντα από ανατολή προς δύση. Β.Ελλάδα από ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και μετά. Μέχρι καλοκαίρι Θεσσαλία. Δε τους έμεινε και πολύς χρόνος αλλά εντάξει, δεν είναι και τίποτα τρελό. Αν θέλουν προλαβαίνουν και σε 2 μήνες :) Ουσιαστικα αρχίζουν από Ιούνιο. Υπαρχουν και περιοχές που μπορούν να αναβαθμιστούν πολύ γρήγορα λόγω της προεργασίας που είχε γίνει για το νέο 3g. Υπαρχουν και καταστάσεις δύσκολες που δεν έχει καθόλου 3g/4g και θέλει ριζικές αλλαγές όπως πχ στην καβάλα και στην Θάσο που ειναι ανύπαρκτα τα data. Θα δούμε μέχρι τέλος της χρονιάς τι θα έχει γίνει. εύχομαι να μην κάνουν αναβάθμιση όπως κάνανε στην Θεσσαλία που έχουν αφήσει το έργο στη μέση (αν συγκρίνουμε με Πελοπόννησο και οπού έχουν αναβαθμίσει ούτε καν στην μέση ειναι άπλα στην αρχή).. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (Τώρα περιμενω να ακούσω την "μ#_@:@" οτι σε κάποιους δεν φτανει και θελουν και 1800/2600) Καθόλου ******* δεν είναι. Το να βάζεις 2 κεραίες 800άρες σε μια πόλη 150.000 κατοίκων όπως ο Βόλος και να λες ότι κάλυψες την περιοχή με 4G και να το βάζεις και στον χάρτη κάλυψής σου, είναι το λιγότερο παραπλανητικό. Για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερους χαρακτηρισμούς. Φυσικά ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ να καλυφθεί όλη η επικράτεια, τα βουνά και τα λαγκάδια, με 1800άρες και 2600 συχνότητες. Αυτό είναι ουτοπικό. Αλλά για να λες ότι κάλυψες μια περιοχή με 4G οφείλεις, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα (πρωτεύουσες νομών), να βάζεις κεραίες και σε αυτές τις 2 μπάντες. Όχι μόνο στην 800άρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καθόλου ******* δεν είναι. Το να βάζεις 2 κεραίες 800άρες σε μια πόλη 150.000 κατοίκων όπως ο Βόλος και να λες ότι κάλυψες την περιοχή με 4G και να το βάζεις και στον χάρτη κάλυψής σου, είναι το λιγότερο παραπλανητικό. Για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερους χαρακτηρισμούς. Φυσικά ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ να καλυφθεί όλη η επικράτεια, τα βουνά και τα λαγκάδια, με 1800άρες και 2600 συχνότητες. Αυτό είναι ουτοπικό. Αλλά για να λες ότι κάλυψες μια περιοχή με 4G οφείλεις, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα (πρωτεύουσες νομών), να βάζεις κεραίες και σε αυτές τις 2 μπάντες. Όχι μόνο στην 800άρα. Νομίζεις ότι ο Βόλος έχει περισσότερες από δύο κεραίες δηλαδή; :lol::lol::lol::lol: Αφού της ξηλώσανε όλες τις κεραίες της Wind. Το 1999 είχε 5 κεραίες μέσα στην πόλη και τώρα έχει 3, αντί να γίνουν 10... Με τον Μπέος δε βλέπω και πολύ προκοπή και σε αυτό τον τομέα. Το Μονακό δε θα έχει σήμα :lol: Ενώ της ΚΟΣΜΟΤΕ οι κεραίες; ΑΓΙΑΣΜΑ εκπέμπουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δεν ξέρω πόσες έχει, ούτε πόσες ξήλωσαν, ούτε πόσες θα βάλουν και αν θα βάλουν. Αυτό είναι θέμα της εταιρίας. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάλυψη βλέπω στο κινητό μου. Και το να ενεργοποιείς 2 κεραίες 4G σε μία μόνο μπάντα (800άρα) και να λες ότι κάλυψες τη μισή Μαγνησία το θεωρώ λίγο παραπλανητικό. Ειδικά όταν μιλάμε για τόσο μεγάλες πόλεις όπως ο Βόλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δεν ξέρω πόσες έχει, ούτε πόσες ξήλωσαν, ούτε πόσες θα βάλουν και αν θα βάλουν. Αυτό είναι θέμα της εταιρίας. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάλυψη βλέπω στο κινητό μου. Και το να ενεργοποιείς 2 κεραίες 4G σε μία μόνο μπάντα (800άρα) και να λες ότι κάλυψες τη μισή Μαγνησία το θεωρώ λίγο παραπλανητικό. Ειδικά όταν μιλάμε για τόσο μεγάλες πόλεις όπως ο Βόλος. Συγνώμη αν οι κεραίες αυτές καλύπτουν και μέρος του Πηλίου ποιο είναι το πρόβλημα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 @bayern7 Δηλαδή προτιμάς το gprs η το edge αντί για 800 η μήπως λες να μην θέλουμε και εμείς το αυτονόητο " καλύτερα πλούσιος και υγιείς πάρα φτωχός και άρρωστος? Απλά επειδή όλοι πρέπει να φάμε απο το ξεροκόμματο τέτοιες μέρες λέω ευχαριστώ και με μόνο 800. Ας μπει έστω έτσι να μπορεί να ανταπεξέλθει στα αυτονόητα και μετα προχωράμε. Νομίζω ότι κάτι συζητιέται για τους 700 στην Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δεν ξέρω πόσες έχει, ούτε πόσες ξήλωσαν, ούτε πόσες θα βάλουν και αν θα βάλουν. Αυτό είναι θέμα της εταιρίας. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάλυψη βλέπω στο κινητό μου. Και το να ενεργοποιείς 2 κεραίες 4G σε μία μόνο μπάντα (800άρα) και να λες ότι κάλυψες τη μισή Μαγνησία το θεωρώ λίγο παραπλανητικό. Ειδικά όταν μιλάμε για τόσο μεγάλες πόλεις όπως ο Βόλος. Αποκλείεται να τελείωσε το 4G στο Βόλο με 2 κεραίες στα 800... Ακόμα και η Σπάρτη με λιγότερο από 20.000 κατοίκους, έχει 1800 στο κέντρο! Αλλά το έχουμε πει πολλές φορές να μην παίρνετε κινητά χωρίς 800αρα... Μετά σας φταίει η κάθε WIND... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι κάτι συζητιέται για τους 700 στην Ευρώπη? Στα 700 MHz λένε ότι θα παίζει το επερχόμενο 5G... Προς το παρόν σε αυτή η συχνότητα παίζει 4G μόνο στην Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αποκλείεται να τελείωσε το 4G στο Βόλο με 2 κεραίες στα 800... Ακόμα και η Σπάρτη με λιγότερο από 20.000 κατοίκους, έχει 1800 στο κέντρο! Αλλά το έχουμε πει πολλές φορές να μην παίρνετε κινητά χωρίς 800αρα... Μετά σας φταίει η κάθε WIND... :lol: Δεν τελείωσε το 4G στην Μαγνησία, αλλά στον Βόλο ναι, 2 σταθμοί με 800 πρέπει να είναι... Απλά τους έδωσε 4G για να λέει ότι το έδωσε και (θεωρητικά) να μην είναι πίσω από τις άλλες 2, οι οποίες σε όλη την Μαγνησία πρέπει να έχουν από καμιά 15αριά σταθμούς η κάθε μία:p... Χαζομάρα της κατά τη γνώμη μου, γιατί θα μπορούσε να αποκτήσει κι άλλους συνδρομητές.. Πολύ θα ήθελα να πήγαινα Wind λόγω πακέτων (και βασικά θα επιδιώξω να πάω όταν δω ότι έχει κάνει σοβαρή δουλειά πανελλαδικά), αλλά το mobile internet εδώ, για την ώρα, είναι για κλάματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εγώ μιας και δεν γνωρίζω θέλω να κάνω μια ερώτηση..Στα Τρίκαλα έχουμε το απλό 3G που φτάνει μέχρι Η και με πολυ χαμηλές ταχύτητες.Στα χωριά δε,τα έχουμε ξαναπεί νομίζεις ότι είσαι πίσω από τον κόσμο.Αναβαθμιση και 4G σημαίνει ότι εγώ θα βλέπω Η+ με πολύ καλύτερες ταχύτητες η απλά θα έχουμε 4G της πλάκας και όταν το γυρνάω σε 3G θα πέφτει πάλι στο παλιό κακό Η?Ελπίζω να μην σας μπερδευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Για Βοιωτία έχουμε ειδοποίηση? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγώ μιας και δεν γνωρίζω θέλω να κάνω μια ερώτηση..Στα Τρίκαλα έχουμε το απλό 3G που φτάνει μέχρι Η και με πολυ χαμηλές ταχύτητες.Στα χωριά δε,τα έχουμε ξαναπεί νομίζεις ότι είσαι πίσω από τον κόσμο.Αναβαθμιση και 4G σημαίνει ότι εγώ θα βλέπω Η+ με πολύ καλύτερες ταχύτητες η απλά θα έχουμε 4G της πλάκας και όταν το γυρνάω σε 3G θα πέφτει πάλι στο παλιό κακό Η?