sakels Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Η μόνη που το άφησε στα 20 ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Η μόνη που το άφησε στα 20 ακόμα Εννοείς την καλοκαιρινή προσφορά δεδομένων; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Η μόνη που το άφησε στα 20 ακόμα Δεν γουστάρουν να παίρνουν λεφτά. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Δεν γουστάρουν να παίρνουν λεφτά. Ίσως το αντίθετο. Εγώ πχ που θα πάω σε νησί τον άλλο μήνα 20 μέρες και δεν θα έχω πρόσβαση σε wifi αν δεν μου φτάσουν τα 20GB θα ενεργοποιήσω κάποιο επιπλέον πακέτο. Οπότε κέρδος για αυτούς. Αν ήταν απεριόριστα θα μου έφτανε μόνο μία ενεργοποίηση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Επίσης, ίσως να είναι και θέμα πολιτικής της εταιρείας, η οποία προωθεί τα συμβόλαια με απεριόριστα τα πάντα, σε χαμηλή τιμή. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να δοθούν απεριόριστα και στα καρτοκινητα κατά τους μήνες του καλοκαιριού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Ίσως το αντίθετο. Εγώ πχ που θα πάω σε νησί τον άλλο μήνα 20 μέρες και δεν θα έχω πρόσβαση σε wifi αν δεν μου φτάσουν τα 20GB θα ενεργοποιήσω κάποιο επιπλέον πακέτο. Οπότε κέρδος για αυτούς. Αν ήταν απεριόριστα θα μου έφτανε μόνο μία ενεργοποίηση. Δεν έχει καν νόημα να διατηρήσουν τα 20 όταν η κόκκινη δίνει απεριόριστα στα καρτοκινητά κι έχει και συμβόλαιο για data που δίνει 40Gb / 10€. Τώρα αν δεν έχεις mifi/ dual sim κινητό, οκ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Γεια σας. Έχω ένα καρτοκινητό f2g της μητέρας μου και του βάζω online μία 10άρα κάθε 2 μήνες, όσο και η διάρκεια δηλαδή. Αν δεν ανανεώσω εξαφανίζονται όλα και είναι γνωστό αυτό. Την τελευταία φορά που έκανα ανανέωση και είχε υπόλοιπο 8,5Ε, ανανέωσα με + 10Ε και τώρα με πήγε στα 5.09Ε υπόλοιπο. Αν είναι να παίρνουν όσα θέλουν, το κλείσαμε το μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 εχεις ενεργοποιημένη την παλιά προσφορά 300 προς ολους με την 1η ανανεωση του μήνα? αν ναι, βρηκες τον ένοχο... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Ναι!... Τι να κάνω τώρα γιατί τα έχω ξεχάσει λόγω που είμαι στη q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Ναι!... Τι να κάνω τώρα γιατί τα έχω ξεχάσει λόγω που είμαι στη q? Μπορείς να κάνεις αλλαγή σε free2surf, οπότε δεν θα κρατάει τα χρήματα Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Μπορείς και να φέρεις εύκολα την μάνα σου σε q, από ότι ακούγεται δε το χρησιμοποιεί το τηλέφωνο οπότε στη χειρότερη θα πληρώνεις 6ρα το δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Στην εφαρμογή του myF2G, εκεί που γράφει Για σένα μόνο, τα στοιχεία που ζητάει είναι απλά τα στοιχεία που θέλει ο κουριερ για να φέρει την κάρτα ή θα είναι τα στοιχεία που θα είναι καταχωρημένη η κάρτα; Εκεί που γράφει Καλέστε με ποτέ δεν λειτουργεί και βγάζει σφάλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Στην εφαρμογή του myF2G, εκεί που γράφει Για σένα μόνο, τα στοιχεία που ζητάει είναι απλά τα στοιχεία που θέλει ο κουριερ για να φέρει την κάρτα ή θα είναι τα στοιχεία που θα είναι καταχωρημένη η κάρτα; Εκεί που γράφει Καλέστε με ποτέ δεν λειτουργεί και βγάζει σφάλμα Λογικά τα στοιχεία για την κούριερ ζητάει γιατί πρόσφατα που παρήγγειλα αριθμό online , ήρθε ενα πακέτο f2g με ένα barcode πάνω το οποίο το σκανάρεις και στην σελίδα που σε οδηγεί επισυνάπτεις την ταυτότητα(αυτού που θα είναι κάτοχος) για να δηλωθεί ο αριθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Μπορείς να κάνεις αλλαγή σε free2surf, οπότε δεν θα κρατάει τα χρήματα Αυτό το δοκίμασα και δεν είδα κάποια διαφορά. Πάλι κρατούσε ένα ποσό, δε θυμάμαι πόσο αλλά κρατούσε. Μπορείς και να φέρεις εύκολα την μάνα σου σε q, από ότι ακούγεται δε το χρησιμοποιεί το τηλέφωνο οπότε στη χειρότερη θα πληρώνεις 6ρα το δίμηνο. Δε το χρησιμοποιεί πολύ, όποτε θα τη στείλω q γιατί είναι πιο ευέλικτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Αυτό το δοκίμασα και δεν είδα κάποια διαφορά. Πάλι κρατούσε ένα ποσό, δε θυμάμαι πόσο αλλά κρατούσε. Δε το χρησιμοποιεί πολύ, όποτε θα τη στείλω q γιατί είναι πιο ευέλικτη. Η wind κρατάει τέλος ανανέωσης 30 λεπτά και είναι άσχετο με την επιλογή του bonus ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Λογικά τα στοιχεία για την κούριερ ζητάει γιατί πρόσφατα που παρήγγειλα αριθμό online , ήρθε ενα πακέτο f2g με ένα barcode πάνω το οποίο το σκανάρεις και στην σελίδα που σε οδηγεί επισυνάπτεις την ταυτότητα(αυτού που θα είναι κάτοχος) για να δηλωθεί ο αριθμός. Eυχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 (edited) Απάντησε η Wind στις άλλες εταιρείες, με προσφορά απεριόριστων δεδομένων στα 9,90 ευρώ τον μήνα. Ισχύει έως 31.08.2021 Edited June 24, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Απάντησε η Wind στις άλλες εταιρείες, με προσφορά απεριόριστων δεδομένων στα 9,90 ευρώ τον μήνα. Ισχύει έως 31.08.2021 Έκαμε ο Άγιος και ξύπνησαν Το τσίμπησαν το 10ρικακι από μένα :up: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Υπάρχει κανείς που να είχε ενεργοποιήσει (από τις 11 Ιουνίου που ίσχυε) το πακέτο summer με 20GB στα €10,40 να μας πει αν του το μετέτρεψαν σε απεριόριστο και αν του έκαναν έστω και κανένα δωράκι π.χ. λίγο χρόνο ομιλίας για την διαφορά των €0,50 που είχε πληρώσει επιπλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Μπα απίθανο το θεωρώ. Στα παιδιά μου που το πέρασα εις διπλούν καμία αλλαγή... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 ενεργοποίησα τα απεριόριστα με 9.90 αλλά ούτε στο widget ούτε στην εφαρμογή μέσα δείχνει ότι έχουν ενεργοποιηθεί!! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoro Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Εγώ μόλις τώρα το ενεργοποίησα και φαίνεται κανονικά στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το απεριόριστο ίντερνετ στο εξωτερικό??? Θα ταξιδέψω στην Μάλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 5,3 gb για roaming εντός ΕΕ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Λέει στο F2G app πως με κάθε ανανέωση 12€ και πάνω ως 2GB δώρο για 15 μέρες. Εγώ έκανα 12€ και πήρα 600ΜΒ. Πάει αναλόγως το ποσό που βάζεις ή μπορώ να πάρω επιπλέον 1400ΜΒ με κάποιον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts