Jump to content

Janis77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Janis77

  1. Πας να παρεις μια 10αρα καρτα απο το περιπτερο(δεν το κανω αλλα λεμε τωρα) και ο περιπτερας εδω στο Βολο τουλαχιστον στην χρεωνει 10,5 για να βγαλει κατι λες και δεν εχει καποια προμηθεια. Απο τα 10 περνει το κρατος το 12% για φορο πολυτελειας το 2018 για κινητο τηλεφωνο και μετα σου περνει η Wind και αλλα 0,30 με οτι τροπο και να κανεις ανανεωση (paypal, credit-debit card και καρτα απο περιπτερο). Δε σχολιαζω το ΦΠΑ 24%, ουτως η αλλως μιλαμε για τιμες με το ΦΠΑ οπως και τιμες των πακετων ειναι με ΦΠΑ. Επομενως εχουμε απο τα 10,5 εχουμε 8,63. Στο δρομο χασαμε 1,87. Μιλαμε για 17% χασουρα, ουτε εξοπλιστικα προγραμματα να ηταν. ;-)
  2. Κοιτα για να ειμαι ειλικρινεις ευχομαι να ισχυει ο δικος σου πινακας, εχει και προσφατη ημερομηνια 8/17. Και παλι σουπερ ακριβα ειναι αλλα δεν εχω σκοπο να καταναλωνω ΜΒ οταν θα παω εκει καποια στιγμη. Τωρα αν μπηκες στον κοπο να δεις το link που εβαλα και να γραψεις Σερβια, υποθετω το εκανες, θα ειδες οτι λεει την τιμη που ανεφερα. Καποιος το εβαλε φωτο εδω. Λογικος ανθρωπος τι θα εκανε? Θα ρωτουσε στο chat. Οπως γραφω ετσι επραξα και πηρα την απαντηση που πηρα. Και ξανα λεω ελπιζω ο δικος σου πινακας με τις καλες τιμες να ισχυει. Σχετικα με την συμπεριφορα σου και γενικως ολο το παρουσιαστικο σου δεν εχω να πω κατι, δεν ειναι η ειδικοτητα μου αλλα ενας συναδελφος μου θα σε εβρισκε αρκετα υποσχομενο.
  3. Δεν καταλαβα φιλε. Τι ακριβως παραεκανα ακριβως? Τι οτι να'ναι ειπα ακριβως?
  4. Μου φανηκε πολυ παραξενο το ολο θεμα γι'αυτο και το εθιξα.
  5. Επειδη μου φανηκε εξωπραγματικο το νουμερο γι'αυτο και το εγραψα. https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/xrewseis-periagwghs/ Βαλε Σερβια και θα δεις μονος σου τα νουμερα. Αφου μου εγραψες πως το 1ΜΒ ειναι 1024ΚΒ υποθετω και εγω πως θα ξερεις να κανεις τον πολλαπλασιασμο για να δεις οτι γραφω τα νουμερα σωστα. Δεν εχω χρονο να ανεβασω φωτογραφια επομενως αν μπορουσες θα σου ελεγα ευχαριστω. Υ.Γ: Αμα το διαβαζες θα εβλεπες το κομματι οπου αναφερω πως στο chat το ειπα στην κοπελια, και μου απαντηση πως η χρεωση ειναι αυτη. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω, θα μαθω και εγω να βαζω εικονες ;-)
  6. Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν ανεφερα καπου ποσο χρεωθηκα. Προφανως και εχω κ ολοι δικοι μου εχουν F2G αλλιως θα εγραφα αλλου, με βολευει που τα κανονιζω απο το δικο μου κινητο, ενω στην WU δεν μπορεις. Οποτε βαζω λεφτα ενεργοποιω τα απκετα και φροντιζω να μεινιυν λειγοτερο απο 1ευρω στην καρτα και δεν εχουμε το θεμα με την ημεριασια χρεωση. Τωρα στο θεμα. Πριν πανε ταξιδι εβαλα 10ευρω, για να μπορει να στειλει sms, δεν ειναι πρωτη φορα και εχω φιλοσοφισει ολο το θεμα, σβινει τα δεδομενα κτλ. Και εκει που περιμενα μηνυμα οτι μπηκαν Ουγγαρια και συνεχιζουν με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει βαλε μου λεφτα. Του εβαλα 30ευρω. Απο την εφαρμογη μου βλεπω ολα τα νουμερα, αφου εγω τα διαχειριζομαι. Σε 5 λεπτα κοιταω υπολοιπο του, κατω απο 5ευρο. Ξαναβαζω 30ευρω, και λεω στον πατερα μου να προσπαθησει να βρει καποιο ασυρματο. Ξαφνικα βλεπω οτι πηρε το μηνυμα στο Whats App χαρηκα και εγω και τον πηρε μεσω της εφαρμογης. Μεσα στη κουβεντα καταλαβα οτι ασυρματο δεν βρηκε και ενεργοποιησε δεδομενα, αμεσως τον διεκοψα και του ειπα να κλεισει δεδομενα. Να μην πολυλογω αφου ειδα πως εξαφανιζονται τα 30ρια και αφου μου εστειλαν μηνυμα οτι εφτιαξαν το αμαξι και συνεχιζουν το ταξιδι κοιταξα τις χρεωσεις που ηξερα οτι ειναι μεγακες. Δεν θα τις γραψω μπορειτε να τις βρειτε αυτο που με τρελανε ειναι η τιμη του ΚΒ, και η απαντηση οτι ειναι σωστη η τιμη. Δε θελω ν αξερω τι θα εκανα αν ειχα παγιο και μου ερχοταν λογαριασμος. Ευτυχως δεν εγινε. Τωρα για την επιστροφη εννοειται οτι εχω σημειωσει τους κωδικους για την επιλογη πακετου αν γινει κατι (που ελπιζω να μη γινει) και με ενα μηνυμα των 0,65 να ειμαστε μια χαρα.
  7. Ευχαριστω για την απαντηση. Ηδη μετα το συμβαν εχω ψαξει οτι μπορουσα. Απο πακετα, και η κυρια στο chat μου προτεινε το πακετο αυτο. Και το ανταγωνισμο εψαχα γι'αυτο και ανεφερα την διαφορα αυτη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 1GB βγαινει περιπου 16 εκατομμυριακια, 16.540.237,8ευρω
  8. Καλημερα στην παρεα. Οι γονεις μου που προσφατα ταξεδεψαν στην Ευρωπη με αυτοκινητο ειχαν μια περιπετεια στη Σερβια. Γενικως ενα μηνυμα στελνουν οταν περνανε τα συνορα και μολις ξαναμπουν ΕΕ, στην Ουγγαρια μιλαμε κανονικα. Αυτη τη φορα χαλασε το αυτοκινητο στην Σερβια και χρειαστηκε να μιλησει με το κινητο ο πατερας μου και να μπει στο inet, τελικα ολα καλα. Αλλα επειδη φυγαν τρελα λεφτα κοιταξα τις χρεωσεις. Ηξερα οτι ειναι μεγαλες γι'αυτο και οπως ειπαμε ενα μηνυμα και αυτο ηταν. Εγινε ομως το κακο. Το καλοκαιρι που θα παω για 2-3 μερες στο Βελιγραδι προφανως και θα παρω δικη τους καρτα και θα ειμαι μια χαρα. Ο λογος για τον οποιο το γραφω ομως ειναι για την χρεωση internet, η Wind χρεωνει το 1ΚΒ 15,774ευρω. Ναι σωστα δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 16χιλιαδες και κατι ψιλα, τους ρωτησα μηπως κανουν λαθος και επιμενουν πως ειναι σωστο. Ο ανατγωνιστης WHAT'S UP ποσο λετε να χρεωνει? Τα 10ΚΒ 0,0394ευρω δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 4,03ευρω. Μηπως λιγο μεγαλη διαφορα? Τους το αναφερε αλλα δεν συγκηνηθηκε η κοπελα στο chat. Mου προτεινε καποια πακετα, οπως ειπα αν παω να περασω μερικες μερες ξερω να παρω καρτα αν περνας μονο για 2 sms δεν χρειαζεται. Δεν ειναι λιγο ασχροκερδια η διαφορα 4ευρω το 1ΜΒ και 16152ευρω????
  9. Παιδια στην ΕΕ, καταναλωνονται τα ΜΒ απο το πακετο των 5ευρω? Το γνωατο 60/61 στο 12000, τα 2 GB. Η να βαλω καλυτερα το πακετο με τα 8,5 που δινει 2+0,5GB
  10. Γεια Σας παιδια. Ζητησα και εγω να μου κανουν το νουμερο μου Ειδικη Προσφορα 1500/1,5 αφου εχω τετοιο νουμερο απο τη Wind και τωρα απεκτησα και το Ειδικο της WU. Τους ειπα πως διαχεριζομαι 6-7 νουμερα αλλα μου εριξαν ενα ωραιο ακυρο. Με βλεπω να την κανω σιγα σιγα. Ψαχνω αλλα 3-4 νουμερακια και εφυγα.
  11. Janis77

    Nova 4G

    Και στα δυο
  12. Janis77

    Nova 4G

    Καλησπερα παιδια. Στο Βολο τι γινεται? Σαν να χειροτερεψε το 4g στην παραλια και στον Αγ. Κωνσταντινο. Κανα νεο με τις κεραιες?
  13. Συμφωνω με τις χρεωσεις, και εγω οσες φορες ενεργοποιησα τα imessages χρεωθηκα 0,2ευρω. Ετσι ειναι. Μονο αμα ειχες προπληρωμενα sms ΙΣΩΣ να μην χρεωνοσουν. Για το αλλο πιστευω πως η Γιωτα επρεπε να ξερει. Η δουλεια της ειναι.
  14. Ξερω, απο χθες πρωι την κατεβασα. Ολα καλα. :-)
  15. Ευχαριστω. Ελπιζω να το λυσουν γρηγορα.
  16. Καλησπέρα παιδιά. Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή του F2G από το Apple Store και δεν τη βρίσκει. Δοκίμασα και μέσω της σελίδας και πάλι τίποτα. Μου βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Apple Store. Έχει ξανασυμβεί; Την είχα ένα χρόνο και δεν ασχολιόμουνα. Τώρα; Πως θα την βρω;
  17. Οταν εφερα τα πρωτα τρια νουμερα στην Wind τους ειπα πως θα εκτιμουσα αν μου δινανε την προσφορα που με 10 ευρω μπαινουν αυτοματα τα 300λεπτα προς ολου. Τι νομιζεις πως εγινε? Ουτε καν απαντησαν. Τωρα για τα 1500λεπτα με 8 ευρω μου απαντησαν αλλα μου εριξαν ακυρο. Ηδη ψαχνω τι παιζει με την WU.
  18. Τους εστειλα τα νουμερα, ας τα δουν και επισης τον Οκτωβριο πηραν απο μενα 70ευρω, αυτον τον μηνα 10, και τον αλλον βλεπουμε, για το σταθερο που το εκοψα απο αυτους επισης μπορουν να το δουν. Δεν πειραζει. Το πως βγαζουν τα λεφτα τους το εγραψες πολυ ωραια, τα κολπακια τους ειναι γνωστα λιγο πολυ. Κριμα που δεν εχουμε τεταρτο παροχο να τους τρελανει με τις τιμες γιατι αυτοι οι τρεις τα εχουν βρει μεταξυ τους (οχι καρτελ ομως, καθολου) και μας κανουν και αυξησεις.
  19. Μενω στο Βολο. Αν και κατεβαινω στην Αθηνα δε θελω να αλλαξω τους αριθμους επομενως μαλλον θα παω για λιγο κλασικα στο Cosmote What's Up και βλεπουμε. Καθομαι και τους παρακαλαω σαν .... Και το σταθερο Wind στο σπιτι θα φυγει και οταν με ρωτησουν γιατι θα πω την αληθεια.
  20. Προσπαθησα μεσω της φορμας επικοινωνιας να τους κανω να μου δωσουν τη προσφορα των 8ευρω αλλα μου εριξαν ακυρο. Δεν τους ενοιαζε που τους ειπα οτι εχω/διαχεριζομαι 7 νουμερα και σε 2 να εμπαινε θα ημουν ευχαριστημενος. Τους απειλισα οτι θα φυγω αλλα τιποτα. Διαβαζω εδω οτι συνεχιζουν και το δινουν σε μερικους. Και ετσι θα φαω τα υπολοιπα στις καρτες και θα παρω μεταγραφη. Το μονο που παρατηρισα ειναι οτι απο τοτε που δεν βαζω το 10 καθε μηνα ξαφνικα αρχισαν να στελνουν τις προσφορες του τυπου αμα βαλεις 10 εντως 2 ημερων σου δινουμε 1GB και 100 λεπτα προς ολους η 1GB και 200λεπτα με 3ευρω.
  21. Μολις μου ηρθε μηνυμα οτι με 4,4 θα εχω 500 λεπτα και 50 sms. 12 στο 12410.
  22. Πηρα τηλεφωνο για προσφορα απο τον ΟΤΕ και μου ειπαν 24,9 για απεριοριστα + 30 λεπτα προς κινητα, το 240+30 δεν μου το εδεινε με 20,9 αλλα με 25,9!!!! Το ΟΤΕ TV που δε θελω ισχυει το 19,9.
  23. Επιτελους μου περασε σημερα η πληρωμη μεσω PayPal με πιστωτικη της Alpha.
  24. Ενα τηλεφωνο εχω και αυτο παιρνει κατευθειαν απο το spliter και δεν χρειαζεται, το δοκιμασα και με φιλτρο και τιποτα. Δεν αλλαξα κατι στην συνδεση, τηλεφωνο, υπολογιστη οταν αλλαξα εταιρια, απλως αλλαξα το router και αρχισαν τα προβληματα.
×
×
  • Create New...