Ελπίζω να μην σας μπερδευω Λογικά εσείς θα δείτε LTE 800άρι με το καλημέρα:p Δεν νομίζω πως συμφέρει στον πάροχο να επενδύσει σε UMTS, τουλάχιστον για τώρα. Άλλωστε συνεχώς αυξάνεται ο κόσμος με LTE συσκευές, οπότε είναι πιο πιθανό όλο και περισσότεροι να καλύπτονται με δίκτυο 4G. Δεν αποκλείεται πάντως στους υπάρχοντες ιστούς να προσθέσουν 3G. Το 4G όμως είναι σταθερότερο και σε κάλυψη και στον τρόπο λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λογικά εσείς θα δείτε LTE 800άρι με το καλημέρα:p Δεν νομίζω πως συμφέρει στον πάροχο να επενδύσει σε UMTS, τουλάχιστον για τώρα. Άλλωστε συνεχώς αυξάνεται ο κόσμος με LTE συσκευές, οπότε είναι πιο πιθανό όλο και περισσότεροι να καλύπτονται με δίκτυο 4G. Δεν αποκλείεται πάντως στους υπάρχοντες ιστούς να προσθέσουν 3G. Το 4G όμως είναι σταθερότερο και σε κάλυψη και στον τρόπο λειτουργίας. Κανονικά γίνεται αναβάθμιση σε HSPA-DC σε όλους τους σταθμούς. Αλλάζουν και τις κεραίες ταυτόχρονα, για αυτό βλέπετε και τόσο καλή λήψη πλέον. Στην επαρχία θα μπαίνουν 800/1800 και στις πόλεις 800/1800/2600. Αυτό για ό,τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ήδη στην Αθήνα σε όλο σχεδόν το κέντρο έχει μπει η Band 7, και συνεχίζουν με Θεσσαλονίκη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κανονικά γίνεται αναβάθμιση σε HSPA-DC σε όλους τους σταθμούς. Αλλάζουν και τις κεραίες ταυτόχρονα, για αυτό βλέπετε και τόσο καλή λήψη πλέον. Στην επαρχία θα μπαίνουν 800/1800 και στις πόλεις 800/1800/2600. Αυτό για ό,τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ήδη στην Αθήνα σε όλο σχεδόν το κέντρο έχει μπει η Band 7, και συνεχίζουν με Θεσσαλονίκη. Μακάρι ρε Μιχάλη να κάνουν ολοκληρωμένη δουλειά (με LTE τουλάχιστον), γιατί υποθέτω πως αρκετοί θα ήθελαν να είναι συνδρομητές της, αλλά είναι η ρημάδα η κάλυψη στην επαρχία που χωλαίνει άσχημα... Για Πήλιο μεριά έχουμε κάτι νεώτερο; Εννοώ αν έχουν προχωρήσει και στο ανατολικό (πχ Τσαγκαράδα, Ζαγορά κλπ) και στο νότιο (Αργαλαστή, Νεοχώρι κλπ). Αν δεν κάνω λάθος, έχουν και σταθμό έξω απ'το Νεοχώρι,δίπλα με της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κανονικά γίνεται αναβάθμιση σε HSPA-DC σε όλους τους σταθμούς. Αλλάζουν και τις κεραίες ταυτόχρονα, για αυτό βλέπετε και τόσο καλή λήψη πλέον. Στην επαρχία θα μπαίνουν 800/1800 και στις πόλεις 800/1800/2600. Αυτό για ό,τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ήδη στην Αθήνα σε όλο σχεδόν το κέντρο έχει μπει η Band 7, και συνεχίζουν με Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη πολύ band 7 από την μια μέρα στη άλλη σχεδόν, γέμισε όλο το κέντρο! Ενώ αρχικά είχε μόνο στη έκθεση και έπιανε το πολύ έως κοντά στο λευκό πύργο. Πλέον παντού band 7 με καλό σήμα! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Θεσσαλονίκη πολύ band 7 από την μια μέρα στη άλλη σχεδόν, γέμισε όλο το κέντρο! Ενώ αρχικά είχε μόνο στη έκθεση και έπιανε το πολύ έως κοντά στο λευκό πύργο. Πλέον παντού band 7 με καλό σήμα! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4G μπορεί να έχει και έτσι είναι, το θέμα είναι όμως τι ταχύτητα πιάνεις..άλλο το να δείχνει 4G το κινητό και άλλο να έχεις πρακτικά ταχύτητες 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 4G μπορεί να έχει και έτσι είναι, το θέμα είναι όμως τι ταχύτητα πιάνεις..άλλο το να δείχνει 4G το κινητό και άλλο να έχεις πρακτικά ταχύτητες 4G. Μια χαρά είναι και από ταχύτητα! Εδώ η band 20 τα πάει καλά δεν θα είχε καλή ταχύτητα η 7? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μια χαρά είναι και από ταχύτητα! Εδώ η band 20 τα πάει καλά δεν θα είχε καλή ταχύτητα η 7? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω..εγώ Καλαμαριά max πιάνω 20mbps και δείχνει full σήμα σε 4G μακάρι κέντρο να έχει καλύτερη ταχύτητα. θα κατέβω μέσα στην εβδομάδα να δω τι πιάνει και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts