Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται να μην πάρεις συσκευή;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν γίνεται να μην πάρεις συσκευή;

Φυσικά και γίνεται. Ό,τι θέλουν λένε μερικοί στα καταστήματα...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Χεχε εγώ το ξέρω αλλά μερικά καταστήματα κάνουν τον κινέζο. Ειδικά τα franchise... Και στης Κοσμοτέ το θέμα είχαν αναφέρει αντίστοιχες καταστάσεις...

Ε ναι δεν είναι δυνατόν η εταιρεία να σε υποχρεώνει κάτι τέτοιο. Αλλά εαν ο υπάλληλος σου βρήκε το νούμερό σου σε 693 μπροστά αξίζει να κάνεις αυτό που λέει ο Vasileios πιο πάνω γιατί δύσκολα βρίσκεις κατάστημα να σου βρει συγκεκριμένο νούμερο και ακόμα πιο δύσκολα απαντούν από πάνω.

Δυστυχώς η Wind είναι πολύ πίσω σε αυτά. Δες αυτά εδώ εαν θες http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=167 αλλά καλύτερα σε κατάστημα...

Δεν ανοίγουν τα pdf.

Edit: Μου το κανε με μηδενική επιδότηση, θα πάω αύριο να παραλάβω το συμβόλαιο.

Edited by soublaki-3

Ή θα μπορούσες να κάνεις σύνδεση στο πρόγραμμα «Wind Flexy Zero» που απ'όσο ξέρω δεν δίνει επιδότηση συσκευής ;)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Με συμβόλαιο και λογαριασμούς περίπου 70-90 ευρώ βγήκε η επιδότηση στα 85ευρώ. Ξεφτίλα εντελώς! Δεδομένου ότι χρειάζεται συσκευή τι προτείνεται κάνω? Να την κάνω για άλλα δίκτυα? Με απειλή φορητότητας Wind κάνει καμιά καλύτερη προσφορά?

Με συμβόλαιο και λογαριασμούς περίπου 70-90 ευρώ βγήκε η επιδότηση στα 85ευρώ. Ξεφτίλα εντελώς! Δεδομένου ότι χρειάζεται συσκευή τι προτείνεται κάνω? Να την κάνω για άλλα δίκτυα? Με απειλή φορητότητας Wind κάνει καμιά καλύτερη προσφορά?

Σίγουρα.Nα κάνεις αίτηση φορητότητας και θα δεις τηλέφωνο από τη Wind. Nα περιμένεις γύρω στα 300...

Πότε ρώτησες και σου είπαν 85-90 ευρώ;

Γιατί μέχρι τις 30/04 έχουν διπλασιαστεί οι αναβαθμίσεις.

Οπότε δες μήπως έχει αλλάξει κάτι στο ποσό, διαφορετικά κάνε μια κλήση πες τους οτι δεν σε ικανοποιεί η αναβάθμιση μήπως μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο.

"Για νέες συνδέσεις, αναβαθμίσεις, συνδέσεις με φορητότητα, αλλαγές οικονομικού προγράμματος και αλλαγές από καρτοκινητό σε συμβόλαιο που θα καταχωρηθούν από 08/03/2010 έως 30/04/2010 θα παρέχονται δωρεάν 20ΜΒ στο πρόγραμμα WIND XS και 100MB στο πρόγραμμα WIND S. "

...από την ίδια ανακοίνωση... υπόψη alany.

Δεν κατάλαβα γιατί αυτή η διευκρίνιση.

Εγώ απλά ανέφερα τι έλεγε η wind και τι λέει τώρα και για να το προχωρήσω τι θα λέει σε ένα μήνα. Κανείς δεν ξέρει.

Αυτά που λες δεν είναι πουθενά γραμμένα και είναι πολύ πιθανό ο "υπάλληλος"* που θα τα πει αυτά να κάνει, ως συνήθως, λάθος και άντε μετά να βρεις το δίκιο σου.

Στην τελική άλλα έλεγε η wind στο site της για τα προγράμματα αυτά και άλλα λέει τώρα. Αυτό είπα και τίποτα άλλο. Όσον αφορά την αξιοπιστία της μιλάνε οι πράξεις της.

*Όταν λέω υπάλληλος δεν εννοώ φυσικά τον haforce;3161719 σε καμία περίπτωση, μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Τι πάγιο έχει;

Έχει μηδενικό πάγιο ;)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

^Είναι μεν «μηδενικό» για τους πρώτους 6 μηνες, έχει όμως ελάχιστη κατανάλωση 9,15 ευρώ. Μετά τους 6 μήνες έχει πάγιο 9,15. Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε ΤΣΚΤ από 12%
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα.Nα κάνεις αίτηση φορητότητας και θα δεις τηλέφωνο από τη Wind. Nα περιμένεις γύρω στα 300...

Eγώ είμαι 3 χρόνια συνδρομητής και μου βγάλανε 56 € επιδότηση-επειδή δεν ξεπερνάω τα 40 € / μήνα-η οποία επιδότηση 2πλασιάστηκε και έγινε 112 €,ενώ όταν πήρα τηλέφωνο και είπα ότι έχω βάλει στο μάτι ένα τηλέφωνο για το οποίο το τοπικό κατάστημα της WIND μου ζήτησε 83€ διαφορά,μου ανέβασαν το ποσό στα 200 € !!! Και μάλιστα χωρίς να απειλήσω με αποχώρηση ή κάτι παρόμοιο !!!

Πάρε τηλέφωνο και μίλησέ τους,θα βρεις σίγουρα άκρη,εφ'όσον βέβαια θέλεις να παραμείνεις στην εταιρία.

:cool:

Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς παίζει με την διπλή επιδότηση της wind και σε ποιοὐς ακριβὠς απευθύνεται?

Δεν ισχυει η διαφηση με την εκπτωση 50% στα παγια για εναν χρονο! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και απ τα 34 που περημενα ηρθε 87 euro! Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν απ την εταιρια οτι ειναι σωστος ο λογαριασμος και οταν ζητησα να μιλησω με καποιον υπευθυνο μου ειπε η κοπελα οτι δεν γινεται!

Τωρα καταλαβα γιατι δεν δινουν αντιγραφο συμβολαιου και βαζουν τους πελατες-θυματα να υπογραψουν ηλεκτρονικα μην εχοντας δει τι αναγραφει το συμβολαιο!

Δεν ισχυει η διαφηση με την εκπτωση 50% στα παγια για εναν χρονο! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και απ τα 34 που περημενα ηρθε 87 euro! Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν απ την εταιρια οτι ειναι σωστος ο λογαριασμος και οταν ζητησα να μιλησω με καποιον υπευθυνο μου ειπε η κοπελα οτι δεν γινεται!

Τωρα καταλαβα γιατι δεν δινουν αντιγραφο συμβολαιου και βαζουν τους πελατες-θυματα να υπογραψουν ηλεκτρονικα μην εχοντας δει τι αναγραφει το συμβολαιο!

Σου εχουν χρεωσει 2 παγια, ετσι γινεται.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