MitsosDaBest13 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) 8/1/2017: ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ 8/2 & ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 2000Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ & 2000ΜΒ ΜΟΝΟ ΜΕ 10€ ΓΙΑ 30ΗΜ! ΣΤΕΙΛΕ 1000 ΣΤΟ 1264! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ http://www.wind.gr Πότε θα ξυπνήσουμε; :lol: Δεν αποκλείεται και να γίνει. Στο τέλος θα το φτάσουν 20€ και θα μας δίνει 10.000 λεπτά & SMS προς όλους + 30GB δεδομένα... Τι να την κάνω την καλύτερη προσφορά της αγοράς, αν δε μου χρειάζονται τόσα και βολεύομαι με πιο φθηνά πακέτα; :down: Τουλάχιστον να μας έδινε και μερικά SMS με αυτό το πακέτο στα 8,5€, καλά θα ήταν... Προσπαθούν να αυξήσουν τα έσοδα και οι "λογιστες" της εταιρείας, ανεβάζουν τις τιμές σταδιακά, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί... Ακόμα και με τη Victus που γλιτώνει πολλά έξοδα, δε μας λυπάται... :p Υ.Γ. Αν τελικά το παρακάνει η WIND με τις αυξήσεις, ευτυχώς έχω δεύτερο αριθμό ένα Φοιτητικό Vodafone CU, που με 7€ έχω 1200' όλους, 1200 SMS όλους και 1200ΜΒ και ας κάτσει η WIND να ανεβάζει τις τιμές... :rolleyes: Χάρη της κάνω, γιατί είναι η μόνη εταιρεία που έχει σήμα στο σπίτι μου στην επαρχία, αλλά και γιατί μου αρέσει να στηρίζω τους θεωρητικά πιο αδύναμους... Edited January 8, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) ετσι ακριβως. Oποιος ξοδευει πανω απο 8,5 ευρω το μηνα και ειναι σε αλλο δικτυο(δηλαδη παιρνει πολυ λιγοτερο χρονο ομιλιας/GB) τοτε.. κοιμαται. Είναι πολύ καλή η προσφορά εάν έχει κάποιος παλιά κάρτα και την ειδική προσφορά. Αν βάλεις 10αρα κάρτα παίρνεις 1500+300(από ανανέωση) = 1800 λεπτά προς όλους (1800/3= 600 κλήσεις), 1500 προς 3 wind αριθμούς, 2.5gb (1.5gb internet + 1gb από την ανανέωση). Καθόλου άσχημα για 125€ τον χρόνο(120€ + 5€/έτος για το bonus των 300). Αν το χρειαστείς 2 φορές τον μήνα (λέμε τώρα) με 20€ παίρνεις 3600 λεπτά (1200 κλήσεις 3’), 5gb internet, και 3000 λεπτά προς 3 wind αριθμούς και η εταιρία εισπράξει 240€ τον χρόνο. Το θέμα είναι ότι με 16€ τον μήνα έξω τα παίρνεις όλα απεριόριστα ….. Πάντως με την ειδική προσφορά κονομάει χοντρά η wind δεν χάνει όπως νομίζουν οι περισσότεροι γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν καταναλώνουν με τίποτα τα 1500λεπτα ή το internet των 2.5 gb. Σας συνιστώ να κάνετε όλοι τις ανανεώσεις από το app του f2g γιατί εκεί παίρνεται ποιο πολλά δωράκια. :lol: Δεν αποκλείεται και να γίνει. Στο τέλος θα το φτάσουν 20€ και θα μας δίνει 10.000 λεπτά & SMS προς όλους + 30GB δεδομένα... Τι να την κάνω την καλύτερη προσφορά της αγοράς, αν δε μου χρειάζονται τόσα και βολεύομαι με πιο φθηνά πακέτα; :down: Μακάρι να είχε ένα τέτοιο συμβόλαιο να μην πληρώνω εξτρά το πακέτο των δεδόμενων κάθε μηνα, Edited January 8, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Παιδια, καπου σας εχασα, δεν ειναι και η βασικη μου καρτα στην wind, μου λετε τι εχει γινει σε μια γραμμη για να καταλαβω; Προσφορα, τι δινει, τι χρεωνει, και αν στα αφαιρει αυτοματα, και πως το σταματας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Παρε τηλ τωρα αμεσα 8005000200{ χωρις χρεωση} και ζητα τα λεφτα σου πισω, μην του χαρζεις ουτε cent, απο εκει περα τι θα κανεις και σε ποια εταιρεια θα εισαι ειναι επιλογη σου Ευχαριστω πολυ φιλε μου....πηρα τηλ και τους τα εχωσα....μου ειπαν οτι τα αφαιρεσαν αυθαιρετα για να μου ενεργοποιησουν τα 200 καθε μηνα...με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα ξαναγινει αλλα τα λεφτα θα μου τα πιστωσουν την δευτερα....δυστυχως ομως γι αυτους σε μενα κατι εσπασε πλεον μεσα μου για την wind...ντροπη τους και ας ειναι απο τις πιο οικονομικες....φανταστειτε σε ποσους εφαγαν το 8€υρο που δεν το εχουν παρει χαμπαρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Η αδερφή μου πήγε Αυστραλία τις διακοπές των Χριστουγέννων και αγόρασε ένα Αυστραλέζικο νούμερο εκεί εταιρείας όπου με 35€ είχε απεριόριστο χρόνο ομιλίας σε 15 χώρες σε κινητά και 2,5gb για 30 ημέρες. Αυτό τη βόλευε για να επικοινωνεί με Ελλάδα , άλλα προγράμματα δεν είδε αλλά φαντάζεστε τι προσφορές σε πακέτα θα είχαν οι εκεί εταιρείες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αν βάλεις 10αρα κάρτα παίρνεις 1500+300(από ανανέωση) = 1800 λεπτά προς όλους Τα 300' πως τα περνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Υποθέτω ότι τα 300 λεπτά με την ανανέωση των 10 ευρώ είναι το πακέτο free to talk που έχουμε όλοι όσοι είχαν ενεργοποιησει τον αριθμό τους f2g μέχρι τέλος του 2013. Κάθε φορά που βάζουμε κάρτα 10 ευρώ και μέχρι 2 ανανεώσεις το μήνα παιρνουμε 300 λεπτά ομιλίας προς όλους και τα 10 ευρώ (μείον 1,07 ο φόρος κινητής) μένουν στον λογαριασμό σου για αγορά πακέτων. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κάπου αναφέρθηκε ότι το πακέτο των 8,5 ευρώ με τα 1500' + 1500 mb θα ισχύει για όλους τους συνδρομητές, δεν το βρήκα όμως στην ανακοίνωση... Τελικά τι γίνεται; Κι εγώ έχω την ίδια απορία. Εγώ δεν βλέπω στο myaccount, ούτε στην εφαρμογή να μου λέει πουθενά 8€ 1500'+1500ΜΒ, άρα; Θα γίνει για όλους από 15/2/15 με κόστος 8,5€; Και, για να διαγραφώ από το Free to All και να μην χρεωθώ τα 5€, πρέπει να πάω στο myaccoount ή την εφαρμογή και να διαλέξω το Free to Surf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Παιδιά καλημέρα, Στη κόρη μου που είναι μαθήτρια γυμνασίου έχω ένα πακέτο καρτοσύνδεσης PLUS με 1000' προς WIND, 600 προς όλους, 1GB και 100 SMS με κόστος 19 ευρώ μηνιαίως. Το θέμα μου είναι ότι λόγω viber κ.λ.π. χρειάζεται πιο πολλά giga ενώ από ομιλία και SMS δεν καταλανώνει σχεδόν τίποτα (30' ομιλίας). Με συμφέρει τελικά το F2G; Τι μπορώ να κάνω από συνδυασμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Παιδιά καλημέρα, Στη κόρη μου που είναι μαθήτρια γυμνασίου έχω ένα πακέτο καρτοσύνδεσης PLUS με 1000' προς WIND, 600 προς όλους, 1GB και 100 SMS με κόστος 19 ευρώ μηνιαίως. Το θέμα μου είναι ότι λόγω viber κ.λ.π. χρειάζεται πιο πολλά giga ενώ από ομιλία και SMS δεν καταλανώνει σχεδόν τίποτα (30' ομιλίας). Με συμφέρει τελικά το F2G; Τι μπορώ να κάνω από συνδυασμούς; Συμφέρει Με την ανανεωση του μήνα (10 ευρω) παίρνεις 1gb. Τα λίγα SMS και ομιλία που λες, αν είναι όντως τόσο λίγα δε θα χρειαστεί να ενεργοποιεί κάποιο πακέτο, αλλά θα 'τη βγάζει' με τα Log 'n Win. Επίσης υπάρχουν και τα Magic Numbers κάτι που θα τη βολέψει αν υπάρχουν φίλες ή οικογένεια με αριθμούς WIND. Υπάρχει πακέτο με κόστος 5 ευρω, που σου δίνει 1 gb, για όταν τελειώσει το δώρο που δίνει με τη ανανέωση του μήνα Edited January 9, 2016 by Sapadak Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κι εγώ έχω την ίδια απορία. Εγώ δεν βλέπω στο myaccount, ούτε στην εφαρμογή να μου λέει πουθενά 8€ 1500'+1500ΜΒ, άρα; Θα γίνει για όλους από 15/2/15 με κόστος 8,5€; Και, για να διαγραφώ από το Free to All και να μην χρεωθώ τα 5€, πρέπει να πάω στο myaccoount ή την εφαρμογή και να διαλέξω το Free to Surf; Σε συνομιλία μου στο στο σαιτ του F2G η κοπελα μου είπε οτι το πακέτο θα παραμείνει διαθέσιμο για όσους είναι φοιτητές η έχουν παρει το σχετικό μήνυμα και ενεργοποιούν την προσφορά και όχι για ολους.Δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους της Wind απλα το λεω σαν μια επίσημη απάντηση που πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Σε συνομιλία μου στο στο σαιτ του F2G η κοπελα μου είπε οτι το πακέτο θα παραμείνει διαθέσιμο για όσους είναι φοιτητές η έχουν παρει το σχετικό μήνυμα και ενεργοποιούν την προσφορά και όχι για ολους.Δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους της Wind απλα το λεω σαν μια επίσημη απάντηση που πηρα Δεν νομίζω να ισχύει αυτό για τις sim που πουλήθηκαν αθρόα πριν από 2 χρόνια στην Ομόνοια, στον Πειραιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Όταν αγόρασα πριν 2 χρόνια 2 "φοιτητικές" sim στην Ομόνοια, το έκανα γιατί η προσφορά που κυκλοφορούσε τότε ήταν 1000+1000 με 5€ και πραγματικά άξιζε για ένα μέσο χρήστη αυτό το πακέτο, έστω και αν δεν κατανάλωνε και τα δύο. Πριν ένα χρόνο περίπου το πακέτο άλλαξε ονομασία ("ειδική προσφορά"), που είναι θετικό γιατί απάλλαξε πολλούς από το άγχος ότι δεν ήταν φοιτητές, αλλά, ταυτόχρονα, αύξησε το κόστος προσφέροντας 1500+1500 αντί 1000+1000. Από όσα έχω διαβάσει, οι περισσότεροι μέσοι χρήστες δεν αξιοποιούν αυτά τα μεγέθη, όπως και τα προηγούμενα, και αναγκάζονταν είτε να πληρώσουν τα 8€ για τα 1500+1500 που δεν θα πραγματοποιήσουν είτε να πληρώσουν 5€ για το 200 προς όλους. Σήμερα, η Wind αυξάνει το κόστος της ειδικής προσφοράς, χωρίς να δώσει, έστω και κάποιο ψίχουλο σαν αντάλλαγμα, όπως πχ ένα αριθμό sms. Και αυτή η κίνηση δείχνει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και νέες αυξήσεις και μάλιστα στην περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης που περνάει η χώρα. Σίγουρα, κάποιοι θα πληρώσουν την αύξηση των 0,50€, με τη λογική ότι είναι μικρό το ποσό, αλλά, πιστεύω ότι, οι περισσότεροι κάτοχοι αυτών των sim θα προβληματιστούν για τη συνέχεια. Edited January 9, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Παιδιά καλημέρα, Στη κόρη μου που είναι μαθήτρια γυμνασίου έχω ένα πακέτο καρτοσύνδεσης PLUS με 1000' προς WIND, 600 προς όλους, 1GB και 100 SMS με κόστος 19 ευρώ μηνιαίως. Το θέμα μου είναι ότι λόγω viber κ.λ.π. χρειάζεται πιο πολλά giga ενώ από ομιλία και SMS δεν καταλανώνει σχεδόν τίποτα (30' ομιλίας). Με συμφέρει τελικά το F2G; Τι μπορώ να κάνω από συνδυασμούς; Καλημέρα. Μπορείς να δείς στο site της wind το νέο συμβόλαιο 19,έτσι το ονομάζει. Σε αυτό δίνει 10gb internet ,100 λεπτά προς όλους και 10 sms. Η τελική του τιμή με Φ.Π.Α φτάνει γύρω στα 21€. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πειτε μου λιγο την απενεργοποιηση τηλεφωνητη σε F2G(η καρτα ειναι σε απλο τηλεφωνο). Για να απενεργοποιησεις τον τηλεφωνητη πληκτρολογησε ##002# Επίσης, αν θέλεις ας ενεργοποιήσεις την υπηρεσία ειδοποίησης κλησεων: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/upiresies-kliseon/ Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή “ΝΑΙ” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την εντολή “ΟΧΙ” στο 1265. Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλε την εντολή “KΡΥΦΑ NAI” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, στείλε στο ίδιο νούμερο την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ”. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 καλησπέρα πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το free talker? για να μην χρεώνουμε το ετήσιο πάγιο των 5 ευρώ από τον επόμενο μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αν απενεργοποιήσεις το free talker μπορείς να πετάξεις την κάρτα στα σκουπίδια Κάρτα μη φοιτητική χωρις το free talker ειναι άχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αν απενεργοποιήσεις το free talker μπορείς να πετάξεις την κάρτα στα σκουπίδια Κάρτα μη φοιτητική χωρις το free talker ειναι άχρηστη Κι αν κάνεις 2-3 ανανεώσεις το χρόνο, απλά για να κρατήσεις υπόλοιπο και αριθμό όπως εγώ που έχω μεγάλο υπόλοιπο ακόμα και το ροκανίζω σιγά-σιγά? Αυτά τα 5 ευρώ πάγιο δεν είναι λίγο άκυρα και ακυρώνουν την έννοια της προσφοράς? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κι αν κάνεις 2-3 ανανεώσεις το χρόνο, απλά για να κρατήσεις υπόλοιπο και αριθμό όπως εγώ που έχω μεγάλο υπόλοιπο ακόμα και το ροκανίζω σιγά-σιγά? Αυτά τα 5 ευρώ πάγιο δεν είναι λίγο άκυρα και ακυρώνουν την έννοια της προσφοράς? και εγώ μια απο ίδια.... εχω ενα νούμερο μόνο για εισερχομενες, ακυρο να χρεώνονται 5 ευρώ για κάτι που δεν χρησιμοποιώ.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 καλησπέρα πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το free talker? για να μην χρεώνουμε το ετήσιο πάγιο των 5 ευρώ από τον επόμενο μήνα? Από android κινητό μπαίνεις στο app τους και από πάνω αριστερά πατάς τις 3 οριζόντιες γραμμές. Πας Προσφορές (και κυλάς με το δάκτυλο δεξιά) ή Υπηρεσίες (και στο βγάζει αμέσως) και στο Bonus F2G τσεκάρεις το Free2surf αντί του Free2talk. Θα σε "προειδοποιήσει" ότι χάνεις την "super προσφορά των 300΄ με κάρτα >10€" (χωρίς να πει τίποτα για τα -5€ την 15/2/2016 :happy:) και αν την προσπεράσεις θα έχεις απενεργοποιήσει το Free2talk. Το έκανα και βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μπορεις να το γυρισεις σε free2surf μεσω ιντερνετ η μεσω της εφαρμογης Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μπορεις να το γυρισεις σε free2surf μεσω ιντερνετ η μεσω της εφαρμογης Τώρα, αν παρόλ'αυτά το "γυρίσεις" αμετάκλητα σε Free2surf, και την 15/2/2016 δεις -5€ στο υπόλοιπό σου, μην αναρωτηθείς: Θα το'χουν κάνει πάρα πολλοί που το μαθαίνουν και δε θα "έβγαινε" η Wind και θα το εφάρμοσε αναγκαστικά σε όσους έστω και για 8-9 μέρες του 2016 "είχαν" την "super προσφορά"!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) WIND Καρτοσύνδεση Basic 300’ προς ολους 300’ προς το ιδιο δικτυο 30 μυνηματα προς ολους και300MB και καθε μηνα €3 για να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις..= €14,90 αυτη ειναι μια επιλογη απο την σελιδα της WIND να μετατρεψεις το καρτοκινητο σε καρτοσυνδεση ....ωραια ως εδω!! σημερα περνωντας απο την πλατεια 1866[νεων καταστηματων] στα χανια..με το αυτοκινητο. προσεξα οτι στην βιτρινα του καταστηματος WIND που υπαρχει εκει . χαρτι που ελεγε για αυτην την προσφορα αλλα με εκπτωση 50%.δηλ 7,5 ευρω το μηνα.. δεν ειδα χρονικη διαρκεια αλλα υποψιαζομαι 24 μηνεςη 18 μηνες....,,μου φαινεται πολυ καλη προσφορα σε σχεση τιμης και το τι προσφερει..υποψη οτι σου δινει και τα 3 ευ καθε μηνα να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις .αρα στην ουσια κοστιζει 4 ε το μηνα, +φορος κινητης κλπ ... στην σελιδα της εταιριας δεν υπαρχει αυτη η εκπτωση..την εχει δει καποιος αλλος σε καποιο αλλο καταστημα..η επισης εχει παει καποιος να ρωτησει..στο καταστημα που αναφερω μηπως ειναι του συγκεκριμενου καταστηματος προσφορα;; Edited January 9, 2016 by apollon11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 WIND Καρτοσύνδεση Basic 300’ προς ολους 300’ προς το ιδιο δικτυο 30 μυνηματα προς ολους και300MB και καθε μηνα €3 για να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις..= €14,90 αυτη ειναι μια επιλογη απο την σελιδα της WIND να μετατρεψεις το καρτοκινητο σε καρτοσυνδεση ....ωραια ως εδω!! σημερα περνωντας απο την πλατεια 1866[νεων καταστηματων] στα χανια..με το αυτοκινητο. προσεξα οτι στην βιτρινα του καταστηματος WIND που υπαρχει εκει . χαρτι που ελεγε για αυτην την προσφορα αλλα με εκπτωση 50%.δηλ 7,5 ευρω το μηνα.. δεν ειδα χρονικη διαρκεια αλλα υποψιαζομαι 24 μηνεςη 18 μηνες....,,μου φαινεται πολυ καλη προσφορα σε σχεση τιμης και το τι προσφερει..υποψη οτι σου δινει και τα 3 ευ καθε μηνα να τα χρησιμοποιησεις οπως θελεις .αρα στην ουσια κοστιζει 4 ε το μηνα, +φορος κινητης κλπ ... στην σελιδα της εταιριας δεν υπαρχει αυτη η εκπτωση..την εχει δει καποιος αλλος σε καποιο αλλο καταστημα..η επισης εχει παει καποιος να ρωτησει..στο καταστημα που αναφερω μηπως ειναι του συγκεκριμενου καταστηματος προσφορα;; Λογικό {για καρτοσύνδεση} μου ακούγεται το 7,50€. Αν είναι έτσι, βέβαια. Με 3€ που και που προσφορά δίνει το free2go 200' και 1GB. Αρκεί τα 3€ να μπορείς να τα χαρίσεις και στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Τότε ΝΑΙ, θα το πάρω.... Αλλά μάλλον ΟΧΙ. Άσε μας ρεε φίλε...Ούτε 7,5€ θα είναι, αλλά και να είναι εγώ ΔΕΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αυτο με τα 3 ευρω δεν καταλαβα την απαντηση σου αλλα με αυτα καθε μηνα μαζευονται και μεταφερονται απο μηνα σε μηνα .... τωρα για τα υπολοιπα που λες δεν συμφωνω αλλα δικαιωμα σου και δεκτο.. ισως ομως ενδιαφερει αλλους και την βρουν χρησιμη ..εκτος αν καποιος εχει επιχειρηματα για το αντιθετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους της Wind απλα το λεω σαν μια επίσημη απάντηση που πηρα Εμενα μου ειχαν πει πριν 2 - 3 βδομαδες οτι θα ερθουν νεες προσφορες. Αντε να δουμε γιατι μονο αυξησεις κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts