Panagioths Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δεν γίνεται να μην πάρεις συσκευή; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δεν γίνεται να μην πάρεις συσκευή; Φυσικά και γίνεται. Ό,τι θέλουν λένε μερικοί στα καταστήματα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Χεχε εγώ το ξέρω αλλά μερικά καταστήματα κάνουν τον κινέζο. Ειδικά τα franchise... Και στης Κοσμοτέ το θέμα είχαν αναφέρει αντίστοιχες καταστάσεις... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δηλαδή μου λένε "αρες μάρες κουκουμάρες"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ε ναι δεν είναι δυνατόν η εταιρεία να σε υποχρεώνει κάτι τέτοιο. Αλλά εαν ο υπάλληλος σου βρήκε το νούμερό σου σε 693 μπροστά αξίζει να κάνεις αυτό που λέει ο Vasileios πιο πάνω γιατί δύσκολα βρίσκεις κατάστημα να σου βρει συγκεκριμένο νούμερο και ακόμα πιο δύσκολα απαντούν από πάνω. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Πού μπορώ να δω τις συσκευές των καταστημάτων Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δυστυχώς η Wind είναι πολύ πίσω σε αυτά. Δες αυτά εδώ εαν θες http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=167 αλλά καλύτερα σε κατάστημα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Δεν ανοίγουν τα pdf. Edit: Μου το κανε με μηδενική επιδότηση, θα πάω αύριο να παραλάβω το συμβόλαιο. Edited April 27, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ή θα μπορούσες να κάνεις σύνδεση στο πρόγραμμα «Wind Flexy Zero» που απ'όσο ξέρω δεν δίνει επιδότηση συσκευής ;) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Τι πάγιο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Με συμβόλαιο και λογαριασμούς περίπου 70-90 ευρώ βγήκε η επιδότηση στα 85ευρώ. Ξεφτίλα εντελώς! Δεδομένου ότι χρειάζεται συσκευή τι προτείνεται κάνω? Να την κάνω για άλλα δίκτυα? Με απειλή φορητότητας Wind κάνει καμιά καλύτερη προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Απείλησε για φορητότητα και θα στην ανεβάσουν κάπου στα 160€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Με συμβόλαιο και λογαριασμούς περίπου 70-90 ευρώ βγήκε η επιδότηση στα 85ευρώ. Ξεφτίλα εντελώς! Δεδομένου ότι χρειάζεται συσκευή τι προτείνεται κάνω? Να την κάνω για άλλα δίκτυα? Με απειλή φορητότητας Wind κάνει καμιά καλύτερη προσφορά? Σίγουρα.Nα κάνεις αίτηση φορητότητας και θα δεις τηλέφωνο από τη Wind. Nα περιμένεις γύρω στα 300... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Με συμβόλαιο και λογαριασμούς περίπου 70-90 ευρώ βγήκε η επιδότηση στα 85ευρώ. Ξεφτίλα εντελώς! Δεδομένου ότι χρειάζεται συσκευή τι προτείνεται κάνω? Να την κάνω για άλλα δίκτυα? Με απειλή φορητότητας Wind κάνει καμιά καλύτερη προσφορά? Πότε ρώτησες και σου είπαν 85-90 ευρώ; Γιατί μέχρι τις 30/04 έχουν διπλασιαστεί οι αναβαθμίσεις. Οπότε δες μήπως έχει αλλάξει κάτι στο ποσό, διαφορετικά κάνε μια κλήση πες τους οτι δεν σε ικανοποιεί η αναβάθμιση μήπως μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 "Για νέες συνδέσεις, αναβαθμίσεις, συνδέσεις με φορητότητα, αλλαγές οικονομικού προγράμματος και αλλαγές από καρτοκινητό σε συμβόλαιο που θα καταχωρηθούν από 08/03/2010 έως 30/04/2010 θα παρέχονται δωρεάν 20ΜΒ στο πρόγραμμα WIND XS και 100MB στο πρόγραμμα WIND S. " ...από την ίδια ανακοίνωση... υπόψη alany. Δεν κατάλαβα γιατί αυτή η διευκρίνιση. Εγώ απλά ανέφερα τι έλεγε η wind και τι λέει τώρα και για να το προχωρήσω τι θα λέει σε ένα μήνα. Κανείς δεν ξέρει. Αυτά που λες δεν είναι πουθενά γραμμένα και είναι πολύ πιθανό ο "υπάλληλος"* που θα τα πει αυτά να κάνει, ως συνήθως, λάθος και άντε μετά να βρεις το δίκιο σου. Στην τελική άλλα έλεγε η wind στο site της για τα προγράμματα αυτά και άλλα λέει τώρα. Αυτό είπα και τίποτα άλλο. Όσον αφορά την αξιοπιστία της μιλάνε οι πράξεις της. *Όταν λέω υπάλληλος δεν εννοώ φυσικά τον haforce;3161719 σε καμία περίπτωση, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παρέλαβα σήμερα το συμβόλαιο. Μου το 'κανε όντως με μηδενική επιδότηση, στο XXS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Τι πάγιο έχει; Έχει μηδενικό πάγιο ;) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 ^Είναι μεν «μηδενικό» για τους πρώτους 6 μηνες, έχει όμως ελάχιστη κατανάλωση 9,15 ευρώ. Μετά τους 6 μήνες έχει πάγιο 9,15. Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε ΤΣΚΤ από 12% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Με συμβόλαιο και λογαριασμούς περίπου 70-90 ευρώ βγήκε η επιδότηση στα 85ευρώ. Ξεφτίλα εντελώς! Δεδομένου ότι χρειάζεται συσκευή τι προτείνεται κάνω? Να την κάνω για άλλα δίκτυα? Με απειλή φορητότητας Wind κάνει καμιά καλύτερη προσφορά? Σίγουρα.Nα κάνεις αίτηση φορητότητας και θα δεις τηλέφωνο από τη Wind. Nα περιμένεις γύρω στα 300... Eγώ είμαι 3 χρόνια συνδρομητής και μου βγάλανε 56 € επιδότηση-επειδή δεν ξεπερνάω τα 40 € / μήνα-η οποία επιδότηση 2πλασιάστηκε και έγινε 112 €,ενώ όταν πήρα τηλέφωνο και είπα ότι έχω βάλει στο μάτι ένα τηλέφωνο για το οποίο το τοπικό κατάστημα της WIND μου ζήτησε 83€ διαφορά,μου ανέβασαν το ποσό στα 200 € !!! Και μάλιστα χωρίς να απειλήσω με αποχώρηση ή κάτι παρόμοιο !!! Πάρε τηλέφωνο και μίλησέ τους,θα βρεις σίγουρα άκρη,εφ'όσον βέβαια θέλεις να παραμείνεις στην εταιρία. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Πως γίνεται ο έλεγχος υπολοίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTWTEE Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς παίζει με την διπλή επιδότηση της wind και σε ποιοὐς ακριβὠς απευθύνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzorako Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν ισχυει η διαφηση με την εκπτωση 50% στα παγια για εναν χρονο! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και απ τα 34 που περημενα ηρθε 87 euro! Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν απ την εταιρια οτι ειναι σωστος ο λογαριασμος και οταν ζητησα να μιλησω με καποιον υπευθυνο μου ειπε η κοπελα οτι δεν γινεται! Τωρα καταλαβα γιατι δεν δινουν αντιγραφο συμβολαιου και βαζουν τους πελατες-θυματα να υπογραψουν ηλεκτρονικα μην εχοντας δει τι αναγραφει το συμβολαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν ισχυει η διαφηση με την εκπτωση 50% στα παγια για εναν χρονο! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και απ τα 34 που περημενα ηρθε 87 euro! Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν απ την εταιρια οτι ειναι σωστος ο λογαριασμος και οταν ζητησα να μιλησω με καποιον υπευθυνο μου ειπε η κοπελα οτι δεν γινεται! Τωρα καταλαβα γιατι δεν δινουν αντιγραφο συμβολαιου και βαζουν τους πελατες-θυματα να υπογραψουν ηλεκτρονικα μην εχοντας δει τι αναγραφει το συμβολαιο! Σου εχουν χρεωσει 2 παγια, ετσι γινεται. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzorako Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 οχι δεν ειναι δυο παγια,πηρα τηλεφωνο γιατι ειχα κι εγω αυτην την υποψια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και τι ειναι τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts