Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πολύ μεριά έχει πέσει για το τίποτα. Όλοι ζορίζονται άλλα το να συζητάμε ότι θέλω να δίνω 5 ευρώ αντί για 8 έχει καταντήσει αηδία.

Και το φοιτητικό όσοι τυχεροί το πήραν και το νέο μπλέντερ είναι τα καλύτερα πακέτα της αγοράς . Έχω και τις 3 εταιρείες σε καρτοκινητό.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Παιδιά πολύ μεριά έχει πέσει για το τίποτα. Όλοι ζορίζονται άλλα το να συζητάμε ότι θέλω να δίνω 5 ευρώ αντί για 8 έχει καταντήσει αηδία.

Συμφωνώ - ειδικά όταν σε αρκετές περιπτώσεις μιλάμε για ανανεώσεις σχεδόν ανενεργών αριθμών που κάποιοι έχουν στα συρτάρια τους... μέσα σε όλα αυτά τα μηνύματα χάνεται και η ουσία τελικά, που είναι το κάθε πότε πρέπει πλέον να γίνεται η ελάχιστη ανανέωση αριθμού, το πώς καταργήθηκε τελικά το ιστορικό F2G2 με τις απίθανες μέχρι πρότεινος χρεώσεις του, τι γίνεται όταν σε κλέβουν στο υπόλοιπό σου χωρίς να το καταλάβεις, νέα πακέτα / προσφορές κλπ.

Όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση κάποιου, φαντάζομαι 10 ευρώ θα έχει να τα δώσει για μια ελάχιστη ανανέωση και να κρατήσει τον αριθμό - αλλιώς είναι και παράξενο το ότι έχει υπολογιστή με σύνδεση στο ιντερνετ και χάνει το χρόνο του ρωτώντας για αυτό...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πήγα να ενεργοποιήσω το EURODATA με τα 150μβ σε περιαγωγή και παρόλο που έχω 42€ υπολοιπο μου εμφανίζει το παρακάτω (!). Τι κανω λαθος; Ή τα έφτυσε το συστημα τους;

[ATTACH]64257[/ATTACH]

Edit: ξανά έστειλα το ιδιο σμς και το δέχτηκε κανονικά :P

[ATTACH]64259[/ATTACH]

Edited by minovg

Γειά χαρά! Έκανα αίτηση να φέρω έναν αριθμό από συμβόλαιο σε f2go και μου αντιπρότειναν το καρτοσύνδεση plus στα 12,40€ τελική τιμή.

Αυτό έχει 600' & 100sms προς όλους, 1000' προς wind, 1Gb και 3€ για κάθε χρήση.

Καλό ακούγεται αλλά μήπως έχει κάποια παγίδα;

Γιατί αυτά τα προγράμματα δεν είναι καθόλου δημοφιλή; Έχουν κάποιο σοβαρό μειονέκτημα;

Με 11€ καθαρο ποσο καρτας δλδ κοστος 12,4€ περιπου περνεις 200' προς ολουςμε 5€ αλλα 200' με 2€ (turbo πακετο) και 2*100(more) αλλα 4€. Συνολο 600' με 11€ καρτας. Βαλε τωρα δωρο απ την ανανεωση το 1gb και 1500 προς 3 wind και 80sms το μηνα απ τα log n win. Συν 300' κ 300 sms δωρο απ τα πακετα για ολα τα wind για 15 μερες. Κ αν κανειςτην ανανεωση σε καταστημα αλλα 120' ρπος σταθερα η wind με κοστος 0,30. Κι εισαι πανω κατω στα ιδια. Και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα οτι μπορεις να μην χρειαζεσαι τοσα πολλα και να την βγαζεις ακομα φθηνοτερα αναλογα τις αναγκες σου καθε φορα.

Νομίζω τελικά οτι απο κόστος είναι περίπου τα ίδια κι απ'ότι καταλαβαίνω ένα βασικό πλεονέκτημα έχει η καρτοσύνδεση, οτι δεν χρειάζεται να ασχολείσαι.

Ωστόσο, παρόλο που είναι πολύ δυνατή προσφορά διστάζω να την δεχτώ γιατί έχω ήδη ένα 2ο νούμερο που είναι f2go και με υπερκαλύπτει αφού έχει επάνω τα 300' δώρο με την ανανέωση και πρόσφατα απέκτησε και το φοιτητικό.

Απλά ζορίζομαι λίγο με το οτι αν προχωρήσω τελικά στην αλλαγή, θα πρέπει να χρησιμοποιώ ως βασικό αυτό το 2ο νούμερο που είναι τούμπανο και να παροπλίσω σιγά σιγά το άλλο που είχα ως βασικό σχεδόν 15 χρόνια.

Βέβαια κανείς δεν μου εγγυάται οτι όλες αυτές οι σούπερ παροχές του f2go θα συνεχίσουν να υφίστανται για πάντα.

Μέσα στην επόμενη 1 ώρα θα πρέπει να έχω αποφασίσει...

Ευχαριστώ!

Ερρίφθη ο κύβος.

Μόλις αρνήθηκα την πρόταση και φέρνω το νουμεράκι μου στην παρέα του f2go.

Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν.

Ερρίφθη ο κύβος.

Μόλις αρνήθηκα την πρόταση και φέρνω το νουμεράκι μου στην παρέα του f2go.

Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν.

Και πολύ καλά έκανες. Κι'εγώ έχω αρνηθεί στο παρελθόν ανάλογες προτάσεις, αλλά και καλύτερες (1500' προς όλους+1500 SMS προς όλους+1500 MB με 23 ευρώ). Το F2G, είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου.

Εχω 5αρα καρτα.

Αν ανανεωσω τωρα, εχω ενα 3μηνο για να ξαναενημερωσω για να μην μου φαει το υπολοιπο?

Ή δεν φτάνει η 5αρα;

Ποτε ξεκινα το απαραδεκτο μέτρο; (εκτος κι αν ισχυει ηδη)

Εχω 5αρα καρτα.

Αν ανανεωσω τωρα, εχω ενα 3μηνο για να ξαναενημερωσω για να μην μου φαει το υπολοιπο?

Ή δεν φτάνει η 5αρα;

Ποτε ξεκινα το απαραδεκτο μέτρο; (εκτος κι αν ισχυει ηδη)

Μια χαρα φτανει η πενταρα καρτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μου 'κρατα' το υπολοιπο για ενα 3μηνο?

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ναι. Στην πραγματικότητα όμως, ακόμα ισχύει σιωπηρά το 6μηνο. Μην το καθυστερείς όμως και πολύ, γιατί από τη στιγμή που η ανακοίνωση έλεγε ότι θα ισχύει από 28 Σεπτεμβρίου, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, μπορούν να το θέσουν σε εφαρμογή.

Ωραία, έστω ότι καταργείται αύριο η περιαγωγή. Πιστεύεις ότι θα συμφέρουν περισσότερο τα "ευρωπαϊκά" νούμερα, από τα ελληνικά? Να σου πω την αλήθεια, δεν το νομίζω. Η Γαλλία δεν έχει καθόλου καρτοκινητά (έχει μόνο συμβόλαια), ενώ στη Γερμανία, τα καρτοκινητά χρεώνουν με 0,09 ευρώ/λεπτό και στην Ιταλία με 0,15 ευρώ/ λεπτό. Πού θα ξαναβρούμε αυτά τα ωραία πακετάκια, με τα 1000' ή 1500' προς όλους? Ασε που θα πούμε το γιγαμπάιτ γιγαμπαϊτάκι, αφού στις περισσότερες "ευρωπαϊκές" χώρες, το ίντερνετ στο κινητό, κοστίζει ακριβά (σε σύγκριση με εμάς).

Κάτοικος Γαλλίας εδώ και 2 χρόνια. Με 16 ευρώ έχω 50 GB ιντερνετ, κλήσεις προς όλη την μισή υφήλιο (σε σταθερά) + ΗΠΑ/Καναδάς (κινητά) απεριόριστα από το κινητό, 4G, δωρεάν roaming για 35 ημέρες/έτος σε κάθε χώρα της EU (π.χ. όταν είμαι Ελλάδα μπορώ να καλέσω σε όλα τα τηλέφωνα της Ελλάδας δωρεάν, όπως και τα γαλλικά, όπως επίσης να έχω και 3GB ιντερνετ δωρεάν - φυσικά εάν είμαι Ισπανία έχω επιπλέον 35 ημέρες για την Ισπανία), τηλεφωνητή δωρεάν που μού στέλνει και τα μηνύματα σε email, δωρεάν επιλογές προώθησης και blocking αιρθμών και άλλα πολλά που ξεχνάω. Φαντάσου να καταργηθεί για πάντα το roaming και να ανοίξει η αγορά (βέβαια κάπου διάβαζα ότι ήδη το έχουν σκεφτεί και λένε ότι θα πρέπει να περνάς ένα διάστημα στην χώρα προέλευσης του αριθμού). Αλλά κάποια στιγμή και αυτό θα καταργηθεί και θα έχουμε ενιαία αγορά μόνο με μεγάλους παίχτες (βασικά Orange, vodafone, t-mobile και οι υπόλοιπες δεν ξέρω, μπορεί να φτιάξουν consortium).

Trust me, στο εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα και είναι χρόόόόόνια μπροστά.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης, αλλά για τον μισθό της Γαλλίας είναι ψίχουλα οι τηλεπικοινωνίες και σού παρέχουν τα πάντα.

Edited by nickolasemp

Μην συγκρινετε τις άλλες χωρες με την Ελλαδα.

Το προβλημα είναι γεωγραφικο. Εχουμε βουνα, νησια και το δικτυο κοστιζει περισσοτερα χρηματα από ότι στην γαλλια.

Την καλυψη των νησιων να βαλεις μονο αυτό ηταν.

Εκει πχ μπορει να χρειαζεται μια κεραια για κάθε 100χλ, ενώ εδώ να χρειαζονται 5 κεραιες.

Μην συγκρίνετε τις άλλες χωρες με την Ελλαδα.

Το προβλημα είναι γεωγραφικο. Εχουμε βουνα, νησια και το δικτυο κοστιζει περισσοτερα χρηματα από ότι στην γαλλια.

Την καλυψη των νησιων να βαλεις μονο αυτό ηταν.

Εκει πχ μπορει να χρειαζεται μια κεραια για κάθε 100χλ, ενώ εδώ να χρειαζονται 5 κεραιες.

Αυτο είναι η μόνιμη δικαιολογία που λένε τα δίκτυα. Ειναι οι μονοί που πωλούν με κέρδος 10000%.

Απλα στο εξωτερικό είναι η μεγαλύτερη πελατειακή βάση που τους αφήνει παραπάνω χρήματα σε σχέση με τον μικρό πληθυσμό της χώρας μας και βάζοντας μικρότερο ποσό στο πάγιο προσελκύουν περισσότερους συνδρομητές και έτσι πέφτουν οι τιμές.

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτοικος Γαλλίας εδώ και 2 χρόνια. Με 16 ευρώ έχω 50 GB ιντερνετ, κλήσεις προς όλη την μισή υφήλιο (σε σταθερά) + ΗΠΑ/Καναδάς (κινητά) απεριόριστα από το κινητό, 4G, δωρεάν roaming για 35 ημέρες/έτος σε κάθε χώρα της EU (π.χ. όταν είμαι Ελλάδα μπορώ να καλέσω σε όλα τα τηλέφωνα της Ελλάδας δωρεάν, όπως και τα γαλλικά, όπως επίσης να έχω και 3GB ιντερνετ δωρεάν - φυσικά εάν είμαι Ισπανία έχω επιπλέον 35 ημέρες για την Ισπανία), τηλεφωνητή δωρεάν που μού στέλνει και τα μηνύματα σε email, δωρεάν επιλογές προώθησης και blocking αιρθμών και άλλα πολλά που ξεχνάω. Φαντάσου να καταργηθεί για πάντα το roaming και να ανοίξει η αγορά (βέβαια κάπου διάβαζα ότι ήδη το έχουν σκεφτεί και λένε ότι θα πρέπει να περνάς ένα διάστημα στην χώρα προέλευσης του αριθμού). Αλλά κάποια στιγμή και αυτό θα καταργηθεί και θα έχουμε ενιαία αγορά μόνο με μεγάλους παίχτες (βασικά Orange, vodafone, t-mobile και οι υπόλοιπες δεν ξέρω, μπορεί να φτιάξουν consortium).

Trust me, στο εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα και είναι χρόόόόόνια μπροστά.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης, αλλά για τον μισθό της Γαλλίας είναι ψίχουλα οι τηλεπικοινωνίες και σού παρέχουν τα πάντα.

Θέλω να σε ρωτήσω τα 50gb στα δίνει και για tethering η μόνο για χρήση από το κινητό;

Ποια εταιρία κινητής είναι ;