p_k Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Λέει στο F2G app πως με κάθε ανανέωση 12€ και πάνω ως 2GB δώρο για 15 μέρες. Εγώ έκανα 12€ και πήρα 600ΜΒ. Πάει αναλόγως το ποσό που βάζεις ή μπορώ να πάρω επιπλέον 1400ΜΒ με κάποιον τρόπο; Πάει ανάλογα με το ποσό. Τα 2 gb αποδίδονται με ανανέωση 15€ και άνω Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Σ' ευχαριστώ. Τα log n win που είχε κάποτε, ισχύουν ακόμα; Κι αν ναι, πώς τα ενεργοποιώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Σ' ευχαριστώ. Τα log n win που είχε κάποτε, ισχύουν ακόμα; Κι αν ναι, πώς τα ενεργοποιώ; Ισχύουν και ενεργοποιουνται μέσα από την εφαρμογή ή τη σελίδα του F2G. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλημέρα.... η προσφορά των απεριορίστων GB μπορει να ενεργοποιηθεί και πάνω απο μια φορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλημέρα.... η προσφορά των απεριορίστων GB μπορει να ενεργοποιηθεί και πάνω απο μια φορα ? Ναι, έτσι γράφει στις διευκρινίσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Πηγές φίλος σε καταστήμα και του ζήτησαν 15€. Δεν ξέρω αν είναι γενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Εδώ και πολλούς μήνες υπάλληλοι καταστημάτων & εξωτερικοί συνεργάτες αναφέρονται σε (άμεση) κατάργηση της (ελάχιστης) ανανέωσης με 12€ και αντικατάστασής της με 15€. Δεν έχει επιβληθεί ακόμα ελάχιστη ανανέωση με 15€ σε κατάστημα, αλλά όπως φαίνεται κάποια καταστήματα επιδιώκουν την επιβολή της με μεγάλη πίεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Καλησπέρα. Η γυναίκα μου έχει F2G και όλως περιέργως τους τελευταίους μήνες δεν έχει προσφορές στην εφαρμογή! Πως ενεργοποιουνται άραγε ξανά? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Θέλω να αναφέρω εδώ οτι το νέο δώρο 5GB 5,5€ δίνει επέκταση υπολοίπου Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Ωραίος, σε ευχαριστούμε! Το είχα περάσει κι εγώ πριν καμιά δεκαριά μέρες,όμως δεν μπορούσα να έχω εικόνα μιας και το υπόλοιπο μου έληγε αργότερα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Καλησπέρα. Η γυναίκα μου έχει F2G και όλως περιέργως τους τελευταίους μήνες δεν έχει προσφορές στην εφαρμογή! Πως ενεργοποιουνται άραγε ξανά? Μέσα στην εφαρμογή έχει κάποιες επιλογές που κάτι φίλοι εδώ στις φορούμ λένε ότι με αυτές ενεργοποιείται η αποστολή προσφορών Στα δικά μου κινητά (4; οικογενειακά) οι ρυθμίσεις εκεί είναι αλλά αντί άλλων παρολα αυτά προσφορές έρχονται Παλιότερα σε κινητό συναδελφου δεν είδα φώς παίζοντας με τις ρυθμίσεις οπότε κάναμε κατι καλύτερο την έβαλα και πήρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατώνν :) μετά από μερικές μέρες ήρθε προσφορά....τυχαίο δεν ξέρω Υπόψη οι προσφορές έρχονται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ... Αυτήν την φορά θα έρθουν 07 Ιουλίου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 τελικά είναι μαύρο πρόβατο το more και τα πακέτα με 1 GB με 4,44 € -> δωρεάν sms 60 στο 12410 (για ένα μήνα) 2 GB με 5,30 € -> δωρεάν sms 60 στο 12000 + 400 λεπτά προς Ρουμανία για 4 εβδομάδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Υπόλοιπο σε ευρώ που έχουμε στο λογαριασμό μας, μπορεί να ξοδευτεί αλλού με κάποιο τρόπο εκτός από ανανεώσεις πακέτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Υπόλοιπο σε ευρώ που έχουμε στο λογαριασμό μας, μπορεί να ξοδευτεί αλλού με κάποιο τρόπο εκτός από ανανεώσεις πακέτων; Υπηρεσίες αυξημένης χρέωσης, δωρεές μέσω sms και κλησεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Καλησπέρα. Η γυναίκα μου έχει F2G και όλως περιέργως τους τελευταίους μήνες δεν έχει προσφορές στην εφαρμογή! Πως ενεργοποιουνται άραγε ξανά? Κι εμένα η γυναίκα μου έπαψε να λαβάνει κάποια στιγμή προσφορές. Διάβασα εδώ και της άλλαξα τις επιλογές στις Ρυθμίσεις Επικοινωνίας και έκτοτε λαμβάνει κανονικά προσφορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Υπηρεσίες αυξημένης χρέωσης, δωρεές μέσω sms και κλησεων Ναι, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Αυτό είναι απλά ξόδεμα. Εννοώ κάτι αντίστοιχο με αυτό πχ. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/smartpocket/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Όχι, δεν υπάρχει αντίστοιχη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Οι επιλογές στις ρυθμίσεις επικοινωνίας, αρκετές φορές βοηθούν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Κι εμένα η γυναίκα μου έπαψε να λαβάνει κάποια στιγμή προσφορές. Διάβασα εδώ και της άλλαξα τις επιλογές στις Ρυθμίσεις Επικοινωνίας και έκτοτε λαμβάνει κανονικά προσφορές! Και εμένα στον αριθμό της μητέρας μου και μπαίνοντας στις ρυθμίσεις επικοινωνίας είδα ότι είχε ενεργή την επιλογή όχι αντί του ναι που είχα τόσα χρόνια. Η αλλαγή έγινε αυτόματα σε όχι διότι μόνο εγώ χειρίζομαι το νούμερο της και πάντα είχα ενεργή την επιλογή ναι ώστε να λαμβάνει πάντα προσφορές όπως και γινόταν τόσο καιρό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Υπόψη οι προσφορές έρχονται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ... Αυτήν την φορά θα έρθουν 07 Ιουλίου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Διορθώνω..... .... οι τρέχουσες προσφορές ισχύουν μέχρι 08 Ιουλίου οπότε οι νέες θα τρέξουν 09 Ιουλίου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Έβαλα κάρτα προχθές, σήμερα έβαλα 2 νέα νούμερα στα magic number αλλά συνεχίζει να μου καταναλώνει από τα προς όλους. Γιατί; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Τσέκαρε καλού κακού μην τυχόν άλλαξαν εταιρεία. Αλλιώς στειλτους μήνυμα να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 CREW ...ΤΕΛΟΣ Για όσους είχαν F2G και το είχαν ενεργοποιήσει για τα παιδιά τους https://itechnews.gr/2021/...iti-tis-deite/ Τέλος από 1η Ιουνίου τερματίζονται οι παρακάτω υπηρεσίες για συνδρομητές καρτοκινητής F2G & Q: ... Οι παροχές του μη εμπορικά διαθέσιμου σχήματος F2G Crew που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου που προσφέρει 200 λεπτά προς όλους και 1GB με διάρκεια 30 ημέρες, κόστος 5€, online bonus 100 λεπτά προς όλους και δωρεάν κλήσεις 3’’ (τριών δευτερολέπτων). Από χθες χάθηκε από το μενού της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Ήταν καλή περίπτωση και βόλευε αρκετούς... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Φιλοσοφική ερώτηση. Η καρτοκινητη δημιουργήθηκε για όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβόλαιο. Με τους περιορισμούς που βάζουν πλέον οι εταιρείες, ουσιαστικά την έχουν μετατρέψει σε συμβόλαιο. Μπορεί ο καταναλωτής να διαμαρτυρηθεί/κάνει κάτι ; Όχι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts