Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα turbo πακέτα ειναι διαθέσιμα για 24 ώρες από την ενεργοποίηση του πακέτου των 5 ευρώ. Γι'αυτό μάλλον δεν μπορείς να το βρεις. Μέχρι να βάλεις νέο πακέτο των 5 ευρώ είναι διαθέσιμα μόνο τα more των 2 ευρώ.

Επίσης τα turbo πακέτα είναι διαθέσιμα μόνο απο το f2g.gr και όχι από την εφαρμογή, εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα και δεν το γνωρίζω...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Προχθές ενεργοποίησα τούρμπο από την εφαρμογή. Μπορείτε να το τσεκάρετε, την επόμενη φορά.

Μεθαύριο που λήγει ο χρόνος ομιλίας μου θα βάλω πακέτο 5+2 οπότε θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ...

Επίσης τα turbo πακέτα είναι διαθέσιμα μόνο απο το f2g.gr και όχι από την εφαρμογή, εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα και δεν το γνωρίζω...

Και από την εφαρμογή είναι διαθέσιμα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δηλαδή παιδιά με 10 ευρώ πιο είναι το ανώτερο όριο που μπορείς να πετύχεις σε ομιλία;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδή παιδιά με 10 ευρώ πιο είναι το ανώτερο όριο που μπορείς να πετύχεις σε ομιλία;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ανάλογα το τι bonus έχεις, Κάποιοι έχουν τα 300 λεπτά προς όλους με την ανανέωση και την ειδική προσφορά άρα με 10 ευρώ το μήνα μπορούν να έχουν 1800 λεπτά προς όλους + τα log n win

Εάν δεν έχεις κάτι από αυτά με τα 10 ευρώ μπορείς να έχεις 300 προς όλους + 200 προς wind με 5 ευρώ από το mobile app πακέτο και να ενεργοποιήσεις 2 φορές turbo πακέτο δηλαδή με 4 ευρώ επιπλέον και να πάρεις άλλα 400 λεπτά προς όλους και 240 προς wind (χρειάζεσαι 9 ευρώ αλλά με την ανανέωση σου μένουν καθαρά 8,93 άρα χρειάζεσαι 7 επιπλέον λεπτά) + τα Log n win

Μόλις μου ήρθε σε ένα νούμερο που έχω 700 λεπτά για 30 μέρες ενεργοποιήσει έως 08/09 με 7,06

Αν το πάρω για αυτό το μήνα θα μπορώ να το αγοράσω και τους επόμενους ? Ή είναι μόνο γιά έναν μήνα ?

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις μου ήρθε σε ένα νούμερο που έχω 700 λεπτά για 30 μέρες ενεργοποιήσει έως 08/09 με 7,06

Αν το πάρω για αυτό το μήνα θα μπορώ να το αγοράσω και τους επόμενους ? Ή είναι μόνο γιά έναν μήνα ?

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Απλά κράτα το SMS που χρειάζεται για ενεργοποίηση το συγκεκριμένο πακέτο (για να το θυμάσαι) και δοκίμασε πάλι όταν λήξει, μήπως ενεργοποιηθεί ξανά.

Όμως, μάλλον θα χρειαστεί 1η ενεργοποίηση μέχρι την ημερομηνία που λέει, για να "ξεκλειδωθει" το πακέτο. Αν το χρειάζεσαι τώρα, αγόρασε το και δοκίμασε πάλι μετά από 30 μέρες. Μπορεί όμως το πακέτο να είναι μόνο για 1 μήνα.

Edited by MitsosDaBest13

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6680755#post6680755

Τα παρακάτω είναι πακέτα ΜΟΝΟ για όποιον αριθμό sim λαμβάνει το κατάλληλο sms και μόνο για το χρονικό διάστημα που ορίζεται:

1. 200΄ όλους και 1GB με 3€ (21)

2. 300΄όλους και 20sms με 3€ (11)

3. 500΄όλους και 50sms με 4,4€ (12)

4. 700' όλους με 7€ (15)

Όπως και με (32) είχε 120΄ όλους κάθε 1η του μηνός για 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ,

με sms στο 12410.

Ως τώρα αυτά τα sms προσφορών τα έστελνε η Wind τέλη κάθε ημερολογιακού μήνα.

Καλώς μας ενημερώνεις.

Αυτό άλλαξε, φαίνεται, και θα γίνεται αρχές κάθε ημερολογιακού μήνα εκτός αν είναι λόγω καλοκαιριού.

Θα δούμε.

Edited by jimmiss

Χα Χα... Μόνο 3353.5673828125 ΜΒ... :lol::happy: 3353.jpg

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Χα Χα... Μόνο 3353.5673828125 ΜΒ... :lol::happy: 3353.jpg

Τρέλλανες τα συστήματά τους.

Θα γνωρίζεις, βέβαια, ότι τα 20GB που ενεργοποίησες σήμερα με 5€ ισχύουν ΜΟΝΟ για τα 4 Σαβατοκύριακα του Σεπτέμβρη (3-4, 10-11, 17-18 και 24-25/9)

Υ.Γ.: Με 5€ και όχι με 15€ {Αλλά δεν έχει και σημασία...πανάκριβο ΜΟΝΟ για ΣΚ}

Edited by jimmiss

έχω ρυθμίσει τα widgets του f2g να ανανεώνονται κάθε 6 ώρες αλλά ποτέ δεν μου δουλεύει .εσάς;

Sent via Zopo Speed Plus 7

Και εγώ που τα έχω ρυθμίσει στο 6ωρο , τις μισές φορές δουλεύει και τις άλλες μισές όχι.

Και εγώ που τα έχω ρυθμίσει στο 6ωρο , τις μισές φορές δουλεύει και τις άλλες μισές όχι.

το ιδιο και σε εμένα,και οταν το κάνω ανανέωση χειροκίνητα τότε τις μισές φορές λέει οτι η εφαρμογή σταμάτησε.

έχω ρυθμίσει τα widgets του f2g να ανανεώνονται κάθε 6 ώρες αλλά ποτέ δεν μου δουλεύει .εσάς;

Sent via Zopo Speed Plus 7

Μπα, σπάνια ίσως...

Καθε πρωι που ανοιγω το τηλεφωνο και συνδεεται στο wifi ανανεωνεται το widget ανεξαρτητα αν εχω ρυθμιση την αυτόματη ανανέωση ή όχι. Από εκει και πέρα το θεμα ειναι πως μετραει η εφαρμογη τον 6ωρο π.χ. κυκλο,ανεξαρτητα τι γραφει η ωρα τελευταιας ενημερωσης. Μπορει να μετραει 6 ωρες απο την τελευταια συνδεση στο ιντερνετ,πραγμα που σημαινει οτι δυσκολα μπορουμε να προβλεψουμε ποτε θα ενημερωθει απο μονο του,γιατι μπορει το σημα ενδιαμεσα να χαθει,ή σε κάποιες συσκευες αναλογα την ρυθμιση να κοβεται η προσβαση με το σβησιμο της οθονης. Οποτε ο κυκλος να μετραει απο την αρχη,με το που συνδεεται παλι.

Καιρό είχα να ανανεώσω στη WIND κι έχω ψιλομπερδευτεί. Λοιπόν, έγινε μία ανανέωση 10€ στα τέλη Ιούλη και πήρα τα δώρα κανονικά. Τον 15 Αύγουστο έγινε άλλη μία και τα ξαναπήρα όλα (μαζί με το 1 GB), κι έγινε άλλη μία σήμερα 5€ και μου ήρθε μήνυμα ότι ξεκλειδώθηκαν (πάλι) τα Magic Number.

Αν γίνει ανανέωση μέσα στο Σεπτέμβρη, θα πάρω κανονικά το 1 GB; Και τα Log and Win δώρα πώς αποδίδονται πλέον; Την τελευταία φορά που πήρα ήταν το προηγούμενο Σάββατο και ήταν έτσι από την πρώτη ανανέωση του Ιούλη που είχε γίνει Σάββατο.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έβαλα προχτές το πακέτο 1GB ~ 5 ευρώ απο την εφαρμογή και στο καπάκι ενεργοποίησα και 2 turbo πακέτα (500 ΜΒ και 200' ομιλίας). Όλα κομπλέ λοιπόν και από την εφαρμογή για όσους θυμούνταν ότι τα Turbo πακέτα παλιότερα μπορούσες να τα ενεργοποιήσεις μόνο από το F2g.gr όπως εγώ...

Μολις μου ρθε μηνυμα πως το δωρο 1gb ειναι για ανανεωσεις 10€ απο καταστημα. Τελος το online????

Πριν μια εβδομάδα ανανέωσα online και μου έδωσε το 1GB δωρεάν, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

ck

Πριν μια εβδομάδα ανανέωσα online και μου έδωσε το 1GB δωρεάν, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Πριν μια εβδομάδα ήταν ακόμα Αυγουστος.Μπορεί να το άλλαξαν,εγώ πάντως δεν έχω λάβει κάποιο sms.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova