MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 " TO AΓAΠHMENO ΣOY ΠAKETO AΛΛAZEI AΠO 1/7. 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1.5GB ME 8,5€ & ΔIAPKEIA 25 HMEPEΣ. EΠIΠΛEON ΓIA OΛO TON IOYΛIO ΣE KAΘE ENEPΓOΠOIHΣH KEPΔIZEIΣ 1GB ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN! " Μου ήρθε και αυτό το μήνυμα. Τελικά από 1 Ιουλίου αλλάζει;; Μας κάνει δώρο και 1GB ακόμα, για να μην σκούζουμε... Θα είναι εδώ κάνας υπάλληλος και θα μας βλέπει φαίνεται! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Κάνουν προσφορές με τις οποίες μπαίνουν μέχρι και μέσα ώστε να κερδίσουν κόσμο, ειδικά η Wind, αλλά αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια, πρέπει από κάπου να χουν έσοδα, ώστε να πληρώσουν τους εργαζομένους τους, τις συνδέσεις με το εξωτερικό, τη συντήρηση του δικτύου, τους φόρους κλπ. Σε μια χώρα όμως που το 30% είναι κάτω απ τα όρια της φτώχιας και το 25% στα όρια, ό,τι κι αν κάνουν οι επιχειρήσεις αυτές, τα έσοδά τους ολοένα μειώνονται, κι αναγκαστικά για να επιβιώσουν ανεβάζουν τιμές. Δεν μπορείς να διατηρείς τις ίδιες τιμές ή και να τις μειώνεις, όταν τα έσοδα από τους πελάτες σου μειώνονται μέσα σε 5 χρόνια κατά 33% (το συγκεκριμένο ποσοστό το γνωρίζω από άνθρωπο μέσα στη wind) λόγω της διάλυσης της ελληνικής οικονομίας. Πόσο μάλλον όταν ανεβαίνει η φορολογία τους κατά 4% σ έναν χρόνο (όποιος διατηρεί έστω κι ένα μαγαζί ,καταλαβαίνει οτι η αύξηση αυτή είν πολύ μεγάλη κι ας φαίνεται μικρό το νούμερο) και μπαίνουν και τέλη ίντερνετ, κι ανεβαίνουν κι οι ασφαλιστικές εισφορές για τους εργαζόμενους κλπ. Συνεχίζοντας στο προηγούμενο ύφος, θα μπορούσαν να έχουν γενικότερα καλύτερες τιμές, έτσι ώστε να μη χρειάζονται αυτές τις προσφορές, που "μπαίνουν μέσα" (δεν το πιστεύω για κανένα λόγο αυτό). Αλλά, τα συμβόλαια πάντα "στο Θεό" στην Ελλάδα, οι "επιδοτήσεις" συσκευών είναι για τσίχλες, συντήρηση δικτύου ειδικά στη wind δε νομίζω ότι γίνεται (ναι, είναι η οικονομικότερη, αλλά για κάποιους λόγους), η εξυπηρέτηση πελατών είναι Η χειρότερη (τόσο από άποψη γνώσεων, όσο και από άποψη σεβασμού/ευγένειας) και δε νομίζω να έχει τόσους εργαζόμενους σε υψηλές θέσεις, που να μη φθάνουν τα έσοδα/κέρδη. Επίσης, δεν προσλαμβάνει καινούριο προσωπικό (χαρακτηριστικά, άνοιξε καινούριο κατάστημα στην περιοχή μου και ούτε λόγος για χαρτί στη βιτρίνα, έφερε από αλλού). "Σε μια χώρα όμως που το 30% είναι κάτω απ τα όρια της φτώχιας και το 25% στα όρια, ό,τι κι αν κάνουν οι επιχειρήσεις αυτές, τα έσοδά τους ολοένα μειώνονται, κι αναγκαστικά για να επιβιώσουν ανεβάζουν τιμές." Εδώ πιστεύω να καταλαβαίνεις την αντίθεση/το παράλογο. Είναι σαν τα μέτρα της κυβέρνησης (λέμε τώρα). Σου βάζω να πληρώσεις επιπλέον 10€ (π.χ.). Αν δε μπορείς (επειδή εγώ σου κόβω μισθούς κλπ.), θα σου βάλω και πρόστιμο και το ποσό θα πάει στα 20€. Δηλαδή, κάποιος που δεν έχει να πληρώσει 10€, επειδή έχει 5€ όλα κι όλα, θα βρει 20€ μετά... Ό,τι έχω σπουδάσει, το έχουν ανατρέψει 100άδες φορές..... Τέλος, ναι είναι δύσκολο και ακατόρθωτο πλέον να διατηρεί κάποιος κατάστημα, αλλά...... Σκέψου και όλους τους υπόλοιπους, που έχουν να πληρώσουν το 4% παντού ("υπηρεσίες, σουπερ μάρκετ, καφέ - αν μπορούμε να παίρνουμε και στο χέρι σε λίγο - ). Δεν είναι μόνο 1 "4%" στη wind. Είναι παντού. Και όχι μόνο για τους καταστηματάρχες. Που, σε όσα καταστήματα έχω πάει μέχρι τώρα (όχι αποκλειστικά για τη wind), μόνο 1 επαγγελματία με όλη την έννοια της λέξης πέτυχα και όχι με την κλασσική "Ελληνική νοοτροπία". P.S.: Και τα τέλη internet και οι ασφαλιστικές εισφορές είναι και για όλους τους υπόλοιπους (πέραν των "προνομιούχων", για να γράψω αυτό που σκέφτομαι), όχι μόνο για τους καταστηματάρχες. Edited June 1, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Επειδή κάτι έχουμε σπουδάσει κι εμείς έλεος! Καμία, μα καμία εταιρεία, δεν κάνει προσφορές προς όφελος του πελάτη. Είναι σε κάθε περίπτωση υπολογισμένη ενέργεια προς δικός της όφελος. Άκου μπαίνει μέσα η wind... Το αίμα μας πίνουν, χρόνια τώρα, όλες οι εταιρείες τηλεφωνίας και ίντερνετ. Είναι οι ακριβότερες, με τις χειρότερες υπηρεσίες, χωρίς την παραμικρή επένδυση. Μόνο πως θα παίρνουν τα χρήματά μας. Edited June 1, 2016 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 " TO AΓAΠHMENO ΣOY ΠAKETO AΛΛAZEI AΠO 1/7. 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 1.5GB ME 8,5€ & ΔIAPKEIA 25 HMEPEΣ. EΠIΠΛEON ΓIA OΛO TON IOYΛIO ΣE KAΘE ENEPΓOΠOIHΣH KEPΔIZEIΣ 1GB ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN! " Μου ήρθε και αυτό το μήνυμα. Τελικά από 1 Ιουλίου αλλάζει;; Μας κάνει δώρο και 1GB ακόμα, για να μην σκούζουμε... Θα είναι εδώ κάνας υπάλληλος και θα μας βλέπει φαίνεται! :O Δηλαδη ηταν με ανανεωση απο καταςτημα ή online 2,5 GB. Τωρα θα ειναι 3,5GB??? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Επειδή κάτι έχουμε σπουδάσει κι εμείς έλεος! Καμία, μα καμία εταιρεία, δεν κάνει προσφορές προς όφελος του πελάτη. Είναι σε κάθε περίπτωση υπολογισμένη ενέργεια προς δικός της όφελος. Άκου μπαίνει μέσα η wind... Το αίμα μας πίνουν, χρόνια τώρα, όλες οι εταιρείες τηλεφωνίας και ίντερνετ. Είναι οι ακριβότερες, με τις χειρότερες υπηρεσίες, χωρίς την παραμικρή επένδυση. Μόνο πως θα παίρνουν τα χρήματά μας. Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Μια εταιρία, μπορεί να δίνει μια υπηρεσία της κάτω του κόστους, για να κερδίσει πελάτες. Φυσικά συνολικά δε θα μπει μέσα απ αυτό, καλύπτωντας τα έξοδα απ αλλού ή ελπίζοντας σε κέρδη απ την αυξημένη πελατεία. Τώρα για τα υπόλοιπα που λες, όποιος είν έξω απ το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει. Δυστυχώς άλλοι πίνουν το αίμα, κι από μας κι απ τις εταιρίες αυτές Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η δυνατότητα να έχουμε πάνω απο ενα συνδρομητή στην εφαρμογή f2g εξαφανίστηκε;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η εταιρία μπορεί ν αποδίδει φπα απ όπου θέλει. Σε μας, κατά την ανανέωση, ΔΕΝ μας αφαιρεί το ΦΠΑ αλλά μπαίνει κανονικά σαν υπόλοιπο, επομένως αφαιρείται από τις χρεώσεις των υπηρεσιών και των πακέτων. Γι αυτό κι ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ ΟΚ Πια δεν έχει νόημα. Πάντα υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Οπότε όταν λήγει το 6μηνο (ή 3μηνο) και τα 21,84€ υπολοίπου (από προηγούμενες κάρτες) λήγουν Εξαφανιζόλ στο υπόλοιπο, δλδ, λόγω παρέλευσης διάρκειας υπολοίπου αποδίδεται ΦΠΑ...!!!:wacko: Εεεε θα τρελλαθούμε!! Το ΦΠΑ αποδίδεται κατά την ανταλλαγή (πέρασμα €) από 1 πρόσωπο/εταιρεία σε ένα άλλο._ Τελεία και παύλα. Και αυτό γίνεται μόνο κατά την αγορά κάρτας (ή online) 10€ κλπ._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Θα πσιζουμε με τα φραγκοδυφραγκα τωρα και εαν εχεις π.χ 5.03 πακετο δεν εχει ε ρε ρεζιλικια Δεν θα ερθει το ριμαδι το 2017 που θα καταργησουν το roaming παρτυ θα κανω με τις ξενες καρτες sim ειδη ψαχνω για λησεις voip Ψάξε και λύσεις για ορθογραφία γιατί μας βγήκαν τα μάτια λολ! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έχω διαβάσει πολλά σχόλια για την αύξηση του ειδικού πακέτου. Το έχω γράψει ξανά. Οι παροχές του πακέτου για τα χρήματα που δίνει κανείς, είναι πολλές. Πιο εκνευριστικό είναι ότι το πακέτο έχει αλλάξει τρεις φορές σε ένα χρόνο. Από €5 πήγε €8, Από €8 πήγε €8,50 και τώρα από 30 ημέρες πήγε στις 25. Νομίζω ότι μέχρι €15 θα είναι ακόμα συμφέρον. Ξέρω ότι θα με φάνε πολλοί που το λέω, αλλά αυτό θεωρώ λογικό. Όσοι δεν το χρειάζονται, υπάρχουν μικρότερα πακέτα. Εγώ το να μπορώ να μιλάω ΤΌΣΟ πολύ προς όλους με μόνο €8,57, μου φαίνεται τζάμπα. Αν τώρα ακριβύνει τόσο πολύ, εδώ θα είμαστε και το συζητάμε. Για παράδειγμα, παλιά υπήρχε το περιβόητο F2G2. Τώρα δεν απασχολεί κανέναν. Αυτό είναι το ''αρνητικό'' της Wind. Αλλάζουν όλα συνέχεια... Τουλάχιστον δε βαριόμαστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η ΚΟΣΜΟΤΕ δεν εχει αυξήσει τα πακέτα λόγω φπα!Πάντως η wind θα τις αφήσει αυξημένες,ρώτησα στο τσατ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η ΚΟΣΜΟΤΕ δεν εχει αυξήσει τα πακέτα λόγω φπα!Πάντως η wind θα τις αφήσει αυξημένες,ρώτησα στο τσατ. Τα αύξησε και η Κοσμοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου ηρθε το εξης μηνυμα απο μια εταιρια που λεγετε Schmind. Οχι Wind ομως γιατι θα μπορουσε να θεωρηθει δυσφημιση και να κινδυψει κανεις με καταγγελια. "Απο 1/7 το φοιτητικο πακετο αλλαζει για ακομα μια φορα και ονομαζεται κανονικο πακετο, και σας προσφερει 300 λεπτα με 8 ευρω. Γιατι Ρωτατε? Επειδη αντε ********* ειμαστε η Schmind" Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τα αύξησε και η Κοσμοτε.. Δλδ?............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Δλδ?............ https://www.whatsup.gr/el/services/omilia 5.04, 7.06 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 https://www.whatsup.gr/el/services/omilia 5.04, 7.06 Περαστικά μας, λοιπόν, Θα το άλλαξε το μεσημέρι σήμερα γιατί σε πακέτο 5€ στις 10:37 το πρωΐ αφαίρεσε 5€. Εεεεερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έχω διαβάσει πολλά σχόλια για την αύξηση του ειδικού πακέτου. Το έχω γράψει ξανά. Οι παροχές του πακέτου για τα χρήματα που δίνει κανείς, είναι πολλές. Πιο εκνευριστικό είναι ότι το πακέτο έχει αλλάξει τρεις φορές σε ένα χρόνο. Από €5 πήγε €8, Από €8 πήγε €8,50 και τώρα από 30 ημέρες πήγε στις 25. Νομίζω ότι μέχρι €15 θα είναι ακόμα συμφέρον. Ξέρω ότι θα με φάνε πολλοί που το λέω, αλλά αυτό θεωρώ λογικό. Όσοι δεν το χρειάζονται, υπάρχουν μικρότερα πακέτα. Εγώ το να μπορώ να μιλάω ΤΌΣΟ πολύ προς όλους με μόνο €8,57, μου φαίνεται τζάμπα. Αν τώρα ακριβύνει τόσο πολύ, εδώ θα είμαστε και το συζητάμε. Για παράδειγμα, παλιά υπήρχε το περιβόητο F2G2. Τώρα δεν απασχολεί κανέναν. Αυτό είναι το ''αρνητικό'' της Wind. Αλλάζουν όλα συνέχεια... Τουλάχιστον δε βαριόμαστε! Το θέμα είναι όμως ότι τώρα έχει ξεφύγει πολύ από τις άλλες σε τιμές Φοιτητικού. Ακόμα και 15€ να πάει, το πακέτο εξακολουθεί να παραμένει φοβερό, ειδικά αν σκεφτείτε ότι το έχουν και 50αρηδες... Όμως όσοι μπορούν ακόμα να πάνε σε Φοιτητικό άλλης εταιρείας, θα το κάνουν! Εγώ αρχές Σεπτέμβρη θα το κάνω Φοιτητικό What's Up μάλλον. Το είχα πάρει αρχές Νοεμβρίου τον καινούριο αριθμό αυτόν του F2G, μόνο και μόνο για την Ειδική Προσφορά και τελικά δε με συμφέρει πια... Υ.Γ. Ο αδερφός μου θα γίνει φοιτητής σύντομα και εκείνος θα πάει σε Φοιτητικό CU μάλλον, οπότε εγώ θα πάρω το what's up που δικαιούται. Θα κάνω φορητότητα το δικό μου αριθμό στο δικό του όνομα, αλλά ίσως δουλεύει και το πάσο του μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η δυνατότητα να έχουμε πάνω απο ενα συνδρομητή στην εφαρμογή f2g εξαφανίστηκε;; Sent from my iPhone using Tapatalk Από ότι βλέπω, ναι... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μόλις μου ήρθε μήνυμα για το More @2, που πήγε στα 2,02€! :lol: Καλά είπα πριν, η WIND θέλει ακόμα και τα μονόλεπτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Από ότι βλέπω, ναι... Sent from my XT1562 Εμένα πάλι έχω περασμένους 4 λογαριασμούς μου τους εμφανίζει όλους...αν κάνατε κάποια ενημέρωση της εφαρμογής να μας το πείτε, να μην την πατήσουμε οι υπόλοιποι να κρατήσουμε την παλιά εφαρμογή γιατί έχουμε νούμερα που ανήκουν σε μεγαλύτερους σε ηλικία ή νούμερα που είναι κλειστά και τα διαχειριζόμαστε όλα από μια εφαρμογή, πράγμα πολύ βολικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η δυνατότητα να έχουμε πάνω απο ενα συνδρομητή στην εφαρμογή f2g εξαφανίστηκε;; Sent from my iPhone using Tapatalk Από ότι βλέπω, ναι... Sent from my XT1562 Αυτό εννοείται;; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160601/5877a497786913b050aadd370e83ff7f.jpg Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αυτό το bonus είναι " στην πρώτη ανανέωση" Το Bonus του 1 GB είναι στην πρώτη ανανέωση από κατάστημα ή online και προφανώς δεν καταργήθηκε. Έλα όμως που καταργήθηκε! Μόλις πριν λίγες ώρες έκανα ανανέωση 10€ (μέσω κάρτας φυσικά) και δεν πήρα το 1GB! Αυτό που φοβόμουν δηλαδή... Όπως σου έγραψα και πρίν : Το Bonus του 1 GB είναι στην πρώτη ανανέωση από κατάστημα ή online και προφανώς δεν καταργήθηκε Οπότε είναι απόλυτα φυσικό να μην πάρεις το Bonus επειδή χρησιμοποίησες "κάρτα Ανανέωσης" προσπάθησε με τους τρόπους που σου έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στο δικό μου που έχω έναν λογαριασμό περασμένο μόνο, δεν έχει πλέον επιλογή για προσθήκη άλλων. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για το More @2, που πήγε στα 2,02€! :lol: Καλά είπα πριν, η WIND θέλει ακόμα και τα μονόλεπτα.. Μα αν δεν θέλει να απορροφήσει την αύξηση του ΦΠΑ, τόσο θα το βάλει. Εγώ δεν θυμάμαι τι είχε γίνει τις άλλες φορές που είχε αυξηθεί ο ΦΠΑ από 18 σε 19 και από 19 σε 21/23 τι είχε γίνει. Κανένας με μνήμες από τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μα αν δεν θέλει να απορροφήσει την αύξηση του ΦΠΑ, τόσο θα το βάλει. Εγώ δεν θυμάμαι τι είχε γίνει τις άλλες φορές που είχε αυξηθεί ο ΦΠΑ από 18 σε 19 και από 19 σε 21/23 τι είχε γίνει. Κανένας με μνήμες από τότε; Εσύ τί λες να είχε γίνει; Θυμάσαι τίποτα 0,0x € να προστίθενται; Είναι προφανές ότι πρόκειται για συντονισμένη κίνηση των εταιρειών με προοπτική στο μέλλον αν ο ΦΠΑ πάει 25 ή 28%...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 theo1973 έκανες ανανέωση από κατάστημα ή online ; Εγω πιστευω οτι εχει κανει 2 ανανεωσης μεσα στο μηνα δεν το κοβει η wind σε μενα π.χ και το παιρνεις εσυ μην ξεχναμε οτι ειναι Bonus ανανεωσης η ολοι η κανενας Παιδιά αυτό ήταν. Αν και συνηθίζω να κάνω ανανεώσεις πάντα την τελευταία μέρα κάθε μήνα για να αγοράζω πακέτο την 1η του επόμενου, την προηγούμενη ανανέωση ξεχάστηκα (λόγω Μ. Σαββάτου που ήταν 30/4) και την έκανα την Κυριακή του Πάσχα 1/5, οπότε μαζί με αυτή που έκανα χθες 31/5 (online την έκανα για να λυθεί η απορία σας) έγιναν 2 ανανεώσεις στον ίδιο μήνα, οπότε έχασα το bonus. Συγγνώμη για την αναστάτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Στο δικό μου που έχω έναν λογαριασμό περασμένο μόνο, δεν έχει πλέον επιλογή για προσθήκη άλλων. Εμένα εμφανίζονται κανονικά και οι δύο και έχω δυνατότητα να προσθέσω και άλλον. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts