spirospatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Καλησπέρα. Επειδή διαβάζω και βλέπω ότι το παράκανε η wind για εμάς που είμαστε σε αυτό το "προνομιακό" πακέτο-10 ευρώ-->500mb,300 λεπτά- θα ήθελα και εφόσον επιτρέπεται από το φόρουμ να μάθω τι επιλογές-σε άλλες εταιρείες- έχουμε πάντα σε κάρτα. Ευχαριστώ πολύ! ναι νομίζω έχεις δικιο και στο κατάστημα της wind έπεσα σε άσχετη υπάλληλο,ειναι 6€εξαμηνο στην 1 ανανέωση ,μου είπε όμως 10€ είμαι σίγουρος και όταν την ρώτησα μου το επανέλαβε ,δεν έκανα φυσικά ανανεωση ,αύριο θα επιχειρήσω να πάω public να τη κάνω από κει, δυστυχώς είμαι δεμένος με τη wind λόγω σταθερής - internet στο σπίτι για 10-11μήνες ακόμη ,όπου μου δίνουν αλλά 120' μηνιαίως στο κινητό ... ,δυστυχώςι ούτε σήμα καλό έχω ούτε φυσικά 4G και μιλάμε για το κέντρο της Λαμιας όπου μένω ,αλλά και το 3G της εταιρίας σερνεται... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Διευκρινησε ποιο εννοείς προνομιακό γιατι υπάρχει και το πακέτο με τα 1500'. Αν εννοείς τα 300' στην 1η ανανέωση από 10€ (500 mb δίνονται σε όλους,παλιούς και νέους),δεν υπάρχει κάτι φτηνότερο στο επίπεδο αυτό. Αν θες μπορείς να αλλάξεις το μπόνους απο free2talk σε free2surf ώστε με 10€ να παίρνεις +500 mb χωρίς την αφαίρεση 6€ ανά εξάμηνο. Οπότε σε 10€ ανανεωση έχεις 1 γιγα. Και με αυτά που μένουν παίρνεις και 300' προς όλους και 200' προς wind με 6€ μέσω app. Απο εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις μέσω φόρμας επικοινωνίας μήπως(?) σου δώσουν το ειδικό πακέτο με 1500' και 1,5 γιγα για 25 μέρες με 8.57€. Η αλλαγή σε άλλη εταιρία* κοστίζει 30€,οπότε μάλλον δεν σε συμφέρει. Αλλη λύση να αλλάξεις σε q και να ζητησεις το τελευταίο πακέτο των 1500 που εκει κάνει 8.07 για 30 μερες (αν στο δωσουν).Δεν ξέρω τα υπόλοιπα πακέτα για ομιλία αν σε καλύπτουν,δίνει κι αυτή 1 γίγα σε 10ευρη ανανέωση. Αλλιώς πας σε αλλη εταιρία (wu,cu) με νεο νούμερο για το πακέτο των 1500 με 8,5 για 30 μέρες με νεο νούμερο ομως. Αν η παρουσα χρηση παντως σε καλύπτει προτείνω να μεινεις οπως εισαι και το πολυ να αλλάξεις σε free2surf. *Υπάρχει η λύση του wu (400' προς wu + 300'προς όλους online με 7€ και 1200 mb μέσω reload αλλα καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. Edited September 25, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ισχύει αυτή τη στιγμή στις modile broadband κάρτες (data μόνο) σχετικά με το κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω για να μη γίνει φραγή και κάθε πότε για να μη χάσω το νούμερο? Εχω μία καρτούλα που μου έδωσαν όταν έκανα τη σύνδεση του σταθερού (χρόνια τώρα) και μου βάζουν 1G το μήνα, αλλά μου είπαν ότι κάθε 12μήνες πρέπει να βάζω 5€ για να μη χάσω το νούμερο. Τώρα τι ισχύει??? Υ.Γ. Αν και αναφέρομαι σε καρτοκινητό, εντούτοις αν οι mods νομίζουν ότι είναι off-topic παρακαλώ να μου το μεταφέρουν στη σωστή ενότητα Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Δεν υπάρχει στάνταρ διαδικασία,κανονικά είναι εντελώς δωρεάν. Πρέπει να προσέχεις να μην μηδενίσουν τα mb. Απο εκεί και πέρα εχω διαβάσει τις εξής εκδοχές εδώ για το τι γίνεται μετά από ένα χρόνο: -ζητάς από την εξυπηρέτηση να σου βάλει μερικά λεπτά μέσα ώστε να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς και να έρχεται κάθε μήνα το ένα γίγα -Πας σε κατάστημα και ζητάς να σου εκδώσουν καινούργια σημ -Βάζεις 5 ευρώ μέσα Ολα αυτά σε περίπτωση που δεν δουλεύει στο τέλος του 12μηνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Επειδή βλέπω πολλά παιδιά ρωτάτε διάφορα για τα πακέτα των καρτοκινητων οποίος θέλει να κάνει σύγκριση σε όλα τα καρτοκινητα της αγοράς με μια ματιά για να μην σπάει το κεφάλι του μαζεμένα σε ένα πίνακα πάει εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html Αντίστοιχα για τα προνομιακά καρτοκινητα εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-pronomiakon-eidikon-kartokiniton.html Edited September 25, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ! Τα 300 με 10 ευρώ εννοώ!! Διευκρινησε ποιο εννοείς προνομιακό γιατι υπάρχει και το πακέτο με τα 1500'. Αν εννοείς τα 300' στην 1η ανανέωση από 10€ (500 mb δίνονται σε όλους,παλιούς και νέους),δεν υπάρχει κάτι φτηνότερο στο επίπεδο αυτό. Αν θες μπορείς να αλλάξεις το μπόνους απο free2talk σε free2surf ώστε με 10€ να παίρνεις +500 mb χωρίς την αφαίρεση 6€ ανά εξάμηνο. Οπότε σε 10€ ανανεωση έχεις 1 γιγα. Και με αυτά που μένουν παίρνεις και 300' προς όλους και 200' προς wind με 6€ μέσω app. Απο εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις μέσω φόρμας επικοινωνίας μήπως(?) σου δώσουν το ειδικό πακέτο με 1500' και 1,5 γιγα για 25 μέρες με 8.57€. Η αλλαγή σε άλλη εταιρία* κοστίζει 30€,οπότε μάλλον δεν σε συμφέρει. Αλλη λύση να αλλάξεις σε q και να ζητησεις το τελευταίο πακέτο των 1500 που εκει κάνει 8.07 για 30 μερες (αν στο δωσουν).Δεν ξέρω τα υπόλοιπα πακέτα για ομιλία αν σε καλύπτουν,δίνει κι αυτή 1 γίγα σε 10ευρη ανανέωση. Αλλιώς πας σε αλλη εταιρία (wu,cu) με νεο νούμερο για το πακέτο των 1500 με 8,5 για 30 μέρες με νεο νούμερο ομως. Αν η παρουσα χρηση παντως σε καλύπτει προτείνω να μεινεις οπως εισαι και το πολυ να αλλάξεις σε free2surf. *Υπάρχει η λύση του wu (400' προς wu + 300'προς όλους online με 7€ και 1200 mb μέσω reload αλλα καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άψογα!!!Νοικοκυρεμένα! Επειδή βλέπω πολλά παιδιά ρωτάτε διάφορα για τα πακέτα των καρτοκινητων οποίος θέλει να κάνει σύγκριση σε όλα τα αυτοκινητάκι της αγοράς με μια ματιά για να μην σπάει το κεφάλι του μαζεμένα σε ένα πίνακα πάει εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html Αντίστοιχα για τα προνομιακά καρτοκινητα εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-pronomiakon-eidikon-kartokiniton.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να ξοδέψω γύρω στα 0,1€ μόνο. Έχω 2,07€ και θέλω να ενεργοποιήσω το SOS recharge που έχει προαπαιτούμενο να έχεις υπόλοιπο κάτω από 2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το μήνυμα έχει φτασει καπου στα 25 λεπτά,πιο φτηνό τρόπο δεν μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να ξοδέψω γύρω στα 0,1€ μόνο. Έχω 2,07€ και θέλω να ενεργοποιήσω το SOS recharge που έχει προαπαιτούμενο να έχεις υπόλοιπο κάτω από 2€. https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/kiniti/pdfs/applications/June2016/Pricelist_27.7.2016.pdf Για στείλε STOP πχ στο 19330 (Χρέωση στο εισερχόμενο SMS (συνδρομητικές υπηρεσίες με χρέωση 0,11€ στο εξερχόμενο SMS) Ή sms στο 54160 πχ (τέλος του Πίνακα θα τα βρεις όλα).... Να δούμε τι θα γίνει....Χα χα: Αλλά δεν το λέω για πλάκα: Και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να ξοδέψω γύρω στα 0,1€ μόνο. Έχω 2,07€ και θέλω να ενεργοποιήσω το SOS recharge που έχει προαπαιτούμενο να έχεις υπόλοιπο κάτω από 2€. στείλε sms στο 54053 0,09 € 0,11 € ΓΓΠΣ Ενεργοποίηση Κάρτας Αποδείξεων ανήκει δηλαδή στην εφορία και δεν θα εχεις μπλεξίματα . http://www.m-stat.gr/el/premium-sms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Επειδή βλέπω πολλά παιδιά ρωτάτε διάφορα για τα πακέτα των καρτοκινητων οποίος θέλει να κάνει σύγκριση σε όλα τα καρτοκινητα της αγοράς με μια ματιά για να μην σπάει το κεφάλι του μαζεμένα σε ένα πίνακα πάει εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-paketon-kartokiniton.html Αντίστοιχα για τα προνομιακά καρτοκινητα εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/sygkrisi-programmaton/sygkrisi-pronomiakon-eidikon-kartokiniton.html Πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχω μια ερώτηση. Αυτό εδώ: "6,00 € 200’ προς όλα τα δίκτυα 100 ΜΒ Online Bonus: 100’ προς όλα τα δίκτυα 100 sms προς όλα τα δίκτυα" από πού προκύπτει; Αναφέρομαι στο online bonus των 100' και 100 sms προς όλα τα δίκτυα που καταγράφεται. Μήπως είναι λάθος και εννοεί προς Wind/Q; Edited September 26, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχω μια ερώτηση. Αυτό εδώ: "6,00 € 200’ προς όλα τα δίκτυα 100 ΜΒ Online Bonus: 100’ προς όλα τα δίκτυα 100 sms προς όλα τα δίκτυα" από πού προκύπτει; Αναφέρομαι στο online bonus των 100' και 100 sms προς όλα τα δίκτυα που καταγράφεται. Μήπως είναι λάθος και εννοεί προς Wind/Q; Σωστός. λάθος εκ παραδρομής όταν έφτιαχνα τους νέους πίνακες. το διόρθωσα. Ότι άλλο βρούμε το διορθώνω επιτόπου :) Edited September 26, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Στην εφαρμογή νομίζω λέει για το συγκεκριμένο bonus πως είναι 120' και 120sms πρ.ος wind+q (όχι 100+100)'. Επίσης η διάρκεια λέει πως είναι 15 ημέρες για αυτά. Sent from my Honor 6X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 καλησπέρα πως μπορώ να αλλάξω από την εφαρμογή f2go το μπόνους από f2talk σε f2surf Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σειρε αριστερά και βρες το Υπηρεσίες. Μπες στο bonus f2g. Έτοιμος. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σειρε αριστερά και βρες το Υπηρεσίες. Μπες στο bonus f2g. Έτοιμος. Ευχαριστώ πολύ! Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πει τι ισχύει αυτή τη στιγμή στις modile broadband κάρτες (data μόνο) σχετικά με το κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω για να μη γίνει φραγή και κάθε πότε για να μη χάσω το νούμερο? Εχω μία καρτούλα που μου έδωσαν όταν έκανα τη σύνδεση του σταθερού (χρόνια τώρα) και μου βάζουν 1G το μήνα, αλλά μου είπαν ότι κάθε 12μήνες πρέπει να βάζω 5€ για να μη χάσω το νούμερο. Δεν υπάρχει στάνταρ διαδικασία,κανονικά είναι εντελώς δωρεάν. Πρέπει να προσέχεις να μην μηδενίσουν τα mb. Απο εκεί και πέρα εχω διαβάσει τις εξής εκδοχές εδώ για το τι γίνεται μετά από ένα χρόνο: -ζητάς από την εξυπηρέτηση να σου βάλει μερικά λεπτά μέσα ώστε να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς και να έρχεται κάθε μήνα το ένα γίγα -Πας σε κατάστημα και ζητάς να σου εκδώσουν καινούργια σημ -Βάζεις 5 ευρώ μέσα Ολα αυτά σε περίπτωση που δεν δουλεύει στο τέλος του 12μηνου. Μιας και είχα πρόσφατα σχετικά πάρε-δώσε: 1. Φαίνεται ότι υπάρχει «ομοφωνία» ότι αυτή η κάρτα «λήγει» στους 12 μήνες και μετά (σου λένε ότι) πρέπει να βάλεις ποσό (5€) για να συνεχίσει να ισχύει. Φυσικά αυτό δεν ταιριάζει με το «δωρεάν για όσο έχεις τη σύνδεση του σταθερού» που έχουμε συμφωνήσει, αλλά είναι αρκετά επίμονοι σε αυτό. Γνωστός έφτασε να τους κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να το συνεχίσουν χωρίς ποσό ανανέωσης. 2. Για να «λήξει» η συγκεκριμένη κάρτα και να χαθεί εντελώς το νούμερο πρέπει να περάσουν 3 (νομίζω) μήνες αδράνειας μετά το 12μηνο (όπως περίπου και στα κλασικά καρτοκινητά), οπότε χωρίς πολλά-πολλά σου δίνουν νέα SIM (τώρα γιατί τους συμφέρει αυτό, με ξεπερνάει). Και τώρα το κερασάκι της βλακείας: Όσοι το χρησιμοποιούν ίσως έχουν παρατηρήσει ότι η λήξη του «πακέτου» είναι στις 12 το βράδυ της τελευταίας μέρας του μήνα ενώ το SMS που λέει «φορτώθηκε το 1GB για το μήνα» έρχεται κατά τις 7 το πρωί της επόμενης. Αν λοιπόν χρησιμοποιήσεις data τη νύχτα, σου τρώει τα χρήματα που «υπάρχουν» στην κάρτα (daily internet;), μηδενίζεται το υπόλοιπο, και την επόμενη μέρα δεν έχεις data (παρόλο που έρχεται το SMS)!! Πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ζητήσεις να σου βάλουν κάτι λεπτά του € για να ξαναπαίξει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μιας και είχα πρόσφατα σχετικά πάρε-δώσε: 1. Φαίνεται ότι υπάρχει «ομοφωνία» ότι αυτή η κάρτα «λήγει» στους 12 μήνες και μετά (σου λένε ότι) πρέπει να βάλεις ποσό (5€) για να συνεχίσει να ισχύει. Φυσικά αυτό δεν ταιριάζει με το «δωρεάν για όσο έχεις τη σύνδεση του σταθερού» που έχουμε συμφωνήσει, αλλά είναι αρκετά επίμονοι σε αυτό. Γνωστός έφτασε να τους κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να το συνεχίσουν χωρίς ποσό ανανέωσης. 2. Για να «λήξει» η συγκεκριμένη κάρτα και να χαθεί εντελώς το νούμερο πρέπει να περάσουν 3 (νομίζω) μήνες αδράνειας μετά το 12μηνο (όπως περίπου και στα κλασικά καρτοκινητά), οπότε χωρίς πολλά-πολλά σου δίνουν νέα SIM (τώρα γιατί τους συμφέρει αυτό, με ξεπερνάει). Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις αναλυτικές πληροφορίες. :happy: Και τώρα το κερασάκι της βλακείας: Όσοι το χρησιμοποιούν ίσως έχουν παρατηρήσει ότι η λήξη του «πακέτου» είναι στις 12 το βράδυ της τελευταίας μέρας του μήνα ενώ το SMS που λέει «φορτώθηκε το 1GB για το μήνα» έρχεται κατά τις 7 το πρωί της επόμενης. Αν λοιπόν χρησιμοποιήσεις data τη νύχτα, σου τρώει τα χρήματα που «υπάρχουν» στην κάρτα (daily internet;), μηδενίζεται το υπόλοιπο, και την επόμενη μέρα δεν έχεις data (παρόλο που έρχεται το SMS)!! Πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ζητήσεις να σου βάλουν κάτι λεπτά του € για να ξαναπαίξει!! Το επιβεβαίωσα κι εγώ αυτό με το "δύσκολο τρόπο" μιας και "την πάτησα". Πήγα να μπω κάποια στιγμή μετά τις 12 για να δω αν ανανεώθηκε και μου έφαγε τα χρήματα που εξ ορισμού βάζουν από τη wind. Την άλλη μέρα λοιπόν (όπως ακριβώς περιέγραψες) αν και είχα 1GB free, δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν είχα χρήματα. Μετά από αίτημα μου έβαλαν... 10 λεπτά, οπότε και μπόρεσα να συνεχίσω τη χρήση... :blink: Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Προσωπικά με κούρασε τόσο πολύ η Data Sim οπου κάθε 2-3 μήνες έπρεπε να ζητιανεύω στο chat του fb να ρίξουν μέσα 1cc για να παίξει η κάρτα που για άγνωστο λόγο έχανε το υπόλοιπο της (ενω πάντα υπήρχαν υπολειπόμενα δεδομένα), οπου απλά σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ. Ναι τους έκανα τη χάρη. Γενικά η wind είναι μια σταθερή κούραση μιας και δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και σταθερό. Το να πας στο κατάστημα να εξυπηρετηθείς μονο χειρότερα μπορεί να γίνει αλλα και να χάσεις τουλάχιστο μια ώρα απο τη ζωή σου. Η δική μου εμπειρία; Άλλοι έλεγαν οτι ειναι καρτοκινητή οπότε θέλει κάθε μήνα, άλλοι λένε 6μηνο, άλλοι λένε 12 μηνό. Ουδείς ξέρει, κανείς δε γνωρίζει με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αν ενεργοποιήσεις ένα βασικό πακέτο, ανοίγουν τα πακέτα more για ένα μήνα, πέρα από το 24ωρο turbo. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει παραπάνω από ένα πακέτο more μέσα σ' αυτό το μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αν ενεργοποιήσεις ένα βασικό πακέτο, ανοίγουν τα πακέτα more για ένα μήνα, πέρα από το 24ωρο turbo. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει παραπάνω από ένα πακέτο more μέσα σ' αυτό το μήνα; Ναι Μου έχει τύχει και έχω ενεργοποιήσει και 2 φορές το τουρμπο (εντός της ημέρας). Πρόσφατα κατάλαβα οτι δεν είναι 24ώρο, αλλά αν ενεργοποιήσεις σήμερα στις 10.30, έχεις και όλη την ημέρα αυριο να το ενεργοποιήσεις Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Υπάρχει κάποιος περιορισμός ή μπορείς να ενεργοποιήσεις και 3 και 4 πακέτα μες το μήνα, αφού βάλεις κάποιο βασικό; Πάντα μιλώντας για τα more και όχι τα turbo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ανανέωσα μεσω PayPal και κάρτα εθνικής αλλά τα λεφτά δεν μπήκαν στο υπόλοιπο. Τι κάνω; απευθύνομαι σε PayPal ή στη wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Τα φώτα σας, παρακαλώ. Πριν ένα μήνα μου στέλνουν αυτό: ΔΩPO 300Λ+ 50 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 15MEPEΣ!! BAΛE KAPTA 10€ TIΣ EΠOMENEΣ 2 HMEPEΣ & KEPΔIΣE TA ΓIA NA MIΛAΣ & NA ΣTEΛNEIΣ ΔΩPEAN! Με βόλεψε σούπερ και πήρα την προσφορά. Σήμερα μου έστειλαν αυτό: ΔΩPO 180Λ ΠPOΣ OΛOYΣ, AN BAΛEIΣ KAPTA 10€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ! KAI TA 10€ MENOYN ΣTHN KAPTA! (ΔIAPKEIA ΔΩPOY 5 MEPEΣ) Είχα σκοπό να βάλω ένα δεκάρικο στα μέσα Οκτώβρη και τώρα με βάζουν σε σκέψεις, αν και έπεσε πολύ έκπτωση! Δεν λέω ότι σνομπάρω την προσφορά αλλά σκέφτομαι μήπως, αν δεν την πάρω και καθυστερήσω να βάλω κάρτα, μου προσφέρουν κάτι καλύτερο τις επόμενες μέρες, αντίστοιχο αυτού του προηγούμενου μηνός. Τι λέτε; Να κινδυνεύσω να χάσω αυτά τα 180 λεπτά δωρεάν για 5 μέρες, αλλά περιμένοντας μια καλύτερη προσφορά ή να τα πάρω; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Εδώ και μια εβδομάδα (συμπίπτει με το iOS 11 σε iPhone 7 Plus), όταν κυρίως είμαι στα νότια προάστια (παραλία) και έχω σύνδεση 4g με f2g το κινητό μπαίνει κανονικά στο Ίντερνετ με καλή ταχύτητα αλλά δείχνει κλειστό. Κάποιος πρέπει να με πάρει δυο τρεις φορές για να έρθει η κλήση ή sms ότι είχα κλήση. Όταν καλώ εγώ λειτουργεί κανονικά. Όταν το αλλάζω σε 2g έρχονται όλες οι κλήσεις κανονικά. Υπάρχει άλλος με αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts