oxxy Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 http://i67.tinypic.com/2elxbt5.jpg Ηρθε αυτο το μηνυμα σε φιλο μου που εχει τα 300 Εχω και εγω τα 300 και δεν ηρθε τιποτα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ερθει, δεν ερθει.. η ανακοινωση υπάρχει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429181 άλλοι παρακαλανε να ειχαν τετοια προσφορα.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) ερθει, δεν ερθει.. η ανακοινωση υπάρχει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429181 άλλοι παρακαλανε να ειχαν τετοια προσφορα.. Την ξερω την ανακοινωση και την χρεωση Δεν θα ηταν σωστο να παει το μηνυμα σε ολα τα ατομα που εχουμε τα 300 Αυτο λεω!!! Δεν τραβαω ζορι για την χρεωση απλα σωστο ηταν να ερθει το sms σε ολους που εχουμε τα 300 Edited February 25, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Τώρα που είναι στο σωστό θέμα, απαντάω. :lol: Το άλλαξα μέσω app σε free2surf, κάτι που έγινε επιτυχώς, αφού στην επόμενη της αλλαγής ανανέωση (10€, όχι τώρα, πριν 20 μέρες περίπου), μου έδωσε και ένα 1GB δώρο. Και όχι. Ακόμα δε μου έχει τραβήξει 5€, γιατί έβαλα πολλά πακέτα και δεν χρειάζομαι ανανέωση. Σκέφτομαι να "παίξω" με 5ευρες ανανεώσεις. Βλέποντας και κάνοντας... Όσο για τα 300'.. Να μου λείπουν.. Αν είναι να μου δίνουν κάτι σαν "δώρο", ας μου δίνουν GB... Να υποθέσω οτι έκανες ανανέωση με κάρτα/κωδικό από περίπτερο,οπότε πήρες 500mb από την ανανέωση και άλλα 500 από το μπόνους...γιατί με online ανανέωση ή από κατάστημα παίρνεις κανονικά 1.5 gb. Έχω μια υποψία πάντως οτι πάνε γυρεύοντας να χρεώσουν και τους έχοντες το free2surf με το 5ευρο,δεν εξηγείται αλλιώς γιατί έρχεται και σε αυτούς το μήνημα... Edited February 25, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σας παρακαλώ θύμηστε μου αυτο το μαμημενο το ευρώ για το ίντερνετ από ποτέ στο τρώει;παλι την πάτησα και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίω.είπα να βάλω κάρτα μια μέρα μετά την λήξη αλλά ήμουν σε WiFi.θέλω να ξέρω την ώρα λήξης της τελευταίας ημέρας του πακέτου παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Η άποψη μου είναι 20:00 την τελευταία ημέρα. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχω σκάσει γιατί το ξέρω το έργο και είμαι σίγουρος ότι δεν έκανα πατάτα.σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μπορεί και 6 το απόγευμα,σίγουρα όταν έρθει το σχετικό sms για την λήξη,ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εμενα μου το εφαγε το 1€ με κλειστα τα data μια μερα πριν ληξει και πριν ερθει το μηνυμα υπενθύμισης... Μπηκα το πρωι να δω υπολοιπο και ειδα 0, γι αυτο ανανεωσα μεσω paypal και ειδα και την αλλη εκπληξη των 5€... ΥΓ Πριν 2 ωρες μου ηρθε κι εμενα το μηνυμα για τα 5€/ετος για το bonus 300' με καθε ανανεωση πανω απο 10€ , μολις αλλαξα την καρτα sim σε 4G σε καταστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 γι αυτους που θελουν να διατηρησουν ενα νουμερο ειναι θετικο το οτι οπως λεει θα σου κραταει το 5ευρω μονο με 10+ ευρω ανανεωση. Βαζεις μονο 5αρες καρτες και τελος. Αν χρειαστεις χρονο ομιλιας καποια στιγμη βαζεις 10 παιρνεις τα 300' και ουσιαστικα το πληρωνεις σαν αγορα πακετου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μια ερωτηση ρε παιδια γαιτι δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω.Για αλλαγη απο απλη sim σε nano πληρωνουμε κατι η ειναι δωρεαν η αλλαγη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σας παρακαλώ θύμηστε μου αυτο το μαμημενο το ευρώ για το ίντερνετ από ποτέ στο τρώει;παλι την πάτησα και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίω.είπα να βάλω κάρτα μια μέρα μετά την λήξη αλλά ήμουν σε WiFi.θέλω να ξέρω την ώρα λήξης της τελευταίας ημέρας του πακέτου παρακαλώ Η άποψη μου είναι 20:00 την τελευταία ημέρα. Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Και εγώ αυτό πιστεύω. Το πρωί της ημέρας που τελειώνει κάνω ανανέωση και όλα καλά! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγω το παράπονο το εκανα στην υποστήριξη online.ελεος απο την μύγα ξύγκι...μα ειναι χαζοί μωρε εκει στην wind? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επειδή την είχα πατήσει στο παρελθόν με τη χρέωση του 1 ευρώ για daily internet παρόλο που είχα κλειστά τα δεδομένα, κάνω το εξής. Πρόσφατο το παράδειγμα, 23/2 μου τελείωναν τα 300 λεπτά και το 1GB με ανανέωση 10 ευρώ. Λίγες ημέρες πριν μία με δύο, παίρνω το log n win 150MB με διάρκεια 7 ημέρες. 24/2 αγοράζω την ειδική προσφορά με 8,5 ευρώ, ενώ στον επόμενο μήνα (30 ημέρες) που δεν έχω log n win, την ίδια ημέρα που βλέπω από την εφαρμογή πως τελειώνουν τα MB, βάζω πάλι 10 ευρώ για να έχω τα 300 λεπτά και κυρίως το 1GB ώστε να αποφύγω τη χρέωση για daily internet. Από όσα έχω διαβάσει εδώ, βγάζω το προσωπικό συμπέρασμα, πως μετά τις 24:00 που τελειώνουν τα MBs, εάν δεν γίνει ανανέωση, έστω και με κλειστά τα δεδομένα, θα υπάρξει χρέωση 1 ευρώ. Έχω ελέγξει από την εφαρμογή την ίδια ημέρα που τελειώνουν τα MB, 23:00 να μου δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη στο πακέτο μου και δεν έχουν λήξει 20:00 π.χ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) μια ερωτηση ρε παιδια γαιτι δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω.Για αλλαγη απο απλη sim σε nano πληρωνουμε κατι η ειναι δωρεαν η αλλαγη Εγω οταν την αλλαξα πληρωσα 5 ευρω αν θυμαμαι καλα. Αυτο πριν ενα χρονο περιπου. Αν εχεις καρτοκινητο παντως , υποτιθετε οτι δικαιουσε δωρεαν 4G καρτα. Και μιας και ειπα για την 4G καρτα, να πω οτι εγω πηγα σημερα να αλλαξω την καρτα μου και να παρω 4G. Λεω στον υπαλληλο θελω να αλλαξω την καρτα σε 4G. μου λεει : "σας εχει ερθει μηνυμα στο κινητο?" Του λεω, ναι. Μου απανταει, οκ τοτε την περνετε δωρεαν. Μου την εδωσε και εφυγα. Ουτε μηνυμα ζητησε να δει. Μονο ταυτοτητα ζητησε. Edited February 25, 2016 by orestis28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγω το παράπονο το εκανα στην υποστήριξη online.ελεος απο την μύγα ξύγκι...μα ειναι χαζοί μωρε εκει στην wind? Γιατί είχες την παραμικρή υποψία ότι ισχύει κάτι άλλο; Ακόμα και σε μένα που έχω καταργήσει ΠΛΗΡΩΣ το free2all (ούτε free2talk, ούτε free2surf) ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ μέσω chat ήρθε το sms: http://i66.tinypic.com/4r6pnd.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 γι αυτους που θελουν να διατηρησουν ενα νουμερο ειναι θετικο το οτι οπως λεει θα σου κραταει το 5ευρω μονο με 10+ ευρω ανανεωση. Βαζεις μονο 5αρες καρτες και τελος. Αν χρειαστεις χρονο ομιλιας καποια στιγμη βαζεις 10 παιρνεις τα 300' και ουσιαστικα το πληρωνεις σαν αγορα πακετου Σωστό, όπως επίσης η αναφορά ότι η προσφορά συνεχίζεται και το 2016 αφήνει αιχμές ότι μπορεί και να σταματήσει ή τροποποιηθεί ακόμα και από το 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σωστό, όπως επίσης η αναφορά ότι η προσφορά συνεχίζεται και το 2016 αφήνει αιχμές ότι μπορεί και να σταματήσει ή τροποποιηθεί ακόμα και από το 2017. Βεβαίως Και παντιοτρόπως. Δε βάζω ιδέες πως!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Να υποθέσω οτι έκανες ανανέωση με κάρτα/κωδικό από περίπτερο,οπότε πήρες 500mb από την ανανέωση και άλλα 500 από το μπόνους...γιατί με online ανανέωση ή από κατάστημα παίρνεις κανονικά 1.5 gb. Έχω μια υποψία πάντως οτι πάνε γυρεύοντας να χρεώσουν και τους έχοντες το free2surf με το 5ευρο,δεν εξηγείται αλλιώς γιατί έρχεται και σε αυτούς το μήνημα... Κατάστημα ήταν η ανανέωση.... Ότι πάνε γυρεύοντας, είναι το μόνο σίγουρο. Και η πλάκα είναι ότι το κάνουν και άλλοι (όχι μόνο στον τομέα των τηλεπικοινωνιών) και είναι να απορείς, ειδικά για τέτοιες εποχές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παίδες όποιος έχει θέμα με την χρέωση των 5Ε, να μου στείλει στο inbox να ανταλλάξουμε νούμερα (φοιτητικό εδώ) :p Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ξέρει κάποιος το αριθμό τηλεφωνου φαξ για να στείλω μια αίτηση υπαναχώρησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σήμερα ανανέωσα με 10€ από κατάστημα. Με ενημέρωσε αμέσως ο υπάλληλος ότι έχω χρέωση εφάπαξ 5€ για το Free2Talk. Και πράγματι αμέσως έγινε και η χρέωση. Πήρα κανονικά το 1GB για 30 μέρες, καθώς και τα 120' προς wind. Επίσης είδα ότι συνεχίζεται το spin & win. Έπαιξα 8 φορές! Μετά δε με άφησε άλλο :lol: Κάθε πότε μπορείς να παίζεις; Είναι μέχρι 8 φορές κάθε αριθμός και τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σήμερα ανανέωσα με 10€ από κατάστημα. Επίσης είδα ότι συνεχίζεται το spin & win. Έπαιξα 8 φορές! Μετά δε με άφησε άλλο :lol: Κάθε πότε μπορείς να παίζεις; Είναι μέχρι 8 φορές κάθε αριθμός και τέλος; Και τί "κέρδισες"; Μέχρι και smartphone και drones λέει ο "κράχτης". Μόνο με ανανέωση κάρτας παίζεται spin&win, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και τί "κέρδισες"; Μέχρι και smartphone και drones λέει ο "κράχτης". Μόνο με ανανέωση κάρτας παίζεται spin&win, έτσι; α) 3 Χ 300ΜΒ β) 100' + 100 SMS προς wind/q γ) συμμετοχή σε κλήρωση για κινητό Δεν ξέρω αν χρειάζεται ανανέωση. Είχε εκεί μια τεράστια touch screen και έπαιξα εκεί. Έδωσα αριθμό κινητού βέβαια, οπότε μπορεί εκεί να το έλεγξε ότι έκανα ανανέωση και να με άφησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 α) 3 Χ 300ΜΒ β) 100' + 100 SMS προς wind/q γ) συμμετοχή σε κλήρωση για κινητό Δεν ξέρω αν χρειάζεται ανανέωση. Είχε εκεί μια τεράστια touch screen και έπαιξα εκεί. Έδωσα αριθμό κινητού βέβαια, οπότε μπορεί εκεί να το έλεγξε ότι έκανα ανανέωση και να με άφησε. Κατάλαβα. Δλδ αυτός ο "κράχτης" αναφέρεται σε κλήρωση: http://i65.tinypic.com/214bl9v.png ΟΚ. Κατάλαβα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts