Jump to content

spiros787

Members
  • Δημοσιεύσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Frog

spiros787's Achievements

  1. Ε το ali δε ξέρω αν μπορώ να το εμπιστευτώ. Τι να πω,μακάρι να ανέβει απόθεμα στο ifix it. Μέχρι και σήμερα δεν ανέβηκε κάτι...
  2. Είναι out of stock. Έβαλα το ιμειλ μου όταν θα είναι διαθέσιμο να έρθει ειδοπ. Ξέρεις μήπως από πού αλλού μπορώ να παραγγείλω οθόνη σε αυτή την τιμή;
  3. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να τους ρωτήσω, φοβάμαι όμως πως δε θα ξέρουν τι να κάνουν με ένα κινητό το οποίο δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα .
  4. Καλησπέρα, Έχω το pixel 6 και σήμερα δυστυχώς εσπασε η οθόνη. Το κινητό το είχα πάρει από ένα κατάστημα του Σκρουτζ. Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα κατα προτίμηση στη Θεσσαλονίκη(στην εσχάτη θα το έστελνα και σε άλλη περιοχή) που να έχει γνήσιες google οθόνες; Αν όχι, τι άλλο θα μου προτείνατε να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!!
  5. Καλησπέρα, Έχω το pixel 6 και σήμερα δυστυχώς εσπασε η οθόνη. Το κινητό το είχα πάρει από ένα κατάστημα του Σκρουτζ. Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα κατα προτίμηση στη Θεσσαλονίκη(στην εσχάτη θα το έστελνα και σε άλλη περιοχή) που να έχει γνήσιες google οθόνες; Αν όχι, τι άλλο θα μου προτείνατε να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!!
  6. Κ γω από gearbest 29.11 παραγγελία, παραλαβή με ups 5.1, το 6/128 grey. Με βαριά χρήση,(data, Bluetooth, gps, viber, κλήσεις, browsing, e-banking), καθώς όλη μέρα λείπω από το σπίτι λόγω δουλειάς) στο τέλος της μέρας έχω 30-40%. Μήπως έχει κάποιο θέμα το δικό σου.
  7. Χθες έκανα ανανέωση, και μεταφέρθηκαν.
  8. Είναι πρόβλημα του Chrome.
  9. Καλησπέρα, Στις 29/11 παρήγγειλα κινητό από gearbest, με priority line και μου έστειλαν το tracking number 1Z913RW66894677088, ειναι με ups. Τελευταία ενημέρωση είναι 1/12. Πρώτη φορά μου στέλνουν με ups. Συνήθως έστελναν με ολλανδικό ή βελγικό ταχυδρομείο. Υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο; Σας ευχαριστώ!!
  10. Και μένα λειτουργεί κανονικά με cosmote.
  11. Έχω το κινητό εδώ και 1,5 χρόνο και για όλο αυτό το διάστημα είχα Q. Πήγα με φορητότητα σε cosmote what's up και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ενεργοποιήσω κάποια επιπλέον δυνατότητα που έχει η cosmote και δεν έχει η Q, όπως volte, vowifi, hd4g κλπ. Σας ευχαριστώ..
  12. Είχε βγει η προσφορά και αρχές Μαρτίου.
  13. Η κατάσταση με το καρτέλ είναι τραγική. Πιθανολογω ότι η μείωση στις τιμές προς Ε.Ε. έγινε επειδή τους υποχρέωσε κάποιος νόμος από την E.E.
  14. Όταν λες δεν δουλεύει; Τι εννοείς; Έκανες τις ρυθμίσεις; Έβαλες να φωτογραφήσει το πρόσωπο σου; Εμένα για να ξεκλειδώσει πρέπει να ενεργοποιησω την οθόνη, μόλις με "βλέπει" ξεκλειδώνει.
×
×
  • Create New...