Vasileios Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είσαι σίγουρος ; Εγώ σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν ότι θα το κρατήσουν μέχρι τέλος του μήνα... Μου είπαν ότι ήρθε χαρτί στα καταστήματα χτές βράδυ , αν μπορείς ρώτα σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μου είπαν ότι ήρθε χαρτί στα καταστήματα χτές βράδυ , αν μπορείς ρώτα σήμερα Εργάζεσαι σε κατάστημα; Γιατί είδα και στο νήμα της Q το αναγράφεις με σιγουριά… :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εργάζεσαι σε κατάστημα; Γιατί είδα και στο νήμα της Q το αναγράφεις με σιγουριά… :rolleyes: Όχι δεν εργάζομαι , γιαυτό έγραψα την λέξη - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Όχι δεν εργάζομαι , γιαυτό έγραψα την λέξη - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . Έχεις κάποιον δικό σου δηλαδή; Γιατί για να το λες έτσι κάποιον υπάλληλος της Wind σε ενημέρωσε...:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Έχεις κάποιον δικό σου δηλαδή; Γιατί για να το λες έτσι κάποιον υπάλληλος της Wind σε ενημέρωσε...:rolleyes: Ναι αυτό είναι . Με ενημέρωσαν από κατάστημα προχτές το βράδυ στις 8:30 ότι η προσφορά λήγει αλλά δεν πρόλαβα να παώ μέχρι τις 9 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ναι αυτό είναι . Με ενημέρωσαν από κατάστημα προχτές το βράδυ στις 8:30 ότι η προσφορά λήγει αλλά δεν πρόλαβα να παώ μέχρι τις 9 .... Αλήθεια είναι δυστυχώς...:cry: Έκανε ανανέωση 20€ σήμερα σε κατάστημα γνωστή μου και δεν πήρε διπλασιασμό παρά μόνο τα 300' προς Wind.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ναι αυτό είναι . Με ενημέρωσαν από κατάστημα προχτές το βράδυ στις 8:30 ότι η προσφορά λήγει αλλά δεν πρόλαβα να παώ μέχρι τις 9 .... Αλήθεια είναι δυστυχώς...:cry: Έκανε ανανέωση 20€ σήμερα σε κατάστημα γνωστή μου και δεν πήρε διπλασιασμό παρά μόνο τα 300' προς Wind.:blink: Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση :) τι διπλασιασμος ηταν αυτος;;;...κανονικος να προσθιθεται το διπλασιο ποσο στο υπολοιπο η που να ισχυει μονο ενα μηνα;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 τι διπλασιασμος ηταν αυτος;;;...κανονικος να προσθιθεται το διπλασιο ποσο στο υπολοιπο η που να ισχυει μονο ενα μηνα;;;; διαρκειας ενος μηνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 τι διπλασιασμος ηταν αυτος;;;...κανονικος να προσθιθεται το διπλασιο ποσο στο υπολοιπο η που να ισχυει μονο ενα μηνα;;;; Παλιά…πλέον δεν ισχύει! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μόλις μου ήρθε SMS για 60ΜΒ bonus για ένα μήνα (μέχρι 16/03) :) Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και πως μπορούμε να το πάρουμε εμείς οι υπόλοιποι αν δεν δώσεις οδηγίες; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και σε μενα 60mb για ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και πως μπορούμε να το πάρουμε εμείς οι υπόλοιποι αν δεν δώσεις οδηγίες; Δεν υπάρχουν οδηγίες...Δεν έκανα κάτι, δεν ξέρω γιατί και πως...απλά ήρθε το SMS. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και σε μένα ήρθε μήνυμα για 60ΜΒ πριν λίγο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά έχω το φοιτητικό νούμερο. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες. Εκεί που είχα ανοιχτό το κινητό ήρθε το μήνυμα που με ενημέρωνε για τα 60ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ωραία και ... καλοφάγωτα. Το ερώτημα είναι πως τα ενεργοποιήσατε, αν τα ενεργοποιήσατε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ωραία και ... καλοφάγωτα. Το ερώτημα είναι πως τα ενεργοποιήσατε, αν τα ενεργοποιήσατε. Δεν κάνεις κάτι για να τα ενεργοποιήσεις. Απλά έρχεται ένα μήνυμα που σου λέει έχεις για ένα μήνα 60μβ δώρο. Μπορεί να έρθει και σε σένα αργότερα αυτό το μήνυμα και να πάρεις δώρο τα 60μβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μάλλον δεν θα έρθει γιατί δεν το τροφοδότησα αυτό το μήνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μάλλον δεν θα έρθει γιατί δεν το τροφοδότησα αυτό το μήνα. Ούτε εγώ το τροφοδότησα αυτό το μήνα... Επίσης μου ήρθε στο κανονικό νούμερο, όχι στο φοιτητικό (ακόμη τουλάχιστον). Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Επομένως, έχουμε ελπίδες ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και πως μπορούμε να το πάρουμε εμείς οι υπόλοιποι αν δεν δώσεις οδηγίες; Μάλλον πρόκειται για μια ακόμα από τις επιλεκτικές προσφορές της Wind - ισχύουν μόνο για όσους έχουν λάβει το SMS οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αρχίζω να το συνειδητοποιώ σιγά σιγά ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα. Έχω το Sony Xperia Z και χθες κατέβασα μία αναβάθμιση. Έκλεισε το κινητό, όπως γίνεται συνήθως και μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης άνοιξε κανονικά και λειτουργεί εντάξει. Δεν μου άνοιξαν τα δεδομένα καθόλου, είτε από μόνα τους, είτε να τα ενεργοποιήσω εγώ. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα χρέωσης 1€ για χρήση internet. Λέτε να έγινε κάτι κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ή το γνωστό ‘’κλέψιμο’’ ας πούμε που έχω διαβάσει κατά καιρούς που κάνει η WIND; Δεδομένου ότι το F2G το έχω ενάμιση χρόνο περίπου και είναι η πρώτη φορά που μου έφαγε έτσι 1€ χωρίς να το ξέρω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα. Έχω το Sony Xperia Z και χθες κατέβασα μία αναβάθμιση. Έκλεισε το κινητό, όπως γίνεται συνήθως και μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης άνοιξε κανονικά και λειτουργεί εντάξει. Δεν μου άνοιξαν τα δεδομένα καθόλου, είτε από μόνα τους, είτε να τα ενεργοποιήσω εγώ. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα χρέωσης 1€ για χρήση internet. Λέτε να έγινε κάτι κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ή το γνωστό ‘’κλέψιμο’’ ας πούμε που έχω διαβάσει κατά καιρούς που κάνει η WIND; Δεδομένου ότι το F2G το έχω ενάμιση χρόνο περίπου και είναι η πρώτη φορά που μου έφαγε έτσι 1€ χωρίς να το ξέρω. Μήπως αποδέχθηκες κάποιες ρυθμίσεις καί χρεώθηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα. Έχω το Sony Xperia Z και χθες κατέβασα μία αναβάθμιση. Έκλεισε το κινητό, όπως γίνεται συνήθως και μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης άνοιξε κανονικά και λειτουργεί εντάξει. Δεν μου άνοιξαν τα δεδομένα καθόλου, είτε από μόνα τους, είτε να τα ενεργοποιήσω εγώ. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα χρέωσης 1€ για χρήση internet. Λέτε να έγινε κάτι κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ή το γνωστό ‘’κλέψιμο’’ ας πούμε που έχω διαβάσει κατά καιρούς που κάνει η WIND; Δεδομένου ότι το F2G το έχω ενάμιση χρόνο περίπου και είναι η πρώτη φορά που μου έφαγε έτσι 1€ χωρίς να το ξέρω. Δεν είχες πακέτο? Να ζητήσεις επιστροφή. Το κλέψιμο δεν είναι της wind, είναι όλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts