Gm87 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αφηστε να ακουστούν και οι 3 επιλογες και μετα επιλέξτε το 1. Αν δεν δουλεύει κι ετσι σημαίνει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος οπότε δοκιμάζετε αργότερα. Έτσι ακριβώς είναι. Κι'εγώ έτσι νόμιζα, ότι δεν υπακκούουν τα πλήκτρα, ως που περίμενα να τελειώσει το ηχογραφημένο μήνυμα και μετά, πάτησα το 1 και συνδέθηκα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 http://www.hamogelo.gr/155.1/Me-klhsh-koi-SMS Καλέστε στο 14545 από κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση) Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS) Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Broder Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Από το Σάββατο τι ώρα; Unlimited mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εχθές πήγα στην wind, στον Κορυδαλλό στην πλατεία ελευθερίας, ώστε να κάνω την κάρτα μου σε 4G και κλασικά, τα γνωστά, ότι η κάρτα είναι εκτός εγγύησης και κατι τέτοια, και επειδή δεν είχα διάθεση να αρχίσω πάλι τα άλλα γνωστά του ότι είναι δωρεάν την πλήρωσα κανονικά. Με το που γύρισα σπίτι, σκαναρα την απόδειξη, έστειλα email στην wind και σήμερα το πρωί πιστωθηκαν τα χρήματα στο τηλέφωνο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εχθές πήγα στην wind, στον Κορυδαλλό στην πλατεία ελευθερίας, ώστε να κάνω την κάρτα μου σε 4G και κλασικά, τα γνωστά, ότι η κάρτα είναι εκτός εγγύησης και κατι τέτοια, και επειδή δεν είχα διάθεση να αρχίσω πάλι τα άλλα γνωστά του ότι είναι δωρεάν την πλήρωσα κανονικά. Με το που γύρισα σπίτι, σκαναρα την απόδειξη, έστειλα email στην wind και σήμερα το πρωί πιστωθηκαν τα χρήματα στο τηλέφωνο μου! Εγώ στο ίδιο κατάστημα που είχα πάει πέρσυ το καλοκαίρι οι ίδιοι μου είπαν οτι είναι δωρεάν χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι εγώ.Σημασία έχει σε τι υπάλληλο θα πέσεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καταθέτω τη σημερινή εμπειρία μου από την αλλαγή κάρτας Mobile Broadband. Τη ΔΕ 7/3 ήρθε μήνυμα λήξης του 1GB που είχε ανανεωθεί την 1/3 επειδή έκλεισε χρόνος από τότε που πήρα την κάρτα. Πήγα σήμερα σε κατάστημα για να βγάλω νέα κάρτα και ταυτόχρονα 4G, δεδομένου ότι προχθές είχα αλλάξει και τις υπόλοιπες sim που έχω σε 4G. Ο υπάλληλος μου λέει ότι πρέπει να βάλω 10€ και όχι 5€ όπως ήξερα, αν και τον ρώτησα πολλές φορές το λόγο αφού είδα διαβάσει για 5€. Τελικά, του είπα να προχωρήσει τη διαδικασία και αφού ενεργοποίησε την κάρτα και έβγαλε αντίγραφο της ταυτότητας μου λέει ότι το σύστημα δεν ζήτησε τα 10€ (!!!) και ότι μπορώ να βάλω 5€, για ανανέωση χρόνου, μέσα σε 1 μήνα από σήμερα είτε σε κατάστημα είτε online, και από την ημερομηνία αυτή πρέπει να βάλω άλλα 5€ σε 6 μήνες (αυτό είναι καινούργιο στοιχείο). Έψαξα το θέμα στο σπίτι τον τρόπο για ανανέωση χρόνου σε κάρτα Mobile Broadband και διαπίστωσα ότι γίνεται διαφορετικά από την αντίστοιχη διαδικασία για f2g. Συγκεκριμένα, στην αρχική σελίδα της Wind επιλέγουμε Mobile Broadband/Mobile Broadband με κάρτα/Ανανέωση χρόνου χρήσης και την τελευταία επιλογή (Με χρεωστική ή πιστωτική ή Paypal) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καταθέτω τη σημερινή εμπειρία μου από την αλλαγή κάρτας Mobile Broadband. Τη ΔΕ 7/3 ήρθε μήνυμα λήξης του 1GB που είχε ανανεωθεί την 1/3 επειδή έκλεισε χρόνος από τότε που πήρα την κάρτα. Πήγα σήμερα σε κατάστημα για να βγάλω νέα κάρτα και ταυτόχρονα 4G, δεδομένου ότι προχθές είχα αλλάξει και τις υπόλοιπες sim που έχω σε 4G. Ο υπάλληλος μου λέει ότι πρέπει να βάλω 10€ και όχι 5€ όπως ήξερα, αν και τον ρώτησα πολλές φορές το λόγο αφού είδα διαβάσει για 5€. Τελικά, του είπα να προχωρήσει τη διαδικασία και αφού ενεργοποίησε την κάρτα και έβγαλε αντίγραφο της ταυτότητας μου λέει ότι το σύστημα δεν ζήτησε τα 10€ (!!!) και ότι μπορώ να βάλω 5€, για ανανέωση χρόνου, μέσα σε 1 μήνα από σήμερα είτε σε κατάστημα είτε online, και από την ημερομηνία αυτή πρέπει να βάλω άλλα 5€ σε 6 μήνες (αυτό είναι καινούργιο στοιχείο). Έψαξα το θέμα στο σπίτι τον τρόπο για ανανέωση χρόνου σε κάρτα Mobile Broadband και διαπίστωσα ότι γίνεται διαφορετικά από την αντίστοιχη διαδικασία για f2g. Συγκεκριμένα, στην αρχική σελίδα της Wind επιλέγουμε Mobile Broadband/Mobile Broadband με κάρτα/Ανανέωση χρόνου χρήσης και την τελευταία επιλογή (Με χρεωστική ή πιστωτική ή Paypal) βάζεις 5€ δίνει άλλο 1GB για ημέρες ή 15€ για 5GB για 30ημερες αντιστοιχα. Και στις 2 περιπτωσεις η ισχυς του πακετου παρατεινεται για 12μηνες. Δεν σου ηρθε μηνυμα με τα 5€ που εβαλες για το 1GB επιπλεον ??? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δεν έβαλα ακόμη τα 5€ αλλά ο υπάλληλος 1) είπε ότι η sim έχει από σήμερα το 1GB (δεν την έχω βάλει σε κινητό ακόμη) και 2) επέμεινε ότι άλλαξε η κατάσταση και η ανανέωση γίνεται κάθε εξάμηνο με 5€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Αυτό το τριήμερο το F2G σου κάνει ΔΩΡΟ 1GB mobile internet! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις την προσφορά είναι να στείλεις με SMS “1” στο 1209. * Όλοι οι F2G συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει από 12.03.2016 (00.01πμ) έως και 14.03.2016 (23.59μμ). Η ενεργοποίηση της προσφοράς πρέπει να γίνει μέσα στο διάστημα της προσφοράς. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο ίσο με 0,01€. Η κατανάλωση των δωρεάν MB γίνεται ανά KB. http://s8.postimg.org/zejjgpmzp/image.png Edited March 11, 2016 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εγώ στο ίδιο κατάστημα που είχα πάει πέρσυ το καλοκαίρι οι ίδιοι μου είπαν οτι είναι δωρεάν χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι εγώ.Σημασία έχει σε τι υπάλληλο θα πέσεις. Μπαααα, πλέον πιστεύω ότι είναι "σημα" από την ίδια την wind να το κάνουν με αυτόν τον τρόπο και όποιος τσιμπησει, τσιμπήσε, δεν εξηγείται αλλιώς, τα ίδια της τα καταστήματα να ακολουθούν διαφορετική πολιτική στις πωλήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 καλησπέρα παιδιά, έχω F2G και όταν μιλάω και με καλούνε τους πάει στον τηλεφωνητή. πώς θα γίνεται να βγαίνει μήνυμα ότι "ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλλημένος, δοκιμάστε αργότερα"? ευχαριστω! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 καλησπέρα παιδιά, έχω F2G και όταν μιλάω και με καλούνε τους πάει στον τηλεφωνητή. πώς θα γίνεται να βγαίνει μήνυμα ότι "ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλλημένος, δοκιμάστε αργότερα"? ευχαριστω! Απενεργοποίησε τον τηλεφωνητή και την προώθηση. Όλες οι προωθήσεις ακυρώνονται με το ##002# και μετά το ΟΚ. Με το *43# βάζεις την αναμονή. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Απενεργοποίησε τον τηλεφωνητή και την προώθηση. Όλες οι προωθήσεις ακυρώνονται με το ##002# και μετά το ΟΚ. Με το *43# βάζεις την αναμονή. οκ βγαίνει μήνυμα στον καλούντα ότι ΄΄ο αριθμός είναι κατειλημμένος΄΄ , υπάρχει ρύθμιση ώστε ο καλούμενος να έχει με sms τον αριθμό που τον κάλεσε ενώ ήταν κατειλημμένος ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Απενεργοποίησε τον τηλεφωνητή και την προώθηση. Όλες οι προωθήσεις ακυρώνονται με το ##002# και μετά το ΟΚ. Με το *43# βάζεις την αναμονή. ευχαριστώ! όταν το έκανα όμως δεν μου εβγαλε "ΟΚ" αλλά κουμπι "Απόρριψη" :wacko: Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αυτό το τριήμερο το F2G σου κάνει ΔΩΡΟ 1GB mobile internet! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις την προσφορά είναι να στείλεις με SMS “1” στο 1209. * Όλοι οι F2G συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει από 12.03.2016 (00.01πμ) έως και 14.03.2016 (23.59μμ). Η ενεργοποίηση της προσφοράς πρέπει να γίνει μέσα στο διάστημα της προσφοράς. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο ίσο με 0,01€. Η κατανάλωση των δωρεάν MB γίνεται ανά KB. http://s8.postimg.org/zejjgpmzp/image.png Πολυ ωραία προσφορά απο τη Wind...με φοβίζει ομως τι θα δω Τρίτη-Τετάρτη στο υπόλοιπο μου μιας και εχω 10€ μέσα.Θα κλείσω τα δεδομένα και ο Θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 οκ βγαίνει μήνυμα στον καλούντα ότι ΄΄ο αριθμός είναι κατειλημμένος΄΄ , υπάρχει ρύθμιση ώστε ο καλούμενος να έχει με sms τον αριθμό που τον κάλεσε ενώ ήταν κατειλημμένος ? Δες την ειδοποίηση κλήσεων. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Νεα εκδοση εφαρμογης myF2G 1.6.0 Με δυο διαφορες στις παρακατω φωτο ανανεωση με πιστωτικη καρτα http://s7.postimg.org/ccoaqgkx7/IMG_20160311_205132.jpg Και στις Ρυθμισεις επικοινωνιας http://s9.postimg.org/iskzpp167/IMG_20160311_210345.jpg Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Και στις Ρυθμισεις επικοινωνιας http://s9.postimg.org/iskzpp167/IMG_20160311_210345.jpg Επιτέλους. Έχει καταντήσει κουραστικό τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δες την ειδοποίηση κλήσεων. :) Το θέμα είναι Πότε έρχεται το μήνυμά....έκανα μια δοκιμαστική Πριν από μια ώρα και Ακόμα τίποτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Επιτέλους .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Νεα εκδοση εφαρμογης myF2G 1.6.0 Με δυο διαφορες στις παρακατω φωτο ανανεωση με πιστωτικη καρτα http://s7.postimg.org/ccoaqgkx7/IMG_20160311_205132.jpg Και στις Ρυθμισεις επικοινωνιας http://s9.postimg.org/iskzpp167/IMG_20160311_210345.jpg Σε Android? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ναι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αυτό με τις ρυθμίσεις επικοινωνίας,οταν το πειραξα είτε απο f2g.gr είτε απο myq.gr δεν ξαναελαβα μηνύματα ειδικών προσφορών. Ακομα και οταν το διορθωσα δεν άλλαξε κάτι και απο το cc με γραφουν κανονικα οταν ζηταω μηνύματα με προσφορες. Ελπίζω τουλάχιστον στην εφαρμογή να εχουν διορθωθεί τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το πήρα το 1 GB, λέτε να είμαι ο πρώτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το πήρα το 1 GB, λέτε να είμαι ο πρώτος? Μπα σε πρόλαβα χαχα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts