paanos Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Φαίνεται ο αριθμος του τηλεφώνου σου. Επειδή τους πρώτους 2 μήνες τα παγια είναι δώρο, τα τέλη διακοπής με βάση τον τρόπο που υπολογίζονται για τους πρώτους 2 μήνες είναι μηδενικά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echatzik Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 22 minutes ago, paanos said: Φαίνεται ο αριθμος του τηλεφώνου σου. Επειδή τους πρώτους 2 μήνες τα παγια είναι δώρο, τα τέλη διακοπής με βάση τον τρόπο που υπολογίζονται για τους πρώτους 2 μήνες είναι μηδενικά. Δηλαδή φεύγω ελεύθερα; Ευχαριστώ για την επισήμανση νόμιζα ότι είχα μαυρίσει το νουμερο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Μπορείς τους πρώτους δυο μήνες να φύγεις χωρίς ποινή, σωστά. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 48 minutes ago, paanos said: Μπορείς τους πρώτους δυο μήνες να φύγεις χωρίς ποινή, σωστά. Νέος συμβολαιούχος μπορεί να φύγει με φορητότητα χωρίς ποινή τους δύο πρώτους μήνες. Εάν θέλει να το μετατρέψει σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρίας υπάρχει υποχρέωση εξάμηνης παραμονής σε συμβόλαιο; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 3 μήνες είναι και δυστυχώς ναι… Μόνο αν είναι καρτοκινητο μπορεί να υπαναχωρήσει στις 14 μέρες και να γυρίσει στην προηγούμενη κατάσταση 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Παιδια μια ερώτηση επειδή Εγώ θα μετακομίσω μέσα στη βδομάδα. εχω 100αρα γραμμή, χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω για να την μεταφέρω στο νέο σπίτι;(είναι καινουριο άρα έχει καινούριες καλωδιώσεις και διαθεσιμότητα μέχρι 200αρα στην περιοχή αλλά θέλω να μείνω 100αρα) 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 6 minutes ago, panos.kar said: Παιδια μια ερώτηση επειδή Εγώ θα μετακομίσω μέσα στη βδομάδα. εχω 100αρα γραμμή, χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω για να την μεταφέρω στο νέο σπίτι;(είναι καινουριο άρα έχει καινούριες καλωδιώσεις και διαθεσιμότητα μέχρι 200αρα στην περιοχή αλλά θέλω να μείνω 100αρα) Όχι, κανείς αίτηση μεταφοράς της γραμμής σε νέα διεύθυνση. 14 ώρες πριν, p_k said: Νέος συμβολαιούχος μπορεί να φύγει με φορητότητα χωρίς ποινή τους δύο πρώτους μήνες. Εάν θέλει να το μετατρέψει σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρίας υπάρχει υποχρέωση εξάμηνης παραμονής σε συμβόλαιο; Αυτό ισχύει για σταθερή ή για κινητη; Διότι με ενδιαφέρει αν είναι για κινητό. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 7 minutes ago, Nikolas14 said: Όχι, κανείς αίτηση μεταφοράς της γραμμής σε νέα διεύθυνση. Αυτό ισχύει για σταθερή ή για κινητη; Διότι με ενδιαφέρει αν είναι για κινητό. Για κινητή σίγουρα. Σταθερή δεν γνωρίζω, πάρε τηλέφωνο σε κάνα κατάστημα να σου πουν 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Για κινητή ισχύει. Για σταθερή δεν έχει κάποια ελάχιστη παραμονή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 13 minutes ago, paanos said: Για κινητή ισχύει. Για σταθερή δεν έχει κάποια ελάχιστη παραμονή Να ξαναρωτήσω... εάν κάποιος κάνει συμβόλαιο και θέλει τον πρώτο μήνα να φύγει, αλλά με φορητότητα σε άλλη εταιρεία, αυτό μπορεί να το πράξει, έτσι δεν είναι; Και μάλιστα τους δύο πρώτους μήνες με μηδενικη ρήτρα. Σωστά τα λέω; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Να ξαναρωτήσω... εάν κάποιος κάνει συμβόλαιο και θέλει τον πρώτο μήνα να φύγει, αλλά με φορητότητα σε άλλη εταιρεία, αυτό μπορεί να το πράξει, έτσι δεν είναι; Και μάλιστα τους δύο πρώτους μήνες με μηδενικη ρήτρα. Σωστά τα λέω;Όχι, πληρώνεις τα πάγια των δύο μηνώνSent from my iPad using Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echatzik Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 1 minute ago, rebel1 said: Όχι, πληρώνεις τα πάγια των δύο μηνών Sent from my iPad using Tapatalk Αφού εγώ έχω πίνακα με μηδέν ποσό τους πρώτους δυο μήνες 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Αφού εγώ έχω πίνακα με μηδέν ποσό τους πρώτους δυο μήνες Ωραία, οπότε ανοίγει ο καθένας το συμβόλαιο του και βλέπει.Sent from my iPad using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Αν η εταιρεία δίνει τα πρώτα 1 2 πάγια και δεν υπάρχει κάποια επιδότηση συσκευής μπορεί να φύγει με μηδενική ποινή τους πρώτους 2 μήνες. Αν έδωσαν το πρώτο πάγιο δώρο και θέλει να φύγει τον 2ο μήνα θα πληρώσει το πάγιο του 2ου μήνα. Αν δεν έδωσε κανένα πάγιο δωρεάν, η ποινή θα είναι τα πρώτα 2 πάγια σε περίπτωση που φύγει τους πρώτους 2 μήνες. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 2 ώρες πριν, paanos said: Για κινητή ισχύει. Για σταθερή δεν έχει κάποια ελάχιστη παραμονή Αν ισχύει σκέφτομαι να κάνω απεριόριστο…σοβαρά. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Ο αλγόριθμος υπολογισμού τελών πρόωρης διακοπής έχει οριστεί από την ΕΕΤΤ και ισχύει και για κινητή και για σταθερή. Ειδικά για τους δύο πρώτους μήνες, που ο συνδρομητής μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν τον εξυπηρετεί, είναι το πάγιο δύο μηνών. Για όλους τους επόμενους μήνες είναι το 1/4 του αθροίσματος των υπολειπόμενων παγίων. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echatzik Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 11 ώρες πριν, minast said: Ο αλγόριθμος υπολογισμού τελών πρόωρης διακοπής έχει οριστεί από την ΕΕΤΤ και ισχύει και για κινητή και για σταθερή. Ειδικά για τους δύο πρώτους μήνες, που ο συνδρομητής μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν τον εξυπηρετεί, είναι το πάγιο δύο μηνών. Για όλους τους επόμενους μήνες είναι το 1/4 του αθροίσματος των υπολειπόμενων παγίων. Σε εμένα το πινακάκ του συμβολαίου έχει μηδενικά τέλη διακοπής. Αυτό γίνεται επειδή έχω δύο μήνες πάγια δώρο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 11 minutes ago, echatzik said: Σε εμένα το πινακάκ του συμβολαίου έχει μηδενικά τέλη διακοπής. Αυτό γίνεται επειδή έχω δύο μήνες πάγια δώρο; Ακριβώς 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Παιδια μια ερώτηση επειδή Εγώ θα μετακομίσω μέσα στη βδομάδα. εχω 100αρα γραμμή, χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω για να την μεταφέρω στο νέο σπίτι;(είναι καινουριο άρα έχει καινούριες καλωδιώσεις και διαθεσιμότητα μέχρι 200αρα στην περιοχή αλλά θέλω να μείνω 100αρα) Θα πας σε κατάστημα και θα κάνεις αίτημα μεταφοράς. Κοστίζει 70€ (54.99+ΦΠΑ) και θα τα δεις προφανώς στον επόμενο λογαριασμό. Πέρα από αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 3 minutes ago, georgeavl3 said: Θα πας σε κατάστημα και θα κάνεις αίτημα μεταφοράς. Κοστίζει 70€ (54.99+ΦΠΑ) και θα τα δεις προφανώς στον επόμενο λογαριασμό. Πέρα από αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Poco X3 Pro via Tapatalk Το έκανα ηδη. Ευχαριστω. Γράφω στους διαξιφισμούς τι παίζει από σημα στην καινούργια περιοχή. 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 20 ώρες πριν, georgeavl3 said: Θα πας σε κατάστημα και θα κάνεις αίτημα μεταφοράς. Κοστίζει 70€ (54.99+ΦΠΑ) και θα τα δεις προφανώς στον επόμενο λογαριασμό. Πέρα από αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Poco X3 Pro via Tapatalk Το συγκεκριμένο ποσό έχει καταφέρει κανείς να μην το πληρώσει με διαπραγμάτευση λόγω πχ πολλών γραμμών ή κάτι άλλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 20 ώρες πριν, georgeavl3 said: Θα πας σε κατάστημα και θα κάνεις αίτημα μεταφοράς. Κοστίζει 70€ (54.99+ΦΠΑ) και θα τα δεις προφανώς στον επόμενο λογαριασμό. Πέρα από αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Poco X3 Pro via Tapatalk 70 ευρώ για μεταφορά? Πολλά είναι για μια μεταφορά. Η cosmote την έχει δωρεάν. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Ναι κι όμως. Και είναι χρόνια έτσι.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Σε άλλο πάροχο ζήτησαν 50€ για μεταφορά σταθερού, πήγα σε κατάστημα για να κάνω ακύρωση του συμβολαίου και καινούργια αίτηση στην καινούργια διεύθυνση γιατί ήταν πιο φθηνά έτσι και με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κάνουν την μεταφορά δωρεάν αν ακυρώσω τις αιτήσεις. Ίσως μπορεί να βγαίνει διακοπή και καινούργια αίτηση στην νέα διεύθυνση, ή ίσως να πάρουν τηλέφωνο για κάποια διαπραγμάτευση με το αίτημα της ακύρωσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Να κάνω μια ερωτηση. Εχω παρατηρήσει πως στης κοπέλας μου το κινητό καποιες φορές που πληρώνω τον λογαριασμό(πάντα online) δεν μπαινει Το 1GB. Τι μπορώ να κάνω; 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts