p_k Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 δεν γίνεται από φίλο και δεν μιλάω για τώρα ρε προχτές έγινε Sent from my SM-A315G using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι μόνο με κάρτα. εγώ λέω να σε άφηνε από την εφαρμογή να μπορείς να κάνεις ανανέωση ακόμα και με μηδέν data. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα αυτή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Εμένα έληγε το υπόλοιπο στις 27/3 και έβαλα το πακέτο more στις 25/2 ή 24/2 δεν έγινε ανανέωση υπολοίπου. Αν έχω καταλάβει καλά 1 μήνα πριν λήξει το υπόλοιπο λέτε. εάν έβαζες το πακέτο 28/02 τότε θα γίνονταν η παράταση για έναν μήνα και θα πήγαινε 28/03 η λήξη. Οτι και να έβαλες πριν απο 28/02 δεν θα έδινε κάποια παράταση. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Τους δυο τελευταίους μήνες συμβαίνει το εξής. Ενώ έχω πάντα επιλεγμένο bonus το free 2 surf , θέλω δεν θέλω στις δυο τελευταίες ανανεώσεις μου δίνει το free 2 talk, με αποτέλεσμα να μου τρώει το 10ευρω. Πάω κοιτάζω να δω ότι έχω το σωστό free 2 surf , ναι το έχω. Πάω να βάλω χρήματα , μου λέει ότι το πακέτο που έχεις ενεργοποιημένο σου δίνει 300 λεπτά ομιλίας....μπλα μπλα....δηλαδή free 2 talk Ξέρει κάποιος τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Στειλε τους ένα μήνυμα στο messenger ή κάλεσε δωρεάν 13700 για να το δούνε. Δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Στειλε τους ένα μήνυμα στο messenger ή κάλεσε δωρεάν 13700 για να το δούνε. Δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Ναι θα στείλω Έλεγα μήπως ξέρει κάποιος κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Τους δυο τελευταίους μήνες συμβαίνει το εξής. Ενώ έχω πάντα επιλεγμένο bonus το free 2 surf , θέλω δεν θέλω στις δυο τελευταίες ανανεώσεις μου δίνει το free 2 talk, με αποτέλεσμα να μου τρώει το 10ευρω. Πάω κοιτάζω να δω ότι έχω το σωστό free 2 surf , ναι το έχω. Πάω να βάλω χρήματα , μου λέει ότι το πακέτο που έχεις ενεργοποιημένο σου δίνει 300 λεπτά ομιλίας....μπλα μπλα....δηλαδή free 2 talk Ξέρει κάποιος τι παίζει ? Αν μπορείς στείλε ένα screenshot από το app. Είναι λίγο μπέρδεμα. Η επιλογή που είναι με έντονο κόκκινο ΔΕΝ είναι αυτή που έχεις ενεργοποιημένη αλλά αυτή στην οποία μπορείς να αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Μόλις ενεργοποίησα ένα αγαπημένο πακέτο more, όλα καλά όλα ανθηρά όπως έλεγαν παλιά ότι ήταν να δώσει το έδωσε ;) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Μόλις ενεργοποίησα ένα αγαπημένο πακέτο more, όλα καλά όλα ανθηρά όπως έλεγαν παλιά ότι ήταν να δώσει το έδωσε ;) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk δηλαδη τι εκοψε; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 δηλαδη τι εκοψε; .δεν έκοψε τίποτα, τα έδωσε όλα κανονικά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Και στο νούμερο που είπα ότι δεν παρατάθηκε το υπόλοιπο, παρατάθηκε τελικά αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Συνήθως γίνεται εντός ενός λεπτού, περίμενα καμία ώρα και αφού υπήρχαν υποψίες ότι το είχαν κόψει και δεν είδα αλλαγή το απέδωσα εκεί. Προχτές μπήκα να του βάλω κάρτα και είδα ότι είχε πάει Μάρτη χωρίς άλλη κίνηση. Οπότε όλα καλά για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 δεν έκοψε τίποτα, τα έδωσε όλα κανονικά σε μενα εδωσε επιπλεον 60' + 60sms προς wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Έχετε κάνει το τελευταίο update του app myf2go?...μπορείς να δεις ,αναφέρει,τις ταχύτητες δεδομένων στην περιοχή σου από τον χάρτη ταχυτήτων και διορθώσεις διαφόρων bugs κλπ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Έχετε κάνει το τελευταίο update του app myf2go?...μπορείς να δεις ,αναφέρει,τις ταχύτητες δεδομένων στην περιοχή σου από τον χάρτη ταχυτήτων και διορθώσεις διαφόρων bugs κλπΤαχύτητες δεδομένων στη περιοχή σου;;; μωρε μπράβο εξέλιξη... Εύχομαι να μην την τελειώσουν μόνο γτ ισα που δουλεύει Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Έχετε κάνει το τελευταίο update του app myf2go?...μπορείς να δεις ,αναφέρει,τις ταχύτητες δεδομένων στην περιοχή σου από τον χάρτη ταχυτήτων και διορθώσεις διαφόρων bugs κλπΠού ακριβώς είναι αυτός ο χάρτης; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Χα χα χα χα 80MB αρχείο έβγαλε update Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Σε μένα δεν άλλαξε κάτι. Δηλαδή χάρτη ψάχνω και χάρτη δεν βρίσκω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 @p_k δεν την έχω αναβαθμίσει ακόμη Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 σε μενα εδωσε επιπλεον 60' + 60sms προς windΠολύ σωστά, τα έδωσε και σε μένα Δώσε και σε μένα μπάρμπα (που λένε) :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Αυτά διάβασα κι εγώ στο update, στην πράξη όμως δεν είδα κάτι μέσα στην εφαρμογή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 στης q ειναι στο "σχετικα",οπου εχει τους ορους τα καταστηματα και τα τηλεφωνα επικοινωνιας. Στης q τουλαχιστον εχει ενα θεμα,προτεινομενες διευθυνσεις Αττικης βγάζει μόνο,αν μετακινησεις την πινεζα δειχνει κανονικα ομως και στην υπολοιπη χωρα. Αυτο γινεται αν δεν εχεις δωσει δικαιωματα τοποθεσιας.Για δοκιμαστε και στο f2g να δουμε αν κανει τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ο χάρτης είναι στην τελευταία σελίδα της εφαρμογής στα Σχετικά. Μου κάνει εντύπωση το ποσό ακριβείς είναι οι ταχύτητες: τις προάλλες είχα πάει σε ένα λόφο δίπλα από την πόλη που μένω και πρακτικά δεν είχα σήμα, και όντως μέσα από το χάρτη φαίνεται ότι σε αυτή την περιοχή δεν έχει σήμα. Επίσης στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι μου δείχνει με ακρίβεια τις ταχύτητες που πιάνω με το κινητό. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 στης q ειναι στο "σχετικα",οπου εχει τους ορους τα καταστηματα και τα τηλεφωνα επικοινωνιας. Στης q τουλαχιστον εχει ενα θεμα,προτεινομενες διευθυνσεις Αττικης βγάζει μόνο,αν μετακινησεις την πινεζα δειχνει κανονικα ομως και στην υπολοιπη χωρα. Αυτο γινεται αν δεν εχεις δωσει δικαιωματα τοποθεσιας.Για δοκιμαστε και στο f2g να δουμε αν κανει τα ιδια. Ευχαριστώ kmpatra, σωστότατος. Στην ενότητα "σχετικά" είναι και στην εφαρμογή του F2G. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο χάρτης είναι στην τελευταία σελίδα της εφαρμογής στα Σχετικά. Μου κάνει εντύπωση το ποσό ακριβείς είναι οι ταχύτητες: τις προάλλες είχα πάει σε ένα λόφο δίπλα από την πόλη που μένω και πρακτικά δεν είχα σήμα, και όντως μέσα από το χάρτη φαίνεται ότι σε αυτή την περιοχή δεν έχει σήμα. Επίσης στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι μου δείχνει με ακρίβεια τις ταχύτητες που πιάνω με το κινητό. Η ακρίβεια είναι απίστευτη. Δεν βγάζει τυχαία νούμερα. Το έχω τσεκάρει σε πολλές διαφορετικές διευθύνσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ο χάρτης είναι διαθέσιμος και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ευχαριστούμε παίδες ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts