spiliot Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Αν έχεις κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα τότε μπορείς να κάνεις "sos επέκταση υπολοίπου" κατά 2.50 ευρώ που θα είναι αρκετό για να πάρεις πακέτο με 10.40. Θα σου τα πάρει στην επόμενη ανανέωση συν αλλά 40 λεπτά αν θυμάμαι οπότε βλέπεις αν σε συμφέρει. Αν καταλήξεις να κάνεις ανανέωση τώρα, βάλε 13 ευρώ ώστε να ανεβάσει το υπόλοιπο πάνω από 20.8 και να μπορείς να πάρεις πακέτο δύο μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Αν έχεις κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα τότε μπορείς να κάνεις "sos επέκταση υπολοίπου" κατά 2.50 ευρώ που θα είναι αρκετό για να πάρεις πακέτο με 10.40. Θα σου τα πάρει στην επόμενη ανανέωση συν αλλά 40 λεπτά αν θυμάμαι οπότε βλέπεις αν σε συμφέρει. Αν καταλήξεις να κάνεις ανανέωση τώρα, βάλε 13 ευρώ ώστε να ανεβάσει το υπόλοιπο πάνω από 20.8 και να μπορείς να πάρεις πακέτο δύο μήνες. Δε νομίζω να του δώσει επέκταση, με τόσο μεγάλο διαθέσιμο υπόλοιπο. Στα 2€ πρέπει να είναι το όριο, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Αύριο πάντως μοιράζει δωράκια Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Δουλευει η εφαρμογή σε σας; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Είχε θέμα το απόγευμα , πρίν καμιά ώρα περίπου έστρωσε. Τώρα είναι κομπλέ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Είχε θέμα το απόγευμα , πρίν καμιά ώρα περίπου έστρωσε. Τώρα είναι κομπλέ.Έστρωσε ναι Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Παίδες το "μαύρο πρόβατο" προσφέρει 400 η 500 λεπτά ομιλίας;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 400 δινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Κι εγώ αν θυμάμαι καλά 400' προς όλους και 1 γίγα data. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 σε 3 νουμερα εδωσε σημερα τα 400'/1GB 5€ ασ ελπισουμε να μη κατηργησαν τα 200/3€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Παίδες το "μαύρο πρόβατο" προσφέρει 400 η 500 λεπτά ομιλίας;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Επιβεβαιώνω κι εγώ επίσημα ( μου ήρθε ως δωράκι - ειδοποίηση σήμερα) 400' 1 γίγα με 5 ευρώ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εδώ και ενάμιση μήνα έχουν σταματήσει να μου έρχονται προσωπικές προσφορές είτε στην εφαρμογή είτε μέσω μηνυμάτων. Όλο το προηγούμενο διάστημα κάθε φορά ερχόντουσαν κανονικά και τα δύο.Οι ρυθμίσεις επικοινωνίας είναι μπλέ η επιλογή ,ναι, για να δέχομαι προσφορές. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εδώ και ενάμιση μήνα έχουν σταματήσει να μου έρχονται προσωπικές προσφορές είτε στην εφαρμογή είτε μέσω μηνυμάτων. Όλο το προηγούμενο διάστημα κάθε φορά ερχόντουσαν κανονικά και τα δύο.Οι ρυθμίσεις επικοινωνίας είναι μπλέ η επιλογή ,ναι, για να δέχομαι προσφορές. Τι μπορεί να φταίει; Ας επικοινωνήσεις με την Wind δηλώνοντας το ως βλάβη, ίσως κάτι έχει απορρυθμιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 σε 3 νουμερα εδωσε σημερα τα 400'/1GB 5€ ασ ελπισουμε να μη κατηργησαν τα 200/3€ Δίνει το f2g, προσφορές με 3€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Μου είχε δώσει τον περασμένο μήνα Τα τέσσερα νούμερα που διαχειρίζομαι έδωσαν αυτήν την φορά μόνο με 4.44 και 5 (μαύρο πρόβατο δηλαδή) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Παιδιά, τι είναι το "μαύρο πρόβατο", γιατί το λέμε έτσι και πώς το ενεργοποιούμε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Παιδιά, τι είναι το "μαύρο πρόβατο", γιατί το λέμε έτσι και πώς το ενεργοποιούμε? Ευχαριστώ! Είναι ένα πακέτο που εαν το ενεργοποιήσει κάποιος δεν θα έχει παράταση για 1 μήνα στον χρόνο λήξης του χρηματικού του υπόλοιπου. Σε όλα τα άλλα παλέτα θα έχει παράταση. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Παιδιά, τι είναι το "μαύρο πρόβατο", γιατί το λέμε έτσι και πώς το ενεργοποιούμε? Ευχαριστώ! Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα πακέτο των €5 που σου έρχεται σαν προσφορά μέσα από την εφαρμογή και σου δίνει 400 λεπτά προς όλους & 1 GB για έναν μήνα. Αυτό μου ήρθε προχθές μέσα στην εφαρμογή, και θα το ενεργοποιήσω την επόμενη εβδομάδα που θα βγω επιτέλους από το σπίτι - όσο είμαι σε τηλε-εργασία δεν χρειάζομαι χρόνο στο κινητό, ούτε ΜΒs. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Κάπως έτσι είμαστε όλοι λίγο πολύ,γι' αυτό και δίνει πολλές προσφορές το σύστημα της wind από 3 ευρώ γίγα κλπ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα πακέτο των €5 που σου έρχεται σαν προσφορά μέσα από την εφαρμογή και σου δίνει 400 λεπτά προς όλους & 1 GB για έναν μήνα. Αυτό μου ήρθε προχθές μέσα στην εφαρμογή, και θα το ενεργοποιήσω την επόμενη εβδομάδα που θα βγω επιτέλους από το σπίτι - όσο είμαι σε τηλε-εργασία δεν χρειάζομαι χρόνο στο κινητό, ούτε ΜΒs.Αν το ενεργοποιήσεις να ενημερώσεις την παρέα αν άλλαξε κάτι (αν και δεν το νομίζω) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 5 Νέα πακέτα στο App Μόλις ανέβηκαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 5 Νέα πακέτα στο App Μόλις ανέβηκαν... Ποια είναι; Τα ίδια βλέπω στην εφαρμογή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Μάλλον αναφέρεται για αυτά που γράφαμε τις προάλλες πριν λίγες μέρες ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Εκτός και αν κόλλησε η ένδειξη πάλι, ενεργοποίησα more σε υπόλοιπο που λήγει 28/3 και δεν πήρε παράταση ενός μήνα κατά τα γνωστά, δηλαδή ως 12/4. Μήπως επειδή 13/3+15μ=28; Νομίζω τις άλλες φορές το είχε δώσει και για πάνω από 15 μέρες λήξη, αλλά δε θυμάμαι και με σιγουριά πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Νομίζω ότι αν το ενεργοποιούσες μετά την 13/3 θα σου έδινε παράταση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts