Jump to content

dnikolidak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

dnikolidak's Achievements

  1. Αν κατάλαβα καλά εννοεί σε απλό καρτοκινητό με ανανέωση με πιστωτική κάρτα και ποσό 12€ και πάνω αν δίνει το δωράκι του 1gb με shake Sto my Vodafone app. Δεν το ξέρω ανανεώνω μόνο με cashback αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει.
  2. Ίσως το cu να μην δίνει το δωράκι με το Shake και να έχει άλλα κόλπα όπως οι κρύσταλλοι και κάτι παιχνίδια που διαβάζω. Στο απλό καρτοκινητό πάντως να ξέρεις ισχύει μέχρι τώρα. Για το μέλλον θα δείξει.
  3. Φίλε μου αν καταλαβαίνω σωστά είσαι με καρτοπρογραμμα. Εγώ είμαι με απλό καρτοκινητό. Ίσως για συμβόλαια και καρτοπρογραμματα να μην ισχύει το shake it. Επίσης να ενημερώσω ότι ακόμα και με 5 λεπτά του ευρώ ανανέωση από cashback δίνει μέσω Shake το δώρο του 1gb.
  4. Έχει αυτά που λες συν μία ακόμα επιλογή shake it
  5. Τελικά λάθος συναγερμός. Θα είχαν πάθει κοκομπλοκο τα συστήματα τους. Ξαναπροσπαθησα πριν ένα λεπτό και το shake it δούλεψε κανονικά και μου έδωσε το 1 GB ίντερνετ. Που το βρησκουμε: στο κεντρικό μενού του my Vodafone app χαμηλά δίπλα και δεξιά από το σύμβολο του Tobi που κάνουμε chat υπάρχει ένα άλλο σύμβολο, σαν πακέτο δώρου, και από κάτω ακριβώς γράφει προσφορές. Πατώντας το σύμβολο μας πάει στο επόμενο μενού όπου θα δούμε το shake it Δεν ξέρω που είναι στο CU App
  6. Δεν έχω cu. Στο my Vodafone app στο κεντρικό μενού χαμηλά έχει ένα σύμβολο πακέτο δώρο και λέει προσφορές. Πατώντας το στο επόμενο μενού πάνω αριστερά λέει Shake it. Μέσα σε επτά μέρες απ' την τελευταία ανανέωση σου λέει να κουνήσεις το τηλέφωνό και σου δίνει δώρο ένα giga internet.
  7. 10 giga έχω μαζέψει εδώ και μερικούς μήνες κάνοντας ανανέωση με cashback και μετά shake it. Σίγουρα δούλευε εδώ και πάρα πολύ καιρό, μη πω από πάντα, γι'αυτό και ρωτάω αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο μήνα.
  8. Παίδες έχει αλλάξει κάτι με το cashback; Έκανα κανονικά ανανέωση 1.7 euro αλλά στο shake it δεν με αφήνει να πάρω το 1 GB λέγοντας ότι πρέπει να ανανεώσω πρώτα. Έκανα reset την εφαρμογή έκανα και update και τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει;
  9. Παίδες σε κανονικό καρτοκινητο μόλις έκανα ανανέωση με cashback 1.7euro και στο shake it δεν με αφηνει να πάρω το 1gb λέγοντας ότι πρέπει να κάνω ανανέωση. Πράγμα που έγινε κανονικά προστέθηκε το ποσό και ανανεώθηκε και χρόνος του υπολοίπου για δύο μήνες. Έχει αλλάξει κάτι;
  10. Είχα δύο χρόνια ftth 100 από Wind. Έκανα αίτηση φορητότητας 29/9 στη Nova με τη λήξη του συμβολαίου. ΣτΙς 31/10 κόβεται το ίντερνετ και η τηλ καθώς όπως μου είπαν μετεφέρθη ο βρόχος. Στέλνει η Νόβα τεχνικό με το ρούτερ 2/11/22 αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη σύνδεση. Δηλώνουν από Νόβα βλάβη και συστημικό πρόβλημα από τον ΟΤΕ που είναι και κατασκευαστής των οπτικών ινών στην περιοχή μου. Από τότε έχουν έρθει άλλες δύο φορές 8/11 και 17/11 χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορώ να κάνω; Βλέπω η κατάσταση να πηγαίνει πολύ μακρυά. Μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλο πάροχο αφού 20 μέρες δεν με έχουν ενεργοποιήσει χωρίς πέναλτι; Έχουν γίνει έγγραφες και προφορικές διαμαρτυρίες και καταγγελίες σε ΕΕΤΤ και συνήγορο καταναλωτή.
  11. Φίλε μου και πάλι σ' ευχαριστώ. Είχες δίκιο. Μετά από επικοινωνία με την Pockee λύθηκε το πρόβλημα. Δεν θα πήγαινε το μυαλό μου εκεί ποτέ. Είναι και το support this Vodafone γιούργια. Θα πρεπε να το ξέρουν. Εγώ τους ξεβλαχεψα 😂😂😂
  12. Ευχαριστώ για τη βοήθεια να σαι καλά. Δε νομίζω ότι έχει σχέση η pockee γιατί τα χρήματα από τις αποδείξεις έχουν πιστωθεί κανονικά στο cashback μου. Από κει και πέρα όταν πάω μέσα από το app να κάνω εξαργύρωση μου πετάει ότι κάτι δεν πήγε καλά και να προσπαθήσω αργότερα. Να πω βέβαια και το κουλό ότι στη προηγούμενη ανανέωση,πριν κανά μήνα, μου έβγαλε το ίδιο μύνημα αλλά τα χρήματα ενώ μπήκαν στο λογαριασμό και έγινε η ανανέωση παρέμειναν και στο υπόλοιπο του cashback.
  13. Άρα δεν είναι οι server τους. Κάτι γίνεται με το λογαριασμό μου, αλλά τι; Εντωμεταξυ να επιμένει η άλλη από την υποστήριξη ότι καταναλώνονται μόνο ακέραια ευρώ και τα ψιλά μένουν πίσω. Ότι να ναι... Μου ζητησαν και αναλυτικα σε ποιες συσκευές ακριβώς δοκίμασα και με τι android η κάθε μία γιατί προσπάθησα και από άλλα κινητά της οικογένειας και τζιφος.
×
×
  • Create New...