Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα σε αυτή την εταιρία ήταν και θα είναι η ασυννενοησία του marketing και του τεχνικού τμήματος. Μαλωμένοι είναι; Η μια πλευρά προωθεί το adsm,που ναι,έχει ******ς ταχύτητες αλλά αν κολλάει τι να το κάνει κανείς...Από την άλλη το τεχνικό τμήμα ασχολείται με αλλαγή εξοπλισμών από άκρο σε άκρο:O Τέλος Μαϊου δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά μέχρι τότε η WIND θα έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες στα data:!:

@kotsianis : μη συγκρίνουμε τη vodafone με την Wind στα data. Υπερπολλαπλάσια κίνηση στην WIND,δυστυχώς.Και ειδικά πάνω από 3η γενιά...Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία,ίσα ίσα,θα έπρεπε να έχει προνοήσει για ΤΟΣΟ Μεγάλο traffic...

Συμφωνω μαζι σου. Αλλα μεγαλυτερο traffic εχει η Vodafone. Στις data cards ειναι by far πρωτη σε αριθμο συνδρομητων. Η Wind εχει by far μεγαλυτερο traffic στο wap gateway. Αλλα το μεγαλυτερο traffic για το δικτυο, γινεται απο το pure internet.

Το πρόβλημα σε αυτή την εταιρία ήταν και θα είναι η ασυννενοησία του marketing και του τεχνικού τμήματος. Μαλωμένοι είναι; Η μια πλευρά προωθεί το adsm,που ναι,έχει ******ς ταχύτητες αλλά αν κολλάει τι να το κάνει κανείς...Από την άλλη το τεχνικό τμήμα ασχολείται με αλλαγή εξοπλισμών από άκρο σε άκρο:O Τέλος Μαϊου δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά μέχρι τότε η WIND θα έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες στα data:!:

@kotsianis : μη συγκρίνουμε τη vodafone με την Wind στα data. Υπερπολλαπλάσια κίνηση στην WIND,δυστυχώς.Και ειδικά πάνω από 3η γενιά...Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία,ίσα ίσα,θα έπρεπε να έχει προνοήσει για ΤΟΣΟ Μεγάλο traffic...

Mακάρι όμως τα προβλήματα να ήταν μόνο στις data υπηρεσίες. Δες όλα τα παραπάνω μηνύματα? Dropped calls, "δίκτυο απασχολημένο" και άλλα τέτοια ωραία μέσα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.:cry: Επίσης, όπως είπε και ο takeovernet, η Vodafone έχει αρκετά παραπάνω συνδέσεις σε data cards (100%, ακόμα και τώρα κάνει περισσότερες από wind). Τώρα ποιός έχει μεγαλύτερο traffic ομολογώ πως δεν γνωρίζω.:O

Αθροιστικά σκεπτείτε το...πόσους servers χρειάζεται η WIND για να καλύψει την κίνηση τόσο μέσω proxy servers όσο και απευθείας με το διαδίκτυο! Πολλοί περισσότεροι. Σας δίνω ένα παράδειγμα.Έχω παρατηρήσει πως δίνει ο proxy server τις IP στους συνδρομητές WIND...Δε ξέρω την αρχική IP αλλα αν την έχω εκτιμήσει σωστά κάθε φορά που μπαίνω στο δίκτυο βρίσκω τουλάχιστον 10 χιλιάδες συνδρομητές πάνω:ninja: Τις ημέρες του Πάσχα αν θυμάμαι καλά μπορεί να έφθαναν και τις 50 χιλιάδες ένα μεσημέρι... Με την Poisson κατανομή άφιξης :p αν καθίσω και βγάλω μέση τιμή από μετρήσεις,παραμέτρους κ.τ.λ. οι αφίξεις/αναχωρήσεις γίνονται με πάρα πολύ μεγάλο ρυθμό(αν δείτε την απόσταση της IP που παίρνεις μεταξύ ενός λεπτού για παράδειγμα...) Τώρα όσο λίγο κίνηση και να μεταφέρεις από WAP σημασία έχει το κομμάτι των servers,και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα των παγωμάτων(είμαι 100% σίγουρος) Όλα αυτά είναι πρόχειροι υπολογισμοί βέβαια,η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή...

Και βγάζω εκτός τις datacards,φαντάσου :p

Τέλος ναι, η vodafone έχει περισσότερες datacards αλλά δεν ήρθαν όλοι οι συνδρομητές μαζεμένοι σε 3 μήνες :lol:

Δίκτυο απασχολημένο,drop calls έχουν όλες οι εταιρίες. Ρωτήστε όποιο τεχνικό θέλετε,αυτό θα σας πει.Αν απαντήσει ότι "εμείς στο δίκτυο μας δεν έχουμε drop calls,ούτε υπερφόρτωση" είναι τουλάχιστον βλάκας...

Εγώ πχ στο Βόλο έχω να δω "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" εδώ και κανένα μήνα.Από στιγμή σε στιγμή όμως μπορεί να πχ να γίνει ένας γάμος στη γειτονική εκκλησία ενός VIP :lol: και να φορτώσει το cell. Δηλαδή αυτό είναι πρόβλημα δικτύου ή αστάθμητος παράγοντας; Η κατανομή των καναλιών δε γίνεται όπως να'ναι αλλά ανάλογα με τους πόσους χρήστες θα εξυπηρετήσει η κυψέλη! Αν υπάρχει συνεχής υπερφόρτωση τότε ναι,μιλάμε για λάθος σχεδιασμό δικτύου και λάθος εκτιμήσεις.

Στην Αθήνα για παράδειγμα μία μέρα που είχα πάει στη Συγγρού το ένα cell της κεραίας που έχει η WIND πάνω από την interamerican ήταν επί 1ώρα φορτωμένο στην 3η γενιά.Εκεί οι τεχνικοί πρέπει να κάνουν κάτι γιατί κάτι δεν έχουν εκτιμήσει σωστά. Τώρα αν μιλάμε για τυχαία προβληματάκια ποιος θα πουλήσει μηχανήματα που έχουν 100% επιτυχία; Κανένας!

Βέβαια το θέμα είναι πως η WIND έχει πρόβλημα και πρέπει να το αντιμετωπίσει...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δίκτυο απασχολημένο,drop calls έχουν όλες οι εταιρίες. Ρωτήστε όποιο τεχνικό θέλετε,αυτό θα σας πει.Αν απαντήσει ότι "εμείς στο δίκτυο μας δεν έχουμε drop calls,ούτε υπερφόρτωση" είναι τουλάχιστον βλάκας...

Εγώ πχ στο Βόλο έχω να δω "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" εδώ και κανένα μήνα.Από στιγμή σε στιγμή όμως μπορεί να πχ να γίνει ένας γάμος στη γειτονική εκκλησία ενός VIP :lol: και να φορτώσει το cell. Δηλαδή αυτό είναι πρόβλημα δικτύου ή αστάθμητος παράγοντας; Η κατανομή των καναλιών δε γίνεται όπως να'ναι αλλά ανάλογα με τους πόσους χρήστες θα εξυπηρετήσει η κυψέλη! Αν υπάρχει συνεχής υπερφόρτωση τότε ναι,μιλάμε για λάθος σχεδιασμό δικτύου και λάθος εκτιμήσεις.

Στην Αθήνα για παράδειγμα μία μέρα που είχα πάει στη Συγγρού το ένα cell της κεραίας που έχει η WIND πάνω από την interamerican ήταν επί 1ώρα φορτωμένο στην 3η γενιά.Εκεί οι τεχνικοί πρέπει να κάνουν κάτι γιατί κάτι δεν έχουν εκτιμήσει σωστά. Τώρα αν μιλάμε για τυχαία προβληματάκια ποιος θα πουλήσει μηχανήματα που έχουν 100% επιτυχία; Κανένας!

Βέβαια το θέμα είναι πως η WIND έχει πρόβλημα και πρέπει να το αντιμετωπίσει...

Tα συνεχή προβλήματα με χαμένες κλήσεις και γενικότερα με τη χωρητικότητα του δικτύου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ...αστάθμητος παράγοντας???:O Δες όλα τα παραπάνω μηνύματα! Και δες τα αντίστοιχα threads για Vodafone και Cosmote. Σίγουρα σε όλες τις εταιρείες μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σε κάποια περιοχή λόγω στιγμιαίου φόρτου στο δίκτυο, αλλά εδώ μιλάμε για γενικευμένο πρόβλημα χωρητικότητας τους δύο τελευταίους μήνες:!: Ακόμα και με Cosmote λιγότερα προβλήματα βλέπω πλέον να υπάρχουν (φαντάσου!, δεν το συζητώ για Vodafone...). Aς ελπίσουμε να κάνουν κάτι διότι είναι κρίμα, πραγματικά τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα τουλάχιστον η Wind είχε στήσει ένα πάρα πολύ αξιόπιστο δίκτυο και σε 2G και σε 3G. :worry::(

Από προσωπική εμπειρία,να πω ότι πλέον το κινητό μου που έχει Wind κάθεται πλέον...Κλήσεις και Ίντερνετ μονο απο Βόντα...Προσωπικά,δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην Βόντα από τον Οκτώβρη...Αντίθετα,από τον Οκτώβρη και μετά αντιμετωπίζω καθημερινά πρόβλημα με την Wind....Καλά,Κοτε αφήστε το...Κλείνει μέχρι και το gprs... :lol:

Για να μη μιλήσω και για την απαράδεκτη κάλυψη της Wind....Σε σχέση πάντα με τις άλλες 2....

νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός φίλε bored01...Αν ήταν συνεχές το πρόβλημα στις 4 ημέρες που είχα καθίσει Αθήνα θα το είχα παρατηρήσει και εγώ. Αντιθέτως το μόνο που παρατήρησα ήταν ΜΙΑ φορτωμένη Cell 3ης γενιάς στη Λεωφόρο Συγγρού και ένα χαλασμένο micro(αντικαταστήθηκε:p) Τόσο τυχερός ήμουνα πια; Και στην ΑΘήνα κινήθηκα από άκρη σε άκρη...και με το κινητό στο αυτί ήμουνα!

Για Θεσσαλονίκη δε ξέρω τι γίνεται εκεί πάνω...αλλά μιας και μιλάς για απαράδεκτη κάλυψη στη Θεσσαλονίκη kotsianis εγώ δεν έβλεπα τον παλιό καλο καιρό που ερχόμουνα Θεσσαλονίκη Καλαμαριά υπήρχαν περιοχές ολόκληρες που η WIND(ΤΙΜ ήταν τότε...) ήταν +30 με +40dBm καλύτερη από τις άλλες 2...και δε μιλάω για 1-2 σημεία. Αλλά δε έβλεπα τότε κανέναν από Καλαμαριά να βγαίνει να ουρλιάζει ότι η Vodafone είναι για τα μπάζα στη Θεσσαλονίκη :lol: γιατί είναι ομολογουμένως πολύ καλή.

Τώρα για τα κολλήματα στη 3η γενιά όλοι έχουμε δίκιο και πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή αυτή η κατάσταση!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός φίλε bored01...Αν ήταν συνεχές το πρόβλημα στις 4 ημέρες που είχα καθίσει Αθήνα θα το είχα παρατηρήσει και εγώ. Αντιθέτως το μόνο που παρατήρησα ήταν ΜΙΑ φορτωμένη Cell 3ης γενιάς στη Λεωφόρο Συγγρού και ένα χαλασμένο micro(αντικαταστήθηκε:p) Τόσο τυχερός ήμουνα πια; Και στην ΑΘήνα κινήθηκα από άκρη σε άκρη...και με το κινητό στο αυτί ήμουνα!

Το πρόβλημα δεν είναι στο κέντρο. Εκεί το δίκτυο είναι αρκετά πυκνό και δεν παίζουν τέτοια προβλήματα (μόνο στις ταχύτητες και τα γνωστά κολλήματα του 3G). Σε άλλες όμως περιοχές (και γνωρίζω περιπτώσεις για Μελίσσια,Κηφισιά, Πεντέλη, Π.Φάληρο και Καλλιθέα). υπάρχει πρόβλημα! Χάνονται πολλές κλήσεις (είτε ειδοποίηση κλήσεων στις εισερχόμενες είτε "δίκτυο απασχολημένο"¨στις εξερχόμενες). Και όλα αυτά τους 2 τελευταίους μήνες!!! Δεν έχω λόγω να είμαι υπερβολικός, μου κάνει μάλιστα και ιδιαίτερη εντύπωση γιατι θεωρούσα το δίκτυο της WIND στην Αθήνα αρκετά καλό. Και βλέπεις ότι δεν τα λέω μόνο εγώ. Κάτι παίζει τελευταία...:ninja:

για να μην χανουμε κλησεις ή να μην διακοπτεται η συνομιλια τι προτεινετε να κλειδωσουμε το τηλεφωνο σε 2g ? παρατηρησα οτι πολλες απο τις χαμενες κλησεις ειναι απο vodafone. απο μια συζητηση που ειχα με αλλους συνδρομητες της wind, το προβλημα των χαμενων κλησεων στην περιοχη μου (καμινια) μπορει να οφειλεται και στον τηλεοπτικο σταθμο σκαι ( φαληρο) που χρησιμοποιει wind ?

Κι εγώ γι αυτό τον λόγο έφυγα λοιπόν απο τη wind. Προβλήματα δικτύου, χωρητικότητας, όπως θέλετε πέστε τα, και μάλιστα στο 2G δίκτυο (δεν έχω 3G συσκευή)

Το θέμα είναι πως μου βγήκε η πίστη, έκανα υπομονή αλλά διαφορά καμία δεν είδα.

Ε, απο ένα σημείο και μετά... για εμένα τουλάχιστον η wind το γα***ε πολύ και ψόφησε.

Εγώ πάλι, έχω περάσει και από τις 3 εταιρείες, τα περισσότερα προβλήματα στην Πάτρα που μένω, τα είδα με την Wind. Κάποια μικροπροβλήματα έχει και η Cosmote στην ποιότητα δικτύου της, αν και έχει σήμα ακόμα και στα υπόγεια, αλλά δεν είναι τόσο ποιοτικό, χάνονται κάποιες κλήσεις κτλ, και τέλος το καλύτερο σήμα το έχει η Vodafone, με την οποία δεν χάνεται ποτέ κλήση μου (και το έχω το νούμερο σε καθημερινή βάση από το 2001), αλλά υπολείπεται λίγο στα υπόγεια, που πιάνει η Cosmote καλύτερα.. :D

Το πρόβλημα δεν είναι στο κέντρο. Εκεί το δίκτυο είναι αρκετά πυκνό και δεν παίζουν τέτοια προβλήματα (μόνο στις ταχύτητες και τα γνωστά κολλήματα του 3G). Σε άλλες όμως περιοχές (και γνωρίζω περιπτώσεις για Μελίσσια,Κηφισιά, Πεντέλη, Π.Φάληρο και Καλλιθέα). υπάρχει πρόβλημα! Χάνονται πολλές κλήσεις (είτε ειδοποίηση κλήσεων στις εισερχόμενες είτε "δίκτυο απασχολημένο"¨στις εξερχόμενες). Και όλα αυτά τους 2 τελευταίους μήνες!!! Δεν έχω λόγω να είμαι υπερβολικός, μου κάνει μάλιστα και ιδιαίτερη εντύπωση γιατι θεωρούσα το δίκτυο της WIND στην Αθήνα αρκετά καλό. Και βλέπεις ότι δεν τα λέω μόνο εγώ. Κάτι παίζει τελευταία...:ninja:

Καλλιθέα ήμουνα για 2 μέρες(εκεί γινόταν το συνέδριο που παρακολούθησα,στην Πειραιώς) και εκεί δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανένα πρόβλημα:!: Αντίθετα η Vodafone στο συνεδριακό χώρο δεν είχε σήμα(!) ενώ η WIND 5/5 3g!

Το ίδιο και στο Π.Φάληρο,δεν έχασα κλήσεις.

Επειδή έχω ανάλογη εμπειρία πραγματικά ως επισκέπτης δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για χωρητικότητα δικτύου:O Ίσως να έκανα λάθος εκτίμηση αλλά δε μπορώ να πω ότι είχα προβλήματα που δε μου εμφανίστηκαν...

@dioskur: βάλτο σε διπλή λειτουργία,απλά μη το κλειδώνεις σε 3η γενιά! Γυρίζει μόνο του το κινητό σε περίπτωση υπερφόρτωσης της κεραίας ή εικονικού σήματος!

Στον ΣΚΑΙ η WIND θα έχει λογικά άλλο δίκτυο μέσα στο κτίριο(micro cells) Αν δεν έχει τότε λογικό είναι να φορτώνει το δίκτυο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω γιατι ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με την καλυψη της wind ενω με της cosmote καθολου;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εγω γιατι ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με την καλυψη της wind ενω με της cosmote καθολου;

Θεσσαλία είσαι :) Αν φωνάζουμε και εμείς :p Άντε το Πήλιο πάει για 100% κάλυψη,Λαύκος,Προμύρι και Καλά Νερά μείνανε!:cool: (όχι πως εκεί δεν έχει κάλυψη αλλά είναι μερική έως στοιχειώδης...δηλαδή ουσιαστικά υπάρχει 100% κάλυψη!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεσσαλία είσαι :) Αν φωνάζουμε και εμείς :p Άντε το Πήλιο πάει για 100% κάλυψη,Λαύκος,Προμύρι και Καλά Νερά μείνανε!:cool: (όχι πως εκεί δεν έχει κάλυψη αλλά είναι μερική έως στοιχειώδης...δηλαδή ουσιαστικά υπάρχει 100% κάλυψη!)

Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!Θεσσαλία πραγματικά η Wind μαμάει και δέρνει!Άσε που η Voda ιδίως στα χωριά έχει κάνει άπειρα collocations στην Wind.....Αν δεν τα έκανε κι αυτά....Πάντως στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρω πως ήταν επί εποχής ΤΙΜ τα πράγματα,αλλά σήμερα σε όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη η Voda είναι ΠΟΛΥ καλύτερη...Εκτός αυτού,από την έλλειψη κάλυψης της Wind σε ορισμένες περιοχές,είναι λογικό να φορτώνει το δίκτυο,καθώς κάποιες cells εξυπηρετούν πολύ μεγάλες εκτάσεις...Και όπως είπα και μερικά posts παραπάνω,στον Περιφερειακό η Wind είναι απαράδεκτη...Ελάχιστο σήμα 2g και η Voda 5/5 3g!Όπως και η Κοτέ!Οι κεραίες τους είναι εμφανείς,οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με αδειοδοτήσεις...Αλλιώς πιστεύω ότι θα τις είχαν "κρύψει"...Στην Καλαμαριά ναι,η Wind είναι δυνατή...Δες μερικά posts πιο πάνω όπου γράφω πως ακόμη και στα στενά πιάνει πολύ καλό 3g....Αλλά,καθολικά,στην Θεσσαλονίκη,είμαι πιο ικανοποιημένος από Voda(και από κάλυψη και από ταχύτητες).Θεσσαλία βέβαια και Πελοπόννησο όπου έχω γυρίσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος της στα βουνά με αυτοκίνητο η Wind είναι καλύτερη....Ίσως δεν έχει δώσει την πρέπουσα προσοχή σε κάποιες περιοχές στην Θεσ/νίκη και θα έπρεπε να το κάνει λίαν συντόμως....Μα δεν έχω δει καμία επέκταση κάλυψης 3g...Ας δώσουν λίγο 3g μπας και ξεμπουκώσει και το gsm...Για καλό θα το δώσουν...

Υ.Γ.:Κάποτε είχαμε από πολλούς δελτία καιρού που ήταν πολύ απολαυστικά να τα διαβάζεις...Τώρα;; :(

Υ.Γ. 2:@ mixtri,θέλω να μου μάθεις τι σημαίνουν κάποιες ενδείξεις στο net monitor του Κ750 :p

Καλησπέρα σε όλους σας.Εδώ και 1 βδομάδα έχω ένα πρόβλημα με το ασύρματο ιντερνετ της wind.Συνδέομαι μέσω gprs(αλήθεια ξέρει κανένας πότε θα έχει 3G και ο Κάλαμος Αττικής) και την τελευταία βδομάδα δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.Εχω το Ε220 usb modem.Ανοίγω το πρόγραμμα βάζω το pin και αφού πατήσω connect ανοίγει το παραθυρο που δείχνει τις διεργασίες που κάνει για να συνδεθεί και κολλάει στο ''start transmitting packet''.Και μετά μου βγάζει ένα error ότι δε μπορεί να συνδεθεί.Από το τεχνικό τμήμα μου είπαν κάτι μ. :X περί φορτωμένων γραμμών.Αν και στις 3 τα ξημερώματα η wind έχει φορτωμένες γραμμές μπράβο της.Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ.

Θεσσαλία πετάει το δίκτυο της Wind, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι και η Σκιάθος ανήκει στη Θεσσαλία και πρέπει να κάνουν κάτι γιατί δεν πάει άλλο..........

Μέχρι και δίκτυο 3ης γενιάς που βάλανε, το βάλανε μόνο στο χωριό (άντε και λίγο παραεξω), σε αντίθεση με Cosmote και Vodafone που είναι σχεδόν σε όλο το νησί όπως και το δίκτυο 2ης γενιάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους σας.Εδώ και 1 βδομάδα έχω ένα πρόβλημα με το ασύρματο ιντερνετ της wind.Συνδέομαι μέσω gprs(αλήθεια ξέρει κανένας πότε θα έχει 3G και ο Κάλαμος Αττικής) και την τελευταία βδομάδα δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.Εχω το Ε220 usb modem.Ανοίγω το πρόγραμμα βάζω το pin και αφού πατήσω connect ανοίγει το παραθυρο που δείχνει τις διεργασίες που κάνει για να συνδεθεί και κολλάει στο ''start transmitting packet''.Και μετά μου βγάζει ένα error ότι δε μπορεί να συνδεθεί.Από το τεχνικό τμήμα μου είπαν κάτι μ. :X περί φορτωμένων γραμμών.Αν και στις 3 τα ξημερώματα η wind έχει φορτωμένες γραμμές μπράβο της.Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ.

Είναι τοπικό το πρόβλημα; Σε άλλες περιοχές συνδέεσαι;

Αν όχι τότε είναι πρόβλημα του modem. Απεγκατέστησέ το modem και προσπάθησε να ξαναβάλεις τον οδηγό. Αν συνεχίζει το πρόβλημα έχει και εγγύηση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ, στο κέντρο σπάνια υπάρχουν προβλήματα. Αντίθετα εκτός κέντρου γίνεται χαμός. Μελίσσια, Βριλίσσια και άλλα σε -ίσσια όπως επίσης Χαλάνδρι κτλ. έχω πετύχει κι εγώ προβλήματα... Η Καλλιθέα δεν ξέρω κατά πόσο πιάνεται ως εκτός κέντρου αφού κι εκεί το δίκτυο είναι αρκετά πυκνό...

Δεν έχω δοκιμάσει αλλού μιας και το έχω για ''σταθερό'' ιντερνετ κυριως(ο οτε ζηταει 1800 ευρουλάκια για να φέρει γραμμή).Πάντος χθες ράδυ συνδέθηκε μετά από πολλές προσπάθειες.Αλλά σέρφαρα για 10 15 λεπτά και μετά κολλούσε και άντε από την αρχή.Αν συνεχίσει ετσι θα παω να πάρω το ασύρματο της cosmote που εχει και 3G να ηρεμησω γιατί τα νεύρα μου γίνανε κρόσια.Θέλω να στείλω ένα mail και τρέχω σε internet cafe.

kotsianis,είσαι ok τώρα με το 3g; :p :) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μισό λεπτό να κλειδώσω σε 3g και θα γράψω εντυπώσεις ;)

Υ.Γ.:Άτιμε....Κάτι ξέρεις εσύ και δε μας το λες.... :p :lol:

Μισό λεπτό να κλειδώσω σε 3g και θα γράψω εντυπώσεις ;)

Υ.Γ.:Άτιμε....Κάτι ξέρεις εσύ και δε μας το λες.... :p :lol:

για πες εντυπώσεις...περιμένω :p Τόσες ώρες το κλειδώνεις σε 3g;

[sIGPIC][/sIGPIC]

:cry::cry::cry: Τίποτα....Τα ίδια και χειρότερα....Τι το ιδιαίτερο έγινε στο δίκτυο;;Είπαμε,κάτι ξέρεις εσύ... ;) Αν μπορείς,πες μου κι εμένα γιατί θα σκάσω από περιέργεια! :mad:

Υ.Γ.:Δεχόμεθα και pm......

:cry::cry::cry: Τίποτα....Τα ίδια και χειρότερα....Τι το ιδιαίτερο έγινε στο δίκτυο;;Είπαμε,κάτι ξέρεις εσύ... ;) Αν μπορείς,πες μου κι εμένα γιατί θα σκάσω από περιέργεια! :mad:

Υ.Γ.:Δεχόμεθα και pm......

Το μισό δίκτυο στη Θεσσαλονίκη πετάει :p Τώρα αν είναι η Ανατολική ή Δυτική Θεσσαλονίκη δε ξέρω...:!:

Αν έχεις πρόβλημα τότε...περίμενε μέχρι τέλη του μηνός για να δεις λίγη βελτίωση!

PS:σήμερα πήγα στο Πήλιο και περπάτησα 32ΚΜ! η WIND μόνο σε ένα σημείο δεν είχε σήμα...! Μάλιστα στο 50-60% της διαδρομής είχα είτε 3η γενιά τέρμα ή 2g ΤΕΡΜΑ! Έκανα τη διαδρομή Άνω Λεχώνια,Άγιο Γεώργιο,Άνω Γατζέα,Καλά Νερά! Στα Καλά Νερά μου τα χάλασε λίγο που με 3/4 γραμμές 3g έλαβα μια ειδοποίηση και δε ξέρω γιατί...Κατά τα άλλα ήταν με διαφορά η καλύτερη στη διαδρομή! Έπιανε και σε κάτι άλλα κουλά σημεία...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσ/νίκη,οδός Μοναστηρίου,σε μείον 2 όροφο(αίθουσα συνεδρίων)η Wind 3 γραμμές σήμα 3g και άψογο 2g..Η μονη ήταν βασικά που έπιανε..Οι άλλες 2 ήδη παρέδιδαν πνεύμα απ'το ισόγειο.. :rolleyes:

Βέβαια,γνωρίζω ότι έχει ΠΟΛΥ κοντά κεραίες,αλλά κατά πάσα πιθανότητα να είχε micro για 3g..Τι λέτε οι λοιποί ειδήμονες;Δε νομίζω ιδίως το 3g να έπιανε τόσο καλά αλλιώς..Το gsm ok,αλλά το 3g λογικά ήταν με micro,ε;Να σημειώσω ότι κλήσεις γινόντουσαν κανονικά.. :D