Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως και να έχουν τα πράγματα , το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ ευχάριστα τα νέα για την Καστοριά και την συνεργασία των 2 δικτύων .

Επιβεβαιωση και απο μενα για το update.

Τελικά προχώρησα σε root της συσκευής μου και με έναν file manager/file editor άλλαξα το περιεχόμενο του αρχείου /data/property/persist.radio.lteon από false σε true και τωρα έχω κανονικά 4G :)

Βέβαια έχασα την εγγύηση (βλέπε Knox) αλλά σιγά μην κάθομαι να περιμένω πότε θα βγάλει update η samsung :D

Όλα αυτά για το Samsung Galaxy S4 i9505 (με Ελληνικό firmware)

Edited by nhariton

Τελικά προχώρησα σε root της συσκευής μου και με έναν file manager/file editor άλλαξα το περιεχόμενο του αρχείου /data/property/persist.radio.lteon από false σε true και τωρα έχω κανονικά 4G :)

Βέβαια έχασα την εγγύηση (βλέπε Knox) αλλά σιγά μην κάθομαι να περιμένω πότε θα βγάλει update η samsung :D

Όλα αυτά για το Samsung Galaxy S4 i9505 (με Ελληνικό firmware)

Περίεργο...εγώ με 9505 γερμανικό official 4.4.2 δεν έχω κανένα θέμα..

Πήρα ξανά στο 1231 πιστεύοντας ότι πάλι μου έδωσαν λάθος sim αλλά μου είπαν ότι υποστηρίζει κανονικά 4G η νέα sim και οτι υπάρχει θέμα σε κάποια samsung κινητά με το 4G. Μου είπαν επίσης ότι είναι σε επικοινωνία η wind με την samsung hellas και θα βγάλουν update που να διορθώνει το πρόβλημα με το 4G.

προφανώς και έχουν θέμα μόνο κάποια ελληνικά samsung

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Αχ αυτή η SAMSUNG είχα κατέβει Αθήνα και με το iPhone 6 που έχω έπιασα τρελές ταχύτητες ψηλά στην κηφισίας κοντά στο κτίριο της Wind!

Καλημερα σε ολους!

Εδω και 3-4 μερες στο application του f2g δεν αφαιρουνται τα MB του πακετου που καταναλωνω.Κανω χρηση ΜΟΝΟ 3G.

Αντιμετωπιζει κανεις κατι παρομοιο;Να τους ενημερωσω ή να το αφησω ετσι..;

Καλημερα σε ολους!

Εδω και 3-4 μερες στο application του f2g δεν αφαιρουνται τα MB του πακετου που καταναλωνω.Κανω χρηση ΜΟΝΟ 3G.

...και δε σου αφαιρεί ούτε απο την κάρτα, έτσι;

ΙΣως εφαγε κόλλημα και να στα αφαιρεσει όλα μαζί

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν εχουν θεμα τα ελληνικα μονο. Εμενα ας πουμε ειναι ρουμανικο. Και δεν φταιει η samsung αλλα η wind.

Edited by aenaos15

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλημερα σε ολους!

και νόμιζα ότι είχε κολλήσει μόνο σε μένα :ninja: . Αν βγάλεις άκρη πές και σε μάς.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ενημερώσω ότι πλέον ρωτάνε τι κάρτα έχεις,(συμβόλαιο/κάρτα) και αναλόγως σε απαντάνε εάν έχουν 4τζι νέες για αλλαγή.τους ξέφυγε και με ρώτησαν μετά αφού με είπαν ότι έχουν και έφαγαν βρίσιμο.ακολουθεί καταγγελία στην γουινδ
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλημερα σε ολους!

Ούτε κάνοντας ανανέωση ενημερώνεται; Δοκίμασες από υπολογιστή να δεις τι σου δείχνει; Άλλη λύση που θα πρότεινα, είναι είτε log out και πάλι log in μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα η εφαρμογή, ή σαν τελευταία λύση απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής. Νομίζω ότι δεν θα καταφέρεις και πολλά με το να τηλεφωνήσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης για βοήθεια.

Να ρωτήσω και κάτι εκτός του συγκεκριμένου νήματος; Προσπάθησα να βρω θέμα σχετικό με επιλογή σταθερού πάροχου, μιας και μου έχουν κάνει μια καλή προσφορά από ΟΤΕ (τώρα είμαι WIND), αλλά δεν μπόρεσα να βρω. Αν έχει κάποιος σχετικό link ας με παραπέμψει.

Μόλις δέχθηκα μια προσφορα απο την wind και θα ήθελα την άποψη σας.

Wind σταθερό και κινητό.

Στο σταθερό:

Αστικά, υπεραστικα και 24αρι internet. Σε κινητά 300' για χρηση ειναι απο το σταθερό, είτε απο το κινητο, είτε και απο τα 2.

Στο κινητο: 300' προς όλους ( νομιζω) και 700mb data (φορητοτητα του αριθμού που υπάρχει, οχι νέος)

Η επικοινωνία μεταξύ σταθερού και κινητού, ειναι χωρις χρέωση.

Επιπρόσθετα αλλο ενα f2go αριθμό (νέος)δώρο με 120λεπτα δωρεάν καθε μήνα για τους πρώτους 12.

Όλα αυτα στα 29,90€.

Τι γνώμη έχετε;;

Edited by dnik
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Συμπαθητική πρόταση. Ούτε κάτι εντελώς ασύμφορο αλλά ούτε και ουάου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επιβεβαιωση και απο μενα για το update.

Παιδια το update από τη sumsung εχει βγει. Στη δικια μου συσκευη εχει ερθει εδώ και 2 βδομάδες περιπου. Η καρτα μου δεν ξερω αν υποστηριζει 4G γιατι την ειχα παρει πριν 3μηνες περιπου, αλλα στο menu του κινητου εχει εμφανιστεί η επιλογή δικτύου σε LTE.

Ισως να παιζει ρολο και από που προερχεται η συσκευη για το ποτε θα παρει το update. η δικια μου προοριζοταν για την Ελβετικη αγορα.

Wind σταθερό και κινητό.

Στο σταθερό:

Αστικά, υπεραστικα και 24αρι internet. Σε κινητά 300' για χρηση ειναι απο το σταθερό, είτε απο το κινητο, είτε και απο τα 2.

Στο κινητο: 300' προς όλους ( νομιζω) και 700mb data (φορητοτητα του αριθμού που υπάρχει, οχι νέος)

Επιπρόσθετα αλλο ενα f2go αριθμό (νέος)δώρο με 120λεπτα δωρεάν καθε μήνα για τους πρώτους 12.

Όλα αυτα στα 29,90€.

Τι γνώμη έχετε;;

αν σκεφτεις πως εγω τους δινω 24.90 και έχω μονο σταθερο απεριοριστο προς σταθερα, ιντερνετ 24ρι και 120 απο το κινητο μου, τότε είσαι μια χαρα.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Wind σταθερό και κινητό.

Στο σταθερό:

Όλα αυτα στα 29,90€.

Τι γνώμη έχετε;;

Δεν αναφέρεις καθόλου το χρόνο δέσμευσης και αυτό είναι σημαντικό.

Επισημαίνω ότι μια προσφορά φαίνεται καλή στην αρχή γιατί στην προσφορά υπάρχει έκπτωση στα βασικά πακέτα τα οποία, όμως, επανέρχονται μετά τη λήξη της δέσμευσης και είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά με την Wind, να ανανεώσεις το πακέτο σου με τιμές κοντά σ' αυτές που είχες.

Wind σταθερό και κινητό.

Στο σταθερό:

Όλα αυτα στα 29,90€.

Τι γνώμη έχετε;;

Τις ανάγκες σου τις γνωρίζεις εσύ καλύτερα άρα ότι και αν γράφουμε εμείς είναι καθαρά με βάση την προσφορά και υποθέτουμε ότι πάνω κάτω κάπου στα νούμερα της προσφοράς είναι οι ανάγκες σου. Εγώ θα πρότεινα να μην δεχτείς την πρόταση όχι γιατί δεν είναι καλή αλλά γιατί μπορείς να έχεις τα ίδια ή και παραπάνω με πολύ λιγότερες δεσμεύσεις δηλαδή δέσμευση μόνο στο σταθερό.

Μπορείς να διαλέξεις double play της wind στα 20 ευρώ με 24μηνη δέσμευση για το σπίτι με απεριόριστες αστικές-υπεραστικές κλήσεις 300 λεπτά προς κινητά και 24αρι internet. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω 2 χρόνια δέσμευση αλλά θεωρώ ότι οι τιμές πάνω κάτω σε αυτά τα επίπεδα θα κυμανθούν και την νέα χρονιά καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι το καλύτερο άρα δεν πειράζει αυτή η δέσμευση.

Κινητό μπορείς να πάρει F2G ή Q που θα έχει 120 λεπτά προς όλους κάθε μήνα επειδή έχεις και σταθερό wind και που με ανανέωση 10 ευρώ δίνουν 1GB internet. Με τα πακέτα που έχουν μπορείς να υπερκαλύψεις αυτά που σου προσφέρουν. Το βασικό όμως είναι ότι δεν έχεις δέσμευση. Εάν χρειαστείς λιγότερα κάποιο μήνα θα δώσεις αυτά που πραγματικά θα ξοδέψεις και όχι όσα έχεις συμβόλαιο. Εάν πάλι ξοδέψεις παραπάνω δεν θα τα πληρώσεις με τις πανάκριβες χρεώσεις για εκτός προγράμματος χρήσεις αλλά με τιμές πακέτων.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 2€ για 300΄+ 300sms προς WIND και πήρα τα 50΄+50sms bonus. Βλέπω οτι καταναλώνονται πρώτα τα 300. Δεν έχουν προτεραιότητα πάντα τα bonus ή κάνω λάθος;

TCL 40 NXTPAPER

Εχω αλλαξει sim πριν κανα μηνα. Στο κινητο μου εμφανιζει επιλογη LTE/WCDMA/GSM αυτο σημαινει οτι η sim υποστηριζει 4G?
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Εχω αλλαξει sim πριν κανα μηνα. Στο κινητο μου εμφανιζει επιλογη LTE/WCDMA/GSM αυτο σημαινει οτι η sim υποστηριζει 4G?

Ακριβώς. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά κι όλα τα καταστήματα στο κέντρο με άφηναν στο "θαααα".

Πάντως, μου συμβαίνει ακρίβως το ίδιο πρόβλημα όσον αφορά τα MB. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο των 1gb από 3/3 και δέκα μέρες μετά δεν έχει αφαιρεθεί ούτε mb!

Τα MB παραμένουν κολλημένα στα 1024 και δεν αφαιρούνται. Μπήκα και από υπολογιστή. Σε κατάστημα wind που ανέφερα το πρόβλημα η κοπέλα μου είπε πως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα εδώ και μήνες!

Επίσης να αναφέρω πως στο κατάστημα της Βάρης μου άλλαξαν την κάρτα Sim δωρεάν και άμεσα ώστε να έχω 4G

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova