opmgls Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 55 minutes ago, HEO said: ενεργποιησα το 3 ευρω πριν 45 μερες και ξαναηρθε νουμερο που παει 12μηνο και χρησιμοποιω πολυ συχνα για εισερχομενες και κλησεις με telz αρα το είχες σε συσκευή και όχι σε συρτάρι... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) 39 minutes ago, opmgls said: αρα το είχες σε συσκευή και όχι σε συρτάρι... το συγκεκριμενο οχι, αλλα εχω και αλλα που ειναι σε σβηστες συσκευες και τα παρακολουθω απο την εφαρμογη και αυτα πηραν τα 3 ευρω, 1 ώρα πριν, hercoulis said: Άρα είναι αταιστο. Τα 3€ τα πήρε με ανανέωση 13€ η όχι ? δεν καταλαβαινω, ανανεωση 13 δεν σκοπευω να κανω ουτε τα 3 ευρω θα ενεργοποιησω αν δεν ειναι κοντα στο 12μηνο της φραγης Edited December 19, 2025 by HEO 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Έγραψες ´ ενεργοποίησα το 3€ ´ και κατάλαβα ότι έβαλες λεφτά για την προσφορά των 3€. Μάλλον λάθος κατάλαβα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 On 19/12/2025 at 9:30 ΜΜ, hercoulis said: Το έχεις ατάιστο? Γιατί εγώ που το ταΐζω δεν μου έχει έρθει τπτ 1 χρόνο σχεδόν! & έχω το κουμπί επίτηδες για τις προσφορές ανοιχτό , αλλά οι μόνες προσφορές που μου κάνουν είναι να με παίρνουν τηλέφωνο και να με ζαλίζουν με τα συμβόλαια. Ναι είναι ΜΗΝΕΣ αταιστο.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Στο 6μηνο εισαι. Εγω στο 11μηνο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Στο 6μηνο εισαι. Εγω στο 11μηνο Έχει καθόλου υπόλοιπο η κάρτα? Σε εμένα την είχαν μηδενίσει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 5 ώρες πριν, hercoulis said: Έχει καθόλου υπόλοιπο η κάρτα? Σε εμένα την είχαν μηδενίσει. Μετά το 2μηνο ολα μηδενισαν 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 9 ώρες πριν, VIPdriver said: Μετά το 2μηνο ολα μηδενισαν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 (edited) Έχω το γνωστό buy more 1000 και 15gb και με πήρανε από την νόβα για απεριόριστη ομιλία προς όλους, sms (δεν συγκράτησα πόσα) και 2 gb με 10 ευρώ / το μήνα.Εμενα δεν μου χρειάζεται είναι οι με τις παροχές που έχω αλλά κάποιον άλλον μπορεί να τον ενδιαφέρει.Η προσφορά αφορά σε όσους έχουν σταθερή και ηδη f2g. Edited December 22, 2025 by Fns1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Έδωσε πακετακι flash offer με 2.5 ευρώ για 4 ΣΚ 🙂 9 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Μια ερώτηση Θυμάται κανείς το τηλέφωνο του συνεργάτη πού έδινε τις κάρτες με τα απεριόριστα ομιλία και ίντερνετ. 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 2 ώρες πριν, mips said: Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Μια ερώτηση Θυμάται κανείς το τηλέφωνο του συνεργάτη πού έδινε τις κάρτες με τα απεριόριστα ομιλία και ίντερνετ. Quote 210-999-5100 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 8 ώρες πριν, HEO said: Έδωσε πακετακι flash offer με 2.5 ευρώ για 4 ΣΚ 🙂 Να πάρει, μου λείπουν 1,07€ να το τραβούσα για ένα μήνα ακόμα το υπόλοιπο... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 3 ώρες πριν, hercoulis said: Ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 Μου βγήκε κι εμένα η προσφορά για ανανέωση 3€ και 50GB. Αυτα τα δυο πανε "πακέτο", δηλαδή μόλις ανανεώσω με 3€ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα 50GB? Επειδή δεν μ ενδιαφέρουν τα GB, μπορώ να τα αφήσω τα 3€ έτσι σαν απλή ανανέωση μιας και τόχω ατάιστο εδω κ 4 μήνες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 9 minutes ago, gilbaba said: Μου βγήκε κι εμένα η προσφορά για ανανέωση 3€ και 50GB. Αυτα τα δυο πανε "πακέτο", δηλαδή μόλις ανανεώσω με 3€ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα 50GB? Επειδή δεν μ ενδιαφέρουν τα GB, μπορώ να τα αφήσω τα 3€ έτσι σαν απλή ανανέωση μιας και τόχω ατάιστο εδω κ 4 μήνες; Τα 3 ευρώ γίνονται άμεσα GB και το υπόλοιπο 0.01 ευρω. Δεν υπάρχουν επιλογές. Είναι κανονική ανανέωση και το 0.01 μένει για δύο μήνες. 5 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 Δηλαδή, μπορεί κάποιος να βάλει μέσω κάρτας 3€ μόνο? ( και μετά δίνονται τα 50γιγα…). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 26 minutes ago, hercoulis said: Δηλαδή, μπορεί κάποιος να βάλει μέσω κάρτας 3€ μόνο? ( και μετά δίνονται τα 50γιγα…). Εαν σου δινει την συγκεκριμένη προσφορά... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Λοιπόν μολις δοκίμασα το Wifi-Calling στις ΗΠΑ και έμεινα ευχάριστα έκπληκτος ότι οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν αλλά και οι εξερχόμενες βγαίνουν απο οποιαδήποτε πακέτο εχεις ενεργοποιήσει. Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί, απλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. 2 7 Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 3 ώρες πριν, T-mobile said: Λοιπόν μολις δοκίμασα το Wifi-Calling στις ΗΠΑ και έμεινα ευχάριστα έκπληκτος ότι οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν αλλά και οι εξερχόμενες βγαίνουν απο οποιαδήποτε πακέτο εχεις ενεργοποιήσει. Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί, απλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου. Μόνο η Nova το έχει αυτό είναι γνωστό, και Τουρκία που πήγα εγώ δούλευε κανονικά. 5 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε ΌΛΟΥΣ και χρόνια πολλά... Ευτυχισμένο το 2026!!! Έχει κανείς Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4g σε Q Telecom κ να δουλεύει το WiFi calling στην συσκευή τού? Σε Note 8 Pro δουλεύει σε Note 9 Pro δουλεύει, σε Note 10 ΔΕΝ δουλεύει δυστυχώς... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Ναι, το αναφέρει κ εδώ πως δε δουλεύει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου On 3/1/2026 at 4:44 ΠΜ, hercoulis said: Ναι, το αναφέρει κ εδώ πως δε δουλεύει. Έβαλα την κάρτα σιμ στο Xiaomi Redmi Note 8 Pro και δουλεύει απροβληματιστα... Άρα ΔΕΝ έχουν προσθέσει το κινητό η Νόβα στης διαθέσιμες συσκευές για την υπηρεσία WiFi calling...🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 9 minutes ago, damianos said: Έβαλα την κάρτα σιμ στο Xiaomi Redmi Note 8 Pro και δουλεύει απροβληματιστα... Άρα ΔΕΝ έχουν προσθέσει το κινητό η Νόβα στης διαθέσιμες συσκευές για την υπηρεσία WiFi calling...🤔 *#*#869434#*#* Δώσε αυτόν τον κωδικό στον dialer για να το ενεργοποίησης , κανε και μια επανεκκίνηση μετά. 2 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Ευχαριστώ πολύ αλλά στο μενού της συσκευής εμφανίζεται μια χαρά. 15 επανεκκίνησης έχω κάνει αλλά τίποτα... Στην λίστα της Νόβα όμως ΔΕΝ είναι η συσκευή Xiaomi Redmi Note 10 Pro και γι'αυτό ΔΕΝ πρόκειται να δουλέψει ποτέ... Είναι θέμα δικτύου. https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/poies-einai-oi-simvates-siskeues-gia-to-wifi-calling Εάν βάλω cosmote σίγουρα θα δουλέψει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts