Jump to content

xaxa1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaxa1982

  1. Σωστή φαίνεται! Και η τιμή δεν είναι πολύ μακριά από την μπαταρία που δίνει η SAMSUNG (24.90€) . Καλορίζικο!
  2. Τελικά κι εγώ χθες απόγευμα αγόρασα από την SAMSUNG. Ψάχνοντας και στο Amazon βρήκα κριτικές χρηστών για μπαταρίες που έχουν αγοράσει που έλεγαν ότι ενώ υπάρχουν μπαταρίες στο amazon που δείχνουν ότι είναι της SAMSUNG στις φωτογραφίες (με πλήρες λογότυπο πάνω κτλ), έφτασαν στα χέρια τους και δεν έχουν ούτε καν το λογότυπο της εταιρείας και είναι fake. Πιστεύω το ίδιο πρόβλημα θα υπήρχε και στο skroutz μιας και οι κριτικές που έχουν γραφτεί από κάτω από τις μπαταρίες (στο link που έδωσα) δείχνουν ότι οι μπαταρίες αυτές έχουν μόνο 3 μήνες ζωής και ότι δεν λειτουργούν με την τελική απόδοση που έχει η μπαταρία της μαμάς SAMSUNG.
  3. Καλημέρα σας, Ψάχνω για μπαταρία για το S5 καθώς μετά από 2 χρόνια χρήσης άρχισε να "πέφτει" η αντοχή της! Οι μπαταρίες που δίνουν τα skroutzoμάγαζα είναι original και κρατούν στον χρόνο όπως η μπαταρία που είχε από την μαμά του? Εδώ το link ->http://www.skroutz.gr/s/4666328/Samsung-EB-BG900-Galaxy-S5.html?from=catspan&keyphrase=EB-BG900BBE Έχει πάρει κάποιος εδώ μέσα ή να πάω κατευθείαν σε κατάστημα SAMSUNG για να είμαι σίγουρος?
  4. Εγώ αυτό εδώ χρησιμοποίησα -> http://www.chinawatchs.com/mtk-smartwatch-update-the-proper-way/ Στο τέλος έχει τα links! Το βρήκα εδώ: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/1-g6-budget-smartwatch-t3470700 Εμένα με ανοιχτό bluetooth και συνεχώς συνδεδεμένο στο τηλέφωνο, με χαμηλή κατανάλωση σε οθόνη, με μέτρηση βημάτων και μόνο με δόνηση ενεργοποιημένη και καθόλου χρήση για να μιλήσω στο τηλέφωνο μου κρατάει συνολικά περίπου 14 ώρες. Το πήρα πρόσφατα, βρίσκομαι στην τέταρτη φόρτιση, μπορεί αργότερα να βελτιωθεί λίγο, αλλά δεν περιμένω και πολλά.
  5. Έχεις το CM Locker? Μου το κάνει όταν το βάζω πχ σε "airplane mode" και μετά το επαναφέρω!!!!
×
×
  • Create New...