Jump to content

markonis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About markonis

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

markonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. markonis

    Redmi 4X

    Η τελευταία αναβάθμιση έφερε μαζί της και ένα βοηθό στον Αρχική Οθόνη,που δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις στη Global έκδοση και νομίζω πως εκεί είναι η αιτία που καταναλώνει πιο γρήγορα τη μπαταρία.
  2. markonis

    Redmi 4X

    Κατέβασα την επίσημη miui9 9.1.1.0 και πλέον στις επαφές εμφανίζονται ελληνικά γράμματα και ανταποκρίνεται σωστά ! Μου δίνει επίσης την αίσθηση πως έχει μεγαλύτερη αυτονομία και είναι ταχύτερο.
  3. markonis

    Redmi 4X

    Προσωπικές εντυπώσεις για υποψήφιους αγοραστές Xiaomi Redmi 4x από τη δική μου εμπειρία,χωρίς να είμαι ειδικός,το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Εάν είσαι σκαλιστήρι θα την καταβρείς με το κινητό αυτό γιατί κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν νέα bugs rom και αναβαθμίσεις. Aν όμως είσαι τύπος που δεν αντέχει τα ψαχτήρια και τις πολλές ρυθμίσεις,όπως είμαι εγώ,τότε θα βρεις το μπελά σου. Έχω το κινητό τρεις μήνες,αγορασμένο από Κωτσόβολο και είμαι ακόμα 50-50 αν έχω κάνει καλά που το πήρα. Πολύ καλό το ελληνικό φόρουμ της Xiaomi δυστυχώς όμως,όπως παντού,υπάρχουν μερικά τρολ που γράφουν ακατάπαυστα και ειρωνεύονται τους αρχάριους και αδαείς. Αν τολμήσει κάποιος να αναφερθεί σε άλλη εταιρία και ειδικά Samsung τρωει το κράξιμο της αρκούδας. Επίσης πολλοί θίγονται αν πεις κάτι αρνητικό για το κινητό ή το λειτουργικό του λες και είναι ιδιοκτήτες της Xiaomi. Τέλος πάντων προσωπικά δεν σκοπεύω να ρωτήσω τίποτα εκεί μέσα,απλά παρακολουθώ και προσπαθώ ακόμα να εξοικειωθώ με τις ιδιαιτερότητες της Xiaomi. Διάβασε αυτά που σου γράφω στην αρχή και πράξε. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία πάρτο με κλειστά μάτια, αν ανήκεις στη 2η κατηγορία μείνε μακριά.Θα βρεις το μπελά σου. Ελπίζω να βοήθησα κάποιον στην τελική του απόφαση
  4. markonis

    Redmi 4X

    Όταν συνδέσετε το κινητό με pc μέσω usb οι εικόνες φαίνονται κανονικά ως μικρογραφίες ; Ρωτάω επειδή σε μένα εμφανίζονται ως ομόχρωμα πλακίδια και πρέπει να κλικάρω για να εμφανιστεί η φωτογραφία. Για τον λόγο αυτό μεταφέρω τα αρχεία μέσω εφαρμογής. Απλά έχω την απορία μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ώστε να φανεί το περιεχόμενο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. markonis

    Redmi 4X

    Η οθόνη ξυπνάει από το πλαινό κουμπί που είναι κάτω από αυτό που ρυθμίζει την ένταση.
  6. Στην περιοχή Αμπελοκήπων (750μ από την Πανόρμου) δεν παρέχεται κάλυψη VDSL και η απορία είναι αν παρέχεται πουθενά αλλού και που; :wacko:
  7. markonis

    Redmi 4X

    Το βρήκα ευχαριστώ πολύ
  8. markonis

    Redmi 4X

    Ως πρώην κάτοχος Samsung Galaxy J5 (8G) δηλώνω από αμήχανος έως απογοητευμένος από το λογισμικό του 4x Κατ'αρχήν οι χαρακτήρες του μηνύματος είναι 60 ενώ δεν βρίσκω πώς γίνεται πολλαπλή επιλογή αρχείων π.χ φωτογραφίες για διαγραφή,με αποτέλεσμα να τις σβήνω μια μια.
  9. markonis

    Redmi 4X

    Με τόσα ίδια ονόματα που κυκλοφορούν πώς μπορώ εγώ ο άσχετος να καταλάβω ποιο έχω αγοράσει; Αυτό που πήρα χθες από Κωτσόβολο γράφει : Redmi 4x (3GB/32GB) και στο πλάι έχει μια κόκκινη ετικέτα Global Version Εδώ είναι το σωστό νήμα; :wacko::wacko::wacko:
  10. Μπαίνω κι εγώ στους κατόχους του συγκεκριμένου κινητού,αγορά χθες από μεγάλη αλυσίδα,πρώτες εντυπώσεις θετικές,η συνέχεια θα δείξει Edit Τελικά δεν έχω αυτό το μοντέλο,με 500 παρόμοια ονόματα πώς να μη μπερδευτεί κανείς; Παρακαλώ κάποιος μοντ να σβήσει το παρόν ποστ και απολογούμαι για την αναστάτωση
  11. Αρχηγέ με έσωσες,χθες πήρα ένα Xiaomi Redmi 4x και ένα λεπτό πριν πετάξω το plantronics 10 έκανα μια αναζήτηση και έπεσα πάνω στη δημοσίευση σου. Θενκς :lol:
  12. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Μένω Αθήνα και έχω στο σπίτι σταθερό WIND με σύμβαση 24μηνη που λήγει Οκτώβριο /2018 Ο αδερφός μου σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και έχει στο σπίτι του σταθερό COSMOTE επίσης 24μηνη σύμβαση που λήγει Σεπτέμβριο / 2018. Είχε κάνει μαι αίτηση μεταγραφής για την Αθήνα,η οποία μετά από μήνες και αφού την είχαμε σχεδόν ξεχάσει,εγκρίθηκε οπότε μόλις τελειώσει την εξεταστική του (στο τέλος του μήνα) κατεβαίνει Αθήνα και φυσικά θα μείνει μαζί μου. Επειδή είναι ασύμφορο και άχρηστο να κρατήσουμε και τις δυο συνδέσεις,θα ήθελα κάποιο μέλος με εμπειρία από πρόωρες διακοπές να μου δώσει τα φώτα του,ώστε να είμαι προετοιμασμένος,όταν πάω για την διακοπή. Να διευκρινίσω πως δεν έχω θέμα ποια από τις δυο εταιρίες να κρατήσω,αφού στην περιοχή που μένω είμαι ευχαριστημένος από το σταθερό της WIND.
  13. Δυστυχώς τίποτε δεν ήταν συγχρονισμένο το πρόγραμμα το δοκίμασα,αλλά συνέχεια έβγαζε Retry,οπότε τετέλεσται Πέρασα από μερικούς αλλοδαπούς στο κέντρο,κανείς δεν μπορούσε να κάνει επαναφορά,ένας μπιτσικόμης μου ζήτησε 75€ για οθόνη και άλλα 10€ για μπαταρία,να μου φτιάξει την ίδια συσκευή,αλλά σιγά μη δώσω αυτά τα λεφτά και μετά από λίγο να τρέχω Ευχαριστώ για την απάντηση.
  14. Μπορούμε να πάρουμε δεδομένα (επαφές,σημειώσεις κλπ) από σπασμένο J5 κινητό,που δείχνει να δουλεύει ακόμα,ώστε να μην τα περνάω χειροκίνητα; :cry: Αν ναι πείτε μου παρακαλώ πού να πάω γι αυτή τη δουλειά και αν τυχόν γνωρίζετε το κόστος περίπου. :worry: Να σημειώσω πως δεν έχει κλείδωμα πρόσβασης. Ευχαριστώ
  15. Έχω ένα J5 αγορασμένο από Καϊζερ στις 30/6 και όταν πριν από λίγο ενεργοποίησα κατά λάθος την επιλογή TalkBack έπαθε κοκομπλόκο. Συγκεκριμένα μιλάει συνέχεια και δεν ανταποκρίνεται κανένα κουμπί σε καμία εντολή.Το έσβησα 1-2 φορές,έβγαλα τη μπαταρία αλλά τίποτα. Επανέρχεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση και ανταποκρίνεται μόνο το volume ενώ δεν ξεκλειδώνει ούτε η οθόνη.Γενικά δεν παίρνει εντολές. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω ή θέλει επισκευή (και πέταμα) :mad: edit : Βρήκα τη λύση
×
×
  • Create New...