kmpatra Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 η μονη εξηγηση ειναι οτι τα μπονους προηγουνται. Αλλα και τα 120' μπονους θεωρουνται. Ριξε ενα μηνυμα στην εξυπηρετηση αλλα δεν νομιζω να βγαλεις ευκολα ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Να σας πω ρε παιδιά, την απόδειξη ποσού ανανέωσης που στην ευχή τη βρίσκεις στο site; Παλιά είχε μια επιλογή ιστορικό ανανέωσης (αν θυμάμαι καλά, αλλιώς κάτι παρόμοιο) και τα κατέβαζες από εκεί σε pdf. Επίσης, δεύτερη ενεργοποίηση more τον ίδιο μήνα δεν έδωσε παράταση υπολοίπου. Τώρα το υπόλοιπο θα λήξει μια μέρα πριν το πακέτο. Edited April 21, 2021 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Μήπως είναι κάτι πιλοτικό και δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα επίσημα; το βγάζει σε κανεναν στην εφαρμογή τελικά; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επικοινώνησα μέσω messenger με την εξυπηρέτηση και φάνηκε ότι δεν έχουν ιδέα. Στο τέλος μου είπε ότι δεν έχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής και να την διαγράψω και να την κατεβάσω ξανά. Εννοείτε ότι έχω την τελευταία έκδοση. Κατάλαβα ότι δεν θα πάρω απάντηση οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Πατάς το ρολογακι το άσπρο για τις αποδείξεις Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Ευχαριστώ, ούτε που το είχα φανταστεί ότι τα είχαν κρύψει εκεί και είχα πατήσει όπου αλλού...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 200 λεπτά Προς όλους και 4 γίγας για 30 μέρες με 10,40 ευρώ ξέρετε εάν δίνει παράταση στην διάρκεια τού χρηματικού υπολοίπου της κάρτας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Το αγαπημένο την δεύτερη φορά δεν έδωσε παράταση στην αδερφή τα δωράκια όμως τα έδωσε, Δυστυχώς σαν προσφορά έχει μαύρο πρόβατο οπότε πάμε για αλλα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Καλησπέρα. Ενεργοποίησα για 2η φορά more των 3 ευρώ και δεν πήρα παράταση παρότι λήγει στις 2 Μαΐου. Υπάρχει κανένα άλλο πακέτο που να δίνει παράταση?Στις προσφορές μου έχει 5 εωρω για 400 λεπτά και 1 γιγα όπως και 3 ευρώ για 3 γιγα και τα δύο για 30 μέρες Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Για το more έχει γραφτεί και από άλλους στις τελευταίες σελίδες ότι δε δίνει παράταση. Το ίδιο και η 1η προσφορά - δε δίνει παράταση σίγουρα. Για τη 2η προσφορά δε ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Για το more έχει γραφτεί και από άλλους στις τελευταίες σελίδες ότι δε δίνει παράταση. Το ίδιο και η 1η προσφορά - δε δίνει παράταση σίγουρα. Για τη 2η προσφορά δε ξέρω.Η δεύτερη δίνει 3 μήνες που την παίρνω πάντως. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Ποια είναι η 2η;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Άκυρο..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 εδώ και λίγο καιρό δεν μπορώ να βγάλω screenshot την εφαρμογή myf2g. έτσι είναι και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Το' χει μπλοκάρει μέσω του app η ίδια η Wind μην αγχώνεσαι Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Το' χει μπλοκάρει μέσω του app η ίδια η Wind μην αγχώνεσαιμεγάλη βλακεια. έχει θέμα η εφαρμογή μου λέει η wind στείλτε μας φώτο και δεν μπορώ! (και δεν το ήξερε καν η υπάλληλος!!!) ήθελα να ήξερα γιατί το έκαναν. τράπεζα είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Ελα ντε,είχε συζητηθεί πάντως θυμάμαι όταν πρώτο εμφανίστηκε...το'χει να φανταστείς εφαρμόσει από τον Νοέμβριο περίπου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μπορείς να πάρειςscreeshot από υπολογιστή με τους κωδικούς Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μπορείς να πάρειςscreeshot από υπολογιστή με τους κωδικούςναι αλλά το πρόβλημα που υπάρχει είναι μόνο στο widget όχι στον υπολογιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 παιδες κανενα πακετο κατι τελος παντων να παρω ντατα φτηνα με καποιο τροπο τωρα που θα παω στο χωριο για πασχα... εγω εχω φοιτητικο και η γυναικα μου σκετο f2g καλες γιορτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 παιδες κανενα πακετο κατι τελος παντων να παρω ντατα φτηνα με καποιο τροπο τωρα που θα παω στο χωριο για πασχα... εγω εχω φοιτητικο και η γυναικα μου σκετο f2g καλες γιορτεςΠάρε ένα Vodafone CU μόνο για στις γιορτές και μετά πέτα το. Δίνει απεριόριστα για 10 μέρες με 5 ευρώ. Βάλε το σε ένα παλιό κινητό ή ένα mifi και κάνε το ίντερνετ διαμοιρασμό στα κινητά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Σε μένα έχει επίσης την επιλογή το πακέτου "μόνο για φοιτητές " με 1500 προς όλους και 2 γιγα για 25 μερες.Δεν έχω δηλώσει πουθενά ότι είμαι φοιτητής. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ωστόσο?10.40 αφαιρει από το υπόλοιπο ... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Αν σου βγάζει το φοιτητικό πακέτο και σε συμφέρει ορμά Δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής το δίνει σε πολλούς τυχαία Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Αν σου βγάζει το φοιτητικό πακέτο και σε συμφέρει ορμά Δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής το δίνει σε πολλούς τυχαία Sent from my Power 3 using Tapatalk Το φοιτητικό ισχύει και για roaming σε EU ή είναι προσφορά και δεν ισχύει εκτός Ελλάδος? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Ισχύει μόνο για Ελλάδα Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Το' χει μπλοκάρει μέσω του app η ίδια η Wind μην αγχώνεσαι Εγώ μπορώ να βγάλω screenshot.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts