Jump to content

rapidrag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rapidrag

  1. Καλή τύχη σε όλους και καλό καλοκαίρι!
  2. Προσφορές για πακέτο μηνυμάτων βγάζει το καρτοκινητό Vodafone ή μόνο για ομιλία?
  3. Χριστός Ανέστη! Καλή τύχη σε όλους!
  4. Είμαι κάτοχος του Mitsubishi MSZ/MUZ-SF25VE και επειδή δεν έχω καμμία εξοικοίωση με την μάρκα αυτή, τι επιλογές και θερμοκρασίες να διαλέψω για γρήγορη θέρμανση στην αρχή και συντήρηση μετά?
  5. gnt σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες και έγραψες όλα αυτά, έλυσες άρκετες απορίες θα ξεκινήσω διάβασμα τα προηγούμενα post, να σαι καλά!
  6. Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω σε ένα γραφείο για θέρμανση και ψύξη (19 τμ, 1ος όρφος, με σύγχρονη μόνωση) κοιτάζω τα παρακάτω inverter HITACHI RAS/RAC S10HA MITSUBISHI SRK/SRC 35ZMP-S Mitsubishi MSZ SF25VE Plus τα υπέρ/κατά των παραπάνω? καμμιά άλλη καλύτερη λύση?
  7. Μαζί με το μίσθιο "νοικιάζουμε" και τον ιδιοκτήτη. Ξεχρέωσε τον και μετά ψάξε κάπου αλλού γιατί μόνο προβλήματα θα έχεις. Την επόμενη φορά συμβόλαιο και απόδειξη κανονικά και έρευνα αγοράς καθώς είναι πάρα πολλά τα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ.
  8. πριν ένα μήνα έληγε το 12μηνο συμβόλαιο και έκανα ανανέωση και αλλαγή προγράμματος με 50% έκπτωση, ήρθε νέος λογαριασμός στον οποίο φαίνεται το νέο πάγιο και η εκκαθάριση του παλιού για τον μήνα Ιούνιο ( χωρίς έκπτωση 50%) και ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ για μήνα Ιούλιο ( με έκπτωση 50%), είναι σωστό που δεν περασαν την έκπτωση στον μήνα Ιούνιο και κάνανε μόνο εκκαθάριση και που προπληρώνω για Ιούλιο ( δεν θυμάμαι να προπληρώνω πάγια ποτέ στην Vodafone) ή εγώ στραβά αρμενίζω.....?
  9. Iggy Pop - The Passenger http://www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw
  10. Δοκίμασα με shazaam και soundhound αλλά το mega horror nights δεν το βρίσκω...... http://athenstvchannels.blogspot.gr/2013/01/mega-ka-horror-nights-kai-ka-diamonds.html κανείς καμμιά ιδέα?
  11. Για το Tissot V8 quartz, το άλλαξα μπαταρία μετά 3 χρόνια ( εάν χρησιμοποιείς το χρονογράφο κάθε μέρα φαντάζομαι πιο γρήγορα....)
  12. Πως μπορούμε (σε 4.04 ) να απενεργοποιησουμε την προεπιλογη να συνδεεται σε δικτυο 3G αλλά σε σκέτο GSM όταν ανοίγουμε το κινητό μετά απο απενεργοποίηση ;
  13. Αναβάθμισα κ εγω αλλά συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα με το wifi channel στο router, δεν αναγνωρίζει όταν το βάζω στο auto (διαλέγει το 13 το ρουτερ) και χρειάζεται να το βάλω manual από 1 εως 11. Καμμιά βοήθεια...?
  14. Τα πράγματα δυσκόλεψαν και θα αρχίσω περικοπές, ποιο είναι το φθηνότερο conn-χ πορυ μπορώ να έχω (το σταθερό κάθεται εντελώς ούτε με παίρνουν ούτε κ έγω κάνω κλήσεις). Εάν παώ Forthnet adsl τι γίνεται με γραμμή-πάγιο σταθερού ΟΤΕ?
×
×
  • Create New...