dnik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Στο δικό μου τις τελευταίες 3 ημερες, μου χρέωσε στις 2 ημερες απο 1€. Λέγοντας οτι έκανα χρηση. Ειχε λήξει το φοιτητικό πακέτο του μήνα, και δεν ειχα ενεργοποιήσει το νεο 1000αρι. Και ειχα βάλει και 6€ για να εχω οταν θα το ενεργοποίησω. Και έμειναν 4€. Άντε παλι αλλα 5€ και άμεση ενεργοποίηση του φοιτητικού πλεον.... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εντάξει, εδώ καλά σου έκαναν. Αφού έβλεπες ότι σερφαριζες και νόμιζες ότι τους δούλευες :lol: Κάνε προσπάθεια μήπως και στα δώσουν πίσω με μειλ η φβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μήπως ξέρετε αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το 1GB με 5€ σε γραμμή MO'MAD??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μήπως ξέρετε αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το 1GB με 5€ σε γραμμή MO'MAD??? Ναι κανονικα αναγνωριζεται ως f2g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εντάξει, εδώ καλά σου έκαναν. Αφού έβλεπες ότι σερφαριζες και νόμιζες ότι τους δούλευες :lol: Κάνε προσπάθεια μήπως και στα δώσουν πίσω με μειλ η φβ. Δεν σερφάριζα. Λογικά,έκανε μονο του τη σύνδεση λογω ενημερώσεων των apps, ή μαλλον προσπάθεια ενημερώσεων. Παθαίνεις και μαθαίνεις όμως.... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Στο δικό μου τις τελευταίες 3 ημερες, μου χρέωσε στις 2 ημερες απο 1€. Λέγοντας οτι έκανα χρηση. Ειχε λήξει το φοιτητικό πακέτο του μήνα, και δεν ειχα ενεργοποιήσει το νεο 1000αρι. Και ειχα βάλει και 6€ για να εχω οταν θα το ενεργοποίησω. Και έμειναν 4€. Άντε παλι αλλα 5€ και άμεση ενεργοποίηση του φοιτητικού πλεον.... 1231 δωρεαν την επομενη φορα για κλεισιμο data, η ρυθμιση απο το κινητο δεν πιανει παραπονα στο fb και κατα πασα πιθανοτητα θα στα πιστωσουν μαγκιες και κλανιες, που αλλοι αναφερουν δεν πιανουν,ηρεμα και πολιτισμενα τους εχω πει να το κανουν με sms οπως η cote,το κοιταζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Έχω το Sony Xperia Z και χθες κατέβασα μία αναβάθμιση. Έκλεισε το κινητό, όπως γίνεται συνήθως και μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης άνοιξε κανονικά και λειτουργεί εντάξει. Δεν μου άνοιξαν τα δεδομένα καθόλου, είτε από μόνα τους, είτε να τα ενεργοποιήσω εγώ. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα χρέωσης 1€ για χρήση internet. Λέτε να έγινε κάτι κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ή το γνωστό ‘’κλέψιμο’’ ας πούμε που έχω διαβάσει κατά καιρούς που κάνει η WIND; Δεδομένου ότι το F2G το έχω ενάμιση χρόνο περίπου και είναι η πρώτη φορά που μου έφαγε έτσι 1€ χωρίς να το ξέρω. Καλησπέρα και σήμερα μου ήρθε νέο μήνυμα χρέωσης 1€ για χρήση internet. Δύο μηνύματα μέσα σε δύο ημέρες. Το διάβαζα κατά καιρούς εδώ στο νήμα του F2G να συμβαίνει σε άλλους συμφορουμήτες και έλεγα, δε μπορεί κάποιο λάθος θα έχουν κάνει και δεν το έχουν καταλάβει. Φίλοι είναι επιεικώς απαράδεκτο να σου ‘’τρώνε’’ έτσι τα ευρώ. Τα δεδομένα τα έχω κλειστά. Είχα ενεργοποιήσει το internet στο κινητό μόνο όταν είχα log n win και είχα πάρει τα 30MB. Και τότε πάλι ποτέ δεν είχα αξιοποιήσει όλα τα MBs, γιατί τόσο στην εργασία μου, όσο και στο σπίτι μου έχω συνέχεια WI-FI. Έγραψα και στη σελίδα στο FB. Στο cc που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν να μου απενεργοποιήσουν τελείως το internet στο κινητό. Έχω προβληματιστεί αρκετά με αυτό, μέχρι που σκέφτομαι, εάν συνεχιστεί να πάρω 2 F2G και μία σταθερή που έχω εδώ και 10 περίπου χρόνια και να πάω αλλού, αν και απ’ ότι έχω ακούσει το έχουν πάθει και στα άλλα δίκτυα καρτοκινητής το ίδιο περιστατικό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα και σήμερα μου ήρθε νέο μήνυμα χρέωσης 1€ για χρήση internet. Δύο μηνύματα μέσα σε δύο ημέρες. Το διάβαζα κατά καιρούς εδώ στο νήμα του F2G να συμβαίνει σε άλλους συμφορουμήτες και έλεγα, δε μπορεί κάποιο λάθος θα έχουν κάνει και δεν το έχουν καταλάβει. Φίλοι είναι επιεικώς απαράδεκτο να σου ‘’τρώνε’’ έτσι τα ευρώ. Τα δεδομένα τα έχω κλειστά. Είχα ενεργοποιήσει το internet στο κινητό μόνο όταν είχα log n win και είχα πάρει τα 30MB. Και τότε πάλι ποτέ δεν είχα αξιοποιήσει όλα τα MBs, γιατί τόσο στην εργασία μου, όσο και στο σπίτι μου έχω συνέχεια WI-FI. Έγραψα και στη σελίδα στο FB. Στο cc που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν να μου απενεργοποιήσουν τελείως το internet στο κινητό. Έχω προβληματιστεί αρκετά με αυτό, μέχρι που σκέφτομαι, εάν συνεχιστεί να πάρω 2 F2G και μία σταθερή που έχω εδώ και 10 περίπου χρόνια και να πάω αλλού, αν και απ’ ότι έχω ακούσει το έχουν πάθει και στα άλλα δίκτυα καρτοκινητής το ίδιο περιστατικό. Το κάνουν συστηματικά όλοι. Όλοι στο κόλπο. Και δεν ενημερώνουν όταν αρχίσει η χρέωση, ώστε τουλάχιστον να φας τα 20ΜΒ όγκο, αλλά την επόμενη μέρα. Είναι καθαρή απάτη και το χουμε ξαναπεί εδώ. Προφανώς για κάποιον λόγο, δεν κλείνεις τελείως τα δεδομένα, η τα κλείνεις αλλά δεν κλείνουν σωστά, αλλά παίζει να χρεώνουν στην τύχη και όπου κάτσει. Εγώ που τα κλείνω και έχω κλειστό τον συγχρονισμό, δεν με έχουν χρεώσει τίποτα, από τότε που το πήρα χαμπάρι. Δώσε λίγη προσοχή και ζήτησε τα € πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Το κάνουν συστηματικά όλοι. Όλοι στο κόλπο. Και δεν ενημερώνουν όταν αρχίσει η χρέωση, ώστε τουλάχιστον να φας τα 20ΜΒ όγκο, αλλά την επόμενη μέρα. Είναι καθαρή απάτη και το χουμε ξαναπεί εδώ. Προφανώς για κάποιον λόγο, δεν κλείνεις τελείως τα δεδομένα, η τα κλείνεις αλλά δεν κλείνουν σωστά, αλλά παίζει να χρεώνουν στην τύχη και όπου κάτσει. Εγώ που τα κλείνω και έχω κλειστό τον συγχρονισμό, δεν με έχουν χρεώσει τίποτα, από τότε που το πήρα χαμπάρι. Δώσε λίγη προσοχή και ζήτησε τα € πίσω. Δε νομίζω να κάνω κάτι λάθος με το κλείσιμο των δεδομένων στο κινητό. Το ελέγχω συχνά. Πηγαίνω ρυθμίσεις>χρήση δεδομένων και η κίνηση δεδομένων κινητής είναι ανενεργή. Έχω και την εφαρμογή internet speed meter (αγορασμένη) όπου μου δείχνει κίνηση δεδομένων από το κινητό αρχές Φεβρουαρίου όταν είχα log n win 30MB. Τέλος πάντων, το έγραψα περισσότερο γιατί διάβασα ότι και άλλοι είχαν αυτή τη χρέωση των 2€ τις τελευταίες 2 ημέρες, μήπως και είναι κάποιο πρόβλημα με το σύστημα τους. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joeysonia Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 καλησπέρα! Πήγα σε κατάστημα γουίντ να βάλω κάρτα 5 ευρώ και μου είπαν ότι τα 5 ευρώ καταργήθηκαν και πρέπει να βάλω 10 . Αλήθεια συμβαίνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 καλησπέρα! Πήγα σε κατάστημα γουίντ να βάλω κάρτα 5 ευρώ και μου είπαν ότι τα 5 ευρώ καταργήθηκαν και πρέπει να βάλω 10 . Αλήθεια συμβαίνει αυτό ? Δεν πήγες σε Wind.Σε κατάστημα πονηρών υπαλλήλων πήγες.Δεν ισχύει αυτο,μπορείς κανονικά να ανανεώσεις με 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 καλησπέρα! Πήγα σε κατάστημα γουίντ να βάλω κάρτα 5 ευρώ και μου είπαν ότι τα 5 ευρώ καταργήθηκαν και πρέπει να βάλω 10 . Αλήθεια συμβαίνει αυτό ? και εγω εβαλα την πεμπτη καρτα των 5 ευρω σε καταστημα wind.Μηπως ησουνα σε καταστημα συνεργατη και σου ειπε τα παραμυθια οτι δηθεν καταργηθηκε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μετα την χρεωση 1€ για ιντερνετ αν καταναλωσεις τα MB που σου δινουν (20mb?)μπορει να σου φαει ολο το υπολοιπο που εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Speedex απο οσο ξερω Τελικά, δεν είναι η Speedex, που συνεργάζεται με την Wind, αλλά η ACS. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και αφενός γίνεται αρκετός λόγος για τις εσφαλμένες χρεώσεις του 1€ αφετέρου υπάρχουν πολλοί που απέκτησαν το "φοιτητικό" και το 1GB, θα μπορούσε κάποιος καλός γνώστης και χρήστης του ίντερνετ από κινητό να δώσει ένα mini οδηγό; Πιστεύω ότι πολλοί τον έχουν ανάγκη. Edited February 16, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τρίτη ημέρα που με χρεώνουν με 1€ για χρήση Internet. Απενεργοποιημένα όλα εκτός wifi. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται εκεί στη WIND. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μετα την χρεωση 1€ για ιντερνετ αν καταναλωσεις τα MB που σου δινουν (20mb?)μπορει να σου φαει ολο το υπολοιπο που εχεις; Αν θυμάμαι καλά σε χρεώνει πάλι 1 ευρώ για άλλα 20 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τρίτη ημέρα που με χρεώνουν με 1€ για χρήση Internet. Απενεργοποιημένα όλα εκτός wifi. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται εκεί στη WIND. Τουλάχιστον στις αλλες εταιρίες σου λέει όταν σε χρεώνει 1€ και αφου σε χρέωσε κοιτάς να το εκμεταλλευτείς.Η Wind σου λέει ότι σε χρέωσε για....χθες,χωρις να έχεις ιδέα!!!Το θέμα τώρα βέβαια ειναι να σταματήσει αυτο και αν έχεις υπόλοιπο στην κάρτα θα σε χρεώσει και αυριο.Παρε στο 1231 για να κλείσεις προσωρινά το ιντερνέτ η αλλιως βαλε κάποιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 καλησπέρα! Πήγα σε κατάστημα γουίντ να βάλω κάρτα 5 ευρώ και μου είπαν ότι τα 5 ευρώ καταργήθηκαν και πρέπει να βάλω 10 . Αλήθεια συμβαίνει αυτό ? Μπορείς κανονικά να βάλεις κάρτα 5 ευρώ, επίσης πλέον μπορείς να κάνεις και ανανέωση μέσω internet με πιστωτική ή paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το πρωι μου ηρθε μνμ οτι χρεωθηκα 1 Ε για χρηση internet χθες εγω ομως εχω την φοιτητικη προσφορα κ υπολοιπο 1084 MB ειναι δυνατον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) παιδιά νομίζω πως το μπέρδεμα στις χρεώσεις δεδομένων στην wind έχει να κάνει με την αποστολή κ λήψη mms, αν δεν έχεις διαφορετικό προφίλ mms στις ρυθμίσεις του κινητού σου κάπου μπλέκεται το πράγμα και σε χρεώνει κανονικά. Edited February 16, 2014 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το πρωι μου ηρθε μνμ οτι χρεωθηκα 1 Ε για χρηση internet χθες εγω ομως εχω την φοιτητικη προσφορα κ υπολοιπο 1084 MB ειναι δυνατον? Εδώ κάτι παίζει. Μάλλον χρεώνουν όλους στην τύχη. Έχουν ξεφύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εδώ κάτι παίζει. Μάλλον χρεώνουν όλους στην τύχη. Έχουν ξεφύγει. Σε ενα φιλο μου χτες με φοιτητικο, του μπηκαν χωρις να κανει τιποτα τα 200' προς ολους με 5ευρω, χωρις να κανει το παραμικρο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εδώ κάτι παίζει. Μάλλον χρεώνουν όλους στην τύχη. Έχουν ξεφύγει. Σε ενα φιλο μου χτες με φοιτητικο, του μπηκαν χωρις να κανει τιποτα τα 200' προς ολους με 5ευρω, χωρις να κανει το παραμικρο. εαν δε συμμαζευτούν, σε λίγο καιρό τους βλέπω να χάνουν κόσμο... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δηλαδή δινουν τα καλύτερα πακέτα και με δηθεν λάθος χρεώσεις προσπαθούν να ισορροπήσουν τα πράγματα??Γιατι γενικα η Wind δεν φημίζεται για την εντιμοτητα της.Λίγο οι περισσότεροι άσχετοι έως πονηροί υπάλληλοι των καταστημάτων,λιγο τα πολλα προβλήματα που δημιουργούνται στην σταθερή με κάνουν να το πιστεύω αυτό.Και δεν τα λέω έτσι στην τύχη αλλα τουλάχιστον μέχρι πριν κάποιο διάστημα που είχα πρόσβαση στο Facebook κάθε μέρα έβλεπα πολλα παράπονα απο καταναλωτές.Συγγνωμη αν εχω βγει εκτός θέματος αλλα όταν ο φίλος εχει 1GB ίντερνετ και τον χρεώνουν 1€,προσωπικά δεν μπορώ να το δω ως λάθος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δηλαδή δινουν τα καλύτερα πακέτα και με δηθεν λάθος χρεώσεις προσπαθούν να ισορροπήσουν τα πράγματα??Γιατι γενικα η Wind δεν φημίζεται για την εντιμοτητα της.Λίγο οι περισσότεροι άσχετοι έως πονηροί υπάλληλοι των καταστημάτων,λιγο τα πολλα προβλήματα που δημιουργούνται στην σταθερή με κάνουν να το πιστεύω αυτό.Και δεν τα λέω έτσι στην τύχη αλλα τουλάχιστον μέχρι πριν κάποιο διάστημα που είχα πρόσβαση στο Facebook κάθε μέρα έβλεπα πολλα παράπονα απο καταναλωτές.Συγγνωμη αν εχω βγει εκτός θέματος αλλα όταν ο φίλος εχει 1GB ίντερνετ και τον χρεώνουν 1€,προσωπικά δεν μπορώ να το δω ως λάθος!! Αυτο δυστηχως την καιει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts