lepes Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγω πάντως κηφισίας , γαλατσίου και ηράκλειο έχω ακομά drop call :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγω πάντως κηφισίας , γαλατσίου και ηράκλειο έχω ακομά drop call :( Drop calls φίλε παίζει να μην μου έχει τύχει ποτέ, σε σχέση με την Cosmote που ήταν καθημερινότητά μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Drop calls φίλε παίζει να μην μου έχει τύχει ποτέ, σε σχέση με την Cosmote που ήταν καθημερινότητά μου :) εαν περάσεις ποτε απο το αλσος Συγγρου στη κηφισιας κανε ενα τεστ. επισης και στη κύμης εκει που είναι το αλσός πάλι. επειδη είναι ο δρόμος μου με οποιον μιλάω εκεινη τη στιγμη τον προετοίμαζω πια :lol::lol: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Πάμε πάλι: drop calls έχουν όλες οι εταιρείες. Είναι θέμα σήματος στο συγκεκριμένο σημείο. Γενικά με f2g δεν έχω drop calls εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, αλλά μου έχει συμβεί εκτός Αθηνών και σε υπόγειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) καλησπερα σε ολη την παρεα..εχω iphone 5 με wind καρτοκινητο και ενω ανοιγω το 3G και βλεπω ποιανει κανονικα δεν μπορει να συνδεθει πουθενα..μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο internet..πρεπει να κανω καποια ενεργοποιηση?και αν ναι πως? ευχαριστω εκ των προτερων. Edited July 15, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αγ. Βασιλειος Βοιωτιας , παραλιακο χωριουδακι προς κορινθιακο. ΣΗΜΑ 0 , ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ 2G , ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Στο μετρό έχετε σήμα; Με cosmote μπορώ να μιλήσω είχα δει και εναν που μιλαγε σε ολη τη διαδρομή:S . Με τη wind στο αλλο κινητο οσο ειμαι μεσα στο τρενο καθολου σημα ενω η cosmote σε καθε σταθμο βρισκει παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Στην Νικήτη Χαλκιδικής....και σε όλη την ευρύτερη περιοχή το σήμα της WIND είναι καταπληκτικό . Όσο για τα δεδομένα....Η+ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτο με το μετρο ισχυει ανεκαθεν. Επειδη καποτε ειχα και κοσμοτε μιλαγα κανονικα σε ολη τη διαδρομη ενω με γουιντ καθως ο συρμος απομακρυνεται το σημα χανεται μεχρι να μηδενισει τελειως. Μπορει καποιος να μας πει γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα; μονο μην μας βγαλετε τρελους παλι "ορισμενοι". Οσο για το χωριο του αγ. Βασιλειου που αναφερει ο φιλος πανω απλα ασχολιαστο. Ξεφτιλα εν ετη 2014 μηδενικο σημα σε 2g. Αλλα εδω δεν εχει σημα σε προαστια της αθηνας θα ασχολουμαστε και με χωρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 καλησπερα σε ολη την παρεα..εχω iphone 5 με wind καρτοκινητο και ενω ανοιγω το 3G και βλεπω ποιανει κανονικα δεν μπορει να συνδεθει πουθενα..μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο internet..πρεπει να κανω καποια ενεργοποιηση?και αν ναι πως? ευχαριστω εκ των προτερων. Ρυθμίσεις -Δίκτυα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - APN :gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς πως τα πάει η wind με το 3g σε Ίο και Σαντορίνη? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ρυθμίσεις -Δίκτυα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - APN :gint.b-online.gr δεν μου βγαζει φιλε μ αυτη την επιλογη με wind..κινητο δικτυο δεδομενων εννοω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Α ναι ξέχασα, στην WIND δεν βγαίνει γιατί ειναι 1 και μοναδικό και δεν επιτρέπεται αλλαγή. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το internet ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς πως τα πάει η wind με το 3g σε Ίο και Σαντορίνη? Πέρυσι Σαντορίνη δεν θυμάμαι πολύ δυνατό σήμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALIARMOTHS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κράζετε όλοι την Wind αλλά μόνο στην Cosmote τυχαίνει να βρίσκεσαι 150 μέτρα από την κεραία, να κοιτάει το τύμπανο της κεραίας επάνω σου, να έχεις σήμα καμπάνα, και όταν πας να τηλεφωνησεις βγάζει : Δυκτιο απασχολημένο, η κλήση μας δεν είναι εφικτή, καμία καλυψη σε δύκτιο ή ότι αλλο του ερθει, και να σου κλείνει η γραμμή και όλα αυτά πάνω σε βουνό... Που να κινδύνευα κιόλας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πέρυσι Σαντορίνη δεν θυμάμαι πολύ δυνατό σήμα. Ευχαριστώ. Θα έχω και cosmote μαζί μου. Θα δουλέψω οποία παίζει καλύτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κράζετε όλοι την Wind αλλά μόνο στην Cosmote τυχαίνει να βρίσκεσαι 150 μέτρα από την κεραία, να κοιτάει το τύμπανο της κεραίας επάνω σου, να έχεις σήμα καμπάνα, και όταν πας να τηλεφωνησεις βγάζει : Δυκτιο απασχολημένο, η κλήση μας δεν είναι εφικτή, καμία καλυψη σε δύκτιο ή ότι αλλο του ερθει, και να σου κλείνει η γραμμή και όλα αυτά πάνω σε βουνό... Που να κινδύνευα κιόλας.... Εαν κινδυνευεις μπορεις να καλεσεις το 112 σε καθε περιπτωση................ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Α ναι ξέχασα, στην WIND δεν βγαίνει γιατί ειναι 1 και μοναδικό και δεν επιτρέπεται αλλαγή. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το internet ; οχι εχω κανονικα 3G to bgazei αλλα δεν μπορω μα συνδεθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Κράζετε όλοι την Wind αλλά μόνο στην Cosmote τυχαίνει να βρίσκεσαι 150 μέτρα από την κεραία, να κοιτάει το τύμπανο της κεραίας επάνω σου, να έχεις σήμα καμπάνα, και όταν πας να τηλεφωνησεις βγάζει : Δυκτιο απασχολημένο, η κλήση μας δεν είναι εφικτή, καμία καλυψη σε δύκτιο ή ότι αλλο του ερθει, και να σου κλείνει η γραμμή και όλα αυτά πάνω σε βουνό... Που να κινδύνευα κιόλας.... Χωρίς πλάκα, η Cosmote έχει άπειρα Drop Calls. Η Wind μηδενικά σχεδόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 True story Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 True story Ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που άλλαξα και πήγα σε Wind πριν καιρό, αλλά από ότι ακούω συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατι είμαι αρκετά χρόνια στη wind και δεν έχω εμπέιρια με αλλές εταίριες. νομίζα οτι η wind είναι η χειρότερη σε σημα !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Γεια σας παιδιά,Στα πιο πάνω μηνύματα έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος ο - aenaos15 - Είμαστε εδω στον άγιο βασιλη σχεδόν 2 εβδομάδες και επικοινωνία ο με την wind.....Στον Αγ. Βασίλειος Βοιωτίας , παραλιακό χωριουδάκι προς κορινθιακό. ΣΗΜΑ 0 και όταν του θελήσει πιάνει από 1 γραμη σήμα,άλλα και πάλι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο...μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε κάπου τηλεφωνικά η με κάποιο imeil..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατι είμαι αρκετά χρόνια στη wind και δεν έχω εμπέιρια με αλλές εταίριες. νομίζα οτι η wind είναι η χειρότερη σε σημα !!! Δεν είναι θέμα απόλυτης στάθμης σήματος αλλά φόρτου δικτύου. Η Cosmote έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο έχει το ποιο φορτωμένο δίκτυο με την Wind στην ακριβώς αντίθετη θέση, το λιγότερο φορτωμένο. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Γεια σας παιδιά,Στα πιο πάνω μηνύματα έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος ο - aenaos15 - Είμαστε εδω στον άγιο βασιλη σχεδόν 2 εβδομάδες και επικοινωνία ο με την wind.....Στον Αγ. Βασίλειος Βοιωτίας , παραλιακό χωριουδάκι προς κορινθιακό. ΣΗΜΑ 0 και όταν του θελήσει πιάνει από 1 γραμη σήμα,άλλα και πάλι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο...μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε κάπου τηλεφωνικά η με κάποιο imeil..? Φορητότητα ίσως είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts