Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαστε σε χώρα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο κι ο άλλος απο το 2015 (ναι, απο τοτε λέει οτι θα γίνει 10€ η ειδική προσφορά!), μας παει στα 2017 για να τον θυμηθούμε που θα αυξηθεί!!

Ε κάτσε ρε φίλος, το Πάσχα λέει εκτοξευομαστε, το 2017 που θα έχουμε φτασει στον Άλφα του Κενταύρου ας αυξηθεί λίγο και η ειδική προσφορά, χαλαλι της και θα σε θυμηθούμε, μην ανησυχεις! Χαχαχα!

ΟΚ. : Μένω (αν)ήσυχος....

Άλλωστε πάρα πολύς χρόνος από πέρυσι 2015 που είχε 8€

Και ως του χρόνου 2017 . ποιός ζει ποιός πεθαίνει:!

Έχεις δίκιο...

Τόσα "παίζουν" με το κουαρτέτο....

"Γκρινιάρης"!!!! Χα χα..... :lol: Μη λέτε μετά..Άλλωστε τί είναι ένα 10ρικάκι; 3407,50 drh...!!

Έχετε δίκιο: Το "κόβω".....:D

ΘΑ ΘEΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕIΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜEΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡA: 2016 Mega F2G ΠΡΟΣΦΟΡA ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟIΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒAΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΧΡOΝΟ, bonus 300’ ΠΡΟΣ OΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝEΩΣΗ ΑΠO 10€ ΚAΘΕ ΜHΝΑ.

Χμ... Έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα log 'n' win πακέτο, μπορώ να ενεργοποίησω το επόμενο, τη μέρα που λήγει το προηγούμενο, αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει λήξει;
Huawei Nova 5T

ΘΑ ΘEΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕIΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜEΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡA: 2016 Mega F2G ΠΡΟΣΦΟΡA ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟIΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒAΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΧΡOΝΟ, bonus 300’ ΠΡΟΣ OΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝEΩΣΗ ΑΠO 10€ ΚAΘΕ ΜHΝΑ.

Σε εγραψαν απο μονοι τους στην προσφορά? Στην εφαρμογή το δείχνει πουθενά ή στο εγραψαν μονο με sms?

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χμ... Έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα log 'n' win πακέτο, μπορώ να ενεργοποίησω το επόμενο, τη μέρα που λήγει το προηγούμενο, αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει λήξει;

Όχι........

Nαι ,έτσι κάνω εγώ με τα 150 MB.Για μια μέρα έχω το υπόλοιπο απο το παλιο δωρο αλλά και το νέο.Δεν μπορώ να πω αν γίνεται και για τις άλλες επιλογές.Πριν λίγες μέρες όμως δεν μπορούσες να το κάνεις,ίσως είχε φάει κάποιο κόλλημα τα σύστημα της wind.

Στην εφαρμογή δεν το δείχνει πουθενά.

Ούτε από τον υπολογιστή.

Ούτε με χρέωσαν...

Όχι, το log n win δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις αν δεν ληξει ο χρονος του προηγουμενου.

Σε εμας που εχουμε την παλια προσφορα με ανανεωση 10 και τα λεφτα στην καρτα που μας την δινει για 2 ανανεωσης το μηνα

Το λεει κατω κατω!!!

http://s15.postimg.org/e7na78g8r/IMG_20160411_224005.jpg

Κοιτα εαν σου λεει κατι κατω κατω

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ρε παιδιά μπορώ να δω κάπου αν έχω μπόνους και μου κάνουν καμία καινούργια προσφορά? (έχω την ειδική προσφορά των 8.5€ αλλά θέλω τα 300').υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου και να την ενεργοποιήσω? Ρωτάω γιατί είδα ότι κάποιοι βλέπετε κάπου κάτι μπόνους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Άρα ένα πακέτο τους που το παρουσιάζουν σαν προσφορά...

Για εμένα το καλύτερο είναι με 3€ 1gb+ 200λεπτα προς όλους και ύστερα το crew!

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το πακέτο -με τα 3€- είναι για μερικούς ή μπορούν να το ενεργοποιήσουν όλοι;

Αυτό το πακέτο -με τα 3€- είναι για μερικούς ή μπορούν να το ενεργοποιήσουν όλοι;

Μόνο για μερικούς, αυτούς που τους έρχεται το μήνυμα και λέει στείλε "κάτι" στον τάδε αριθμό και ενεργοποίησε την προσφορά!

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι........

Κι όμως. Γίνεται αυτό που γράφουν τα παιδιά και νόμιζα ότι ήταν bug του app. Μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα το πρωί, ότι λήγει το log 'n' win πακέτο μου και όταν πήγα στο app, για να δω τα πακέτα που μου έμειναν, ήταν όλα διαθέσιμα (εκτός του ενεργοποιημένου), για να τα επιλέξω.

Nαι ,έτσι κάνω εγώ με τα 150 MB.Για μια μέρα έχω το υπόλοιπο απο το παλιο δωρο αλλά και το νέο.Δεν μπορώ να πω αν γίνεται και για τις άλλες επιλογές.Πριν λίγες μέρες όμως δεν μπορούσες να το κάνεις,ίσως είχε φάει κάποιο κόλλημα τα σύστημα της wind.

Όχι, το log n win δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις αν δεν ληξει ο χρονος του προηγουμενου.

Thanks, παιδιά! Νόμιζα ότι ήταν bug της εφαρμογής.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα.

Μου έρχεται κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα από το 54122 και λέει "είμαι η τάδε και μου ήρθε ένα μήνυμα από το έλληνες παντού και ψάχνω μια γνωριμία"

Τι φάση;

Καλησπέρα.

Μου έρχεται κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα από το 54122 και λέει "είμαι η τάδε και μου ήρθε ένα μήνυμα από το έλληνες παντού και ψάχνω μια γνωριμία"

Τι φάση;

Αυτόματο είναι και μην απαντήσεις γιατί χρεώνει.. Αν ψάξεις στο ίντερνετ υπάρχουν αντίστοιχα θέματα σχετικά με αυτόν τον αριθμό.Εβαλες στο EllinesPadou.gr τον αριθμό σου μήπως?

Το θέμα είναι πώς βρήκαν τον αριθμό μου και τι πρέπει να κάνω για να διαγραφώ από αυτή την αηδία. Να διαγραφώ ενώ δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή!!!

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο και να ζητήσω διαγραφή ή να το ζητήσω με mail.

Δεν φτάνει που έχουν τον αριθμό μου, θα έχουν και το email μου; :mad:

Το θέμα είναι πώς βρήκαν τον αριθμό μου και τι πρέπει να κάνω για να διαγραφώ από αυτή την αηδία. Να διαγραφώ ενώ δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή!!!

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο και να ζητήσω διαγραφή ή να το ζητήσω με mail.

Δεν φτάνει που έχουν τον αριθμό μου, θα έχουν και το email μου; :mad:

Παρε 8005000200 χωρις χρεωση απο το κινητο σου .και πες αυτα που γραφεις εδω και ζητα να μην λαμβανεις μηνυματα απο πενταψηφια νουμερα ...

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Παρε 8005000200 χωρις χρεωση απο το κινητο σου .και πες αυτα που γραφεις εδω και ζητα να μην λαμβανεις μηνυματα απο πενταψηφια νουμερα ...

Ακριβώς!!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Κι όμως. Γίνεται αυτό που γράφουν τα παιδιά και νόμιζα ότι ήταν bug του app. Μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα το πρωί, ότι λήγει το log 'n' win πακέτο μου και όταν πήγα στο app, για να δω τα πακέτα που μου έμειναν, ήταν όλα διαθέσιμα (εκτός του ενεργοποιημένου), για να τα επιλέξω.

Το ίδιο και σε εμένα αλλά μπορώ να επιλέξω και το ενεργοποιημένο.

Τα Spin&Win δώρα από τα καταστήματα Wind είναι #8# σε πλήθος ανά αριθμό sim.

Γνωρίζετε αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορούμε να "ξαναπαίξουμε" για άλλα δώρα;

Μέχρι πότε θα διαρκέσει το Spin&Win;

Καλησπέρα.

Τι φάση;

Παλιά με την λεξη STOP στον ίδιο αριθμό χωρίς χρέωση σταματούσε να στέλενει.

Γενικά αυτή είναι η λύση στα πενταψήφια.

Είχατε/έχετε θέμα με τις κλήσεις; Συγκεκριμένα, από τη συσκευή που έχω ως κύρια τον τελευταίο καιρό και με αριθμό που έχω για χρόνια, καλώντας ένα συγκεκριμένο αριθμό, δεν υπήρχε ο ήχος (αυτός που ακούμε εμείς όταν καλούμε κάποιον) κλήσης. Ο λήπτης της κλήσης, όμως, έβλεπε κανονικά την κλήση και απαντούσε. Τον άκουγα, αλλά όχι αυτός εμένα.

Έβαλα τη wind κάρτα σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά.

Επίσης, στην πρώτη συσκευή (που είχα το θέμα), έβαλα μια κάρτα cosmote και η κλήση έγινε κανονικά.

Κάνει κάποιες εργασίες η wind ή να ανησυχώ, μήπως κατέβασαν κάποια κεραία εδώ; :lol:

Edit: Και σήμερα πρωί, που δοκίμασα να καλέσω διαφορετικό αριθμό wind από χτες, πάλι στην πρώτη προσπάθεια δεν άκουγα κάτι, ενώ απάντησε ο λήπτης της κλήσης (το κατάλαβα από τη δόνηση). Στη 2η προσπάθεια, όλα εντάξει. Σε κλήση προς αριθμό cosmote, αλλά και από αριθμό cosmote, πάλι όλα εντάξει.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Έλαβα το εξής σμς:

F2G#CREW! 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB MONO ME 5€ KAΘE MHNA! TO ΠAKETO AΦOPA NEOYΣ EΩΣ 20 XPONΩN & OΣOI EΓΓPAΦOYN EΩΣ 30/4 ΣE 1 KAT/MA WIND KEPΔIZOYN EΠIΠΛEON 5€ ΣTO YΠOΛOIΠO TOYΣ

Οι ερωτήσεις μου:

1. Η χρέωση είναι /3λεπτο και μετά ανά δευτερολεπτο;

2. Μπορεί να μπει η προσφορά αυτή σε αριθμο που ήδη έχω;

3. Ο αριθμός μου είναι Q. Εχει χρέωση η μετατροπή του σε f2g;

Έλαβα το εξής σμς:

F2G#CREW! 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB MONO ME 5€ KAΘE MHNA! TO ΠAKETO AΦOPA NEOYΣ EΩΣ 20 XPONΩN & OΣOI EΓΓPAΦOYN EΩΣ 30/4 ΣE 1 KAT/MA WIND KEPΔIZOYN EΠIΠΛEON 5€ ΣTO YΠOΛOIΠO TOYΣ

Οι ερωτήσεις μου:

1. Η χρέωση είναι /3λεπτο και μετά ανά δευτερολεπτο;

2. Μπορεί να μπει η προσφορά αυτή σε αριθμο που ήδη έχω;

3. Ο αριθμός μου είναι Q. Εχει χρέωση η μετατροπή του σε f2g;

Το 1ο ναι,το 2ο λογικα ναι,για το 3ο χρεωση δεν υπαρχει.Και γω σαν και εσενα ειμαι.Εχω Q και σκεφτομαι σοβαρα για το Crew+magic numbers.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova