damianos Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Όχι στο νούμερο πού έκανα ενεργοποίηση με σμσ... Σε ένα άλλο που ΔΕΝ βάζω ποτέ κάρτα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 5 ώρες πριν, HEO said: Ναι για την cyta μίλαγα Και η πλάκα είναι ότι μπήκα από περιέργεια στην σελίδα τους και είδα ότι πλέον η ανανέωση των 10 ευρώ έχει διάρκεια 6 μήνες αντί για 12 😞 Ακρίβεια και εκεί.... Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Σε σχεση με την Ελλαδα παλι ψιχουλα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Μετά από 15 χρόνια έγινε αλλαγή κάρτας SIM για να δουλέψει σωστά η Νέα συσκευή... Ραντεβού σε 5-6 χρόνια για να δουλέψει και το 6G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 4 minutes ago, damianos said: Μετά από 15 χρόνια έγινε αλλαγή κάρτας SIM για να δουλέψει σωστά η Νέα συσκευή... Ραντεβού σε 5-6 χρόνια για να δουλέψει και το 6G Χρήματα σου ζήτησαν τελικά για την αλλαγή ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 10 minutes ago, Fns1 said: Χρήματα σου ζήτησαν τελικά για την αλλαγή ? Ναι φυσικά ζήτησαν αλλά στον παλιό δεν περνάνε αυτά.... Έχω καρτοκινητο BFree από το 1997😜 AΓAΠHTE ΣYNΔPOMHTH, ΣTO ΠΛAIΣIO THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ MAΣ KAI TIMΩNTAΣ THN EMΠIΣTOΣYNH ΠOY MAΣ ΔEIXNETE, ΘA ΣAΣ EΠIΣTPAΦEI TO ΠOΣO TΩN 5€. EIMAΣTE ΠANTA ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ ME OΛOYΣ TOYΣ ΔIAΘEΣIMOYΣ TPOΠOYΣ EΠIKOINΩNIAΣ https://www.f2g.gr/gr/f2g/epikoinonia/ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Αρα τα πηραν αυτοι,τα πηρες πισω κι εσύ. Win win κατάσταση. Ή μάλλον παλιά win(d) win(d) 😁 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigosthanos Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Καλημέρα στο φόρουμ. Έκανα αίτηση για φορητότητα στο νέο F2G από αυτό το site: Link. Με πήραν τηλέφωνο, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου και μου εξήγησαν την διαδικασία που θα ακολουθήσει (κούριερ κλπ). Το θέμα είναι ότι σήμερα τρίτη ημέρα δεν έχει έρθει ούτε email (ενημερωτικό) ούτε ο κούριερ να μου παραδώσει την SIM. Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει την διαδικασία αν μπορεί να μου πει πόσες μέρες έκανε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αν άργησε σχετικά ο κούριερ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 6 minutes ago, kinigosthanos said: Καλημέρα στο φόρουμ. Έκανα αίτηση για φορητότητα στο νέο F2G από αυτό το site: Link. Με πήραν τηλέφωνο, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου και μου εξήγησαν την διαδικασία που θα ακολουθήσει (κούριερ κλπ). Το θέμα είναι ότι σήμερα τρίτη ημέρα δεν έχει έρθει ούτε email (ενημερωτικό) ούτε ο κούριερ να μου παραδώσει την SIM. Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει την διαδικασία αν μπορεί να μου πει πόσες μέρες έκανε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αν άργησε σχετικά ο κούριερ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εμένα έκανε καμιά εβδομάδα περίπου μην περιμένεις ούτε mail ούτε τίποτα κάποια στιγμή θα σου χτυπήσει το κουδούνι η κούριερ η θα σε πάρει τηλέφωνο. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 1 ώρα πριν, kmpatra said: Αρα τα πηραν αυτοι,τα πηρες πισω κι εσύ. Win win κατάσταση. Ή μάλλον παλιά win(d) win(d) 😁 Μάλλον Εγώ... Εάν έκανα ανανέωση θα έμπαιναν 4,42... Ενώ τώρα μπήκαν 5€😝 καθαρά κ 2 μήνες ΑΝΑΝΈΩΣΗ υπολοίπου 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Α σου ανανέωσε και τη διάρκεια? Παλιά στην q που το είχα κάνει εγω δεν...μια χαρά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 (edited) Έληξε η προσφορά των 21€ για μετατροπή f2g σε συμβόλαιο unlimited all.... τουλάχιστον στην εφαρμογή σε iphone... Στα android κινητά βλέπω υπάρχει ακόμη στην εφαρμογή. Edited October 12, 2023 by damierom 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Σημερα ειναι 1η μερα που εμφανιζεται εμενα στο app 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 4 ώρες πριν, damierom said: Έληξε η προσφορά των 21€ για μετατροπή f2g σε συμβόλαιο unlimited all.... τουλάχιστον στην εφαρμογή σε iphone... Στα android κινητά βλέπω υπάρχει ακόμη στην εφαρμογή. Και εμένα το εξαφάνισε. Μπορώ να πω ότι ψήθηκα, αλλά δεν ήμουν τρεις μήνες στο f2g ώστε να δηλώσω ενδιαφέρον. Ίσως το ξαναβγάλει! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Ξαναλέω πάντως ότι αν βρείτε ένα φοιτητικό πάσο μπορείτε να το κάνετε στα 21€ με 2 μήνες δώρο αν έχετε άλλο συμβόλαιο. Χωρίς συμβολαιο είναι 27€ (αντί για 33€) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 12 ώρες πριν, damianos said: Μετά από 15 χρόνια έγινε αλλαγή κάρτας SIM για να δουλέψει σωστά η Νέα συσκευή... Ραντεβού σε 5-6 χρόνια για να δουλέψει και το 6G Ηταν 3G ακομα η SIM; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 8 ώρες πριν, Bas said: Ηταν 3G ακομα η SIM; 4G 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 On 11/10/2023 at 9:25 ΜΜ, damianos said: AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA! UNLIMITED DATA + 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 5€! ΣTEIΛE UD ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO FREE2GO APP f2g.gr/f2gcampn MEXPI KAI 8/11! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ nvgr.gr/epik Παρόλο που η ενεργοποίηση γίνεται με το SMS ΔΕΝ ήρθε ξανά το πολυπόθητο Βασικο πλεονεκτημα της ενεργοποιησης με το SMS ειναι η δυνατοτητα ενεργοποιησης ξανα την τελευταια μερα της προσφορας 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 ANANEΩΣE TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ K ΠAPE ΔΩPO EXTRA 500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 2GB ΓIA 30 MEPEΣ! MΠOPEIΣ KAI ONLINE AΠO 12€ ΣTO f2g.gr/f2gwebtop2 ! ΓIA NA MH ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ nvgr.gr/epik 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 On 12/10/2023 at 11:41 ΠΜ, kinigosthanos said: Καλημέρα στο φόρουμ. Έκανα αίτηση για φορητότητα στο νέο F2G από αυτό το site: Link. Με πήραν τηλέφωνο, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου και μου εξήγησαν την διαδικασία που θα ακολουθήσει (κούριερ κλπ). Το θέμα είναι ότι σήμερα τρίτη ημέρα δεν έχει έρθει ούτε email (ενημερωτικό) ούτε ο κούριερ να μου παραδώσει την SIM. Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει την διαδικασία αν μπορεί να μου πει πόσες μέρες έκανε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αν άργησε σχετικά ο κούριερ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Από τη Δευτέρα έκανα φορητότητα σε κατάστημα κ ακόμα τπτ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Αξίζει να το γυρίσω σε νέο ή να το κρατήσω στο παλιό ; Το data smart week το έχει το νέο f2g ; 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 35 minutes ago, cmvr said: Αξίζει να το γυρίσω σε νέο ή να το κρατήσω στο παλιό ; Το data smart week το έχει το νέο f2g ; Εγώ τα πακέτα αυτά δε τα έχω δει. Έχω f2g ένα μήνα, άρα είναι το νέο f2g. Και ο λόγος που θα φύγω από το f2g είναι γιατί είναι πολύ φτωχό στις επιλογές για ενεργοποίηση πακέτων. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 1 hour ago, cmvr said: Αξίζει να το γυρίσω σε νέο ή να το κρατήσω στο παλιό ; Το data smart week το έχει το νέο f2g ; Όχι μείνε. Το νέο είναι φτωχό σε ντατα κ θα περιμένεις τπτ προσφορές. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 5 minutes ago, hercoulis said: Όχι μείνε. Το νέο είναι φτωχό σε ντατα κ θα περιμένεις τπτ προσφορές. Και αυτές αν έρθουν - σε εμένα π.χ. έχουν να εμφανιστούν πάνω από 1 χρόνο. Αν περιμένει από τα Flash Offers κάηκε.... Όπως λες, για data καλύτερα να μείνει στο παλιό. 5 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 (edited) Εγώ λογικά θα πάω cu που έχει πολλές επιλογές σε data. Σε γενικές γραμμές στην περιοχή μου είναι ίδια με τη nova. Δυστυχώς καμία από τις δύο δεν αγγίζει το δίκτυο της cosmote. Και απλά στη cu θα έχω δωρεάν διπλασιασμό παροχών για ένα χρόνο και για 6 μήνες κάποια GB δώρο. Άντε να δούμε αν θα στεριωσω εκεί χαχαχα. 😂😂😂😂 Edited October 13, 2023 by _NikitaS_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 37 minutes ago, _NikitaS_ said: Εγώ λογικά θα πάω cu που έχει πολλές επιλογές σε data. Σε γενικές γραμμές στην περιοχή μου είναι ίδια με τη nova. Δυστυχώς καμία από τις δύο δεν αγγίζει το δίκτυο της cosmote. Και απλά στη cu θα έχω δωρεάν διπλασιασμό παροχών για ένα χρόνο και για 6 μήνες κάποια GB δώρο. Άντε να δούμε αν θα στεριωσω εκεί χαχαχα. 😂😂😂😂 Έχεις 5G συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts