pexths Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Δηλαδη τοση διαφημιση για τη νεα καρτοκινητη παει τζαμπα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τι παραπάνω να δώσει στην νέα καρτοκινητή που δίνουν οι άλλες; Είπαμε, καλές οι προσφορές, αλλά όχι και κάθε μέρα. Συν τοις άλλοις, είναι η μόνη που δίνει bonus διπλασιασμού για 2 βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Το μπονους των 15 ημερων,ειναι το συγκριτικο πλεονεκτημα της wind εναντι των αλλων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Θα χαθει το F2G2!!! Διασταυρωμενο!!! Την περασμενη εβδομαδα αλλαξα καρτα SIM που ειχε το προγραμμα F2G2 και μεχρι αυτη τη στιγμη εξακολουθω να εχω F2G2. Δεν αλλαξε... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Την περασμενη εβδομαδα αλλαξα καρτα SIM που ειχε το προγραμμα F2G2 και μεχρι αυτη τη στιγμη εξακολουθω να εχω F2G2. Δεν αλλαξε... προφανώς και δεν αλλαζει εγώ το χω γράψει ένα σωρό φορές αλλά κάποιοι λένε τα δικά τους... βαρέθηκα πια, ειναι αδύνατον να χαθει ένα πρόγραμμα που έχει κάποιος όταν απλά του αλλάξει το χαρτονάκι που βάζει στο κινητό του; θα ήταν απλά τρελλό τελειώς δε ξέρω πως το σκέφτονται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 προφανώς και δεν αλλαζει εγώ το χω γράψει ένα σωρό φορές αλλά κάποιοι λένε τα δικά τους... βαρέθηκα πια, ειναι αδύνατον να χαθει ένα πρόγραμμα που έχει κάποιος όταν απλά του αλλάξει το χαρτονάκι που βάζει στο κινητό του; θα ήταν απλά τρελλό τελειώς δε ξέρω πως το σκέφτονται Εμενα πηγε ενας κολητος μου και αλλαξε sim και χαθηκε τωρα δε ξερω, επισης και στο 1260 σου λενε οτι χανεται! Wind ειναι αυτη... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 νομιζω οτι κανοντας ανανεωση σε καταστημα wind, ΔΕΝ σου αφαιρειται ο φορος;) Σε ανανεωση οποιοδήποτε ποσού δεν αφαιρείται ο φόρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Σε ανανεωση οποιοδήποτε ποσού δεν αφαιρείται ο φόρος? Την τελευταία φορά ήταν για ανανεώσεις πάνω από €20. Ρώτα καλού-κακού πριν την ανανέωση, γιατί μπορεί να έχει αλλάξει κι αυτό μαζί όλες τις άλλες αλλαγές. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 εβαλα 30 ευρω σημερα και δεν αφαιρεθηκε ο φορος!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Δεν αφαιρείτε ο φόρος είτε η ανανέωση γίνει από κατάστημα wind είτε από περίπτερο είτε μέσω τραπέζης. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Δεν αφαιρείτε ο φόρος είτε η ανανέωση γίνει από κατάστημα wind είτε από περίπτερο είτε μέσω τραπέζης. Δηλαδή εσύ έβαλες κάρτα από περίπτερο ή internet πρόσφατα και δεν σου αφαιρέθηκε φόρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Δηλαδή εσύ έβαλες κάρτα από περίπτερο ή internet πρόσφατα και δεν σου αφαιρέθηκε φόρος? Ναι, ανανέωσα από περίπτερο πριν 1 ώρα περίπου 10€. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ναι, ανανέωσα από περίπτερο πριν 1 ώρα περίπου 10€. Δεν παίζει αυτό, εγώ ανανέωσα πριν δέκα ημέρες από περίπτερο 20 ευρώ και αφαιρέθηκε κανονικότατα ο φόρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ναι, ανανέωσα από περίπτερο πριν 1 ώρα περίπου 10€. Μήπως είχε παλιές κάρτες; Μάλλον αυτό πρέπει να είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ειναι εξαιρετικα απιθανο να υπαρχουν παλιες καρτες ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Μια κρισιμη ερωτηση παιδια. Αν αλλαξω το F2G στο νεο καρτοκινητο οι χρεωσεις ομιλιας προς ολα τα κινητα ειναι ιδιες και συμφερει πολυ? Επισης επειδη εχω 20 λεπτα δωραν απο εισερχομενες κλησεις χανω αυτο το πλεονεκτημα και ο χρονος που εχω υπολοιπο προς χρηση θα αφαιρεθει ή μπορω να εχω την υπηρεσια και μετα την αλλαγη? Τελικα συμφερει? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Με την αλλαγη πακετου χανονται τα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 εβαλα 30 ευρω σημερα και δεν αφαιρεθηκε ο φορος!! σε καταστημα wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 σε καταστημα wind? ναιιι!!!!! πριν 15 μερες εβαλα ομως 20 ευρω και μου εβγαλε τον φορο. δε ξερω τι παιζει πραγματικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μήπως είχε παλιές κάρτες; Μάλλον αυτό πρέπει να είναι... Τσάμπα χάρηκα..... :cry: τελικά δεν ξέρω τί παίζει... σήμερα έβαλα άλλα 10 και μου αφαίρεσε κανονικότατα τον φόρο..... Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 με την αύξηση του φπα παίζει να γίνει αναπροσαρμογή στις χρεώσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 με την αύξηση του φπα παίζει να γίνει αναπροσαρμογή στις χρεώσεις; Θέλω να πιστεύω όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εχουμε πει και παραπανω οτι υπαρχουν πλεον καρτες των 10 ευρω με φορο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Θέλω να πιστεύω όχι.. θέλω να πιστεύω και ελπίζω να μην γίνει σαν τις ανατιμήσεις της βενζίνης!:( αλλιώς βλέπω να παρκάρουμε και τα κινητά μας.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδια δεν πηρα απαντηση αν στη νεα καρτοκινητη οι χρεωσεις προς αλλα κινητα ειναι ιδιες ή φθηνοτερες με το γνωστο F2G... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts