drdedus Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ. Όλο το καλοκαίρι την έβγαλα σε περιοχές γύρω από τη χώρα των Σφακίων και η διαφορά σε σχέση με δυο χρόνια πριν, ήταν αισθητή. δηλαδή τι διαφορά, καλύτερο σήμα edge 3g? Η μονή διαφορά που είδα εγώ "τα τελευταία χρόνια" είναι ότι κυριολεκτικά τις τελευταίες μέρες, παίζει Edge συχνότερα σε διάφορα σημεία σταθερά (και κοντά στο Μαλεμε προς Κολυμπαρι που συνέχεια γύρναγε, ελάχιστο 3G κυρίως Gprs και λιγότερο Edge), εκτός αν θεωρείτε διαφορά το 3G+ σε μια κεραία στο κέντρο από πέρυσι. Μάλλον τα γυρνάνε σε edge κατά τα άλλα η κατάσταση είναι χάλια παντού το 3G το έχουμε ξεχάσει. Τουλάχιστον απο Φωνή καλά πάμε σε μερικά σημεία που οι άλλες δεν... εγώ έχω οριακά σήμα αλλά τουλάχιστον έχω! 2 μέρες βρισκόμουν στον Αποκορωνα και εκεί που είχα έστω αραιά 3G με voda και cote, με wind είχα gprs όπου δούλευε κανονικά η φωνή αλλά ο οπερα μινι μέσα σε μισή ώρα δεν κατάφερε να ανοίξει το myphone Edited September 9, 2013 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αν έδινε 30gb με χαμηλότερη τιμή και ευελιξία στο πακέτο (με εκπτώσεις κλπ) δεν θα το συζητούσα καθόλου. Εκεί που τα skaτωνει είναι η τηλεφωνία που είναι απαράδεκτη και δεν μπορείς να ακούσεις τι σου λένε. Η VODA ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ σε όλα τα επίπεδα και εφάμιλλα ακριβή με την cosmote άρα ή cosmote ή wind ..... Δεν δίνει όμως, αφού ακόμα κρατάει ψηλά τον αμανέ :p Οπότε wind για μένα, voda ούτε καν, δεν βρίσκω κανένα λόγο. Ελπίζω πάντως ότι όταν η wind επιτέλους ολοκληρώσει τις αναβαθμίσεις της, η cote δεν θα έχει το επιχείρημα οτί πιάνει παντού και άρα θα αναγκαστεί να ρίξει τιμές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Λοιπόν "παιδιά"της wind Χανίων για τσεκάρετε και εσείς τι παίζει.. μάλλον ξεκίνησε και για εμας η αναβάθμιση πρέπει όπως έγραψα παραπάνω να τα γυρνάνε σε edge έριξα τρελό περπάτημα σε σημείο που μέχρι προηγουμένως είχε μονο gprs μιλώντας με viber-edge\viber-wifi και ακουγόταν καμπάνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 καλημερα! είμαι κοντα κεντρο Αθηνας και τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβληματα με το σημα! τοσο σπιτι, οσο και σε αλλα σημεια και στην δουλεια μου ακόμα Δυτικα προαστια το σημα κανει πτωσεις και βυθισματα, οι αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καλα, ακουνε βουησμα και με διακοπες. Νομιζα οτι φταιει το κινητο αλλα τελικα το εχουν και αλλοι το προβλημα και με αλλα κινητα! δοκιμασα και μια καρτα cosmote ταυτοχρονα (εχω dual sim zopo zp980 1/16) και η cosmote ειχε πολυυυυυυυ καλυτερο σημα! δεν μας τα λεει καλα η wind!!! μη μιλησω για δεδομενα! στα περισσοτερα μερη απλα μονο Edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 καλημερα! είμαι κοντα κεντρο Αθηνας και τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβληματα με το σημα! τοσο σπιτι, οσο και σε αλλα σημεια και στην δουλεια μου ακόμα Δυτικα προαστια το σημα κανει πτωσεις και βυθισματα, οι αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καλα, ακουνε βουησμα και με διακοπες. Νομιζα οτι φταιει το κινητο αλλα τελικα το εχουν και αλλοι το προβλημα και με αλλα κινητα! δοκιμασα και μια καρτα cosmote ταυτοχρονα (εχω dual sim zopo zp980 1/16) και η cosmote ειχε πολυυυυυυυ καλυτερο σημα! δεν μας τα λεει καλα η wind!!! μη μιλησω για δεδομενα! στα περισσοτερα μερη απλα μονο Edge. Οι φίλοι μου που μένουν δυτικά προάστια που μόλις τους ρώτησα μου είπαν παίζει turbo σε data. Σε πια περιοχή ακριβώς αλλιώς δεν έχει νόημα στο να καταλάβουμε που ακριβώς έχει θέμα. Ενημέρωσε και την τεχνική με email στο crm@wind.gr. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τερμα Αγιου Βασιλειου Νεα Ζωη Περιστερι κοντα στο βουνο και Κυψελη κοντα στο Γαλατσι. Μηπως εχει σχεση με την ενοποιηση με την voda; ειχα ακουσει θα εχουν και κοινες κεραιες. Αν ανοιξω δεδομενα μεν μονο edge και ομιλια ακομα χειροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 καλημερα! είμαι κοντα κεντρο Αθηνας και τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβληματα με το σημα! τοσο σπιτι, οσο και σε αλλα σημεια και στην δουλεια μου ακόμα Δυτικα προαστια το σημα κανει πτωσεις και βυθισματα, οι αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καλα, ακουνε βουησμα και με διακοπες. Νομιζα οτι φταιει το κινητο αλλα τελικα το εχουν και αλλοι το προβλημα και με αλλα κινητα! δοκιμασα και μια καρτα cosmote ταυτοχρονα (εχω dual sim zopo zp980 1/16) και η cosmote ειχε πολυυυυυυυ καλυτερο σημα! δεν μας τα λεει καλα η wind!!! μη μιλησω για δεδομενα! στα περισσοτερα μερη απλα μονο Edge. Προσωπικά κυκλοφορώ κέντρο και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Το σήμα είναι φουλ και στο data πάει σφαίρα. Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με Wind και να αναφέρεις το πρόβλημα; Μην το λες πάντως, ορισμένες φορές μπορεί να είναι και θέμα συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πάντως στην Αθήνα η Wind δεν είναι άσχημη. Μπορώ να πώ ότι ίσως είναι καλύτερη και απο την Cosmote. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πάντως στην Αθήνα η Wind δεν είναι άσχημη. Μπορώ να πώ ότι ίσως είναι καλύτερη και απο την Cosmote. Απο βονταφον είναι πάντως ;) και είναι και φτηνή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παρατήρησα αναβάθμιση στο νέο 3.5G σήμα το σ/κ που μετακινήθηκα από Λάρισα μέχρι Φάρσαλα σε όλη τη διαδρομή και με πολύ καλό σήμα. Να πω ότι η συγκεκριμένη διαδρομή πριν δεν ήταν καν 3G και είχε μόνο GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Απο βονταφον είναι πάντως ;) και είναι και φτηνή;) Οπου έχει αναβαθμιστεί είναι πολύ καλύτερο, από τα άλλα δίκτυα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Νέος χάρτης 3G! :wink: http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Νέος χάρτης 3G! :wink: http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Εφωφρενικη έλλειψη κάλυψης 3g. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εφωφρενικη έλλειψη κάλυψης 3g. Ο χάρτης αφορά την νέα τεχνολογία DC-HSPA (Dual Carrier High-Speed Packet Access) που υποστηρίζουν θεωρητικές ταχύτητες έως 42 Mbps στη λήψη και 5,8 Mbps στην αποστολή και πραγματικές μέσες ταχύτητες έως 21Mbps – 8 φορές υψηλότερες συγκριτικά με πριν την αναβάθμιση!Απλό 3G υπάρχει,όχι ότι καλύτερο αλλά υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Όντως είναι ο χάρτης όπου έχουν αναβαθμίσει... αλλά και πάλι είναι για τα πανηγύρια :lol::lol::lol: Μετά από αυτό θα ζητήσω μείωση πάγιου :) :lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ο χάρτης αφορά την νέα τεχνολογία DC-HSPA (Dual Carrier High-Speed Packet Access) που υποστηρίζουν θεωρητικές ταχύτητες έως 42 Mbps στη λήψη και 5,8 Mbps στην αποστολή και πραγματικές μέσες ταχύτητες έως 21Mbps – 8 φορές υψηλότερες συγκριτικά με πριν την αναβάθμιση!Απλό 3G υπάρχει,όχι ότι καλύτερο αλλά υπάρχει. Δηλαδή η κάλυψη ειναι περισσότερη και απλώς ο χάρτης δείχνει μόνο εκει που υπάρχουν ταχύτητες 42mbps? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δηλαδή η κάλυψη ειναι περισσότερη και απλώς ο χάρτης δείχνει μόνο εκει που υπάρχουν ταχύτητες 42mbps? Ακριβώς όπως το είπες Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δηλαδή η κάλυψη ειναι περισσότερη και απλώς ο χάρτης δείχνει μόνο εκει που υπάρχουν ταχύτητες 42mbps? Με τι χρώμα δείχνει που υπάρχουν ταχύτητες 42 mbps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Χειροπιαστά? Κάνεις και εσύ μετρήσεις με iphone και cute εικονιδιάκια?:) Δεν έχω iPhone καρδιά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εφωφρενικη έλλειψη κάλυψης 3g. Ο συγκεκριμένος χάρτης όπως προανέφερε και ένας φίλος αφορά στο νέο δίκτυο, δεν σημαίνει ότι πόλεις όπως π.χ. ξάνθη, καβάλα, βέροια, κοζάνη, ιωάννινα κλπ δεν έχουν 3g. Η wind είχε την χειρότερη κάλυψη 3g από τις άλλες δύο και αυτό έχει αρχίζει να αλλάζει, αν σε αυτόν το χάρτη προσθέσουμε και την κάλυψη του παλιού δικτύου, το πιο σημαντικό που παρατηρώ είναι ότι επεκτείνεται το δίκτυο 3g σε περιοχές που υπήρχε μόνο gsm, ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 να κάνω μία ερώτηση . έχω τάμπλετ 3g και θέλω να πάρω καποιο καρτοκινητό ώστε να μπορώ να έχω ίντερνετ με κάποιο πακέτο καρτοκινητής . εσείς που είστε γνώστες ποια ακριβώς εταιρία προτείνετε για αυτό το σκοπό ? είναι λάθος το νήμα απλά δεν ήξερα που να το ρωτήσω . σας ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 να κάνω μία ερώτηση . έχω τάμπλετ 3g και θέλω να πάρω καποιο καρτοκινητό ώστε να μπορώ να έχω ίντερνετ με κάποιο πακέτο καρτοκινητής . εσείς που είστε γνώστες ποια ακριβώς εταιρία προτείνετε για αυτό το σκοπό ? είναι λάθος το νήμα απλά δεν ήξερα που να το ρωτήσω . σας ευχαριστώ Σε καρτοκινητό μόνο το f2g που με 5€ δίνει 1gb (500mb+500mb εάν το ενεργοποίησης μέσα από το site f2g.gr). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σε καρτοκινητό μόνο το f2g που με 5€ δίνει 1gb (500mb+500mb εάν το ενεργοποίησης μέσα από το site f2g.gr). ε ναι! μονοδρομος, αν δεν είσαι φοιτητης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Διαμαρτυρομαι εντονως για την ταχυτητα του ιντερνετ σε ολο το νησι της Σαντορινης που ειναι μισο MB μονο οπου πιανει. Σε πολλα σημεια στο νησι δεν πιανει καθολου. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Διαμαρτυρομαι εντονως για την ταχυτητα του ιντερνετ σε ολο το νησι της Σαντορινης που ειναι μισο MB μονο οπου πιανει. Σε πολλα σημεια στο νησι δεν πιανει καθολου. Ελεος με την Σαντορινη!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts