HEO Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Σε εμένα μετά από παράταση μου έστειλε μύνημα 15 ημέρες πριν την νέα λήξη και άκουγα και το ενημερωτικό πριν την πρώτη κλήση της ημέρας .Το ίδιο και σε μένα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι, τα πακετα data εξαφανίστηκαν και υπάρχει μόνο ένα πακέτο, το 'f2go απεριόριστα' με 5.90 για 15 μέρες;; Δεν λέω τα smart data.. Έβαζα εδώ και 2 μήνες τα 2giga +2 bonus με 10,40 και με είχαν βολέψει.. Τώρα τι εναλλακτική υπάρχει; Βασικά υπάρχει περίπτωση η wind να σταματήσει να αλλάζει τα πακετα κάθε τρεις και λίγο γιατί νομίζω τον τελευταίο χρόνο το έχει παρακανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Πράγματι δεν βλέπω πακέτα δεδομένων πλην των απεριόριστων Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Το πιο πιθανό είναι να βγούν νέα πακέτα. Βέβαια αυτό είναι υποθετικό. Δεν είναι και άσχημο πάντως με 11,80 ευρώ τον μήνα να έχεις απεριόριστα δεδομένα, εάν βέβαια συνεχιστεί αυτό το πακέτο. Edited December 5, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Το πιθανότερο είναι αυτο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι για καρτοκινητό μετά από χρόνια σε συμβόλαιο. Με ενδιαφέρει το F2G και θέλω κάποιες πληροφορίες από εσάς που το χρησιμοποιείτε. 1. Πως είναι από πλευράς σήματος κινητής η Wind σε σχέση με τους άλλους παρόχους, στην Αττική και πανελλαδικά; 2. Τυχόν υπόλοιπα χρόνου ομιλίας και δεδομένων, που δεν καταναλώνεις στη διάρκεια του μήνα, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ή χάνονται; 3. Αν κάποια στιγμή θελήσεις να μεταφερθείς σε π.χ. Cosmocarta, είναι εύκολο ή σου δυσκολεύουν τη διαδικασία; τι διαδικασία χρειάζεται Ευχαριστώ! Edited December 5, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι για καρτοκινητό μετά από χρόνια σε συμβόλαιο. Με ενδιαφέρει το F2G και θέλω κάποιες πληροφορίες από εσάς που το χρησιμοποιείτε. 1. Πως είναι από πλευράς σήματος κινητής η Wind σε σχέση με τους άλλους παρόχους, στην Αττική και πανελλαδικά; 2. Τυχόν υπόλοιπα χρόνου ομιλίας και δεδομένων, που δεν καταναλώνεις στη διάρκεια του μήνα, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ή χάνονται; Ευχαριστώ! Το σήμα είναι μία χαρά και μπορώ να πω καλύτερο και από την κόκκινη πλέον σε κάλυψη. Στη wind μεταφέρονται μόνο σε όσα πακέτα γράφουν roll over που είναι δυστυχώς μόνο σε data. Στην q νομίζω μεταφέρεται και χρόνος ομιλίας. Επίσης το να μεταφέρονται κάθε μήνα είναι και λίγο παγίδα γιατί μετά αν μαζέψεις αρκετό υπόλοιπο αναγκαστικά ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο για να μη χάσεις το υπόλοιπο σου ενώ πχ θα μπορούσες να ενεργοποιήσεις κάποια προσφορά που σου έχει έρθει πχ με 3€ ή δωρεάν χρόνος και data με μία απλή ανανέωση χωρίς να χρειαζόταν να αγοράσεις το πακέτο για να βγει ο μήνας. Edited December 5, 2020 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Το σήμα είναι μία χαρά και μπορώ να πω καλύτερο και από την κόκκινη πλέον σε κάλυψη. Στη wind μεταφέρονται μόνο σε όσα πακέτα γράφουν roll over που είναι δυστυχώς μόνο σε data. Στην q νομίζω μεταφέρεται και χρόνος ομιλίας. Επίσης το να μεταφέρονται κάθε μήνα είναι και λίγο παγίδα γιατί μετά αν μαζέψεις αρκετό υπόλοιπο αναγκαστικά ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο για να μη χάσεις το υπόλοιπο σου ενώ πχ θα μπορούσες να ενεργοποιήσεις κάποια προσφορά που σου έχει έρθει πχ με 3€ ή δωρεάν χρόνος και ομιλίας με μία απλή ανανέωση. Σε ευχαριστώ snapp για την γρήγορη απάντηση και τον χρόνο σου. Η αλλαγή από F2G σε π.χ. cosmokarta είναι κάτι που γίνεται ή είναι δύσκολη διαδικασία, αν βρεις ένα καλύτερο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Σε ευχαριστώ snapp για την γρήγορη απάντηση και τον χρόνο σου. Η αλλαγή από F2G σε π.χ. cosmokarta είναι κάτι που γίνεται ή είναι δύσκολη διαδικασία, αν βρεις ένα καλύτερο πακέτο; Γίνεται με μία απλή φορητότητα αλλά οι εταιρίες έχουν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι να μη δέχονται φορητότητες για να το κάνεις καρτοκινητή πχ από f2g σε cosmokarta με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν sim. Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις on line από το site της κάθε εταιρείας. Θεωρώ ότι η καρτοκινητή της wind ακόμη είναι καλύτερη από τις άλλες και σε συνδυασμό με τις προσωποποιημένες προσφορές που θα λαμβάνεις δεν θα θες να φύγεις. Edited December 5, 2020 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Γίνεται με μία απλή φορητότητα αλλά οι εταιρίες έχουν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι να μη δέχονται φορητότητες για να το κάνεις καρτοκινητή πχ από f2g σε cosmokarta με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν sim. Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις on line από το site της κάθε εταιρείας. Θεωρώ ότι η καρτοκινητή της wind ακόμη είναι καλύτερη από τις άλλες και σε συνδυασμό με τις προσωποποιημένες προσφορές που θα λαμβάνεις δεν θα θες να φύγεις. Ωραία, έχω κάνει την αίτηση για φορητότητα 2 αριθμών, από vodafone συμβόλαιο σε F2G. Επομένως θεωρείτε ότι είναι σωστή επιλογή. Την Παρασκευή θα παραλάβω τις κάρτες και θα δώσω φωτοτυπίες ταυτοτήτων και 12 Χ 2 ευρώ ή μήπως 10.40 Χ2 καλύτερα; Σε 14 περίπου ημέρες θα ολοκληρωθεί η φορητότητα. Από αυτά που καταλαβαίνω είναι καλύτερα να ξεκινήσω με το πακέτο των 10.40 ευρώ και βλέπουμε. Αν χρειάζομαι κάτι παραπάνω μπορώ να ανανεώσω με τα 12.00, παρά το αντίστροφο. Σωστά; Ευχαριστώ και πάλι! Με βοήθησες πολύ, γιατί όπως κατάλαβες έχω μαύρα μεσάνυχτα. Edited December 5, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Προχώρα άνετα κι εγώ έτσι έκανα πριν τρία χρόνια, είχα 2 red one γραμμές, έφυγα και σώθηκα! Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή και ειδικά τώρα το τελευταίο διάστημα έχει αναβαθμιστεί πολύ το δίκτυο της. Εξαιρετικές ταχύτητες και πολλές προσφορές, έχω 3 νούμερα mf2go. Τα λεφτά που πλήρωνα βγάζω κάθε χρόνο ένα κινητό... ψάξε μονάχα και κάνε δοκιμές στα μέρη και τις περιοχές που κινείσαι να έχει κάλυψη όπως πρέπει διαφορετικά πηγαίνεις εκεί που θα σε καλύψει. Εγώ είμαι επαρχία όποτε κινούμαι σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν έχω αντιληφθεί κάτι άσχημο με το δίκτυο της τί αντίθετο θα έλεγα. Στα μέρη μου δε επειδή έχει λίγους σχετικά μόνιμους κατοίκους και από αυτούς οι πιο πολλοί είναι στην Cosmote το δίκτυο δεν μπουκωνει ποτέ και μόνιμα είμαι σε 4g+ με 100 έως 170 Mbps έχω δει... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπαίνεις κ στο app mf2go και θα επιλέγεις πακέτα και φυσικά 3 magic numbers να μοιράζεσαι 1500' προς wind & q και άλλα υιός που θα τα μάθεις και θα βρεις σιγά σιγά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Σίγουρα, μπαίνοντας στη διαδικασία θα βρω σιγά-σιγά τον τρόπο να καλύπτω τις ανάγκες μου. Πάντως με ενθαρρύνατε πολύ με τα λόγια σας, να προχωρήσω. Και για να σας πω κάτι που είναι για γέλια ή μάλλον για κλάματα. Εγώ και η σύζυγος μου πληρώνουμε 30+30= 60 ευρώ το μήνα για να έχουμε συμβόλαια vodafone 700, ( δηλαδή 700' προς όλους, 700 sms και 700mb ) o καθένας, από τα οποία καταναλώνουμε περίπου τα μισά. Ντρέπομαι που το λέω...αλλά είμαστε για κλωτσιές, λόγω ατολμίας. Edited December 5, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Σίγουρα, μπαίνοντας στη διαδικασία θα βρω σιγά-σιγά τον τρόπο να καλύπτω τις ανάγκες μου. Πάντως με ενθαρρύνατε πολύ με τα λόγια σας, να προχωρήσω. Και για να σας πω κάτι που είναι για γέλια ή μάλλον για κλάματα. Εγώ και η σύζυγος μου πληρώνουμε 30+30= 60 ευρώ το μήνα για να έχουμε συμβόλαια vodafone 700, ( δηλαδή 700' προς όλους, 700 sms και 700mb ) o καθένας, από τα οποία καταναλώνουμε περίπου τα μισά. Ντρέπομαι που το λέω...αλλά είμαστε για κλωτσιές, λόγω ατολμίας. Στο f2g θα βγάζεις τον μήνα με 12€ ανανέωση για κάθε αριθμό. Σκέψου 36€ στην τσέπη σου κάθε μήνα σε σχέση με τα 60€ που δίνεις τώρα. Δεν είναι λίγα. Έκανες πολύ καλή κίνηση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 (edited) Σίγουρα, μπαίνοντας στη διαδικασία θα βρω σιγά-σιγά τον τρόπο να καλύπτω τις ανάγκες μου. Πάντως με ενθαρρύνατε πολύ με τα λόγια σας, να προχωρήσω. Και για να σας πω κάτι που είναι για γέλια ή μάλλον για κλάματα. Εγώ και η σύζυγος μου πληρώνουμε 30+30= 60 ευρώ το μήνα για να έχουμε συμβόλαια vodafone 700, ( δηλαδή 700' προς όλους, 700 sms και 700mb ) o καθένας, από τα οποία καταναλώνουμε περίπου τα μισά. Ντρέπομαι που το λέω...αλλά είμαστε για κλωτσιές, λόγω ατολμίας.Η Q έχει οικονομικότερα πακέτα και έχει και δώρο για φορητότητα. Και ελάχιστο ανανέωσης 6€ Ρώτησε για λεπτομέρειες στο νήμα της. Edited December 5, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Η Q έχει οικονομικότερα πακέτα και έχει και δώρο για φορητότητα. Και ελάχιστο ανανέωσης 6€ Ρώτησε για λεπτομέρειες στο νήμα της. Σε ευχαριστώ! Θα ρωτήσω και εκεί. Από κάλυψη το δίκτυο της πως είναι σε σχέση με το F2G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Σε ευχαριστώ! Θα ρωτήσω και εκεί. Από κάλυψη το δίκτυο της πως είναι σε σχέση με το F2G;Ίδια εταιρεία, ίδιες κεραίες καμμία διαφορά στο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Ωραία, έχω κάνει την αίτηση για φορητότητα 2 αριθμών, από vodafone συμβόλαιο σε F2G. Επομένως θεωρείτε ότι είναι σωστή επιλογή. Την Παρασκευή θα παραλάβω τις κάρτες και θα δώσω φωτοτυπίες ταυτοτήτων και 12 Χ 2 ευρώ ή μήπως 10.40 Χ2 καλύτερα; Σε 14 περίπου ημέρες θα ολοκληρωθεί η φορητότητα. Από αυτά που καταλαβαίνω είναι καλύτερα να ξεκινήσω με το πακέτο των 10.40 ευρώ και βλέπουμε. Αν χρειάζομαι κάτι παραπάνω μπορώ να ανανεώσω με τα 12.00, παρά το αντίστροφο. Σωστά; Ευχαριστώ και πάλι! Με βοήθησες πολύ, γιατί όπως κατάλαβες έχω μαύρα μεσάνυχτα.Όντως τα συμβόλαια έχουν ξεφύγει σε κόστος! Εγώ πρόσφατα μετέτρεψα στο δίκτυο της Vodafone 2 αριθμούς από συμβόλαιο σε CU. Δυστυχώς η μητέρα μου και η αδερφή μου δεν ήθελαν να κάνουν φορητότητα στην Wind για τους δικούς τους λόγους καθώς έχουν πολλές επαφές στο ίδιο δίκτυο και ήθελαν χρόνο ομιλίας προς Vodafone. Να ξέρεις πως μπορείς να ανανεώσεις μόνο με ακέραιο ποσό με ελάχιστο €10. Από το ποσό που επιλέγεις αφαιρείται φόρος κινητής τηλεφωνίας 12% (όπως σε όλα τα καρτοκινητά) και σε αντιδιαστολή με τον ανταγωνισμό η Wind κρατάει και €0,30 σε κάθε ανανέωση (ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής). Δηλαδή αν δώσεις €10 θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου (10÷1,12)-0,30=8,63 Με €11 θα πιστωθείς 9,52 Με €12 θα πιστωθείς 10,41 Άρα καταλαβαίνεις γιατί τα περισσότερα πακέτα κοστίζουν €10,40 τώρα πια! Αν συνδεθείς από browser στο myF2G θα βρεις και τα ψιλά γράμματα για κάθε πακέτο. Το σύνηθες είναι να έχεις ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο €0,01 για να μπορείς να κάνεις χρήση του πακέτου. Δες και μόνος σου τα "προνόμια". Μετά από κάθε ανανέωση έχεις Log 'n' Win δηλαδή εβδομαδιαία δωράκια που μπορείς κάθε φορά να το πάρεις εσύ ή να το δωρίσεις σε άλλον συνδρομητή F2G. Στην πράξη μπορείς να βγάλεις και 5η εβδομάδα με log 'n' win αν θέλεις να ξανακάνεις ανανέωση μετά από 35 ημέρες. Με κάθε ανανέωση μπορείς να έχεις 1500' προς 3 αριθμούς Wind/Q. Tα Magic Numbers ξεκλειδώνουν διαδοχικά ανά 30 ημέρες. Βάζοντας online τουλάχιστον €12 παίρνεις και data για 15 ημέρες. Επίσης βάζοντας τουλάχιστον €12 ξεκλειδώνεις και Tap & Get it για data ή flames. Έχεις στην διάθεσή σου 7 ημέρες από την ανανέωση για να το εξαργυρώσεις. Τα flames που συγκεντρώνεις σου δίνουν δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και είναι εφικτό να τα χρησιμοποιήσεις μόνο από το app. Με το πρώτο σου login στο app κερδίζεις και 2GB. Τελικά έγραψα έναν μικρό οδηγό καλωσορίσματος στο F2G! :lol: Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε κούρασα. Θα τα δεις και στην πράξη μόλις μπεις στο myF2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Παιδιά είσαστε σκέτος θησαυρός! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τον χρόνο σας! Με τη σειρά τον @snapp, τον @konakis, τον @pavlitakis1 και τον @GraveDigger! Έχω εκτυπώσει όλα αυτά και θα τα μελετήσω, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση, ώστε να είμαι πανέτοιμος lol. Επίσης μπορεί να είναι χρήσιμα και για άλλους που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση. Επιτέλους στα 65 μου χρόνια θα καταφέρω να ξεφύγω από αυτή την "απάτη" που λέγεται συμβόλαιο κινητής, γιατί έτσι το έχω βιώσει τους τελευταίους μήνες στην κόκκινη. Και έχω άπειρα περιστατικά με απαράδεκτη συμπεριφορά, ακόμη και με χρεώσεις 5+5 ευρώ που πληρώναμε για λίγους μήνες, πιστεύοντας ότι είναι μία αύξηση τιμολογίου. Μέχρι που πήγα σε κατάστημα και ζήτησα να δούμε τους λογαριασμούς έναν-έναν. Εκεί παραδέχτηκαν ότι τα συγκεκριμένα 5ευρα δεν ανταποκρίνονταν σε καμία παροχή, ήταν "λάθος" του συατήματος και μας επέστρεψαν κάπου 70 ευρώ. Εκεί έπρεπε να κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και να σπάσω τα συμβόλαια, χωρίς penalty και να πάω σε καρτοκινητή. Αλλά δεν το σκέφτηκα και δεν ήμουν και έτοιμος. Τώρα βρίσκομαι στο σημείο, που έχουμε συμφωνήσει με τη Wind για φορητότητα σε F2G και για παραλαβή των καρτών την Παρασκευή. Θέλω να δω λίγο και την κάρτα Q που συστήνει ο @pavlitakis1, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται τώρα, μιας και υπάρχει ήδη η αίτηση για F2G. Επίσης έχω μία επιφύλαξη σχετικά με το δίκτυο της Q, την κάλυψη του και ότι - πέρα από την γυναίκα μου - δεν θα έχω κάποιον άλλο δικό μου που να έχει Q. Τέλος αν υπάρχει κάποιος αριθμός της Wind που να μιλάω μαζί τους, χωρίς χρέωση από κινητό ή σταθερό Vodafone, γιατί κάποια στιγμή που μίλαγα με την cosmokarta για το ίδιο θέμα, μου ήρθε ένας τρελός λογαριασμός από έξτρα χρεώσεις, που δεν είχα υπολογίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Θα γλιτώσετε χρήματα φίλε μου να τα χαρείτε αλλού όπου θέλετε από περίσσευμα για κινητά μέχρι διασκέδαση και ότι άλλο θέλετε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 @Green_Dragon, να δώσεις προσοχή στις προσωπικές προσφορές που έρχονται με sms η μέσω της εφαρμογης, πολλές φορές είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες Νούμερο για να παίρνεις τηλέφωνο το cs στην wind τζάμπα δεν υπάρχει από ότι ξέρω αλλά όταν παίρνεις η χρέωση είναι στάνταρ 0.25 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) ανεξάρτητα από την διάρκεια Υπάρχει βέβαια και η φόρμα για επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας τους που συνήθως απανατανε άμεσα (1-2 μέρες) η το messenger που είναι πολύ πιο άμεσο αλλά στο messenger συνήθως είναι λιγότερο ενημερωμένοι Το καρτοκινητου ειδικά της wind όσο αντέχει είναι η καλύτερη επιλογή, τώρα βέβαια τι θα γίνει στο μέλλον θα δούμε Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Παιδιά είσαστε σκέτος θησαυρός! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τον χρόνο σας! Με τη σειρά τον @snapp, τον @konakis, τον @pavlitakis1 και τον @GraveDigger! Έχω εκτυπώσει όλα αυτά και θα τα μελετήσω, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση, ώστε να είμαι πανέτοιμος lol. Επίσης μπορεί να είναι χρήσιμα και για άλλους που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση. Επιτέλους στα 65 μου χρόνια θα καταφέρω να ξεφύγω από αυτή την "απάτη" που λέγεται συμβόλαιο κινητής, γιατί έτσι το έχω βιώσει τους τελευταίους μήνες στην κόκκινη. Και έχω άπειρα περιστατικά με απαράδεκτη συμπεριφορά, ακόμη και με χρεώσεις 5+5 ευρώ που πληρώναμε για λίγους μήνες, πιστεύοντας ότι είναι μία αύξηση τιμολογίου. Μέχρι που πήγα σε κατάστημα και ζήτησα να δούμε τους λογαριασμούς έναν-έναν. Εκεί παραδέχτηκαν ότι τα συγκεκριμένα 5ευρα δεν ανταποκρίνονταν σε καμία παροχή, ήταν "λάθος" του συατήματος και μας επέστρεψαν κάπου 70 ευρώ. Εκεί έπρεπε να κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και να σπάσω τα συμβόλαια, χωρίς penalty και να πάω σε καρτοκινητή. Αλλά δεν το σκέφτηκα και δεν ήμουν και έτοιμος. Τώρα βρίσκομαι στο σημείο, που έχουμε συμφωνήσει με τη Wind για φορητότητα σε F2G και για παραλαβή των καρτών την Παρασκευή. Θέλω να δω λίγο και την κάρτα Q που συστήνει ο @pavlitakis1, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται τώρα, μιας και υπάρχει ήδη η αίτηση για F2G. Επίσης έχω μία επιφύλαξη σχετικά με το δίκτυο της Q, την κάλυψη του και ότι - πέρα από την γυναίκα μου - δεν θα έχω κάποιον άλλο δικό μου που να έχει Q. Τέλος αν υπάρχει κάποιος αριθμός της Wind που να μιλάω μαζί τους, χωρίς χρέωση από κινητό ή σταθερό Vodafone, γιατί κάποια στιγμή που μίλαγα με την cosmokarta για το ίδιο θέμα, μου ήρθε ένας τρελός λογαριασμός από έξτρα χρεώσεις, που δεν είχα υπολογίσει. Απο προσωπική πείρα θα στο πω. Είχα πριν μήνες αιτηθεί για μένα (δεύτερος μου αριθμός) F2G μέσω του σαιτ. Ωστόσο μέχρι να με καλέσουν άλλαξα άποψη (γιατί σκέφτηκα την ανανέωση 6 ευρώ, ώστε να έχω ένα νούμερο με ελάχιστη 10 (CU) και ένα με ελάχιστη 6 τις ήμερες countdown) και ήθελα Q. Η κοπέλα που με κάλεσε για επιβεβαίωση για να προχωρήσει την αίτηση με κάλεσε ώστε να το κάνω F2G αλλά εγώ ζήτησα εκείνη τη στιγμή Q. Μου λέει κανένα πρόβλημα, γιαυτο άλλωστε παίρνουμε και για επιβεβαίωση τηλέφωνο. Οπότε ανάλογα τι θες πέστο εκείνη την ώρα, είναι δυνατό να γίνει αλλαγή όταν σε τηλεφωνήσουν για επιβεβαίωση της φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Να υποθέσω ότι θα βάλεις και σήμερα/αυριο καινούργιο πακέτο? Αν ναι πες μας αν θα πάρεις νέα παράταση Σε εμένα μετά από παράταση μου έστειλε μύνημα 15 ημέρες πριν την νέα λήξη και άκουγα και το ενημερωτικό πριν την πρώτη κλήση της ημέρας . Να πω την αλήθεια δεν το πολυχρησιμοποιούσα τελευταία το κινητό αλλά σίγουρα δεν έλαβα μήνυμα και ενημερωτικό άκουσα μόνο μια μέρα πριν από τη λήξη (ίσως έτυχε να μην κάνω κλήσεις τις τελευταίες ημέρες). Τελικά έβαλα χρόνο ομιλίας για να κρατήσω το υπόλοιπο αλλά δεν ενεργοποίησα πακέτο, καθώς θα εργάζομαι από το σπίτι αυτό το διάστημα και έχω απεριόριστα σταθερά και κινητά από το σταθερό (οπότε δεν είχε νόημα να έχω χρόνο και στο κινητό). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Για ενημέρωση όσων φίλων με βοήθησαν, ακύρωσα την αίτηση για φορητότητα των 2 τηλεφώνων μας στη F2GO και έκανα καινούργια αίτηση για Q card. Κάποια στιγμή θα παραλάβω τις κάρτες και θα ξεκινήσει η διαδικασία για φορητότητας προς τη Vodafone. Ελπίζω σε ένα μήνα να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να εξοικειωθώ με τη χρήση της κάρτας. Και μετά θα ψάξω το θέμα voip. Με ενδιαφέρει να κρατήσουμε τα ήδη υπάρχοντα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Μπράβο wind, μοίρασε ξανά πακετακια προσωπικής προσφορές των 3 € (200 λεπτά 20 sms xαι 1gb) και 4.44 ευρώ (500 λεπτά + 50 sms) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Μου ήρθαν κι εμένα ✌️ :) ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Των 3 και 5 ευρώ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts