Jump to content

skidrow

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skidrow

  1. Έχω έναν υπολογιστή σταθερό ο οποίος τρέχει Windows 7 SP1 κι εδώ κι ένα μήνα όλα ήταν κανονικά με το ποντίκι και το πληκτρολόγιό του μέχρι το πρωί. Επειδή δεν μπόρεσα να τον κρατήσω ανοικτό για πολλή ώρα ώστε να κάνει ενημερώσεις επέλεξα από το Windows Update να μην ελέγχει για ενημερώσεις ώστε να τερματίσει κανονικά (να φύγει δηλαδή η ασπίδα δίπλα από το Shut Down και να μην εγκαταστήσει ενημερώσεις). Από τότε, δεν διαβάζει καθόλου το ποντίκι, σε όποια θύρα USB κι αν το βάλω, κάνει ότι εγκαθιστά τους drivers του ποντικιού αλλά δεν το διαβάζει ποτέ. Σε ένα λάπτοπ που έχω παίζει κανονικά. Προσπάθησα να κάνω και System Restore, αλλά δεν μπορεί να γίνει ούτε αυτό καθώς βγάζει μήνυμα ότι για κάποιο λόγο το Restore δεν μπορεί να γίνει. Τι μπορώ να κάνω? Σκέφτηκα να αγοράσω κάποιο άλλο, αλλά μήπως έπαθε κάτι ο υπολογιστής ή είναι καθαρά θέμα του ποντικιού το οποίο όμως, λειτουργεί κανονικά στο λάπτοπ?
  2. 1) και 2) ναι. Επίσης χθες παρατήρησα ότι στο ραδιόφωνο, όταν εμφανίζονταν τα πλήκτρα του ραδιοφώνου στην οθόνη κλειδώματος, αν πατούσα πολύ γρήγορα το πίσω πήγαινε μπροστά και όταν πατούσα το μπροστά πήγαινε πάλι πίσω και ξανά μπροστά. Δηλαδή από το 88,8 με πίσω πήγαινε στο 88,9 και με δύο φορές μπροστά 88,8 και ξανά 88,9. :cool: Στο Update 2 με Windows Insider.
  3. Δεν είναι τίποτα, μόλις το έκανα με το Windows Phone Recovery Tool. Πιο εύκολο δεν υπάρχει. Πέρασα σήμερα με τη σειρά μου τα 10 σε Nokia Lumia 530 DS και το κινητό ήταν μόνο για ίντερνετ, μουσική κλπ, δεν διάβαζε τις κάρτες. Πιο συγκεκριμένα, άνοιγε και μόλις έβαζα το PIN της πρώτης κάρτας κολλούσε όλο το κινητό. Έκανα και hard reset, τίποτα. Δοκιμάζοντάς τα χωρίς SIM, μου άφησαν την αίσθηση ότι είναι pre alpha. Glitch που δεν τα περίμενα, το multitasking έκανε μισή ώρα για να λειτουργήσει, ο Spartan και το νέο μενού ρυθμίσεων δεν ήταν κάτι το συνταρακτικό. Προσωπικά δεν μου άρεσαν, θα περιμένω κάποια Pre Release έκδοση ή την τελική. Πάντως, σε αντίθεση με τη μετάβαση από Windows 8.1 σε 8.1 Update χωρίς hard reset, εδώ δεν το γλύτωσα για να βρω 1,10gb που ήθελε.
  4. Εννοείται πως όχι. Ας κάνει ένα τηλέφωνο στην procordia να του πουν το ακριβές ποσό επισκευής της οθόνης.
  5. Όχι, ήμουν λίγο αυστηρός γιατί μπλέξανε και το ρομάντσο της γυναίκας του και ήθελα 100% Hoking. Σαν σύνολο θα της έβαζα 8/10 και θα ήθελα λίγο στο τέλος να έλεγε επιγραμματικά τι έγινε στη ζωή του όπως έγινε και στο Social Network. Το Από Έρωτα πως σας φάνηκε?
  6. Προς όσους έχουν κολλήσει τα mb στην εφαρμογή: Μην κάνετε αλόγιστη χρήστη, σήμερα αφαιρέθηκαν (σχεδόν) όλα τα mb που έπρεπε να αφαιρεθούν.
  7. Αυτό θέλω να το ρωτήσω κι εγώ. Χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας, με WiFi, με, με, με χάνω και μηνύματα αλλά ακόμα και κλήσεις. Το δοκίμασα μ'έναν φίλο μου πριν από λίγο κι ενώ με καλούσε εγώ ήμουν στο fb άρχοντας χωρίς να ξέρω τίποτα. :lol:
  8. Άλλαξα πριν από μισή ώρα την φωτογραφία προφίλ μου από το κινητό και μόλις έβαλα τοποθεσία από τον υπολογιστή, η ώρα πήγε 9 ώρες πίσω και δείχνει ότι είναι κάτι "παλιό". Πως αλλάζει αυτό?
  9. Γενικά, ναι, συμφωνώ, αλλά σε κάποιες φάσεις όπως ήταν αρκετά. :)
  10. Ακριβώς. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά κι όλα τα καταστήματα στο κέντρο με άφηναν στο "θαααα". Πάντως, μου συμβαίνει ακρίβως το ίδιο πρόβλημα όσον αφορά τα MB. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο των 1gb από 3/3 και δέκα μέρες μετά δεν έχει αφαιρεθεί ούτε mb!
  11. 1) Μπαταρία 2) Οθόνη πάνω από 4,5'' 3) Ποιότητα υλικών Θα έριχνα "μαύρο" σε 2-3 αν η μπαταρία ήταν πάρα πολύ καλή! Μέχρι πριν λίγο καιρό ίσως το ντιζάιν να ήταν πρώτο, αλλά το να φορτίζω το κινητό κάθε βράδυ, έχει γίνει το λιγότερο κουραστικό.
  12. Πίστεψε με αν μπορούσα, δεν θα καθόμουν να σας ζαλίζω. Δυστυχώς δεν έχω γρήγορο ίντερνετ σπίτι και ότι σειρά μου προτείνετε αναγκαστικά θα την στείλω σε φίλο. :p Θα το δω για το HIMYM και σίγουρα θα κοιτάξω και όλες τις άλλες σειρές που μου προτείνατε. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! :D
  13. Καλό Σ/Κ να έχουμε παιδιά ακόμα και εμείς που ταξιδεύουμε και την Κυριακή θα την φάμε στα λεωφορεία! :[ :p Στα του θέματος. Είχα μαραθώνιο ταινιών και δεν ξέρω για ποια να πρωτογράψω. Λοιπόν, ξεκινάω. Lego Movie = 6,5/10 μόνο και μόνο για την ύπαρξη ανθρώπων. Όπως και να το κάνουμε, δεν μπορώ με τίποτα τους ανθρώπους στα κινούμενα σχέδια, για κανένα λόγο! Gone Girl = 7/10! Μόνο ένα πράγμα ήθελα να πω στο τέλος: . Και γενικά το τέλος ήταν . Παρουσίασαν μια υπέροχη ψυχολογική ιστορία κι αντί στο τέλος Ξέρω ότι αν γινόταν αυτό που θέλω εγώ θα ήταν πολύ cliché, αλλά εντάξει. Επίσης όποιος μπορεί, ας μου στείλει μέ ένα PM λίγο την τελευταία σκηνή, δεν κατάλαβα εκεί Theory of everything = 5/10. Τόσο στενάχωρη και ψυχοπλακωτική ταινία δεν έχω ξαναδεί. Ξέρω ότι μπορεί να υπάρξουν και χειρότερα, αλλά το γεγονός ότι ήταν αυτοβιογραφία το κατέστρεφε ακόμα περισσότερο. Πιο πολύ τσαντίστηκα με την γυναίκα του και με το κλασικό "μπορώ να κάνω τα πάντα όσο άσχημα κι αν είναι" και στο τέλος γίνεται αυτό που όλοι πιστέυουμε αργά ή γρήγορα, ότι θα γίνει από την αρχή. Κρίμα. Από μουσική πάντως.... κέντισε!
  14. Σοβαρά? Λυπάμαι αλλά πλέον δεν βρίσκω τίποτα το αστείο. Συνέχεια ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο αστείων, ενώ ο Σέλντον έχει γίνει πάρα πολύ προβλέψιμος πλέον. Καλά, η Πέννι έχει γίνει μια συνεχομένη διαφήμιση της Apple. Κατέβασα και το προχθεσινό επεισόδιο και βαρέθηκα από το πρώτο 5λεπτο. Πλήρης απογοήτευση!
  15. Μου άρεσαν οι δυνατότητες του κι όλα, αλλά μόλις είδα τις διαφημίσεις πάνω ψηλά, αμέσως έφαγε πόρτα. Καμία άλλη ad-free εναλλακτική δεν υπάρχει, ε?
  16. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας :) Το Seinfeld - αν δεν κάνω λάθος - είναι σειρά του 80 και θα ήθελα, όσον αφορά την χρονολογία, να μείνω μέχρι τα φιλαράκια. Το Silicon Valley θα το έχω στα υπ'όψιν Το HIMYM σε πόσους κύκλους αρχίζει να κάνει κοιλιά περίπου? Είναι λογικό μια σειρά με πολλούς κύκλους μετά από λίγο να αρχίζει να κουράζει (όπως εγώ) και δεν θα ήθελα σχόλια "δεν κουράζει πότε! είναι μια τέλειο!" όπως έλεγαν όλοι για τα φιλαράκια τα οποία πλέον θεωρώ ότι από τον 6ο κύκλο και μετά δεν βλέπονται. Το 2 Broke Girls το έβλεπα στο STAR και θα το κατεβάσω οπωσδήποτε! +1 στη σειρά λόγω της μάνας του Στίφλερ. ;) :lol: Και κάτι τελευταίο, έβλεπα παλιά στον ANT1 το Las Vegas και είχα δει και τον τελευταίο (?) κύκλο με τον Τομ Σέλεκ. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει?
  17. Τις τελευταίες μέρες σε Facebook Beta και Instagram δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις ή έρχονται πολύ καθυστερημένα. Μπορώ να κάνω κάτι? Αυτό γίνεται είτε σε WiFi είτε με 3g και πιο συγκεκριμένα, μπορεί να μην μου δείχνει το tile του Instagram κάποια ειδοποίηση, να μπω στην εφαρμογή, να μου δείξει ότι έχω ένα like, κι αν δεν το ανοίξω να το δω, η εφαρμογή θα μου το δείξει είτε μετά από μισή ώρα (όπως σήμερα) είτε και καθόλου (όπως χθες).
  18. Με Cosmote είμαι υπέρ ευχαριστημένος διότι ακόμα και στην επαρχία έχει εκτεταμένο 4G δίκτυο και σταθερό, σε αντίθεση με την Vodafone που είναι πιο αδύναμο. Με WIND δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
  19. Ποια σειρά κωμωδίας θα ξεκινούσατε; θέλω κάποια όπως ήταν τα φιλαράκια, το big bang theory, το two and half men. Αυτά τα στυλ μου άρεσαν, αλλά μετά την πτώση του big bang θέλω να στραφω σε κάτι που καλύτερα να έχει τελειώσει. Μου έχουν προτείνει το himym. Κάποιο άλλο που να είναι του ιδιου στυλ αλλά να μην κάνει γρήγορα κοιλια??
  20. Τα 100 από την πρόσφορα της Αμερικής, τα αλλα 100 από που προκύπτουν;
  21. Μπορούμε μέσω imei η από το κουτί να δούμε χαρακτηριστικά τις συακευης για να ξέρουμε ποτε θα πάρει αναβάθμιση;
  22. Να πω την αληθει; μου περίμενα περισσοτερα για το χαμό της μάνας του χαουανρντ. Ο τρόπος που έγινε ήταν λίγο αστείος ενώ δεν ασχολήθηκαν σχεδόν καθόλου. Με τον σποκ όντως θα έχει ενδιαφέρον αν και δεν περιμένω και πολλά, η σειρά ήδη έχει κουράσει αρκετά
  23. +pdimi70, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας.. Η μπαταρία κάπως έφτιαξε μετά από τόσες μέρες χωρίς factory reset. Στον υπολογιστή οι φακελοι data και obb είτε δεν περιέχουν τίποτα είτε περιέχουν αρχεία 20mb το πολτ ακόμα και με ενεργά τα κρυφά αρχεία .
  24. skidrow

    Nova 4G

    Με κάρτα από τον Δεκέμβρη και μήνυμα για το 4g ,δεν μπορώ να μπω καθόλου. Με cyanogenmod μόλις πατάω το lte αμέσως γυρνάει σε 3g
×
×
  • Create New...