jimmiss Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Αποδεδειγμένα εφικτό ×5!(όχι…παραγοντικό)· ούτως ή άλλως & ανεξαρτήτως 30¿+1?ημέρου περιθωρίου ενεργοποίησής τους από ανανεώσεως, η 29ⁿ ως 1ⁿ μέρα του 5ºᵘ +απτού 7ημέρου ισχύος τους φτάνει&περισσεύει…αφήνοντας τουλάχιστον 1 μέρα καθυστέρησης προ ή ενδιαμέσως των διαδοχικών log 'n' win:rolleyes: Το'χα δοκιμάσει πριν πολλούς μήνες το 5 log&win, αλλά ΔΕ τα κατάφερα (τρέχοντας να προλάβω)... Ουσιαστικά, το "πήρε", αλλά δεν ήταν λειτουργικό, δλδ δεν "έτρωγε" από αυτό, αλλά εικονικό το 5ο. Πια απλά #4#, που το 4ο logNwin μπορεί να "μπει" κ την 30η μέρα απ'την κάρτα (οπότε να ισχύει ως κ την 37η μέρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Τα δωρίζω +ήθως, μα έβαζα για μένα τελευταία@γιορτές -λόγω ελαχιστοποιηθεισών CosmOte προσφορών- κανονικά· κάποια ενδιαμέσως φύγαν απείραχτα, όχι όμως τα έσχατα, αν θυμάμαι καλά —πλέον έχασα το προηγούμενο 7ήμερο που αδυνατούσε ο Chrome μου, οπότε…πέρας επόμενης προς εξακρίβωση δοκιμής κατόπιν MWC την Άνοιξη:mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλησπέρα.Με ανανέωση 10€ και πάνω σε κατάστημα ισχύει κάποιο bonus ακομα και η χρέωση 0,30€;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλησπέρα.Με ανανέωση 10€ και πάνω σε κατάστημα ισχύει κάποιο bonus ακομα και η χρέωση 0,30€;; Η χρεωση 30 λεπτα ειναι για ανανεωσεις με καρτες απο περιπτερα.Σε καταστημα/online δεν μου κρατησε παραπανω χρηματα εκτος του φορου 12%.Τον Δεκεμβριο του 17 εβαλα 5€ στο φοιτητικο F2G που ειχα και μπηκαν 4,46€,οσα μενουν με την αφαιρεση του φορου. 5:1,12=4,46. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δεν το είχα προσέξει το πακέτο το οποίο ενεργοποίησε άνθρωπος του περιβαλλοντος μου αλλά τελικά σιγά σιγά γυρνάμε σε τύπου καρτοσυμβόλαιο αν προσθεθούν και τα 1500 λεπτά στα 3 magic number και τα 80 sms προς όλους. (οκ δεν αξίζει σε σχέση με το ειδικό / προνομιακό αλλά είναι καλή κίνηση για κάποιον που θέλει να διατηρήσει το νούμερο του). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δεν το είχα προσέξει το πακέτο το οποίο ενεργοποίησε άνθρωπος του περιβαλλοντος μου αλλά τελικά σιγά σιγά γυρνάμε σε τύπου καρτοσυμβόλαιο αν προσθεθούν και τα 1500 λεπτά στα 3 magic number και τα 80 sms προς όλους. (οκ δεν αξίζει σε σχέση με το ειδικό / προνομιακό αλλά είναι καλή κίνηση για κάποιον που θέλει να διατηρήσει το νούμερο του). Αυτό που προσωπικά με μπερδεύει είναι πως στο site τους γράφει για όλες αυτές τις παροχές "έως" δίπλα από το κάθε νούμερο. Είναι τύπου blender δηλαδή; Την σχέση με το καρτοσυμβόλαιο δεν βλέπω. Το τελευταίο εξακολουθεί να αποτελεί δέσμευση. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παρεπιμπτόντως: Το blender πότε πήγε στα 8,5€; Το είχα "αφήσει" σε λιγότ€ρο πριν κάποιους μήνες: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Εγω μαλλον ειμαι τυχερος ακομη. Εχω την προσφορα με τα 300' με 10€ ανανεωση και καθε μηνα(+ 500mb online) ενεργοποιω το πακετο με τα 1500' και 1.5GB που αν δεν κανω λαθος ειναι φοιτητικο ή ειδικη προσφορα. λογικα αυτο τον μηνα θα χρεωθω τα 6 € για την διατηρηση της τοτε προσφορας ή ανεβηκε το ποσο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Αυτο με τα 1500,σε φοιτητές αποδιδεται ως φοιτητική προσφορά (με επίδειξη πάσο αποκλειστικά σε νέο νούμερο),στους υπόλοιπους ως "ειδική προσφορα" με τις ίδιες παροχές. Η χρέωση στην οποία αναφέρεσαι δεν αφορα τα 1500 αλλά την προσφορα των 300' (free2talk) και απο φέτος πάει στα 8€/6μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Η ειδικη προσφορα των 1500' μου δωθηκε απο τον πρωτο μηνα και μου κανει εντυπωση που χωρις να μου εχει ερθει καποιο μηνυμα απλα στελνω στον ιδιο αριθμο και ενεργοποιειται... Στην γυναικα μου δεν το δεχεται. Ειναι προσφατα μεταφορα απο vodafone. Απο τοτε που ανακοινωθηκε στα 6€ η ανανεωση της προσφορας εχει περασει μονο ενας χρονος ή κανω λαθος; Αν θυμαμαι πρεπει να εχω χρεωθει μονο δυο φορες. Καλα το πανε. Του χρονου στα 10€; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Η ειδικη προσφορα των 1500' μου δωθηκε απο τον πρωτο μηνα και μου κανει εντυπωση που χωρις να μου εχει ερθει καποιο μηνυμα απλα στελνω στον ιδιο αριθμο και ενεργοποιειται... Στην γυναικα μου δεν το δεχεται. Ειναι προσφατα μεταφορα απο vodafone. Απο τοτε που ανακοινωθηκε στα 6€ η ανανεωση της προσφορας εχει περασει μονο ενας χρονος ή κανω λαθος; Αν θυμαμαι πρεπει να εχω χρεωθει μονο δυο φορες. Καλα το πανε. Του χρονου στα 10€; Θα "κάνει" κάτι κ για όσους χρεώνονται μόνο 2 φορές το ημερολογιακό έτος η Wind: Θα "φτιάξει" 6 εξάμηνα το έτος από του χρόνου 2019.......:lol: "Λεφτά υπάρχουν"._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Το "μονο" πηγαινε στον αριθμο των φορων που θυμαμαι να εχω χρεωθει καθως δεν θυμαμαι αν η αλλαγη εχει 1 χρονο ή περισσοτερο που ισχυει. Βαζω 10€ καθε 1.5-2 μηνες οποτε η χρεωση μπορει να μου γινει αντι για Ιουνιο, τον Αυγουστο και αυτο "μετατοπιζει" τα 6μηνα σε αλλο ετος... Κατανοητο; Οριστε και το μηνυμα μου τοτε που άρχισε η χρεωση. Ημουν και ο πρωτος που το ανεφερε το 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6582124#post6582124 Απο τοτε λογικα θα επρεπε να ειχα χρεωθει 4 φορες . Αλλα περα απο εκεινη χρεωθηκα μια ακομη το 2016 , αλλα για το 2017 περα απο το καλοκαιρι δεν ειχα αλλη χρεωση. Λογικα αν ανανεωσω τωρα θα χρεωθω. Αλλα απο τις 20 Οκτωβριου εχω βαλει 20€ και εχω ακομη το πακετο 1500' για αλλες 20 μερες....Δεν σου χρεωνει σε υπολοιπο αλλα σε νεα ανανεωση. Edited January 7, 2018 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καθε 6μηνο χρεωνεται το τέλος αυτό,στην πρώτη ανανέωση >10 € του 6μήνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καθε 6μηνο χρεωνεται το τέλος αυτό,στην πρώτη ανανέωση >10 € του 6μήνου. 1 ημερολογιακό έτος = 2 εξάμηνα: 1/1 έως 30/6 και 1/7 έως 31/12 1 ημερολογιακό έτος = 6 δίμηνα 1/1 έως 28 (ή 29)/2 1/3 έως 30/4 1/5 έως 30/6 1/7 έως 31/8 1/9 έως 31/10 1/11 έως 31/12 Το λέω , μήπως κανείς δεν τα'ξερε. Πχ πιστεύοντας ότι ΑΝ έβαλε κάρτα >=10€ για πρώτη φορά (με -6€ για τα 300) πχ την 1/10/2017 μετά την 1/7/2017 , ΔΕΝ θα χρεωθεί την 1/2 ΑΝ βάλει για πρώτη φορά κάρτα >=10€ για το 2018....{επειδή, νομίζοντας: 1/10/2017 με 1/2/2018 είναι λιγότερο από 6 μήνες}.....:lol: Ημερολογιακά ορίζονται τα εξάμηνα. Όπως τα προανέφερα. Γιατί ανέφερα και τα 2μηνα; ΟΚ: Θα δείξει από του χρόνου: ΑΣ τα κρατήσουμε, να τα "μάθουμε".....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Αρχισαμε παλι με τον καζαμία μιας που αρχισε το νέο έτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Αρχισαμε παλι με τον καζαμία μιας που αρχισε το νέο έτος... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πήγα χθες σε ένα κατάστημα Wind (κοντά στο μετρό της Δάφνης), για να πάρω έναν νέο αριθμό f2g μιας και τον χρειαζόμουν άμεσα. Μου είπε ο υπάλληλος ότι απο χθες το πρωί, όταν αγοράζεις νέο νούμερο, δίνεις 10 ευρώ και αυτόματα το "σύστημα", σου αφαιρεί 8 ευρώ και σου ενεργοποιεί ένα πακέτο για 1 μήνα. Μετά άρχισε να μου λέει οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσεις με λιγότερο απο 10 ευρώ. Όταν του είπα ότι υπάρχει 5ευρη ανανέωση online, μου απαντάει: "Εδώ ήμαστε κατάστημα κύριε, δεν με ενδιαφέρει τί γίνεται παραέξω" Αν δεν το χρειαζόμουν άμεσα τον αριθμό, θα έφευγα. Μετά άρχιζε να μου ζητάει ΑΦΜ. Μόνο εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης δεν μου ζήτησε. Του είπα ότι δεν θυμώμουν το ΑΦΜ και εκείνος αφού άρχισε να λέει τα δικά του (όπως χωρίς νούμερο δεν σου δίνω τίποτα, δεν γίνεται να μην θυμόμαστε το ΑΦΜ μας, κλπκλπ), έψαξε στον υπολογιστή του και με βρήκε. Απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος του καταστήματος. Απορώ πώς η wind επιτρέπει να ανοίγουν καταστήματα με τα προϊόντα της με τέτοια άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στα μισά έτσι φέρονται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εγω την τελευταία φορά που πήγα σε κατάστημα (αρχές Δεκεμβρίου) είδα να έχουν ακόμα πακετάκια network challenge που παλιότερα τα έδιναν δωρεάν. Το καλοκαίρι είχα πάρει ενα και δεν μου ζήτησαν λεφτά. Τέλειωσαν αυτά? Όσο για τον ΑΦΜ τον ζητάνε πλέον κανονικά και στα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Όσο για τον ΑΦΜ τον ζητάνε πλέον κανονικά και στα καρτοκινητά. Εάν δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Άμα δεν έχεις απλά λές : Δεν έχω. Ο νόμος για την ταυτοποίηση αυτό λέει , ότι αν έχεις οφείλεις να τον δηλώσεις . ( Οι πρόσφυγες -μετανάστες δεν έχουν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στο καινούριο app, πώς φαίνονται τα log 'n' win πακέτα; Ψάχνω λίγη ώρα τώρα και δεν τα βρίσκω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Συρε προς τα αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Άμα δεν έχεις απλά λές : Δεν έχω. Ο νόμος για την ταυτοποίηση αυτό λέει , ότι αν έχεις οφείλεις να τον δηλώσεις . ( Οι πρόσφυγες -μετανάστες δεν έχουν ) Και οι τουρίστες δεν έχουν ΑΦΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Συρε προς τα αριστερά. Πωωω.. Τυφλός.. Thanks!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts