Jump to content

GBliss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    728
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GBliss

  1. Ναι αλλά η μνήμη 2GB δεν είναι πολύ μικρή;
  2. Μπορώ να ρωτήσω ποιες είναι οι ουσιαστικές του διαφορές από το Redmi Pro?
  3. Να πω μόνο πως όταν είχα πάρει κινητό με 95€ πριν από μερικά χρόνια, το σκυλομετάνοιωσα γιατί ήταν τελείως μάπα. Δεν ξέρω βέβαια τώρα σε τί επίπεδο είναι τα κινητά, μπορεί να βρίσκεις πολύ καλό με αυτά τα λεφτά.
  4. Μολονότι τα έκραζα τα smartwatch, τώρα βλέπω πόσο χρήσιμα είναι. Να το πάρεις :)
  5. Αξίζει τα λεφτά του; Το Moto G2 ήταν πολύ καλό κατά τη γνώμη μου. Αυτό;
  6. Ποια συσκευή Xiaomi θα πρότεινες;
  7. Ναι αλλά στο web site λέει άλλα
  8. Αυτό πού το είδες; Τα 600mb κοστίζουν 3€ και έχεις δωρεάν whatsapp.
  9. Ακριβώς. Μ' αρέσει πολύ αυτό το κινητό. Και η προοπτική δεύτερης sim βολεύει
  10. Τον φόρο έχω κι εγώ μια τάση να τον ξεχνάω συνήθως, αλλά μετά όλο και κάποιος μου τον θυμίζει και επανέρχομαι :)
  11. GBliss

    Q vs FROG

    Αυτό ίσχυε μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Όταν έφυγα από την Cosmote και έψαχνα καρτοσύνδεση, έκανα μια έρευνα και ανακάλυψα ότι όντως οι what's up ήταν περισσότεροι, αλλά επικρατούσε ένα κύμα μετανάστευσης προς f2g, οπότε κι εγώ πήγα απευθείας στο f2g και σιγά σθγά μαζευόμαστε όλοι...
  12. Έχει φοιτητικό mobile broadband αν σε ενδιαφέρει. Αλλά δεν γνωρίζω για κάποιο double play φοιτητικό (δεν είμαι πια φοιτήτρια! :( )
  13. GBliss

    Q ή F2G?

    Εμένα μ' έχει βολέψει πολύ το blender μέχρι στιγμής. Ωστόσο θα συμφωνήσω με τους αποπάνω: αν σκοπεύεις να κάνεις κλήσεις μικρής διάρκειας του τύπου "πού είσαι; εδώ πιο κάτω έρχομαι, οκ τα λέμε", συμφέρει περισσότερο η Q. Αν κάνεις ονλάιν ανανέωση, έχει καλά δώρα.
  14. Αν η κάρτα sim σου είναι σχετικά καινούρια, τότε θα υπάρχει πρόβλεψη για micro και θα είναι κάπως κομμένη γύρω γύρω. Την αποσπάς από το πλαίσιο και το κρατάς για παν ενδεχόμενο
  15. Αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, όντως. Εγώ προσωπικά κάνω ό,τι και οι αποπάνω, δηλαδή στέλνω στο facebook. Στείλε ένα e-mail με όλα αυτά που μας γράφεις εδώ, το ΙΜΕΙ, ημερομηνίες, ονόματα, διευθύνσεις (του καταστήματος, δική σου) κλπ και να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν άμεσα. Κάτι παρεμφερές είχα πάθει κι εγώ με Vodafone και Samsung Galaxy mini 2, αλλά τα λάθη ανθρώπινα. Εφόσον βρήκες και γνωστό, φαντάζομαι τα πράγματα κάπως διευκολύνονται.
  16. Υπάρχει μία προσφορά για Φεβρουάριο-Μάρτιο, δες εδώ
  17. Συμφωνώ. Απλά λέω ότι εν είναι λογικό να το συζητάμε εδώ μεταξύ μας και ο "παθών" να μην απευθύνεται στην εταιρεία.
  18. Αυτό το κάνουν γενικά όλες οι εταιρείες. Και, λογικό είναι, αν έχεις πάρει επιδότηση. Αν δεν έχεις πάρει, ρώτα λεπτομέρειες
  19. Μου έχει τύχει, αλλά στην επαρχία και με το που έφυγα διορθώθηκε
  20. Καταρχάς, δεν έχεις περιέργεια να μάθεις τί ακριβώς συμβαίνει; Τόσους τρόπους σου πρότειναν τα παιδιά εδώ για να βγάλεις άκρη και τουλάχιστον να γνωρίζεις τί ακριβώς πληρώνεις και γιατί! Στην τελική, σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί και να αφαιρούνται δικαίως; Δεν λέω ότι έτσι είναι αλλά ότι έτσι ΜΠΟΡΕΙ να είναι. Να προσθέσω ότι δεν είναι λογικό να μιλάς για αυτό το θέμα σε ένα forum και να μην επικοινωνείς με την εταιρεία. Δεν κερδίζεις κάτι έτσι. Επίσης, θέλω να σου πω πως σε καμία άλλη εταιρεία δεν θα βρεις τα πακέτα που σου προσφέρει το f2g. Κάνε μια έρευνα αγοράς μόνος σου και θα δεις τί γίνεται. Και αυτό, σου το υπογράφω. Τέλος, αν πας Q - που είναι περίπου το ίδιο πράγμα με το f2g- είσαι Θεός και σ' αγαπάμε όλοι.
  21. Παιδιά νομίζω ότι με ένα απλό τηλεφώνημα στη Wind λύνεται το θέμα και όλα οκ. Δεν είναι και για μήνυση. Εμένα η προσφορά μου φαίνεται πολύ καλή και δε θα με χάλαγε να μου την έκαναν έστω και έτσι, με το ζόρι. Αλλά δεκτόν, όποιος δε τη θέλει ας επικοινωνήσει με τα κεντρικά :)
  22. Το πρώτο που λες, δεν το γνωρίζω, αλλά μία στο εκατομμύριο να ισχύει, έχουμε θέμα. Όσο για το δεύτερο που γράφεις, υποστηρίζουν σίγουρα η Wind και η Cosmote. Για Vodafone δεν ξέρω. Οι twin δεν μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα. Όταν η μία λειτουργεί σε ένα τηλέφωνο, η άλλη δεν μπορεί να λειτουργήσει και αυτή σε ένα άλλο τηλέφωνο. Αυτό είναι λογικό. Αν σου χαλάσει π.χ. το Moto G, τότε αφήνεις στην άκρη και το κινητό και τη micro sim σου και παίρνεις την άλλη, την κανονικού μεγέθους sim. Τη βάζεις σε όποιο κινητό θέλεις και λειτουργεί κανονικά. Όταν φτιαχτεί το Moto G σου, βγάζεις την κανονική από τη συσκευή (ή απλά κλείνεις τη συσκευή) και ξαναχρησιμοποιείς τη micro sim στο κινητό σου. Και λειτουργεί κανονικά :)
×
×
  • Create New...