Jump to content

vagelis83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About vagelis83

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 24

vagelis83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμένα να δεις τι εντύπωση μου έκανε. Φαίνεται πως στην oxygen 2.2 έγινε πολύ καλή δουλειά και σκέψου πως το κινητό είναι απλά root χωρίς να έχω αλλάξει kernel για καλύτερες επιδόσεις . Το Nexus φόραγε elementalx kernel και το συγκρινα σε όλα τα modes του kernel. Εκεί που πήγαιναν ψιλοκοντα ήταν μόνο όταν ήταν ρυθμισμενο για full απόδοση. Ίσως παίζει ρόλο και η διαφορά τους στη Ram. Στην αυτονομία επίσης να πω πως το oneplus είναι λίγο καλύτερο προφανώς λόγω amoled και dark theme στα μενού του. Η απόφαση μου προς το παρών είναι να κρατήσω το oneplus καθώς η εμπειρία με τη ρομ που φοράει είναι κοντά στο Nexus. Το μόνο που θα μου λείψει και θα ήθελα να υπάρχει ειναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Μακάρι κάποια στιγμή να βγει Nexus με τα specs του 6p στις 5 ίντσες.
  2. Κρυπτογραφημενο λέει και δεν μπορώ να το αλλάξω.
  3. Το encryption που βρίσκεται να το τσεκάρω;
  4. Εχθές έκατσα και τα έστησα ακριβώς το ίδιο ώστε να κάνω σύγκριση σε απόδοση απόκρισης, άνοιγμα εφαρμογών κτλπ. Παρόλου που το Nexus φοράει και custom rom και kernel σε όλα ήταν καλύτερο το oneplus. Μου κάνει εντύπωση γιατί υποτίθεται πως ο 808 είναι καλύτερος από τον 801. Φυσικά σε καθημερινή χρήση χωρίς να το συγκρίνεις με κάποιο άλλο δίπλα δεν θα καταλαβαινες διαφορά αλλά κουβέντα να γίνεται. Σήμερα θα γίνει και σύγκριση στην αυτονομία.
  5. Ατικειμενικα είναι καλύτερο το Nexus αν εξαιρέσεις τη Ram αλλά το άτιμο το oneplus είναι κόσμημα στο χέρι
  6. Καλησπέρα! Έχω και τις 2 συσκευές στα χέρια μου και πραγματικά δεν μπορώ με τίποτα να αποφασίσω ποια τελικά να κρατήσω! Η μία έχει φοβερή κατασκευή με γυαλι και αλουμίνιο και μια καλή amoled οθόνη ενώ η άλλη έχει δακτυλικό αποτύπωμα, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη μπαταρία, κάμερα, άπειρο πείραγμα και μια σχετικά καλή κατασκευή. Ποια θα κραταγατε και γιατί; Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας!
  7. Στατιστικά μπαταρίας μετά την πρώτη φόρτιση ύστερα από καθαρή εγκατάσταση της lolippop. Για τη χρήση που του κάνω εγώ και χωρίς stamina ενεργοποιηνενο είναι πολύ καλά.
  8. Φίλε μου όταν σου τελειώσουν η χρέωση θα είναι μόνο 1 ευρώ και θα σου έρθει και μήνυμα. Μην αγχώνεσαι ξέρουν τι κάνουν εκεί στη Wind.
  9. Ρε παιδια σας έχουν κολλήσει τα mb και εσείς πάτε στα καταστήματα και το παρουσιαζετε ως πρόβλημα;
  10. Απευθείας για Ελλάδα πόσο χρόνο κάνει να έρθει γνωρίζει κάποιος;
  11. vagelis83

    Nova 4G

    Τυχερός είσαι αλλά για πες μου δεν είναι ξεφτίλα να πρέπει να γυρίσεις όλη την Αθήνα για να βρεις μια κάρτα; 9 στα 10 καταστήματα να πας δεν έχουν και στο 10ο θα πρέπει να κάνεις το σταυρό σου να μην σου δώσουν λάθος sim όπως την πάτησα εγώ. Είναι δύσκολο μετά από τόση διαφήμιση περί 4g να γεμίσουν τα καταστήματα τους με καρτουλες;
  12. vagelis83

    Nova 4G

    Ψιλό χάος νομίζω πως και οι ίδιοι καλά καλά δεν ξέρουν τι ακριβώς γίνεται.
  13. vagelis83

    Nova 4G

    Η κάρτα σου είναι multisim η usim. F2g η συμβόλαιο; Εμένα στην εξυπηρέτηση μου είπαν πως μου δώσανε λάθος κάρτα στο ένα από τα 6 καταστήματα που έψαξα και είχε. Μα είναι δυνατόν να δίνουν λάθος κάρτες; Τα καταστήματα τους δεν τα ενημερώνουν;
  14. Προς Θεού φίλε μου μακριά από εμένα ότι εγώ υποστηρίζω κάποια εταιρεία. Αν δεις μερικά ποστ μου πιο πίσω γράφω τα χειρότερα για την εξυπηρέτηση στα καταστήματα τους. Το μόνο που λέω είναι ότι μερικές φορές την πατάμε και από μόνοι μας χωρίς να το καταλάβουμε και έχει συμβεί και σε εμένα. Επίσης φυσικά και συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν bugs στα συστήματα τους όπως επίσης bugs θα μπορούσαν να υπάρχουν και στις συσκευες μας. Το σταματάω εδώ όμως εγώ από τη μεριά μου γιατί βλέπω ότι παρεξηγουνται εύκολα τα γραφόμενα και έχουμε βγει και εντελώς off topic.
  15. Ρε παιδια αυτό που λέω εγώ είναι ότι δεν μπορεί ένα σύστημα να λειτουργεί επιλεκτικά. Να μου φάει εμένα 1 ευρώ και στον διπλανό μου όχι. Δεν τους συμφαιρει κιόλας φαντάζομαι να αυτοδυσφημουνται έτσι για 1 ευρώ. Επίσης υποψιάζομαι πως στα Smartphones ακόμη και αν έχεις τα δεδομένα κλειστα αν δεν έχεις αλλάξει apn για να είσαι σίγουρος πάντα θα υπάρχει έστω μια ελάχιστη κίνηση δεδομένων. Μη με ρωτήσετε γιατί απλά έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις με κλειστά δεδομένα να έχουν χρεωθεί για απειροελαχιστη χρήση. Ας αφήσουμε την μουρμουρα και ας είμαστε και εμείς λίγο ψιλιασμενοι δεν βλάπτει. Μιλάω για όλους και για τον εαυτό μου να μην παρεξηγηθώ γιατί την έχω πατήσει και εγώ.
×
×
  • Create New...