estiakos Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ναι τα χρεισημοποιουσα μέχρι και χθες για mobile internet στην Ιταλία χωρίς κανένα προβλημα Επιπρόσθετα, στην προσφορά των 2GB me 5 € με χρόνο ομιλίας για Βουλγαρία/Ρουμανία, τα log & win ισχύουν κανονικά??? Πολύ βασικό αυτό. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Τυχόν αγορασμένα πακέτα, όταν το υπόλοιπο μηδενίσει λόγω παρέλευσης τριμήνου συνεχίζουν να ισχύουν; Το υπόλοιπό μου λήγει στις 24/2 και έχω αγορασμένο πακέτο Data με λήξη 13/3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Τυχόν αγορασμένα πακέτα, όταν το υπόλοιπο μηδενίσει λόγω παρέλευσης τριμήνου συνεχίζουν να ισχύουν; Το υπόλοιπό μου λήγει στις 24/2 και έχω αγορασμένο πακέτο Data με λήξη 13/3. Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιµο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το θέμα είναι οτι δεν "παγώνουν" τα mb και ολα τα υπόλοιπα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Σήμερα είχα το εξής περίεργο. Ενώ έχω σήμα δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Μου λέει δίκτυο μη διαθέσιμο. Αν με πάρει κάποιος του λέει ότι ο συνδρομητής είναι μη διαθέσιμος και κατόπιν μου έρχεται μήνυμα ότι είχα κλήση. Κλήση κάνω μεν αλλά με χίλια ζόρια. Πρέπει να προσπαθήσω καμιά δεκαριά φορές. Αφού όμως έρχονται τα μηνύματα κανονικά σημαίνει ότι δίκτυο υπάρχει.. Να φταίει μήπως το κινητό; ;) Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 εχεις το κινητο μονιμα σε λειτουργια δικτυου 4g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Επιπρόσθετα, στην προσφορά των 2GB me 5 € με χρόνο ομιλίας για Βουλγαρία/Ρουμανία, τα log & win ισχύουν κανονικά??? Πολύ βασικό αυτό. Ναι κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Επιπρόσθετα, στην προσφορά των 2GB me 5 € με χρόνο ομιλίας για Βουλγαρία/Ρουμανία, τα log & win ισχύουν κανονικά??? Πολύ βασικό αυτό. Ta log&win δεν έχουν σχέση με το ενεργοποιημένο πακέτο αλλά με την χρηματική ανανέωση υπολοιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Σήμερα είχα το εξής περίεργο. Ενώ έχω σήμα δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Μου λέει δίκτυο μη διαθέσιμο. Αν με πάρει κάποιος του λέει ότι ο συνδρομητής είναι μη διαθέσιμος και κατόπιν μου έρχεται μήνυμα ότι είχα κλήση. Κλήση κάνω μεν αλλά με χίλια ζόρια. Πρέπει να προσπαθήσω καμιά δεκαριά φορές. Αφού όμως έρχονται τα μηνύματα κανονικά σημαίνει ότι δίκτυο υπάρχει.. Να φταίει μήπως το κινητό; ;) εχεις το κινητο μονιμα σε λειτουργια δικτυου 4g ? Εχω επιλεγμένο το 4g της wind. Αλλά και το 2g που επέλεξα για δοκιμή είχε τα ίδια αποτελέσματα. Και μάλλον το περήφανο δίκτυό της έκανε αυτή την ομορφιά. Τώρα έχει φτιάξει.. :confused: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εχω επιλεγμένο το 4g της wind. Αλλά και το 2g που επέλεξα για δοκιμή είχε τα ίδια αποτελέσματα. Και μάλλον το περήφανο δίκτυό της έκανε αυτή την ομορφιά. Τώρα έχει φτιάξει.. :confused: Εντάξει, παροδικά / τοπικά προβλήματα μπορεί να συμβούν. Αν ήταν κάτι γενικό θα είχε αναφερθεί. Τέτοιου τύπου δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται και στη συσκευή, σε κάποιο μπλοκάρισμα που λύνεται με ένα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 σήμερα έκανα αναβάθμιση στο νέο free to go και δεν μπορώ να βρω τα log and win δώρα που μου είπανε ότι υπάρχουν στην νέα εφαρμογή αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. που υπάρχουν? επίσης το δώρο των 500 mb internet δεν δόθηκε που λέει ότι δίνει με την αναβάθμιση στην νέα εφαρμογή! καταργήθηκε και αυτό? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 σήμερα έκανα αναβάθμιση στο νέο free to go και δεν μπορώ να βρω τα log and win δώρα που μου είπανε ότι υπάρχουν στην νέα εφαρμογή αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. που υπάρχουν? επίσης το δώρο των 500 mb internet δεν δόθηκε που λέει ότι δίνει με την αναβάθμιση στην νέα εφαρμογή! καταργήθηκε και αυτό? .κάνε swipe αριστερά.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 σήμερα έκανα αναβάθμιση στο νέο free to go και δεν μπορώ να βρω τα log and win δώρα που μου είπανε ότι υπάρχουν στην νέα εφαρμογή αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. που υπάρχουν? επίσης το δώρο των 500 mb internet δεν δόθηκε που λέει ότι δίνει με την αναβάθμιση στην νέα εφαρμογή! καταργήθηκε και αυτό? . πρέπει να κάνεις swipe στην οθόνη του κινητού σου. θα σου βγάλει άλλες 2 σελίδες με υπηρεσίες, διαγωνισμούς καταστήματα, giga button κλπ κλπ Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Σήμερα είχα το εξής περίεργο. Ενώ έχω σήμα δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Μου λέει δίκτυο μη διαθέσιμο. Αν με πάρει κάποιος του λέει ότι ο συνδρομητής είναι μη διαθέσιμος και κατόπιν μου έρχεται μήνυμα ότι είχα κλήση. Κλήση κάνω μεν αλλά με χίλια ζόρια. Πρέπει να προσπαθήσω καμιά δεκαριά φορές. Αφού όμως έρχονται τα μηνύματα κανονικά σημαίνει ότι δίκτυο υπάρχει.. Να φταίει μήπως το κινητό; ;) ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ εδώ και μια βδομάδα περίπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Περιοχές?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Περιοχές?. Στη πόλη της Καλαμάτας και στα περίχωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στη πόλη της Καλαμάτας και στα περίχωρα. Μπορείς να δοκιμάσεις να γυρίσεις το τηλ σε 3G/2G ή 2G only και να ξανακάνεις δοκιμή; Μήπως πειράζουν τον IMS για να ανοίξουν VoLTE και έχουν σπάσει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Περιοχές?. Στη πόλη της Καλαμάτας και στα περίχωρα. Μπορείς να δοκιμάσεις να γυρίσεις το τηλ σε 3G/2G ή 2G only και να ξανακάνεις δοκιμή; Μήπως πειράζουν τον IMS για να ανοίξουν VoLTE και έχουν σπάσει κάτι... Εγώ μεσοδυτική Κέρκυρα :( Το τηλέφωνο το γύρισα και σε 2g και είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Πρέπει κάτι να κάνουν με το δίκτυο. Αυτό το φοβερό δίκτυο που ενώ έχω 4g σταθερά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα της περισσότερες ώρες. Πήρα πριν είκοσι μέρες το πακέτο 5€ -->5γίγα σε προσφορά και με το ζόρι έχω καταναλώσει το ένα μέχρι στιγμής αφού το σήμα είναι εντελώς ψεύτικο. :wacko: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 8005000200 για δηλωση βλάβης δωρεάν. Λογικά θα σας πουν αν γίνονται τιποτα εργασίες στην περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 κάνε swipe αριστερά.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk σε ευχαριστώ πολύ το βρήκα. όσο για τα mb internet ως μπόνους δεν κέρδισα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλησπέρα. Η ανήλικη αδερφή μου έχει 26€ στο F2G της, που σπάνια το χρησιμοποιεί. Κυρίως την παίρνουμε εμείς τηλέφωνο. Σκέφτομαι να της το κάνω φοιτητικό CU, με βεβαίωση σπουδών του αδερφού μου (αυτός έχει φοιτητικό What's Up), ώστε να μη χρειαστεί να βάλουμε ξανά κάρτα σε αυτήν, τουλάχιστον όχι κάθε 2 μήνες. Το πρόβλημα που έχουμε όμως, είναι αυτά τα 26€ που υπάρχουν στο F2G. Τι μπορούμε να κάνουμε, για να μην χαθούν; Δε γίνεται μεταφορά σε άλλον αριθμό F2G; Δε γίνεται να ζητήσουμε κατάργηση του αριθμού, λόγω των αυξήσεων και του 2μηνου και η WIND να μας δώσει το ποσό σε μετρητά; Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μεταφορά δεν γίνεται. Αζημίως πλέον φεύγεις μετά την εφαρμογή των αυξήσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιος χρήματα από καρτοκινητό πίσω. Δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού ή στην κιβωτό του κόσμου μέσω κλήσης ή sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μου έστειλαν μήνυμα σήμερα για 5 giga με 5€ για 30 μέρες. Ενεργοποίηση μέχρι 28-2. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να στείλει 55 στο 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μου έστειλαν μήνυμα σήμερα για 5 giga με 5€ για 30 μέρες. Ενεργοποίηση μέχρι 28-2. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να στείλει 55 στο 12410 Μακάρι να μου την έστειλαν κ μένα που βάζω τα GB αέρα, αλλά δυστυχώς.. Ενεργοποίειται μόνο σε όσους λαμβάνουν το μήνυμα Πάω να ανανέωσω 10€ με χρεωστικη της ΆΛΦΑ κ μου πετάει σφάλμα ενώ έχω 10,50 μέσα. Υπάρχει θέμα ή δεν είναι συμβατή? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Με American express εχει θεμα. Αν δοκιμάζεις απο την εφαρμογή,κανε μια προσπάθεια κι απο το site μηπως περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts