p_k Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Άρα και φραγή να έχεις κάνει δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Τα χρεώσιμα νούμερα είναι οι εξής 3 κατηγορίες: 54ΧΧΧ ή 19ΧΧΧ ή 14ΧΧΧ. (από εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Εχω ενεργοποιήσει τη φραγή στα 5ψήφια. Μόλις έστειλα μήνυμα στο 13033, αλλά δεν παίρνω απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Στην «πράσινη» αντίστοιχα λαμβάνω. Άρα η Wind πρέπει να το λύσει άμεσα... Είναι βέβαιο αυτό; Σε Q με ενεργοποιημένη τη φραγή, ήρθε απάντηση κανονικά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Σας το είπα και πριν μόνο τα ΧΡΕΩΣΙΜΑ. Λαμβάνω τα πάντα από sms πενταψηφια τράπεζες υπηρεσίες κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Εχω ενεργοποιήσει τη φραγή στα 5ψήφια. Μόλις έστειλα μήνυμα στο 13033, αλλά δεν παίρνω απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Στην «πράσινη» αντίστοιχα λαμβάνω. Άρα η Wind πρέπει να το λύσει άμεσα... Τελικά μου απάντησε το 13033 μετά από περίπου 40 λεπτά!!! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Μπορεί να είχαν πάει τον σκύλο βόλτα και αυτοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 (edited) Τελικά μου απάντησε το 13033 μετά από περίπου 40 λεπτά!!!Έχει παρατηρήθει ότι αργεί κάποιες φορές να δώσει απάντηση το 13033 ως και 2 ώρες... Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.... Το να αργήσει λίγο 10-15 λεπτά δεν λέει και κάτι αλλα δύο ώρες είναι θέμα... Επίσης δοκίμασε φίλος με 0 υπόλοιπο και έφυγε κανονικά το μήνυμά όπως του ήρθε η απάντηση... Κανονικά 1000000 μήνυματα την πρώτη μέρα https://arouraios.gr/2020/03/apagoreysi-kykloforias-pierrakakis-peripoy-ena-ekat-minymata-sto-tin-prwti-mera/ Edited March 23, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Παίδες σόρι αν έχει ξανά συζητηθεί. Βάζω δεκα ευρώ μέσα από την ανανέωση. Πόσα θα μείνουν στο f2go μετά για προγράμματα?? (δεν κόβει κάποιο φόρο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Παίδες σόρι αν έχει ξανά συζητηθεί. Βάζω δεκα ευρώ μέσα από την ανανέωση. Πόσα θα μείνουν στο f2go μετά για προγράμματα?? (δεν κόβει κάποιο φόρο?)Δεν σε φτάνουν να πάρεις πρόγραμμα το φτηνότερο πρόγραμμα έχει 10.40€ πλέον πρέπει να βάλεις 12€ Εάν βάλεις 10€ μένουν 8.63€ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Θενκς είχα ήδη 1.7 μέσα γιαυτό ήθελα να δω αν πιάνω το 10.40 αλλά μπα θα βάλω 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μπορείς να βάλεις 11€. Θα έχεις 11,08€ υπόλοιπο συνολικά μετά την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Παίδες σόρι αν έχει ξανά συζητηθεί. Βάζω δεκα ευρώ μέσα από την ανανέωση. Πόσα θα μείνουν στο f2go μετά για προγράμματα?? (δεν κόβει κάποιο φόρο?) Εγώ έχω την εντύπωση ότι μένουν 8,93€, από 10ευρη κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 αφαιρειται και το γνωστο 0,30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Πως ενεργοποιείται το πακέτο των 15 γιγα χωρίς το application;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μπαίνοντας στο myf2g με τον κωδικό σου από τον υπολογιστή. Δεν γίνεται με τηλέφωνο ή με sms από όσο ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 (edited) Άκυρο ειναι για την q Edited March 24, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μετά την προσφορά λόγω της δυσμενούς κατάστασης των 15 Gb, ήρθε σήμερα και ένα sms με προσφορά, πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα, με ανανέωση 12 ευρώ παίρνεις 500 λεπτά και 2GB με διάρκεια 30 ημερών και τα 12 ευρώ μένουν στην κάρτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Προσωπική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μετά την προσφορά λόγω της δυσμενούς κατάστασης των 15 Gb, ήρθε σήμερα και ένα sms με προσφορά, πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα, με ανανέωση 12 ευρώ παίρνεις 500 λεπτά και 2GB με διάρκεια 30 ημερών και τα 12 ευρώ μένουν στην κάρτα. Δηλαδή θέλει 15 ευρώ κάρτα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Προσωπική προσφορά; Ήρθε με sms. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή θέλει 15 ευρώ κάρτα. Όχι, 12 € έβαλα και πήρα την προσφορά. Αφαιρούμενων του φόρου και του τέλους ανανέωσης, έμειναν 10,42. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πολύ καλή προσφορά, αν την έβαζε στο app θα γέμιζε τα ταμεία της ;-) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 ανανεωση Online 10€ με καρτα και μου εδωσε εκτος των αλλων 500' προς ολους και 2GB χωρις να εχω καποια προσφορα ή να μου εχει ερθει sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 ανανεωση Online 10€ με καρτα και μου εδωσε εκτος των αλλων 500' προς ολους και 2GB χωρις να εχω καποια προσφορα ή να μου εχει ερθει sms Με διάρκεια 30 ημερών αυτά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dextergsxr Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Καλησπέρα σήμερα πήγα να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μου μέσω της εφαρμογής όταν επέλεξα την κάρτα ως μέσο πληρωμής μου πέταξε ένα μηνημα ότι η συναλλαγή απέτυχε... Στην συνέχεια επαναλαμβάνω την διαδικασία και μου έγραψε η συναλλαγή ολοκληρώθηκε... Ξαναμπενω στην εφαρμογή για να ενεργοποιήσω το πακέτο και βλέπω ότι τελικά ειχαν γίνει και οι δύο ανανεώσεις... Σε συζήτηση με φίλους γνωστούς μου απάντησαν ότι έχει συμβεί και σε αυτούς το app να λέει ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε αλλά τελικά να έχει γίνει... Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι γίνεται επίτηδες από την wind στην εξυπηρέτηση μου είπαν πως αποκλείεται να μου έγραψε έτσι η εφαρμογή και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα συν ότι χρεώθηκα 0.25 λεπτά για το τίποτα... Είχατε σχετική εμπειρία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Καλησπέρα σήμερα πήγα να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μου μέσω της εφαρμογής όταν επέλεξα την κάρτα ως μέσο πληρωμής μου πέταξε ένα μηνημα ότι η συναλλαγή απέτυχε... Στην συνέχεια επαναλαμβάνω την διαδικασία και μου έγραψε η συναλλαγή ολοκληρώθηκε... Ξαναμπενω στην εφαρμογή για να ενεργοποιήσω το πακέτο και βλέπω ότι τελικά ειχαν γίνει και οι δύο ανανεώσεις... Σε συζήτηση με φίλους γνωστούς μου απάντησαν ότι έχει συμβεί και σε αυτούς το app να λέει ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε αλλά τελικά να έχει γίνει... Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι γίνεται επίτηδες από την wind στην εξυπηρέτηση μου είπαν πως αποκλείεται να μου έγραψε έτσι η εφαρμογή και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα συν ότι χρεώθηκα 0.25 λεπτά για το τίποτα... Είχατε σχετική εμπειρία???Πήγαινε στην φόρμα επικοινωνίας της wind και γράψε τι ακριβώς συνέβη, επίσης στείλε μια φώτο από την συναλλαγή και θα σου επιστρέψουν τα χρήματα. Μου έχει τύχει πιο παλιά αυτό. Μου έκαναν αντιλογισμο στην τράπεζα και μου βαλαν και 10 ευρώ στην εφαρμογή. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts