spiliot Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Είχα 3 νούμερα που δεν έπαιρναν ποτέ προσφορά, για χρόνια. Τα δύο πήγαν q και άρχισαν να παίρνουν κανονικά προσφορές μετά τον πρώτο μήνα. Κάποια στιγμή που θα πάω και το τρίτο το έχω απορία να δω αν θα "ξεμπλοκάρει" και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Σε εμένα ποτε μα ποτε δεν μου εχει ερθει καμμία προσφορά ,δεν είναι περίεργο?Είναι πραγματικά περίεργο, μήπως να τους έστελνες ένα μήνυμα;;; Πες σε φίλους στέλνεται προσφορές και σε μένα όχι, και στείλτο το μήνυμα μέσα από την φόρμα όχι στο Facebook ,η σε τηλεφωνήτρια Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Σε εμένα ποτε μα ποτε δεν μου εχει ερθει καμμία προσφορά ,δεν είναι περίεργο? Μήπως έχεις απενεργοποιημένες τις σχετικές επιλογές μέσα από την εφαρμογή; Εγώ για χρόνια δεν τις είχα ενεργοποιήσει και δεν λάμβαναν σχεδόν ποτέ προσφορές, μέχρι που το έμαθα μέσα από το φόρουμ. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Πως γίνετε να το τσεκάρω απο την app εφαρμογή? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Πως γίνετε να το τσεκάρω απο την app εφαρμογή? Πατάς επάνω στο προφίλ σου επάνω αριστερά, μετά ρυθμίσεις και μετά ρυθμίσεις επικοινωνίας. σε εμένα και τα δύο είναι στο ναι πιστεύω τουλάχιστον το πρώτο θα πρέπει να είναι ναι. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Πατάς επάνω στο προφίλ σου επάνω αριστερά, μετά ρυθμίσεις και μετά ρυθμίσεις επικοινωνίας. σε εμένα και τα δύο είναι στο ναι πιστεύω τουλάχιστον το πρώτο θα πρέπει να είναι ναι. Όταν επιλέγεις Ναι το τετραγωνάκι είναι μπλε χρώματος; Διότι ο διακόπτης έχει μπλε και άσπρο χρώμα και μπερδεύει λίγο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Ναι οταν είναι επιλεγμένο το ναι είναι μέσα σε τετράγωνο με μπλεχρώμα, το ζήτημα είναι βέβαια είναι αν ο φίλος τα είχε αλλάξει αυτά. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 ok Ευχαριστώ όλους σας, ήμουν εκτός ειδοποιήσεων-προσφορών Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Οι προσφορές (στα 4 κινητά που διαχειρίζομαι) έρχονται στις 10-11και 15 του μήνα Λογικά κάπου εκεί θα πρέπει να έρθουν και σε σένα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εβαλα και εγω την προσφορα με τα 5€ 500λεπτα/Gb και δεν παραταθηκε η διαρκεια ενω σε αυτη με τα 3€ 200λεπτα/sms/gb ανανεωθηκε κανονικα για 1 μηνα. Ειχα και την κλασσικη προσφορα ανανεωσης δεν το ηξερα οποτε πηγε χαμενο το πακετο που εβαλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εβαλα και εγω την προσφορα με τα 5€ 500λεπτα/Gb και δεν παραταθηκε η διαρκεια ενω σε αυτη με τα 3€ 200λεπτα/sms/gb ανανεωθηκε κανονικα για 1 μηνα. Ειχα και την κλασσικη προσφορα ανανεωσης δεν το ηξερα οποτε πηγε χαμενο το πακετο που εβαλαΚαμμιά φορά καθυστερεί λίγο. Για κοίταξε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Εβαλα και εγω την προσφορα με τα 5€ 500λεπτα/Gb και δεν παραταθηκε η διαρκεια ενω σε αυτη με τα 3€ 200λεπτα/sms/gb ανανεωθηκε κανονικα για 1 μηνα. Ειχα και την κλασσικη προσφορα ανανεωσης δεν το ηξερα οποτε πηγε χαμενο το πακετο που εβαλα Το πακέτο με τα πέντε ευρώ είναι το μαύρο πρόβατο, δεν έχει επέκταση χρόνου με αυτό Με τα 3 και τα 4.44. όπως και τα στάνταρ πακέτα έχει κανονικά επέκταση Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω αύριο ανανέωση με €10 και θα επιστρέψω με τα αποτελέσματα :D Τελικά έκανα την ανανέωση την Κυριακή (2 + σήμερα από τη μέρα που έλαβα το SMS της προσφοράς), με €10 (και όχι €12 που έλεγε το SMS) και πήρα κανονικά όλα τα δώρα της προσφοράς (χρόνο ομιλίας και ΜΒ). Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας! :clap: Μου θυμίζει κάποιος το ποσό που μπαίνει τελικά στην κάρτα μετά από ανανέωση των €10? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 8.63 μπαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 βλέπουν καλά τα ματάκια μου; έχουν καταργήσει ΟΛΑ τα πακέτα ομιλίας από το F2G; μόνο τα combo υπάρχουν πλέον για να αγοράσεις χρόνο ομιλίας;;(!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Αν εννοείς σκέτη ομιλία, εδώ και καιρό δεν διατίθενται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Αν εννοείς σκέτη ομιλία, εδώ και καιρό δεν διατίθενται. Ναι αυτό εννοώ, απίστευτο. Με λίγα λόγια η καρτοκινητή έχει γίνει εδώ και καιρό καρτοσυμβόλαιο με ελάχιστο πάγιο 12 ευρώ το δίμηνο. Κατάντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Εβαλα και εγω την προσφορα με τα 5€ 500λεπτα/Gb και δεν παραταθηκε η διαρκεια ενω σε αυτη με τα 3€ 200λεπτα/sms/gb ανανεωθηκε κανονικα για 1 μηνα. Ειχα και την κλασσικη προσφορα ανανεωσης δεν το ηξερα οποτε πηγε χαμενο το πακετο που εβαλα Παιδιά αυτό το πακέτο των 3€ με τα 200 λεπτά / SMS / GB το βρήκα στη κατηγορία more και έχει διάρκεια 15 μέρες. Αν το ενεργοποιήσω θα παραταθεί το υπόλοιπο για 30 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Το έκανα πριν κανένα μήνα και παρατάθηκε η διάρκεια κατά 30 ημέρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Το έκανα πριν κανένα μήνα και παρατάθηκε η διάρκεια κατά 30 ημέρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Άλλη εναλλακτική είναι τα data με 5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Δεν γνωρίζω, ίσως κανένας άλλος να έχει καμμία άλλη (οικονομική) ιδεα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Άλλη εναλλακτική είναι τα data με 5€; καποια πακετα των 5 ευρω δεν ανανεωνουν την διαρκεια,ποιος ξερει γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Ναι αυτό εννοώ, απίστευτο. Με λίγα λόγια η καρτοκινητή έχει γίνει εδώ και καιρό καρτοσυμβόλαιο με ελάχιστο πάγιο 12 ευρώ το δίμηνο. Κατάντια. Το απίστευτο είναι το ότι το αντιλήφθηκες τώρα. Γιατί δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Η καρτοκινητη της wind δεν είναι ακόμα συμβολαιο έχει ακόμα προσφορές και τρύπες που αξίζουν και κάποιο γατονι μπορεί να την βγάζει φθηνά αν παρακολουθεί το θεμα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 @HEO ευχαριστώ για τη βοήθεια. Πράγματι ενεργοποιώντας το 3€ πακέτο ανανεώθηκε το υπόλοιπο για 30 μέρες. Πολύ βολικό μιας και είναι SIM συναγερμού και έχουν μαζευτεί 100€ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts