evoula_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έχω μπλέξει με όλα τα καδρόνια της δυτικής Θεσσαλονίκης και κάρτα ούτε για δείγμα γι'αυτό και εγώ μιας και ήμουν κέντρο επέλεξα να πάω σε αυτό!! αν πήγαινα στης γειτονιάς μου θα με κοιτούσαν όπως τότε που είχα πάει για την μπάλα!!! θα μου έλεγαν και κανένα "τι είναι το 4g;" και θα με έστελναν!!! :lol: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Που ειναι τα 300αρια ποη ποιανουν οι αντιπαλοι:lol: Μόνο το σήμα από H+ αλλάζει σε LTE μου φαίνεται. Από ταχύτητες ίδια σαν να είναι. Πρώτα χωρταινει το μάτι λένε :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Προετοιμαστικα λοιπόν και εγώ ψυχολογικά να επισκεπτω ένα κατάστημα ώστε να αλλάξω την κάρτα μου για 4G.Κατι όμως μου έλεγε μέσα μου έντονα εξαρχής πως άκρη δεν θα βγάλω. Πήγα σε 3. Στο ένα γινόταν ανακαίνιση. Στα υπόλοιπα 2 η απάντηση με ύφος μπλαζε λες και μου κάνανε και χάρη που είμαι πελάτης τους είναι πως δεν έχουμε διαθέσιμες. Στον 2ο μάλιστα του είπα μα είναι δυνατόν μετά από τόση διαφήμιση να μην έχουν διαθέσιμες τα καταστήματα για να εξυπηρετησουν τον κόσμο; Η απάντηση του ήταν πως παρέλαβαν μόλις 10 και όταν το ρώτησα πότε να ξανά περάσω ώστε να εξυπηρετηθω μου κούναγε το κεφάλι. Πραγματικά απαραδεκτοι και με διαφορά το χειρότερο δίκτυο καταστημάτων και εξυπηρέτησης που έχω συναντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: ΔΩΡΟ 300Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ/ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & 1GB ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 10€ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ. Με €10 ανανέωση πήρα 600λ , 2GB & 1500 προς magic numbers και τα 10€ στη κάρτα (είναι παλιός αριθμός με τη προσφορά των 300λ). Σε βρίσκω μια χαρά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πω πω πω. Μπαίνω καθε μερα και έχουμε μια σελίδα αναρτήσεις ανα 2-3 ημερες. Ειχα να μπω απο προχθές εαν δεν κανω λάθος και γράφτηκαν 4 σελίδες. Τι κανει το 4g της wind. !! Πάντως δεν χρειαζεται πανικός. Χαλαρά παιδια. Δεν θα τελειώσει.... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εγώ πάντως αν βρω 4G μέχρι που ανοίγω σαμπάνια επιτόπου! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Προετοιμαστικα λοιπόν και εγώ ψυχολογικά να επισκεπτω ένα κατάστημα ώστε να αλλάξω την κάρτα μου για 4G.Κατι όμως μου έλεγε μέσα μου έντονα εξαρχής πως άκρη δεν θα βγάλω. Πήγα σε 3. Στο ένα γινόταν ανακαίνιση. Στα υπόλοιπα 2 η απάντηση με ύφος μπλαζε λες και μου κάνανε και χάρη που είμαι πελάτης τους είναι πως δεν έχουμε διαθέσιμες. Στον 2ο μάλιστα του είπα μα είναι δυνατόν μετά από τόση διαφήμιση να μην έχουν διαθέσιμες τα καταστήματα για να εξυπηρετησουν τον κόσμο; Η απάντηση του ήταν πως παρέλαβαν μόλις 10 και όταν το ρώτησα πότε να ξανά περάσω ώστε να εξυπηρετηθω μου κούναγε το κεφάλι. Πραγματικά απαραδεκτοι και με διαφορά το χειρότερο δίκτυο καταστημάτων και εξυπηρέτησης που έχω συναντήσει. Ενημερωτικά εγώ βρήκα σήμερα στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης στην Ομήρου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα φοιτητικό free2go το οποίο δεν χρησιμοποιούσα. Εχθές το βράδυ δοκιμάζω ένα speedtest με μια κάρτα Q που έχω και εντυπωσιάστηκα. Έβγαλε 22mbps σε Η+. Μια χαρά λέω, θα έφτιαξε το δίκτυο η wind. Σήμερα πήγα να αλλάξω την κάρτα του free2go λοιπόν να δω τι παίζει με το 4G. Μετά την αλλαγή την τοποθετώ στο ίδιο τηλέφωνο που είχα εχθές την Q και μετά απογοήτευση... Lte ούτε για δείγμα, και με H+ με σήμα μεταξύ 3/4 και full και ταχύτητα 5-6mbps. Λίγο περίεργο δεν είναι; Δηλαδή η Q που χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind να πηγαίνει τόσο καλύτερα; Έχει δοκιμάσει κάνεις με φοιτητικό f2g να μας πει καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παντως εγω που πηρα καρτες για 3 τηλεφωνα f2g τον 02/2015 πηρα multi sim καρτες με την ενδειξη 64k.Λογικα ειναι οι καινουργιες που λετε οτι πηρατε οσοι πηρατε τις καινουργιες ετσι δεν ειναι ? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Σε λάθος μέρος είστε στη Θεσσαλονίκη :p Εμένα μου αλλάξαν την κάρτα άμεσα και με άψογη εξυπηρέτηση στο κατάστημα στο πάρκο της Χαριλάου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πέντε σελίδες και όλοι γράφετε για το 4G.Το 3G τους έχει πρόβλημα και όλοι "φωνάζετε" για το 4G.Από τα κινητά κατεβάζετε τα torrents? :D Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πέντε σελίδες και όλοι γράφετε για το 4G.Το 3G τους έχει πρόβλημα και όλοι "φωνάζετε" για το 4G.Από τα κινητά κατεβάζετε τα torrents? :D :lol: Όντως ... φωνάζουν αυτοί που μένουν μέσα στις πόλεις. Αυτοί που μένουν επαρχία δεν φωνάζουν καθόλου γιατί πολλοί δεν έχουν καν 3g... Η wind αν σε καλύπτει εκεί που είσαι έχει κάλες τιμές ... αν όχι άπλα δεν ασχολείσαι... :X Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τελικα μετα απο ενα μηνα με βλεπω να φευγω απ'αυτους τους απατεωνες. Χθες μου τελειωνε το πακετο των ΜΒ, ειχαν μεινει πανω απο 900ΜΒ, με το που περνανε τα μεσανυχτα στις 0.05 βαζω 10 ευρω και μπαινουν αυτοματα τα 1024, ημουν σπιτι με κλειστα τα δεδομενα στο κινητο και ημουν συνδεμενος μεσω του wifi. Τσεκαρα οτι μπηκαν τα ΜΒ κ πηγα για υπνο. Σημερα καθως πηγαινα για δουλεια ενεργοποιησα τα δεδομενα κ παλι. Πριν λιγο μου ηρθε μηνυμα οτι χθες χρεωθηκα 1ευρω για το internet daily χθες. Πως? Αφου ειχα υπολοιπο πανω απο 900ΜΒ. Θα δουμε τι θα πουν αλλα δεν μπορω να κανω τον αστυνομο ολη την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η λογική λέει πως μεταξύ 0.01 και 0.05 είχες 0 mb αφού σου ληγανε. Σε αυτό το διάστημα έστω και ένα byte να σου τράβηξε η συσκευή σου για κάποιο λόγο σε χρεωσανε 1 ευρώ. Θα έπρεπε να κάνεις την ανανέωση πριν τις 12. Όλο αυτό είναι ένα αυτοματοποιημενο σύστημα που το χειρίζεται ένας υπολογιστής. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να υπάρχει δολος από έναν υπολογιστή συγκεκριμένα σε κάποιον χρήστη ατομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η λογική λέει πως μεταξύ 0.01 και 0.05 είχες 0 mb αφού σου ληγανε. Σε αυτό το διάστημα έστω και ένα byte να σου τράβηξε η συσκευή σου για κάποιο λόγο σε χρεωσανε 1 ευρώ. Θα έπρεπε να κάνεις την ανανέωση πριν τις 12. Όλο αυτό είναι ένα αυτοματοποιημενο σύστημα που το χειρίζεται ένας υπολογιστής. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να υπάρχει δολος από έναν υπολογιστή συγκεκριμένα σε κάποιον χρήστη ατομικά. αναφερει πως ειχε κλειστα τα δεδομενα και ανοιχτο το wifi.... συχνο φαινομενο για την wind και ασχημο παρολα αυτα... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 αναφερει πως ειχε κλειστα τα δεδομενα και ανοιχτο το wifi.... συχνο φαινομενο για την wind και ασχημο παρολα αυτα... Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως φταίει ένα σύστημα που καταγράφει την κίνηση των δεδομένων ανεξαρτήτου εταιρείας και όχι η συσκευή του κάθε ένα από εμάς που μπορεί να τραβήξει έστω και ένα byte για οποιοδήποτε λόγο; Τα Smartphones παίδες δυστυχώς έτσι δουλεύουν. Είναι δυνατόν να έγινε επιλογή από το σύστημα να χρεωθω εγώ ή ο φίλος τυχαία ένα ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τα Smartphones παίδες δυστυχώς έτσι δουλεύουν. οταν εχεις κλειστα δεδομενα, και ανοιχτο wifi και σου χρεωνει το 1 ευρω,ε τοτε ναι ειναι λαθος του συστηματος η του κεφαλιου τους εκει στην wind.. εδω εμενα μου χρεωνε 1 ευρω ενω ειχα πακετο,τι να λεμε. στο 00:01 θα κολλήσει να σου χρεωσει...? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 αναφερει πως ειχε κλειστα τα δεδομενα και ανοιχτο το wifi.... συχνο φαινομενο για την wind και ασχημο παρολα αυτα. Ευχαριστω, γι'αυτο το τονισα οτι δεν ειχα τα δεδομενα κ ημουν στο ασυρματο, ειμαι περιεργος τι θα απαντησουν κ αν απαντησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τελικα μετα απο ενα μηνα με βλεπω να φευγω απ'αυτους τους απατεωνες. Χθες μου τελειωνε το πακετο των ΜΒ, ειχαν μεινει πανω απο 900ΜΒ, με το που περνανε τα μεσανυχτα στις 0.05 βαζω 10 ευρω και μπαινουν αυτοματα τα 1024, ημουν σπιτι με κλειστα τα δεδομενα στο κινητο και ημουν συνδεμενος μεσω του wifi. Τσεκαρα οτι μπηκαν τα ΜΒ κ πηγα για υπνο. Σημερα καθως πηγαινα για δουλεια ενεργοποιησα τα δεδομενα κ παλι. Πριν λιγο μου ηρθε μηνυμα οτι χθες χρεωθηκα 1ευρω για το internet daily χθες. Πως? Αφου ειχα υπολοιπο πανω απο 900ΜΒ. Θα δουμε τι θα πουν αλλα δεν μπορω να κανω τον αστυνομο ολη την ωρα. Έχω ξανά αναφέρει σε αυτό το thread το εξής. Τα πακέτα του ίντερνετ φαίνεται ότι λήγουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα που σου έρχεται το προειδοποιητικό μήνυμα (ότι δηλαδή απόψε λήγει το πακέτο κλπ) το οποίο έρχεται συνήθως απόγευμα γύρω στις 6:00. Μετά το μήνυμα στο λογαριασμό σου φαίνεται να έχεις ακόμα MB που δεν έχουν λήξει αλλά στο σύστημά τους εμφανίζεται πως δεν έχεις πακέτο και σε χρεώνει daily internet. Την έχω πατήσει 2 φορές που μάλιστα είχα κάνει ανανέωση την ίδια μέρα, προτού λήξει το πακέτο αλλά μετά το μήνυμα. Από τότε ανανεώνω το πακέτο το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι μεγάλη τους βλακεία αλλά μέχρι να το φτιάξουν (αν ποτέ το κάνουν) δεν υπάρχει άλλη λύση. Ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τα πακέτα χρόνου ομιλίας τα οποία λήγουν στις 12 το βράδυ παρόλο που (σωστά) σου έχουν στείλει μήνυμα αρκετές ώρες νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ωραια απαντηση, το μηνυμα οτι μολις εληξαν τα ΜΒ το ελαβα στις 8 το βραδυ, αρα μου ακουγεται λογικο αυτο που λες. Δεν μπορω να ορκιστω οτι το ειχα κλειστο τοτε, μετα τις 10 ειμαι σιγουρος για τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η λογική λέει πως μεταξύ 0.01 και 0.05 είχες 0 mb αφού σου ληγανε. Σε αυτό το διάστημα έστω και ένα byte να σου τράβηξε η συσκευή σου για κάποιο λόγο σε χρεωσανε 1 ευρώ. Θα έπρεπε να κάνεις την ανανέωση πριν τις 12. Όλο αυτό είναι ένα αυτοματοποιημενο σύστημα που το χειρίζεται ένας υπολογιστής. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να υπάρχει δολος από έναν υπολογιστή συγκεκριμένα σε κάποιον χρήστη ατομικά. Έλα μου ντε… και ο υπολογιστής που χειρίζεται όλα αυτά ήρθε ουρανοκατέβατος από τον ουρανό και κάνει ότι θέλει… καμία σχέση δεν έχει η wind σε όλα αυτά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η λογική λέει πως μεταξύ 0.01 και 0.05 είχες 0 mb αφού σου ληγανε. Σε αυτό το διάστημα έστω και ένα byte να σου τράβηξε η συσκευή σου για κάποιο λόγο σε χρεωσανε 1 ευρώ. Θα έπρεπε να κάνεις την ανανέωση πριν τις 12. Όλο αυτό είναι ένα αυτοματοποιημενο σύστημα που το χειρίζεται ένας υπολογιστής. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να υπάρχει δολος από έναν υπολογιστή συγκεκριμένα σε κάποιον χρήστη ατομικά. Να σου πω και εγω την δικια μου ιστορια. Εχω φοιτητικο f2g και στης 01/03 εληγε το πακετο απο τα γνωστα 1000+1000. Στης 28/02 και ωρα 10 το βραδυ βλεπω οτι εχω ακομα 180mb και το τριπλοτσεκαρω. βγαζω την σιμ και την βαζω σε ενα τηλεφωνακι του 1800 ουτε ραδιο εχει ουτε καμερα τπτ. την επομενη μερα μου ερχεται το κλασικο μηνυμα οτι χρεωθηκα για το daily internnet. Για εξηγησε μου πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ρε παιδια εμενα εληγε χθες το πακετο των δεδομενων και εκανα την ιδια ημερα ανανέωση.Αν κανεις την ημερα που ληγει για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια αλλαζει κατι?Δηλαδή εννοω αν ανανεωσεις την ιδια ημερα το απογευμα και οχι την επομενη 00.01 χανεις μια ημερα απο τις 30 η ολα κανονικα ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ρε παιδια εμενα εληγε χθες το πακετο των δεδομενων και εκανα την ιδια ημερα ανανέωση.Αν κανεις την ημερα που ληγει για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια αλλαζει κατι?Δηλαδή εννοω αν ανανεωσεις την ιδια ημερα το απογευμα και οχι την επομενη 00.01 χανεις μια ημερα απο τις 30 η ολα κανονικα ; Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που αναφέρεις, αλλά αυτό που έκανα εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ήταν να αφήνω μια μέρα κενό μεταξύ των ανανεώσων πακέτων δεδομένων - από τη μια αποτοξίνωση από τη συνεχή χρήση ιντερνετ στο κινητό και από την άλλη γλύτωνα και το ευρώ. Πλέον έχω κόψει εντελώς το mobile internet και έχω ησυχάσει! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Να σου πω και εγω την δικια μου ιστορια. Εχω φοιτητικο f2g και στης 01/03 εληγε το πακετο απο τα γνωστα 1000+1000. Στης 28/02 και ωρα 10 το βραδυ βλεπω οτι εχω ακομα 180mb και το τριπλοτσεκαρω. βγαζω την σιμ και την βαζω σε ενα τηλεφωνακι του 1800 ουτε ραδιο εχει ουτε καμερα τπτ. την επομενη μερα μου ερχεται το κλασικο μηνυμα οτι χρεωθηκα για το daily internnet. Για εξηγησε μου πως? Και η Cosmote (που μολις εφυγα ) τα ιδια σκ.... Με κλειστα data στο xperia Z , 2 φορες χρεωση daily internet :down: Τουλαχιστον στην WIND δεν δινεις 5€ για 500Mb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts