manosn2 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Λονδινο εχει το F2G καποιο πακετο για ιντερνετ; Βλεπω μονο ενα με 10 ευρω 200 λετα. Ιντερνετ εχει; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Λονδινο εχει το F2G καποιο πακετο για ιντερνετ; Βλεπω μονο ενα με 10 ευρω 200 λετα. Ιντερνετ εχει; Οχι,τοπικη καρτα παρε για δεδομενα.Δες την Three UK. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Και σ'εμενα αποκατασταθηκε η δυσλειτουργια του log n win, σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι ληγει σημερα ανανεωσα. Να πω και κατι ακομα, σε διαστημα μιας εβδομαδας αλλαξα δυο καρτες f2g σε 4G χωρις κανενα προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το 1GB δώρο που δίνει η WIND με κάθε Double Play... Πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ξεχωριστή κάρτα από αυτήν με τα 120' προς όλους από το ίδιο Double Play; Πρέπει κανονικά κάθε 6μηνο να κάνουμε ανανέωση τουλάχιστον 5€, για να μη χαθεί το υπόλοιπο, αλλά και για να δουλεύει το ίντερνετ; Σε κάρτες Q μπαίνει αυτή η υπηρεσία ή μόνο σε F2G; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το είχαμε ψάξει πριν από λίγους μήνες, και είχαμε βγάλει το συμπέρασμα, με κάποιον φίλο εδώ μέσα που δούλευε σε κατάστημα wind και το δοκίμασε, ότι το gb μπαίνει μόνο σε "ειδική" mobile broadband sim. Με βάση την εμπειρία από χρήστες της υπηρεσίας, κάποια στιγμή θέλει ανανέωση. Εγώ έχω μια από το περασμένο καλοκαίρι, την έχω δώσει σε ένα φίλο που τη δουλεύει σε ένα tablet εδώ και 3 μήνες, και μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει για κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Έχω να πω κάτι αρνητικό για το πακέτο περιαγωγής που δίνει 200' όταν είναι κάποιος σε χώρα της ΕΕ προς Ελλάδα και ευρωπαϊκούς αριθμούς. Το ενεργοποίησα και έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία. Επιστρέφοντας είχαν μείνει περίπου 80'. Είχα ταυτόχρονα ενεργοποιημένο πακέτο για ομιλία εδώ. Και εκεί που μιλούσα προχθές (με ελληνικούς αριθμούς εννοείται) μου σκάει μήνυμα ότι ο χρόνος περιαγωγής έληξε!!! Μίλησα με τη Wind και μου είπαν ότι ο χρόνος εντός Ελλάδος καταναλώνεται σε ελληνικούς αριθμούς κατά προτεραιότητα... Μεθαύριο θα φύγω πάλι και μου φαίνεται τρελό που καταναλώθηκε εδώ! Δεν είναι κουφό;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Έχω να πω κάτι αρνητικό για το πακέτο περιαγωγής που δίνει 200' όταν είναι κάποιος σε χώρα της ΕΕ προς Ελλάδα και ευρωπαϊκούς αριθμούς. Το ενεργοποίησα και έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία. Επιστρέφοντας είχαν μείνει περίπου 80'. Είχα ταυτόχρονα ενεργοποιημένο πακέτο για ομιλία εδώ. Και εκεί που μιλούσα προχθές (με ελληνικούς αριθμούς εννοείται) μου σκάει μήνυμα ότι ο χρόνος περιαγωγής έληξε!!! Μίλησα με τη Wind και μου είπαν ότι ο χρόνος εντός Ελλάδος καταναλώνεται σε ελληνικούς αριθμούς κατά προτεραιότητα... Μεθαύριο θα φύγω πάλι και μου φαίνεται τρελό που καταναλώθηκε εδώ! Δεν είναι κουφό;;; μην πως επειδή λήγει πρώτο για αυτό σου αφαιρεί από αυτό το πακέτο? το πακέτο αυτό αφορά και Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 το πακέτο αυτό αφορά και ΕλλάδαΑυτό ακριβώς είναι το κουφό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μία και μιλάμε για το free2roam in&out, θέλω να ρωτήσω κι'εγώ το εξής: Αν το ενεργοποιήσω, ενώ βρίσκομαι στην Ελλάδα, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς (από Ελλάδα), όπως το no borders της Q? Στο site το αναφέρει, αλλά επίσης αναφέρει, ότι πρόκειται για το πακέτο talk to all (που είναι μόνο προς όλους στην Ελλάδα και όχι προς διεθνείς αριθμούς) που το "παίρνεις μαζί σου" σε περιαγωγή? Τι ισχύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς γι'αυτή τη χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αυτό γινόταν και ήθελα να το αποφύγω. Έβαζα ηλεκτρονικά 5€ στην αρχή και ερχόταν να μας δώσει τα χρήματα. Οι δικοί μου δεν τα παίρνανε, γιατί ήταν μικρό το ποσό. Στη συνέχεια πήγαινε σε κατάστημα. Μέχρι που πήγε σε κατάστημα χωρίς να το ξέρει όταν είχε εφαρμοσεί το "χαράτσι" και έβαλε και δεν έφταναν, και καθώς ήταν αργά το βράδυ αναγκαστικά έβαλα άλλα 5 ηλεκτρονικά(τζάμπα για το τίποτα, για μια διαφορά κάποιων λεπτών). Και στη συνέχεια αναγκαζόταν να βάζει 6. Η κουβέντα δεν είναι για το αν είναι ακριβά ή φθηνά τα πακέτα της Wind, και αν είναι ευχαριστημένος κάποιος ή όχι. Φυσικά και όλες οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και δουλεύουν με στόχο τα κέρδη. Όμως ωστόσο η Wind είναι αυτή που φανερά εφαρμόζει τις πιο κουφές χρεώσεις/αυξήσεις που κάνει μπαμ ότι έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. 0,30€ σε ανανέωση στα καταστήματα, φοιτητικό που από 5€ πήγε 8 και ύστερα 8,5€(και σε πολλούς ξαφνικά το έκοψε, έστω και αν ήταν πραγματικοί φοιτητές και δεν το είχαν πάρει στο δρόμο, όπως μου έκαναν εμένα), υποχρεωτικά να αγοράσεις κάρτα 10€ για να πάρεις φοιγητικό και απαραίτητα νέο νούμερο(οι άλλοι σου μετατρέπουν το υπάρχον νούμερο θυμίζω, ενώ η vodafone σου δίνει και ένα από τα πακέτα δωρεάν για 3 μήνες), είναι μερικά από αυτά. ΔΕΝ ειναι εισπρακτικου χαρακτηρα απο τη στιγμη που αγοραζεις προιον με τα 0,30 ευρω, και δεν ειναι μονο προς σταθερα αλλα με επιλογη μπορει να γινει 120 προς wind κινητα... Προκαλω να βρεις αλλο πακετο για 120 λεπτα ομιλιας με κοστος 0,30 λεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μία και μιλάμε για το free2roam in&out, θέλω να ρωτήσω κι'εγώ το εξής: Αν το ενεργοποιήσω, ενώ βρίσκομαι στην Ελλάδα, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς (από Ελλάδα), όπως το no borders της Q? Στο site το αναφέρει, αλλά επίσης αναφέρει, ότι πρόκειται για το πακέτο talk to all (που είναι μόνο προς όλους στην Ελλάδα και όχι προς διεθνείς αριθμούς) που το "παίρνεις μαζί σου" σε περιαγωγή? Τι ισχύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς γι'αυτή τη χρήση?Ναι μπορείς να καλείς αριθμούς σε χώρες της ΕΕ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μία και μιλάμε για το free2roam in&out, θέλω να ρωτήσω κι'εγώ το εξής: Αν το ενεργοποιήσω, ενώ βρίσκομαι στην Ελλάδα, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς (από Ελλάδα), όπως το no borders της Q? Στο site το αναφέρει, αλλά επίσης αναφέρει, ότι πρόκειται για το πακέτο talk to all (που είναι μόνο προς όλους στην Ελλάδα και όχι προς διεθνείς αριθμούς) που το "παίρνεις μαζί σου" σε περιαγωγή? Τι ισχύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς γι'αυτή τη χρήση? Με την μετονομασία του πακέτου σε in&out ισχύει αυτό που αναφέρεις παραπάνω, η οποία μετονομασία ειναι σχετικά πρόσφατη. Πριν απλά μπορούσες να καλείς κόσμο στην Ελλάδα όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό και μόνο Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ΔΕΝ ειναι εισπρακτικου χαρακτηρα απο τη στιγμη που αγοραζεις προιον με τα 0,30 ευρω, και δεν ειναι μονο προς σταθερα αλλα με επιλογη μπορει να γινει 120 προς wind κινητα... Προκαλω να βρεις αλλο πακετο για 120 λεπτα ομιλιας με κοστος 0,30 λεπτα... Όταν αποκαλείς κάτι πακέτο που μπορεί να αγοραστεί, συνήθως είναι κάτι επιλέγεις να το αποκτήσεις ΑΝ το χρειάζεσαι. Στην περίπτωση αυτή, που το πληρώνεις θες δεν θες, αποτελεί τέλος. Έστω και αν είναι ανταποδοτικό. Και η ουσία είναι αν σου χρειάζονται αυτά που σου δίνει. Εγώ που τα θεωρώ άχρηστα γιατί ούτε σταθερά καλώ, ούτε και αλλά νούμερα wind(για μια στο τόσο φτάνει ο χρόνος ομιλίας προς όλους), συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δω ως κάτι καλοδεχούμενο ή θετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Όταν αποκαλείς κάτι πακέτο που μπορεί να αγοραστεί, συνήθως είναι κάτι επιλέγεις να το αποκτήσεις ΑΝ το χρειάζεσαι. Στην περίπτωση αυτή, που το πληρώνεις θες δεν θες, αποτελεί τέλος. Έστω και αν είναι ανταποδοτικό. Και η ουσία είναι αν σου χρειάζονται αυτά που σου δίνει. Εγώ που τα θεωρώ άχρηστα γιατί ούτε σταθερά καλώ, ούτε και αλλά νούμερα wind(για μια στο τόσο φτάνει ο χρόνος ομιλίας προς όλους), συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δω ως κάτι καλοδεχούμενο ή θετικό. Εγω δεν τραβαω ζορια με τα 0.30 σε μεγαλο βαθμο 99% κανω ανανεωση online που εκει δεν δινει το bonus και δεν τραβαει τα 0.30 σε αυτο που λεει ο mark εχει δικιο 1} επρεπε να ρωτανε εαν το θελεις η οχι στο καταστηματα 2} επρεπε να ρωτανε ποιο bonus θελεις σταθερα η προς wind και q δεν το κανουν βαζουν οτι ναναι 3} θα επρεπε και online οταν βαζεις καρτα να ειχες την επιλογη του bonus και αν το ηθελες να το εβαζες και φυσικα την επιλογη πιο bonus θελεις προς σταθερα η wind και q Π.χ εμενα τα στσθερα μου ειναι αχρηστα σπο την στιγμη που δεν ρωτανε τσαμπα τα πληρωνεις... ετσι οπως λεω θα ηταν σωστο με το ετσι θελω και μενα δεν μου αρεσει ... και καποια ατομα σαν το mark δεν τους βολευει Κακα τα ψεματα παιδια η παραπανω επιλογες επρεπε να υπαρχουν πιο σωστο και δικαιο θα ηταν!!! Edited April 7, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Είναι προεπιλεγμένο τα 120 λεπτά προς wind και Q. Εάν θες σταθερά, πρέπει να τα ζητήσεις, αλλιώς σού κοτσάρει τα προς wind χωρίς να σε ρωτήσει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Όταν αποκαλείς κάτι πακέτο που μπορεί να αγοραστεί, συνήθως είναι κάτι επιλέγεις να το αποκτήσεις ΑΝ το χρειάζεσαι. Στην περίπτωση αυτή, που το πληρώνεις θες δεν θες, αποτελεί τέλος. Έστω και αν είναι ανταποδοτικό. Και η ουσία είναι αν σου χρειάζονται αυτά που σου δίνει. Εγώ που τα θεωρώ άχρηστα γιατί ούτε σταθερά καλώ, ούτε και αλλά νούμερα wind(για μια στο τόσο φτάνει ο χρόνος ομιλίας προς όλους), συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δω ως κάτι καλοδεχούμενο ή θετικό. Εσυ παρε μια 10ρα καρτα απο το περιπτερο, τα ρεστα δε θα χαθουν.... Υπαρχουν στο υπολοιπο σου και συνεχιζεις ενω εχεις καταλαβει οτι εισαι υπερβολικος να μας προκαλεις για 0,30 ευρω που ειναι προς το συμφερον σου Edited April 7, 2016 by idi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προς το συμφέρον μου; Καλό. Τέλος πάντων, δεν θα ξαναγράψω αρνητικό για την εταιρεία που τόσο πολύ αγαπάτε. Χάρισα και το φοιτητικό μου σε μια φίλη που το είχε ανάγκη και έχει χρόνια f2g και καλύπτεται από σήμα εκεί που μένει και κινείται. Της είπα να έχει το νου της, μην ανεβάσουν κανένα 0,5€ το πακέτο γιατί μετά δεν θα της φτάνει η 10€ κάρτα, και όλα καλά. Σε κάτι πιο ουσιαστικό τώρα. Πήγα με τη φίλη μου αυτή να αλλάξουμε κάρτα στο δικό της f2g που το έχει χρόνια, γιατί το δίκαρτο τηλέφωνο που πήρε παίρνει μόνο micro sim. Λέω στον υπάλληλο "θέλουμε να αλλάξουμε sim γιατί αυτή που έχει είναι παλιά και δεν πιάνει 4G". Ζήτησε ταυτότητα, την έβαλε και υπέγραψε, και μας έδωσε την multi SIM χωρίς να ζητήσει χρήματα. Εντυπωσιάστηκα, καθώς περίμενα το αντίθετο. Στάλθηκε από το HT6 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προς το συμφέρον μου; Καλό. Τέλος πάντων, δεν θα ξαναγράψω αρνητικό για την εταιρεία που τόσο πολύ αγαπάτε. Χάρισα και το φοιτητικό μου σε μια φίλη που το είχε ανάγκη και έχει χρόνια f2g και καλύπτεται από σήμα εκεί που μένει και κινείται. Της είπα να έχει το νου της, μην ανεβάσουν κανένα 0,5€ το πακέτο γιατί μετά δεν θα της φτάνει η 10€ κάρτα, και όλα καλά. Σε κάτι πιο ουσιαστικό τώρα. Πήγα με τη φίλη μου αυτή να αλλάξουμε κάρτα στο δικό της f2g που το έχει χρόνια, γιατί το δίκαρτο τηλέφωνο που πήρε παίρνει μόνο micro sim. Λέω στον υπάλληλο "θέλουμε να αλλάξουμε sim γιατί αυτή που έχει είναι παλιά και δεν πιάνει 4G". Ζήτησε ταυτότητα, την έβαλε και υπέγραψε, και μας έδωσε την multi SIM χωρίς να ζητήσει χρήματα. Εντυπωσιάστηκα, καθώς περίμενα το αντίθετο. Στάλθηκε από το HT6 μου Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε το θέμα ρε παιδιά.. Σε αλλους συμφέρουν τα πακέτα η τα 0,30€ επιπλέον από το κατάστημα,σε άλλους όχι.Δεν χρειάζεται να προσπαθουμε να πεισουμε ο ένας τον άλλον για κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όχι άλλη συζήτηση για τα 30 cents ρε παιδιά. Εικοσάλεπτο να δεις πεσμένο στο έδαφος...δεν θα σκύψεις να το πάρεις. Και συνεχίζουν ειλικρινά κάποιοι να γκρινιάζουν για το ΧΑΡΑΤΣΙ των 30 cent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Να κάνω μια ερώτηση ,μιας και.δουλεύω τον αριθμό μόνο για ίντερνετ Ποια είναι η ποιο συμφέρουσα και πως είναι καλύτερα να βαζω χρήματα στην καρτα;paypal η κανονικα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Να κάνω μια ερώτηση ,μιας και.δουλεύω τον αριθμό μόνο για ίντερνετ Ποια είναι η ποιο συμφέρουσα και πως είναι καλύτερα να βαζω χρήματα στην καρτα;paypal η κανονικα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω για paypal αλλά με καρτα (πχ χρεωστικη) από 10€ και πάνω δίνει 1GB δώρο.Το δίνει και σε καταστημα αλλά σου κρατάει και 0,30€ για 120' προς σταθερά ή Wind/Q οπότε δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αγοράζοντας χρόνο 10€ με paypal παίρνεις το 1gb. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν ξέρω για paypal αλλά με καρτα (πχ χρεωστικη) από 10€ και πάνω δίνει 1GB δώρο.Το δίνει και σε καταστημα αλλά σου κρατάει και 0,30€ για 120' προς σταθερά ή Wind/Q οπότε δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Με paypal κανω ανανεωση φυσικα και δινει το 1GB με ανανεωση 10 euro Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 πάλι δεν πραγματοποιήθηκε η ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω PayPal μέσω της εφαρμογής! έχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παιδιά μια εβδομάδα σχεδόν τωρα που εχω το f2g μου εχει αφαιρέσει τρεις φορές απο 0,35 λεπτά χωρις λόγο. Εχω απεριόριστο προς όλους και mb και μηνύματα υπόλοιπο. Καμια ιδέα που πάνε αυτά τα λεπτά;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts