Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμένα μου έφαγαν 1€. Τους έγραψα στο facebook, τους έγραψα και μήνυμα, αλλά τίποτα από χτες. :mad:

Ας κάνεις και μία δωρεάν κλήση στο 800 500 0200 και δήλωσέ το ως βλάβη του συστήματος τους.;)

Τι έγινε, λόγω Χριστουγέννων άρχισαν πάλι να κάνουν «δωράκια» στον εαυτό τους εκεί οι κύριοι της Wind χρεώνοντας μας με το «ανύπαρκτο» daily intenret; Και ένας συνάδελφος μου, ο οποίος δεν ασχολείται και πολύ με το myphone και γενικά δεν το πολύ ψάχνει, σε μία συζήτηση που είχαμε μου έλεγε ότι βλέπει κάθε μέρα εδώ και τρεις ημέρες να χάνει από ένα ευρώ. Απόχτησε πρόσφατα νέα συσκευή (LG G Flex 2) και όπως την πατάμε όλοι, την πρώτη φορά που έβαλε τη SIM και μέχρι να ενεργοποιήσει κάποιο WIFI, ενεργοποιούνται τα δεδομένα έστω και για λίγο και μιας και δεν είχε κάποιο πακέτο intenret, χρεώθηκε για χρήση daily internet. Όμως μετά δεν χρησιμοποίησε πάλι τα δεδομένα και εννοείται ότι τα έχει κλειστά. Για τρεις συνεχόμενες ημέρες χρεωνόταν daily internet. Τελικά δημιούργησε μία δεύτερη ανύπαρκτη APN σύνδεση και έτσι ησύχασε, ελπίζω...

Στο δικό μου F2G, όπως είχα γράψει και στο παρελθόν μιας και είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, έχω βρει λύση το να μην μένω, έστω και για λίγες ώρες, χωρίς πακέτο internet. Έχω την προσφορά των 300 λεπτών που με την ανανέωση 10 ευρώ παίρνω και 1GB και τον επόμενο μήνα ενεργοποιούσα blender, μέχρι που μου ήρθε η «φοιτητική προσφορά» και στέλνοντας το σχετικό μήνυμα, παίρνω τα 1500 λεπτά και το 1,5GB και έτσι βρήκα την ησυχία μου.

Έβαλα 10€ το Σάββατο, από περίπτερο αν αλλάζει κάτι, και "μπήκαν" 8.93€...

@reddevils.gr Από τις 11 τους έχω γράψει στο facebook και τους έστειλα και τον αριθμό μου.. Είπαν ότι θα με ενημερώσουν.. Ακόμα δε μου έχει έρθει παρόμοιο μήνυμα με το δικό σου..

στο chat του myf2g μιλησα εγω και καταχωρησαν το αιτημα και εδωσαν το ευρω πισω σε 1 ωρα

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Ας κάνεις και μία δωρεάν κλήση στο 800 500 0200 και δήλωσέ το ως βλάβη του συστήματος τους.;)

στο chat του myf2g μιλησα εγω και καταχωρησαν το αιτημα και εδωσαν το ευρω πισω σε 1 ωρα

Τελικά, σήμερα στις 3 το απόγευμα μου έστειλαν μήνυμα ότι προώθησαν το αίτημά μου στο αρμόδιο τμήμα και στις 5 μου πίστωσαν το 1€.

Huawei Nova 5T

Στην πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω αν μπορω το daily Internet σαν υπηρεσία να το απενεργοποίησω. Να εχω Ίντερνετ μόνο αν εχω GB μέσω πακέτου.
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

αν το απενεργοποιήσεις τότε θα σε χρεώνει για κάθε ΜΒ που θα καταναλώνεις και θα δεις το υπόλοιπό σου να μειώνεται εκθετικά σε χρόνο dt εκτός κι αν προλάβεις να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο.

[ f i l i p p o s ]

Στην πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω αν μπορω το daily Internet σαν υπηρεσία να το απενεργοποίησω. Να εχω Ίντερνετ μόνο αν εχω GB μέσω πακέτου.

αν το απενεργοποιήσεις τότε θα σε χρεώνει για κάθε ΜΒ που θα καταναλώνεις και θα δεις το υπόλοιπό σου να μειώνεται εκθετικά σε χρόνο dt εκτός κι αν προλάβεις να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο.

Όταν το 2013 ζήτησα απενεργοποίηση του daily στο Wind F2go και έβαλα πακέτο ΜΒ μετά δεν "έμπαινε" καθόλου data.

Όπως και στην C-Ote, "απενεργοποίηση daily" --> απενεργοποιεί τελείως τα data στη συγκεκριμένη sim μέχρι να ξαναζητηθεί ενεργοποίηση data.

Να ρωτήσω:

Έχασα το password (θυμάμαι το username) στην ιντερνετ http://www.f2g.gr και μου βγάζει λάθος.

Ζήτησα στο φατσομπούκι τους και μου'παν να τηλεφωνήσω 1260.

Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω τη δουλειά μου χωρίς χρέωση, αφού δεν γίνεται από το φατσομπούκι τους;

Όταν το 2013 ζήτησα απενεργοποίηση του daily στο Wind F2go και έβαλα πακέτο ΜΒ μετά δεν "έμπαινε" καθόλου data.

Όπως και στην C-Ote, "απενεργοποίηση daily" --> απενεργοποιεί τελείως τα data στη συγκεκριμένη sim μέχρι να ξαναζητηθεί ενεργοποίηση data.

Να ρωτήσω:

Έχασα το password (θυμάμαι το username) στην ιντερνετ http://www.f2g.gr και μου βγάζει λάθος.

Ζήτησα στο φατσομπούκι τους και μου'παν να τηλεφωνήσω 1260.

Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω τη δουλειά μου χωρίς χρέωση, αφού δεν γίνεται από το φατσομπούκι τους;

https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/

κάτω από το είσοδος λέει "Ξέχασες το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σου;" πρέπει να θυμάσαι όμως το email που είχες δηλώσει και τον αριθμό του κινητού εννοείται!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/

κάτω από το είσοδος λέει "Ξέχασες το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σου;" πρέπει να θυμάσαι όμως το email που είχες δηλώσει και τον αριθμό του κινητού εννοείται!

Λάθος μου.

Είχες δίκιο. Μου έδωσες φλασιά:

Δεν ήταν ........outlook.com όπως προσπαθούσα, αλλά .......outlook.com.gr

OK. Μου έστειλε το νέο password κατευθείαν στο κινητό.

Μα, απορώ. ΟΚ: Ξέχασα το e-mail. Με το φατσομπούκι δεν μπορούν να σου στείλουν 1 νεο password, μα τόση επιβεβαίωση; να τους παρω 1260; Μπράβο τους, πάντως! Να μην αλλαζει "στο έτσι" ο κωδικος!

Edited by jimmiss

Πήρα τηλέφωνο στο 1231 και μου ειπαν πως ναι μεν μπορώ να απενεργοποιήσω το internet daily και να γινει φραγή στο data αλλά κάθε φορά που θα βάζω κάποιο πακέτο θα πρέπει να τους ξανα πάρω τηλεφωνο, να περιμένω στην αναμονή για 62λεπτά όπως έγινε αποψε, για να μου ενεργοποιήσουν το data. Αυτόματα , με το που αγοράσω κάποιο πακέτο, δεν γινεται!

[ f i l i p p o s ]

Πήρα τηλέφωνο στο 1231 και μου ειπαν πως ναι μεν μπορώ να απενεργοποιήσω το internet daily και να γινει φραγή στο data αλλά κάθε φορά που θα βάζω κάποιο πακέτο θα πρέπει να τους ξανα πάρω τηλεφωνο, να περιμένω στην αναμονή για 62λεπτά όπως έγινε αποψε, για να μου ενεργοποιήσουν το data. Αυτόματα , με το που αγοράσω κάποιο πακέτο, δεν γινεται!

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις, να απενεργοποιήσεις το daily ? που είναι 1€ την μέρα? και να χρεωθείς πχ 35€ για την κίνηση που μπορεί να κάνεις σε mb?

H θέλεις να κλείσεις τελείως το 3g και να μπαίνεις μόνο με wi fi?

Για να μην έχεις την ταλαιπωρία με το 1231 μπορεις να πειράξεις το apn (να αλλάξεις ένα γραμμα στο όνομα) για να μην μπορεί να συνδεθεί στο 3g και όταν βάλεις πακέτο το ξαναφτιάχνεις.

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις, να απενεργοποιήσεις το daily ? που είναι 1€ την μέρα? και να χρεωθείς πχ 35€ για την κίνηση που μπορεί να κάνεις σε mb?

H θέλεις να κλείσεις τελείως το 3g και να μπαίνεις μόνο με wi fi?

"Απενεργοποιώντας το daily 1€" είναι το ίδιο με την απενεργοποίηση data πλήρως στη γραμμή. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να χρεωθεί ούτε 0,01€ για data, ούτε με χρεώσεις 1,0332€/ΜΒ που έχει η Cosmote, ούτε με 0,1€/ΜΒ που έχει η Wind.

Για να μην έχεις την ταλαιπωρία με το 1231 μπορεις να πειράξεις το apn (να αλλάξεις ένα γραμμα στο όνομα) για να μην μπορεί να συνδεθεί στο 3g και όταν βάλεις πακέτο το ξαναφτιάχνεις.

Ακριβώς.

Αλλάζει το APN και ξενοιάζει απ'το να τους καλεί να ξαναενεργοποιήσουν τα data στη sim (ή αλλιώς το να "απενεργοποιήσουν το daily 1€").

Και το επαναφέρει όταν ξαναχρειαστεί data (βάλεις πακέτο ΜΒ).

Edited by jimmiss

Δοκιμασμένη λύση - είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες φορές που ενεργοποίησα data πακέτο στο καρτοκινητό μου και από τότε ησύχασα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η Wind σταμάτησε να χρεώνει Daily Internet την ημέρα που λήγει το πακέτο...απλά σταματούσα να χρησιμοποιώ internet την τελευταία ημέρα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

να ενημερώσω οτι το 1gb με ανανέωση μεσω paypal (10 ευρω), εξακολουθεί να υπάρχει....

αδικαιιλογητη αφαίρεση χρημάτων δεν ειδα στα νούμερα που παρακολουθώ

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αδικαιιλογητη αφαίρεση χρημάτων δεν ειδα στα νούμερα που παρακολουθώ

στα νουμερα που παρακολουθεις ,τι υπολοιπο εχουν ?

πανω η κατω απο 10 ευρω ????

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

εννοείται πανω απο 10

εννοείται πανω απο 10

εννοειται ?

δεν καταλαβαινω τον λογο που το τονιζεις ετσι....

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Και γιατι να μην αλλαξεις το APN στο κινητο; Βάζεις ενα εξτρα γραμμα στο τελος κ τέρμα, χάνεις επαφή με το data. Ουτε φραγες ουτε αναμονές. Μονος σου σε 10 δεύτερα.

Και γιατι να μην αλλαξεις το APN στο κινητο; Βάζεις ενα εξτρα γραμμα στο τελος κ τέρμα, χάνεις επαφή με το data. Ουτε φραγες ουτε αναμονές. Μονος σου σε 10 δεύτερα.

Απο προηγούμενες καταχωρήσεις στο θέμα αυτό κατάλαβα πως εαν απενεργοποιούσες το internet daily ουσιαστικά θα σου έβαζε φραγή η εταιρία στο data κάθε φορά που σου τελειώνει το πακέτο ιντερνετ, αυτόματα. Γι αυτό και πήρα τηλέφωνο , για να το επιβεβαιώσω αλλά δεν ισχύει, εκτός κι αν δεν εγινε καλή συνενόηση με την υπάλληλο.

[ f i l i p p o s ]

Δεν νομίζω πως υπάρχει απενεργοποίηση του daily internert σαν υπηρεσία ώστε να αποφύγεις έτσι τις «κουφές» χρεώσεις του 1 ευρώ. Απενεργοποίηση πλήρης των δεδομένων μόνο μπορείς να κάνεις. Το είχα δοκιμάσει και εγώ στο παρελθόν, όταν είχα τέτοιες χρεώσεις 1 ευρώ, αλλά όταν μετά τους ζητούσα ενεργοποίηση πάλι, για να εκμεταλλευτώ το 1GB με ανανέωση 10 ευρώ, είχα αρκετή ταλαιπωρία και αρκετές κλίσεις μέχρι να μου ενεργοποιήσουν πάλι τα δεδομένα. Η λύση κατά τη γνώμη μου είναι, ή να μην μένεις ούτε μερικά λεπτά χωρίς πακέτο internet ώστε να μην χρεωθείς με το ευρώ μετά τη λήξη πακέτου, ή αλλάζεις την APN διεύθυνση κάθε φορά που σου τελειώνει κάποιο πακέτο και δεν θέλεις να ενεργοποιήσεις άλλο άμεσα.

Παιδια εμενα δεν κανει τετοια.Σε κανενα απο τα 3 F2G δεν εχω θεμα.Και ουτε αλλαζω apn.Τα 2 τα αφηνουμε και χωρις πακετο MB και ολα οκ.Η μονη που δεν παιρνει υπολοιπο για daily internet ειναι η Cosmote αμα αφησεις κατω απο 1€ υπολοιπο.Το αφηνω 0,2 ή 0,05 π.χ. και μπαινω 0.facebook κανονικα.Ενω η Wind στο τρωει.Χθες ειχα -0,09 και εμπαινα κανονικα με Wu στο 0.facebook.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εννοειται ?

δεν καταλαβαινω τον λογο που το τονιζεις ετσι....

γιατί το μπόνους είναι για ανανέωση πανω απο 10 ευρω....

καλησπερα σημερα 9/12/2015 απο 2 νουμερα f2g μου πηραν απο 8 ευρω χωρις λογο.......???!!!!!!!

καμια ιδεα????/το εχει παθει κανενας.

υποψιν δεν ενεργοποιησα κανενα πακετο δεν μπηκα στο internet .τα εχω σε παλιες συσκευες χωρις internet.

ποιο ειναι το σταθερο τηλ.του call center??????

ευχαριστω

καλησπερα σημερα 9/12/2015 απο 2 νουμερα f2g μου πηραν απο 8 ευρω χωρις λογο.......???!!!!!!!

καμια ιδεα????/το εχει παθει κανενας.

υποψιν δεν ενεργοποιησα κανενα πακετο δεν μπηκα στο internet .τα εχω σε παλιες συσκευες χωρις internet.

ποιο ειναι το σταθερο τηλ.του call center??????

ευχαριστω

1260 ή μπες να κανεις παραπονα στη σελιδα του F2G στο facebook.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova