Jump to content

teokoro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teokoro

  1. Λάθος κύριοι νόμιζα το flash offer , ισχύει κανονικά το έκανα. Ζήτω συγνώμη για την παρανόηση. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας και στις οικογένειές σας.
  3. Προς το παρόν μόνο με την κάρτα, αλλά άκουσα ότι το έχουν στο πρόγραμμα για το μέλλον και είναι στην διαδικασία συννενόησης με τις τράπεζες.
  4. Εγώ σαν βασικό player mx κσι ότι δεν παίζει αυτός x player παίζει ταυ πάντα. Μου αρέσει πιο πολύ το περιβάλλον του mx γι'αυτό τόν χρησιμοποιώ.
  5. Και σε εμένα μια από τα ίδια δεν ήρθε καμία προσφορά. Απλά απαράδεκτοι.
  6. Γειά σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τί απαράδεκτη αντιμετώπιση υπάρχει στην wind. Κάνω συνήθως μία ανενεωαη κάθε μήνα 12€ και καμιά φορά και δύο ανάλογα την χρήση. Με ενδιαφέρουν τα data στο κινητό, η ομιλία με καλύπτει το γνωστό πακέτο more με τα 200 λεπτά. Σπάνια μου στέλνουν προσφορά ενώ στα κινητά των παιδιών μου που κάνω ανανέωση κάθε δίμηνο έρχονται προσφορές συνεχώς. Για παράδειγμα 3γιγα 3€ , τώρα την περίοδο των Χριστουγέννων unlimited data με 10€. Σε επικοινωνία με το chat η απάντηση τους ήταν ότι οι προσφορές βγαίνουν συστημικά. Αντί η ανταμοιβη να δίνεται σε αυτούς που τους τα ακουμπάνε κάθε μήνα προσπαθούν να τα αρπάξουν απο αυτούς που δεν τα παίρνουν.
  7. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σέ όλους σας με υγεία και πάντα χαρές στις ζωές σας.
  8. Όλα τα καλά για το καινούργιο σαϊτ. Καλή επιτυχία σε όλους.
  9. Εγώ μόλις τώρα το ενεργοποίησα και φαίνεται κανονικά στην εφαρμογή.
  10. Μόλις έστειλα στο 12000 το 61 και μου έβγαλε αυτό το μυνημα. H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΣTO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠPOΓPAMMA. Χρησιμοποιώ αυτήν την προσφορά εδώ και πολύ καιρό. Ξέρει κάποιος τί έχει γίνει; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Είναι αυτό που είπες ότι εδώ στην Ελλάδα ισχύει για τους ανηλίκους. Φτιάξε άλλο λογαριασμό στην Google με άλλη ημερομηνία γέννησης,δηλαδή ενηλίκου. Αλλιώς δεν κατεβαίνει η εφαρμογή youtube.
  12. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Πάω για xiaomi redmi note 5 .
  13. Καλησπέρα και ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις τους. Θέλω να πάρω για τα δύο παιδιά μου 2 συσκευές με ανώτατο μπάτζετ 350€ και τα δύο μαζί. Έχω δει και τις δύο συσκευές και μου αρέσουν όπως και στα παιδιά αλλά Δεν μπορώ να αποφασίσω. Για το y7 prime 2018 στο φόρουμ δεν υπάρχουν κριτικές αρκετές και έτσι κάθε βοήθεια απο τους γνώστες είναι δεκτή. Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Τέλος τα τηλέφωνα θα αγοραστούν από Ελλάδα.
×
×
  • Create New...