Vasileios Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Δεν προλαβαίνεις να απαντήσεις,Χτυπάν μόνο μία φορά και κλείνουν για να μην χρεωθούν την κλήση. Επίσης χυπάνε σε ώρες που δεν πρόκειται να απαντήσεις π.χ στις 5 το πρωί. Το μόνο που θέλουν είναι να τους καλέσεις και όχι να σε καλέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Αυτό διαπίστωσα κι εγώ, τρεις φορές πήραν σήμερα μου συνέβη πρώτη φορά το πρωί μεταξύ 10 με 11 από τρεις διαφορετικούς αριθμούς. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικά μία φορά χτυπάει και κλείνει αμέσως ουσιαστικά για να καλέσεις πίσω ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Μην είστε κακοπροαίρετοι, απλώς σας θυμήθηκαν οι παλιοί σας φίλοι από το Τζατζικιστάν η την Ταϊβάν ! :wacko::lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Μην είστε κακοπροαίρετοι, απλώς σας θυμήθηκαν οι παλιοί σας φίλοι από το Τζατζικιστάν η την Ταϊβάν ! :wacko::lol: Offtopic/Ontopic. Δε θα 'θελα καν να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι πρέπει να "παίζει" με τις κάρτες που πωλούνται σε λαϊκές κλπ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Γι αυτό και για λόγους ασφαλείας, πάντοτε από το επίσημο δίκτυο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Kαι εγώ χθες το απόγευμα δέχθηκα στο wu μου κλήση απο +22 και το υπόλοιπο ήταν 6ψηφιο. Μάλλον έβαλαν κανένα bot που σαρώνει αριθμούς 69++ και ξεκίνησαν την απάτη τους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 @p_k ✌️ @bbbb έτσι φαίνεται... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Η εισερχόμενη κλήση δεν χρεώνεται, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απαντάς άφοβα να δεις τι θέλουν και αν εξακολουθούν να καλούν τότε τους βάζεις σε μαύρη λίστα. Ειναι σίγουρο οτι δε χρεώνεται η εισερχόμενη κλήση απο χωρα εκτος ΕΕ; Γι αυτό και για λόγους ασφαλείας, πάντοτε από το επίσημο δίκτυο. Είδαμε και το επίσημο δίκτυο, μας παίρνουν τηλ απο την αλλη ακρη της γης! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Από επίσημο δίκτυο είναι η σιμ που δέχτηκε αναπάντητη κλήση από Ταϊβάν. Μάλλον σαρώνουν τα bot νούμερα από 003069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ειναι σίγουρο οτι δε χρεώνεται η εισερχόμενη κλήση απο χωρα εκτος ΕΕ; :lol: Μόνο εξερχόμενη κλήση μπορεί να σε χρεώσει. Αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά και σταθερά. Απορώ με πολλούς που μόλις βλέπουν άγνωστο αριθμό εξωτερικού που φοβούνται να απαντήσουν για να μη χρεωθούν. Δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Μόνο εξερχόμενη κλήση μπορεί να σε χρεώσει. Αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά και σταθερά. Απορώ με πολλούς που μόλις βλέπουν άγνωστο αριθμό εξωτερικού που φοβούνται να απαντήσουν για να μη χρεωθούν. Δεν υπάρχει λόγος.Ακριβώς αυτό ..... Προφανώς θέλουν να τους πάρετε εσείς για να χρεωθείτε Παρεπιπτόντως ... έχω δύο νούμερα VoIP από ΗΠΑ callcenteic όταν παίρνω τηλέφωνο σπίτι άλλωτε βγάζει νούμερο Αμερικής άλλωτε νούμερο Λάος Βιετνάμ κλπ ... Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Για τους διαγωνισμούς εχω κερδίσει netflix καρτα που μου έστειλαν με κουριερ αφου με πηραν να μάθουν τη διεύθυνση μου. Πήρα ελπίδες οτι ίσως γίνονται κανονικά οι κληρώσεις και εχω ποντάρει έκτοτε σχεδόν ολα τα flames μου στα 2χιλιαρα pocket money που βγάζει κατα καιρούς. Αλλά τίποτα... (φυσικά) Είμαι κανονικός άνθρωπος και δεν εχω καμία σχέση με την wind ουτε με διαφημίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Για τους διαγωνισμούς εχω κερδίσει netflix καρτα που μου έστειλαν με κουριερ αφου με πηραν να μάθουν τη διεύθυνση μου. Πήρα ελπίδες οτι ίσως γίνονται κανονικά οι κληρώσεις και εχω ποντάρει έκτοτε σχεδόν ολα τα flames μου στα 2χιλιαρα pocket money που βγάζει κατα καιρούς. Αλλά τίποτα... (φυσικά) Είμαι κανονικός άνθρωπος και δεν εχω καμία σχέση με την wind ουτε με διαφημίσεις :) Και αυτοί που έχουν σχέση με τη wind, η και με.διαφημιστικές εταιρίες, κανονικοί άνθρωποι είναι ! :lol: Επίσης της ευκαιρίας, δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα από flames (3 f2g) και δεν ξέρω κανέναν που να έχει κερδίσει κάτι. Η αυθημερόν ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πάντως θα ενίσχυε πολύ την αξιοπιστία της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και ακόμη περισσότερο αν βλέπαμε και κάποιου είδους κλήρωση ζωντανά στο youtube. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Πάντως με τα gdpr κλπ πλέον δεν γίνεται αυτό γιατί μπορεί κάποιος νικητής να μην ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Κι εγώ τόσα χρόνια με f2g και ένας φίλος δεν έχουμε κερδίσει ΠΟΤΈ ΤΊΠΟΤΑ:)! Το σπαστικό είναι κάποιοι μικροδιαγωνισμοι που είναι συνήθως καθημερινοί. Μέχρι να ανακοινωθούν οι νικητές έχεις ξεχάσει σε ποιον έχεις συμμετάσχει οπότε είναι αδύνατον να τους παρακολουθήσεις... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Και αυτοί που έχουν σχέση με τη wind, η και με.διαφημιστικές εταιρίες, κανονικοί άνθρωποι είναι ! :lol: Επίσης της ευκαιρίας, δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα από flames (3 f2g) και δεν ξέρω κανέναν που να έχει κερδίσει κάτι. Η αυθημερόν ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πάντως θα ενίσχυε πολύ την αξιοπιστία της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και ακόμη περισσότερο αν βλέπαμε και κάποιου είδους κλήρωση ζωντανά στο youtube.Όσο αφορά τα flames καοοια φάση μπαίνω βλέπω έχω γύρω στης 5 χιλιάδες τα ξόδεψα μέσα για ότι έχει και δεν έχει (κύριος μικροπραγματα για να έχω κάποια πηθανοτητα παραπάνω) Πήρα @@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Ειναι σίγουρο οτι δε χρεώνεται η εισερχόμενη κλήση απο χωρα εκτος Ε.Ε. Μετά από επικοινωνία που είχα πριν λίγο με Wind, η κοπέλα στο ανάλογο τμήμα μου είπε ότι έχουν γνώση του θέματος, έχουν καλέσει και άλλοι πελάτες και το έχουν αναφέρει όπως εγώ και μου επισήμανε ότι να αποφύγω να απαντήσω και στις εισερχόμενες από αυτά τα νούμερα...ήταν κατηγορηματική. Ότι μου ανέφερε σας γράφω κι εδώ. Σήμερα βέβαια το σύστημα μου έβγαλε ότι με καλούσαν από Γαλλία... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Πραγματικά, τι μπορεί να συμβεί αν απαντήσει κάποιος Τεχνολογικά πως μπορεί να σε βλάψει... Αναρωτιέμαι. Μόνο τεχνικές απαντήσεις σας παρακαλώ με κάποιο λινκ που να εξηγεί κάτι σοβαρά (δεν έχω κάτι ανάλογο να σας δώσω) Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Και εμενα εδω και 3 μερες στο f2g μου... Με έχουν ταράξει στις αναπάντητες απο ολες τις χώρες του πλανήτη !!! Εχω κουραστεί .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Πριν καιρό με έπαιρναν και εμένα από κάποια χώρα της Αφρικής είχε αναφερθεί κ τότε από αρκετούς χρήστες αλλά μόλις το σηκωνες έκλεινε πριν προλάβει να γράψει έστω 1 δευτερόλεπτο και δεν χρεωνε κάτι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση και που το αναφέρεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 έχουν τρελαθεί εκεί στην wind Προσφορές για όλες τις τσέπες Ενδεικτικά από τρία διαφορετικά νούμερα της οικογένειας Τα οποία εννοείται ότι θα τα τιμήσω και τα τρία Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 ρε παιδιά πως γίνεται να βάλεις όταν σε καλούν να ακούνε ένα τραγούδι; είδα το wind my tone αλλά εκτός από το πάγιο έχει 1.25 ανά λεπτό για να διαλέξεις τραγούδι! δηλαδή εάν κάτσεις 10 λεπτά να ψάξεις ποιο θα βάλεις θα δώσεις 15 ευρώ; πιο φτηνός τρόπος δεν υπάρχει; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Να ρωτήσω κι εγώ...για νέα κάρτα sim wind F2G online πληρώνουμε κάτι; γιατί γράφει δωρεάν, εννοεί την αποστολή ή συνολικά και την ενεργοποίηση με την αποστολή δωρεάν; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Να ρωτήσω κι εγώ...για νέα κάρτα sim wind F2G online πληρώνουμε κάτι; γιατί γράφει δωρεάν, εννοεί την αποστολή ή συνολικά και την ενεργοποίηση με την αποστολή δωρεάν; Πληρώνεις μόνο την αξία της κάρτας (υποχρεωτικά 12€). Η αποστολή της κάρτας και της sim είναι δωρεάν! Δεν βλέπω όμως στο site την προσφορά που είχε για διπλασιασμό της κάρτας για 3 μήνες και κάποια GB δωρεάν Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts