mr_47 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Το ότι κάθεστε και κρίνετε το πόσο και γιατί ξοδεύει "τόσο" κάποιος, χωρίς να απαντάτε ειλικρινά δεν παίζει να το καταλάβω... Γιατί δεν τον πληρώνετε κιόλας;.. φίλος με πήρε οργισμένος τηλέφωνο για να με ρωτήσει..... αν η wind έκανε την ανανέωση δίμηνη.... οπότε καταλαβαίνετε,... Sent from my L200 using Tapatalk Ναι, η ανανέωση έγινε από 15/3 κάθε δίμηνο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 το ήξερα ότι θα γινόταν δίμηνο, είχε ανακοινωθεί απλά κάποια παιδιά έλεγαν ότι δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη πριν το κάνουν και οι αλλοι..... πράγμα που βέβαια δεν έγινε.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 οντως το λεγαμε,οτι πιθανον να μην εφαρμοστει ακομα,ορμωμενοι και απο την προηγουμενη αλλαγη που καθυστερησε σχεδον ενα χρονο,μεχρι που και οι 2 αλλοι ακολουθησαν. Τωρα ομως επελεξαν να...πρωτοπορησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 αε κάθε περίπτωση, εγώ ενημέρωσα για να κάνει κανείς το κουμάντο του..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Η WIND ενημερώνει τους συνδρομητές της για παραπλανητικά κακόβουλα SMS 16/03/2018 Η WIND Ελλάς* ενημερώνει ότι έχουν σημειωθεί μεμονωμένα περιστατικά όπου έχουν αποσταλεί σε συνδρομητές της κακόβουλα γραπτά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου (SMS), τα οποία εμφανίζουν την WIND ως αποστολέα με πιθανό θέμα «ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ- ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ». Τα γραπτά αυτά μηνύματα είναι απολύτως ψευδή και παραπλανητικά, προέρχονται δε από κακόβουλα τρίτα μέρη που ενεργούν με δόλο.*Η WIND Ελλάς* βεβαιώνει τους συνδρομητές της ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα της η προστασία τους από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες*και έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για τον σκοπό αυτό. Η WIND καλεί όποιον συνδρομητή της λάβει μήνυμα παρόμοιου περιεχομένου να καταγγείλει άμεσα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών WIND (13800) ή στο δίκτυο καταστημάτων WIND ή να το προωθήσει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:*https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=488 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Φυσικά και είναι κακόβουλα τέτοια μυνήματα. Είναι γνωστό ότι όταν η WIND κάνει αυξήσεις στα τιμολόγια της δεν ενημερώνει κανένα με προσωπικά sms/mail ελπίζοντας να το πάρουμε χαμπάρι κατόπιν εορτής και να χάσουμε το δικαίωμα να διακόψουμε αζημίως τη σύνδεση μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Με το έτσι θέλω πλέον προσπαθούν να κάνουν την καρτοκινητή...καρτοσυμβόλαιο. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν με άλλον τρόπο. Πχ...με 30 ευρώ ανανέωση 6μηνο ,20 ευρω 3μηνο...κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί... Σε f2g που το χρειάζομαι μόνο για εισερχόμενες κλήσεις κάθε πότε πρέπει να βάζω κάρτα; Τώρα βλέπω λήξη υπολοίπου 9/11/2017 που σημαίνει ότι έβαλα στις 9/8 σωστά; Συνεχίζω να το καλώ κανονικά, πότε θα χρειαστεί να ανανεώσω ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 (edited) Κανονικά θα έπρεπε να εχει κλεισει 9/12 αλλά εαν συνεχίζει να ειναι ανοιχτο τακτικά και να χρησιμοποιείται για εισερχόμενες το αφηνουν μέχρι νεοτέρας. Αν θες να εισαι σίγουρος βαλε 5 online κάποια στιγμή. Edited March 18, 2018 by kmpatra Διορθωση ημερομηνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Έχω F2G με ενεργοποιημένο το Talk to All 300' + 200 για WIND (το πακέτο των 6 ευρώ) και είμαι στη Γερμανία. Αν καλέσω προς Ελληνικά κινητά θα αφαιρεθεί υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο ή από την κάρτα μου? Έχω μπλεχτεί λίγο με το roaming και είναι ανάγκη.... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Θα αφαιρεθεί υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο και συγκεκριμμένα από τα λεπτά προς όλα τα δίκτυα , ακόμα και αν καλέσεις WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Θα αφαιρεθεί υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο και συγκεκριμμένα από τα λεπτά προς όλα τα δίκτυα , ακόμα και αν καλέσεις WIND. Ότι καλύτερο μπορούσα να περιμένω. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :-) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας σήμερα & το F2G καίγεται να μοιράσει χαρά! Μπες στο myF2G Αpp, φούλαρε 3GB μόνο με 2€ για 7 ημέρες & share your Happiness! bit.ly/F2G_Happiness #milaf2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Για 7 μέρες μονο; Πάνω που χάρηκα.. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 E ok.. η πράσινη με την ίδια αφορμή έδωσε 1gb δωρεάν για μια ημέρα.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Δεν διάβαζα το νήμα και ανανέωσα μόλις το f2g μου και είδα το δίμηνο παράτασης ισχύος του που έλαβα. *να θυμάμαι να διαβάζω πιο συχνά και προσεκτικά το myphone... Παρόλο που έχω παρατήσει τις διάφορες sim που είχα για να παίρνω διάφορες προσφορές, ακόμα και μόνο οι 3 που κράτησα, μία από κάθε εταιρία για να έχω σήμα παντού, γίνονται ακριβούτσικη πολυτέλεια, 25 ευρώ το δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka9 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 πως μπορεις να βαλεις 5 ευρω μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Online μέσω κάρτας ή paypal Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! 1000Λ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ WIND/Q ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! ΣΤΕΛΕ ΔΩΡΕΑΝ 31 ΣΤΟ 12410 ΜΕΧΡΙ 01/04 ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ" Αυτό μου στείλανε. Ευπρόσδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! 1000Λ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ WIND/Q ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! ΣΤΕΛΕ ΔΩΡΕΑΝ 31 ΣΤΟ 12410 ΜΕΧΡΙ 01/04 ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ" Αυτό μου στείλανε. Ευπρόσδεκτο!Αφού είναι δωρεάν μια χαρά σου έκατσε,καλοφάγωτο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τσάμπα και βερεσέ το δίευρω για τα "Happiness" 3Gb. Πρώτα μου "τρώει" το υπόλοιπο από το "φοιτητικό" 1,5 Gb. Τα 3 Gb του Happiness Day είναι ακόμα ατόφια και σε 5-6 μέρες θα εξατμιστούν. Ωραία προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τα log n win δώρα και τα 120' ομιλίας σε συνδυασμό με σταθερή ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ; Ή μόνο αγορασμένα πακέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τα log n win δώρα ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ; Δεν ξερω τα 120' ομιλίας σε συνδυασμό με σταθερή ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ; ισχύουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grosp12 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στα προγράμματα με καρτοσυμβόλαιο υπάρχει ο όρος π.χ. επιπλέον 8 ευρώ για κάθε χρήση. Τώρα μου βγάζει 400 ευρώ. Αυτά καταναλώνονται ως χρόνος ομιλίας και λοιπά όταν τελειώσουν όσα παρέχει το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλημέρα. Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία αν γνωρίζετε. Έχω μια κάρτα f2g και τη χρησιμοποιω παράλληλα με μία what's up σε dual SIM συσκευές. Στο μενού όμως και στα 2 dual SIM κινητά που την έχω δοκιμάσει (διαφορετικών εταιρειών συσκευές) μου εμφανίζει τον αριθμό f2g σαν "άγνωστο" ενώ της Cosmote τον εμφανίζει κανονικά, σε όποια υποδοχή και να τις βάλω, όπως βλέπετε στη παρακάτω εικόνα. Γνωρίζετε γιατί γίνετε αυτό; https://www.dropbox.com/s/ulqqcmk7y3b7tb1/20180323_071412.jpg?dl=0 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts