jimmiss Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Είμαστε σε χώρα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο κι ο άλλος απο το 2015 (ναι, απο τοτε λέει οτι θα γίνει 10€ η ειδική προσφορά!), μας παει στα 2017 για να τον θυμηθούμε που θα αυξηθεί!! Ε κάτσε ρε φίλος, το Πάσχα λέει εκτοξευομαστε, το 2017 που θα έχουμε φτασει στον Άλφα του Κενταύρου ας αυξηθεί λίγο και η ειδική προσφορά, χαλαλι της και θα σε θυμηθούμε, μην ανησυχεις! Χαχαχα! ΟΚ. : Μένω (αν)ήσυχος.... Άλλωστε πάρα πολύς χρόνος από πέρυσι 2015 που είχε 8€ Και ως του χρόνου 2017 . ποιός ζει ποιός πεθαίνει:! Έχεις δίκιο... Τόσα "παίζουν" με το κουαρτέτο.... "Γκρινιάρης"!!!! Χα χα..... :lol: Μη λέτε μετά..Άλλωστε τί είναι ένα 10ρικάκι; 3407,50 drh...!! Έχετε δίκιο: Το "κόβω".....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ΘΑ ΘEΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕIΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜEΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡA: 2016 Mega F2G ΠΡΟΣΦΟΡA ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟIΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒAΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΧΡOΝΟ, bonus 300’ ΠΡΟΣ OΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝEΩΣΗ ΑΠO 10€ ΚAΘΕ ΜHΝΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Χμ... Έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα log 'n' win πακέτο, μπορώ να ενεργοποίησω το επόμενο, τη μέρα που λήγει το προηγούμενο, αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει λήξει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ΘΑ ΘEΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕIΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜEΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡA: 2016 Mega F2G ΠΡΟΣΦΟΡA ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟIΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒAΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΧΡOΝΟ, bonus 300’ ΠΡΟΣ OΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝEΩΣΗ ΑΠO 10€ ΚAΘΕ ΜHΝΑ. Σε εγραψαν απο μονοι τους στην προσφορά? Στην εφαρμογή το δείχνει πουθενά ή στο εγραψαν μονο με sms? ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμ... Έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα log 'n' win πακέτο, μπορώ να ενεργοποίησω το επόμενο, τη μέρα που λήγει το προηγούμενο, αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει λήξει; Όχι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Χμ... Έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα log 'n' win πακέτο, μπορώ να ενεργοποίησω το επόμενο, τη μέρα που λήγει το προηγούμενο, αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει λήξει; Nαι ,έτσι κάνω εγώ με τα 150 MB.Για μια μέρα έχω το υπόλοιπο απο το παλιο δωρο αλλά και το νέο.Δεν μπορώ να πω αν γίνεται και για τις άλλες επιλογές.Πριν λίγες μέρες όμως δεν μπορούσες να το κάνεις,ίσως είχε φάει κάποιο κόλλημα τα σύστημα της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Στην εφαρμογή δεν το δείχνει πουθενά. Ούτε από τον υπολογιστή. Ούτε με χρέωσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Χμ... Έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα log 'n' win πακέτο, μπορώ να ενεργοποίησω το επόμενο, τη μέρα που λήγει το προηγούμενο, αλλά ΧΩΡΙΣ να έχει λήξει; Όχι, το log n win δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις αν δεν ληξει ο χρονος του προηγουμενου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) ΘΑ ΘEΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕIΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜEΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡA: 2016 Mega F2G ΠΡΟΣΦΟΡA ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟIΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒAΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΧΡOΝΟ, bonus 300’ ΠΡΟΣ OΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝEΩΣΗ ΑΠO 10€ ΚAΘΕ ΜHΝΑ. Σε εμας που εχουμε την παλια προσφορα με ανανεωση 10 και τα λεφτα στην καρτα που μας την δινει για 2 ανανεωσης το μηνα Το λεει κατω κατω!!! http://s15.postimg.org/e7na78g8r/IMG_20160411_224005.jpg Κοιτα εαν σου λεει κατι κατω κατω Edited April 11, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Όχι δεν αναφέρει τίποτα... Τα 300 λεπτά έχουν αποδοθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ρε παιδιά μπορώ να δω κάπου αν έχω μπόνους και μου κάνουν καμία καινούργια προσφορά? (έχω την ειδική προσφορά των 8.5€ αλλά θέλω τα 300').υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου και να την ενεργοποιήσω? Ρωτάω γιατί είδα ότι κάποιοι βλέπετε κάπου κάτι μπόνους Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Άρα ένα πακέτο τους που το παρουσιάζουν σαν προσφορά... Για εμένα το καλύτερο είναι με 3€ 1gb+ 200λεπτα προς όλους και ύστερα το crew! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό το πακέτο -με τα 3€- είναι για μερικούς ή μπορούν να το ενεργοποιήσουν όλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αυτό το πακέτο -με τα 3€- είναι για μερικούς ή μπορούν να το ενεργοποιήσουν όλοι; Μόνο για μερικούς, αυτούς που τους έρχεται το μήνυμα και λέει στείλε "κάτι" στον τάδε αριθμό και ενεργοποίησε την προσφορά! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Όχι........ Κι όμως. Γίνεται αυτό που γράφουν τα παιδιά και νόμιζα ότι ήταν bug του app. Μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα το πρωί, ότι λήγει το log 'n' win πακέτο μου και όταν πήγα στο app, για να δω τα πακέτα που μου έμειναν, ήταν όλα διαθέσιμα (εκτός του ενεργοποιημένου), για να τα επιλέξω. Nαι ,έτσι κάνω εγώ με τα 150 MB.Για μια μέρα έχω το υπόλοιπο απο το παλιο δωρο αλλά και το νέο.Δεν μπορώ να πω αν γίνεται και για τις άλλες επιλογές.Πριν λίγες μέρες όμως δεν μπορούσες να το κάνεις,ίσως είχε φάει κάποιο κόλλημα τα σύστημα της wind. Όχι, το log n win δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις αν δεν ληξει ο χρονος του προηγουμενου. Thanks, παιδιά! Νόμιζα ότι ήταν bug της εφαρμογής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα. Μου έρχεται κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα από το 54122 και λέει "είμαι η τάδε και μου ήρθε ένα μήνυμα από το έλληνες παντού και ψάχνω μια γνωριμία" Τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα. Μου έρχεται κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα από το 54122 και λέει "είμαι η τάδε και μου ήρθε ένα μήνυμα από το έλληνες παντού και ψάχνω μια γνωριμία" Τι φάση; Αυτόματο είναι και μην απαντήσεις γιατί χρεώνει.. Αν ψάξεις στο ίντερνετ υπάρχουν αντίστοιχα θέματα σχετικά με αυτόν τον αριθμό.Εβαλες στο EllinesPadou.gr τον αριθμό σου μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Και χρεώνει ακριβά αν απαντήσεις... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το θέμα είναι πώς βρήκαν τον αριθμό μου και τι πρέπει να κάνω για να διαγραφώ από αυτή την αηδία. Να διαγραφώ ενώ δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή!!! Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο και να ζητήσω διαγραφή ή να το ζητήσω με mail. Δεν φτάνει που έχουν τον αριθμό μου, θα έχουν και το email μου; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το θέμα είναι πώς βρήκαν τον αριθμό μου και τι πρέπει να κάνω για να διαγραφώ από αυτή την αηδία. Να διαγραφώ ενώ δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή!!! Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι πρέπει να πάρω κάπου τηλέφωνο και να ζητήσω διαγραφή ή να το ζητήσω με mail. Δεν φτάνει που έχουν τον αριθμό μου, θα έχουν και το email μου; :mad: Παρε 8005000200 χωρις χρεωση απο το κινητο σου .και πες αυτα που γραφεις εδω και ζητα να μην λαμβανεις μηνυματα απο πενταψηφια νουμερα ... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παρε 8005000200 χωρις χρεωση απο το κινητο σου .και πες αυτα που γραφεις εδω και ζητα να μην λαμβανεις μηνυματα απο πενταψηφια νουμερα ... Ακριβώς!!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Κι όμως. Γίνεται αυτό που γράφουν τα παιδιά και νόμιζα ότι ήταν bug του app. Μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα το πρωί, ότι λήγει το log 'n' win πακέτο μου και όταν πήγα στο app, για να δω τα πακέτα που μου έμειναν, ήταν όλα διαθέσιμα (εκτός του ενεργοποιημένου), για να τα επιλέξω. Το ίδιο και σε εμένα αλλά μπορώ να επιλέξω και το ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τα Spin&Win δώρα από τα καταστήματα Wind είναι #8# σε πλήθος ανά αριθμό sim. Γνωρίζετε αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορούμε να "ξαναπαίξουμε" για άλλα δώρα; Μέχρι πότε θα διαρκέσει το Spin&Win; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα. Μου έρχεται κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα από το 54122 και λέει "είμαι η τάδε και μου ήρθε ένα μήνυμα από το έλληνες παντού και ψάχνω μια γνωριμία" Τι φάση; Παλιά με την λεξη STOP στον ίδιο αριθμό χωρίς χρέωση σταματούσε να στέλενει. Γενικά αυτή είναι η λύση στα πενταψήφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Είχατε/έχετε θέμα με τις κλήσεις; Συγκεκριμένα, από τη συσκευή που έχω ως κύρια τον τελευταίο καιρό και με αριθμό που έχω για χρόνια, καλώντας ένα συγκεκριμένο αριθμό, δεν υπήρχε ο ήχος (αυτός που ακούμε εμείς όταν καλούμε κάποιον) κλήσης. Ο λήπτης της κλήσης, όμως, έβλεπε κανονικά την κλήση και απαντούσε. Τον άκουγα, αλλά όχι αυτός εμένα. Έβαλα τη wind κάρτα σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά. Επίσης, στην πρώτη συσκευή (που είχα το θέμα), έβαλα μια κάρτα cosmote και η κλήση έγινε κανονικά. Κάνει κάποιες εργασίες η wind ή να ανησυχώ, μήπως κατέβασαν κάποια κεραία εδώ; :lol: Edit: Και σήμερα πρωί, που δοκίμασα να καλέσω διαφορετικό αριθμό wind από χτες, πάλι στην πρώτη προσπάθεια δεν άκουγα κάτι, ενώ απάντησε ο λήπτης της κλήσης (το κατάλαβα από τη δόνηση). Στη 2η προσπάθεια, όλα εντάξει. Σε κλήση προς αριθμό cosmote, αλλά και από αριθμό cosmote, πάλι όλα εντάξει. Edited April 13, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έλαβα το εξής σμς: F2G#CREW! 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB MONO ME 5€ KAΘE MHNA! TO ΠAKETO AΦOPA NEOYΣ EΩΣ 20 XPONΩN & OΣOI EΓΓPAΦOYN EΩΣ 30/4 ΣE 1 KAT/MA WIND KEPΔIZOYN EΠIΠΛEON 5€ ΣTO YΠOΛOIΠO TOYΣ Οι ερωτήσεις μου: 1. Η χρέωση είναι /3λεπτο και μετά ανά δευτερολεπτο; 2. Μπορεί να μπει η προσφορά αυτή σε αριθμο που ήδη έχω; 3. Ο αριθμός μου είναι Q. Εχει χρέωση η μετατροπή του σε f2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έλαβα το εξής σμς: F2G#CREW! 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1GB MONO ME 5€ KAΘE MHNA! TO ΠAKETO AΦOPA NEOYΣ EΩΣ 20 XPONΩN & OΣOI EΓΓPAΦOYN EΩΣ 30/4 ΣE 1 KAT/MA WIND KEPΔIZOYN EΠIΠΛEON 5€ ΣTO YΠOΛOIΠO TOYΣ Οι ερωτήσεις μου: 1. Η χρέωση είναι /3λεπτο και μετά ανά δευτερολεπτο; 2. Μπορεί να μπει η προσφορά αυτή σε αριθμο που ήδη έχω; 3. Ο αριθμός μου είναι Q. Εχει χρέωση η μετατροπή του σε f2g; Το 1ο ναι,το 2ο λογικα ναι,για το 3ο χρεωση δεν υπαρχει.Και γω σαν και εσενα ειμαι.Εχω Q και σκεφτομαι σοβαρα για το Crew+magic numbers. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts