Tasos30 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εχε το νου σου γιατι προϋποθέτει 24μηνη δεσμευση.. Στο λεω γιατι ρωτησα κι εγω για να το ενεργοποιήσω και το σκεφτομαι.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ναι το ξέρω αλλά είμαι στον 3ο μήνα από την προηγούμενη ανανέωση που έκανα οπότε δεν παρατείνεται σημαντικά το συμβόλαιο. Ήδη ζήτησα την αναβάθμιση γιατί είναι +5€/μήνα στο προηγούμενο πάγιο μου και δώρο το τέλος ενεργοποίησης, κάπου στα 59€. Δωρεάν το vdsl router. Εγώ έχω τώρα adsl και πιάνω 4.5mbps λόγω μεγάλης απόστασης από το κέντρο και με κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, η καμπίνα (kv) είναι στην άλλη γωνία του τετραγώνου μου οπότε σκέφτηκα να δώσω 5€ παραπάνω το μήνα αλλά η ταχύτητα του ιντερνετ σίγουρα θα πάει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να ενεργοποιήσω vdsl στη γραμμή μου (έχω 3play full και δίνει vdsl με 5€ και δώρο τέλος ενεργοποίησης) αλλά μου λέει η εξυπηρέτηση πελατών πως για κάποιες μέρες δεν θα έχω τηλέφωνο και ιντερνετ μέχρι να ενεργοποιηθεί το vdsl. Αυτό ισχύει; Σας έχει συμβεί και σε σας εάν βάλατε vdsl; Παράξενο μου ακούγεται δεν μου έχει τύχει ούτε στη δουλειά μου αλλά ούτε έχω διαβάσει να γίνεται ολική διακοπή υπηρεσιών για μέρες (!) για να μπει το vdsl. Για λίγα λεπτά είναι προφανές, αλλά να κόβεται μέχρι να γίνει η μετάβαση το θεωρώ είτε εντελώς απίθανο (ίσως έγινε κάποια παρανόηση) ή εντελώς χαζό και ανώφελο (να μην το πω αλλιώς) από μεριάς nova. Στο κομμάτι της ταχύτητας θα σου πω απλά πως άπαξ και το βάλεις δεν υπάρχει γυρισμός στο ADSL. Η αύξηση στην ταχύτητα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις είναι επιεικώς θεαματική και η τιμή που στο πρόσφεραν πολύ καλή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παράξενο μου ακούγεται δεν μου έχει τύχει ούτε στη δουλειά μου αλλά ούτε έχω διαβάσει να γίνεται ολική διακοπή υπηρεσιών για μέρες (!) για να μπει το vdsl. Για λίγα λεπτά είναι προφανές, αλλά να κόβεται μέχρι να γίνει η μετάβαση το θεωρώ είτε εντελώς απίθανο (ίσως έγινε κάποια παρανόηση) ή εντελώς χαζό και ανώφελο (να μην το πω αλλιώς) από μεριάς nova. Στο κομμάτι της ταχύτητας θα σου πω απλά πως άπαξ και το βάλεις δεν υπάρχει γυρισμός στο ADSL. Η αύξηση στην ταχύτητα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις είναι επιεικώς θεαματική και η τιμή που στο πρόσφεραν πολύ καλή. Ναι στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπε για μέρες (2-3) διακοπής των υπηρεσιών. Αντίθετα στην τεχνική εξυπηρέτηση μου είπαν δεν υφίσταται διακοπή παρά μόνο για λίγη ώρα, που είναι και το λογικό σενάριο. Αναμονή για το αποτέλεσμα λοιπόν :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ναι το ξέρω αλλά είμαι στον 3ο μήνα από την προηγούμενη ανανέωση που έκανα οπότε δεν παρατείνεται σημαντικά το συμβόλαιο. Ήδη ζήτησα την αναβάθμιση γιατί είναι +5€/μήνα στο προηγούμενο πάγιο μου και δώρο το τέλος ενεργοποίησης, κάπου στα 59€. Δωρεάν το vdsl router. Εγώ έχω τώρα adsl και πιάνω 4.5mbps λόγω μεγάλης απόστασης από το κέντρο και με κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, η καμπίνα (kv) είναι στην άλλη γωνία του τετραγώνου μου οπότε σκέφτηκα να δώσω 5€ παραπάνω το μήνα αλλά η ταχύτητα του ιντερνετ σίγουρα θα πάει παραπάνω. Κάντο θα σωθείς.Ακριβως ίδια περίπτωση και εγώ και από εκεί που είχα 2.5 κλειδώνω μόνιμα 50!!!Η μέρα με την νύχτα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και δεν γίνεται καμία διακοπή.Μολις έρθει το μήνυμα κουμπώνεις το ρούτερ και παίζεις κατευθείαν. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Ενεργοποιήθηκε το vdsl, Παρασκευή είχα κάνει την αίτηση και Τρίτη απόγευμα ολοκληρώθηκε. Ωστόσο συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω ακόμα γιατί δεν έχω παραλάβει το κατάλληλο ρούτερ. Ωστόσο, με το adsl ρουτερ βλέπω σχεδόν 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα και από 43,5 db θόρυβο στα 6.5db άρα λογικά μπήκε στην καμπίνα η σύνδεση μου. Αναμένω το ρούτερ λοιπόν. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου. Τρίτη 20/12/2012 έλαβα sms ότι ενεργοποιήθηκε το vdsl, όλα καλά θεώρησα. Χθες παρέλαβα το vdsl ρουτερ, το συνδέω και βλέπω με απορία ακόμα ταχύτητες adsl. Επικοινωνώ με τεχνική εξυπηρέτηση για να δω γιατί συμβαίνει αυτό. Μου απαντούν είναι φυσιολογικό και το βράδυ μεταξύ 2-3 θα γυρίσει το ρουτερ σε vdsl mode αυτόματα. Περνάει η νύχτα, ανοίγω το πρωί τον υπολογιστή, κοιτάζω το μενού του ρούτερ ακόμα adsl mode και τώρα το βράδυ λαμβάνω sms πως έχουν δρομολογηθεί ενέργειες για αποκατάσταση του τεχνικού ζητήματος :(, δηλαδή αυτό που χθες μου ανέφεραν ως κάτι το λογικό σήμερα μετατράπηκε σε πρόβλημα που θα επιλυθεί μετά τις γιορτές, μάλιστα, όπως μου είπαν. Ωστόσο έχει εκδοθεί πάγιο για vdsl γραμμή την οποία στην πράξη δεν έχω. Άρα τι κάνω από εδώ και πέρα; Ακύρωση της αίτησης για vdsl; Με έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ. Χρειάστηκε 3 μέρες για να καταλάβουν ότι υπάρχει βλάβη; Και μάλιστα μου έστειλαν sms ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε επιτυχώς πράγμα που αργότερα κατάλαβαν ότι δεν ισχύει; Απορώ...... Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 24, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου. Τρίτη 20/12/2012 έλαβα sms ότι ενεργοποιήθηκε το vdsl, όλα καλά θεώρησα. Χθες παρέλαβα το vdsl ρουτερ, το συνδέω και βλέπω με απορία ακόμα ταχύτητες adsl. Επικοινωνώ με τεχνική εξυπηρέτηση για να δω γιατί συμβαίνει αυτό. Μου απαντούν είναι φυσιολογικό και το βράδυ μεταξύ 2-3 θα γυρίσει το ρουτερ σε vdsl mode αυτόματα. Περνάει η νύχτα, ανοίγω το πρωί τον υπολογιστή, κοιτάζω το μενού του ρούτερ ακόμα adsl mode και τώρα το βράδυ λαμβάνω sms πως έχουν δρομολογηθεί ενέργειες για αποκατάσταση του τεχνικού ζητήματος :(, δηλαδή αυτό που χθες μου ανέφεραν ως κάτι το λογικό σήμερα μετατράπηκε σε πρόβλημα που θα επιλυθεί μετά τις γιορτές, μάλιστα, όπως μου είπαν. Ωστόσο έχει εκδοθεί πάγιο για vdsl γραμμή την οποία στην πράξη δεν έχω. Άρα τι κάνω από εδώ και πέρα; Ακύρωση της αίτησης για vdsl; Με έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ. Χρειάστηκε 3 μέρες για να καταλάβουν ότι υπάρχει βλάβη; Και μάλιστα μου έστειλαν sms ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε επιτυχώς πράγμα που αργότερα κατάλαβαν ότι δεν ισχύει; Απορώ...... Αν στείλεις ένα mail αναφέροντας το ότι χρεώθηκες πάγιο vdsl πολύ πριν σου δώσουν σωστό vdsl, και αυτό σε δυσαρεστεί, θα σου πιστώσουν την χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Επικοινώνησα δυο φορές από χθες βράδυ μέσω chat με την εξυπηρέτηση, ανέφεραν πως φταίει ο οτε διότι ο τεχνικός του έκανε λάθος συνδεσμολογία στην καμπίνα ... όπως και να έχει το ιντερνετ υπολειτουργεί, είναι και γιορτές τώρα οπότε με το νέο έτος θα το φτιάξουν. Είναι που χρειάζομαι την τηλεόραση διαφορετικά θα είχα ήδη κάνει αίτηση για φορητότητα του σταθερού σήμερα το πρωί διότι νομίζω πως ενήργησε με μεγάλη προχειρότητα η nova αλλά δεν συμφέρει να έχω μόνο πακέτο τηλεόρασης και τηλέφωνο+ιντερνετ αλλού...το αστείο της υπόθεσης είναι πως ήλπιζα να δουλέψω με vdsl μέσα στις γιορτές που έχω ελεύθερο χρόνο. Αντ' αυτού σέρνεται το σύμπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Σήμερα ενεργοποιήθηκε η vdsl κανονικά και έχω τα εξής χαρακτηριστικά DSL Type: VDSL2-17A Annex B Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 4996 / 50000 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 34061 / 95320 οπότε όλα καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αξίζει ρε παιδιά το VDSL; Πιο πολύ εγκυκλοπαιδικά ρωτάω γιατί μετά τη Cyta που κατέβαζα με 1MB/s φτάνω πλέον τα 1.4MB/s με τη Forthnet Όταν είχαν μετρήσει τη γραμμή μου, μου είχαν πει ότι έχει πρόβλημα και ποτέ δεν θα μπορούσα να φτάσω τα 24Mbps που υπόσχονται οι εταιρίες και ότι θα μπορούσα να φτάσω περίπου τα 10. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αξίζει ρε παιδιά το VDSL; Πιο πολύ εγκυκλοπαιδικά ρωτάω γιατί μετά τη Cyta που κατέβαζα με 1MB/s φτάνω πλέον τα 1.4MB/s με τη Forthnet Όταν είχαν μετρήσει τη γραμμή μου, μου είχαν πει ότι έχει πρόβλημα και ποτέ δεν θα μπορούσα να φτάσω τα 24Mbps που υπόσχονται οι εταιρίες και ότι θα μπορούσα να φτάσω περίπου τα 10. Εστάλη από το Mate 8 Αυτό στο είπαν σε adsl τεχνολογία μάλλον. Και σε μένα κάτι αντίστοιχο ίσχυε, σε adsl πάνω απο 5mbps δεν θα είχα. Αλλά σε vdsl τεχνολογία αλλάζουν όλα. Από τα 4.5 mbps πήγα στα 50mbps και με attainable σχεδόν 100mbps. Βέβαια παίζει ρόλο και το γεγονός πως είμαι σχετικά κοντά στην καμπίνα (σχεδόν 2 τετράγωνα απόσταση). Οπότε όπως είπαν και οι φίλοι πιο πριν, εάν δεις στη γειτονιά σου καμπίνες vdsl τότε βάλε vdsl..είναι μέρα με τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αυτό στο είπαν σε adsl τεχνολογία μάλλον. Και σε μένα κάτι αντίστοιχο ίσχυε, σε adsl πάνω απο 5mbps δεν θα είχα. Αλλά σε vdsl τεχνολογία αλλάζουν όλα. Από τα 4.5 mbps πήγα στα 50mbps και με attainable σχεδόν 100mbps. Βέβαια παίζει ρόλο και το γεγονός πως είμαι σχετικά κοντά στην καμπίνα (σχεδόν 2 τετράγωνα απόσταση). Οπότε όπως είπαν και οι φίλοι πιο πριν, εάν δεις στη γειτονιά σου καμπίνες vdsl τότε βάλε vdsl..είναι μέρα με τη νύχτα. Τις καμπίνες αυτές πως τις βρίσκουμε; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Τα καινούργια μεγάλα κουτιά που έχει βάλει ο ΟΤΕ είναι.ξεχωριζουν ακόμη είναι καινούργια. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Αυτό στο είπαν σε adsl τεχνολογία μάλλον. Και σε μένα κάτι αντίστοιχο ίσχυε, σε adsl πάνω απο 5mbps δεν θα είχα. Αλλά σε vdsl τεχνολογία αλλάζουν όλα. Από τα 4.5 mbps πήγα στα 50mbps και με attainable σχεδόν 100mbps. Βέβαια παίζει ρόλο και το γεγονός πως είμαι σχετικά κοντά στην καμπίνα (σχεδόν 2 τετράγωνα απόσταση). Οπότε όπως είπαν και οι φίλοι πιο πριν, εάν δεις στη γειτονιά σου καμπίνες vdsl τότε βάλε vdsl..είναι μέρα με τη νύχτα. Ναι, πάνε χρόνια από τότε που μου το είπαν. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Μια ερώτηση: Οι άλλες εταιρίες (όχι όλες ακόμα) έχουν ανακοινώσει τιμολογιακές αλλαγές στα πάγια τους λόγω των νέων φόρων που επιβάλλονται στις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας από 1/1/2017. Κατά συνέπεια δίνουν το δικαίωμα καταγγελίας των συμβάσεων των συνδρομητών τους. Η nova έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ακόμα; Επικοινώνησα με εξυπηρέτηση πελατών αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα κυρίως όσον αφορά το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης που έχουμε κάνει. Φαντάζομαι πως αφού οι άλλες εταιρίες δίνουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης, το ίδιο θα κάνει και η nova, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το δικαίωμα καταγγελίας χωρίς πρόστιμο νομίζω το έχεις από το νόμο από τη στιγμή που η εταιρεία ανακοίνωσε αυξήσεις. Αν δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο η nova, λίγο δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 ναι όντως λογικά θα πρέπει να βγάλει κάποιο δελτίο τύπου γιατί τώρα εκτός από το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης θα υπάρχει και το τέλος σταθερής τηλεφωνίας/ιντερνετ πλέον του φπα. Αυτό τροποποιεί τις συμβάσεις που έχουμε κάνει νομίζω. Παράδειγμα, αν εγώ με μια εταιρία έχουμε συμφωνήσει στα 40€ πάγιο συν χρεώσεις εκτός παγίου αν αυτό το 40€ αλλάξει λόγω διαφόρων παραγόντων στην ουσία αλλάζει η σύμβαση σωστά; Να δούμε πως θα το αναφέρει όμως το νέο τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Μια ερώτηση: Οι άλλες εταιρίες (όχι όλες ακόμα) έχουν ανακοινώσει τιμολογιακές αλλαγές στα πάγια τους λόγω των νέων φόρων που επιβάλλονται στις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας από 1/1/2017. Κατά συνέπεια δίνουν το δικαίωμα καταγγελίας των συμβάσεων των συνδρομητών τους. Η nova έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ακόμα; Επικοινώνησα με εξυπηρέτηση πελατών αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα κυρίως όσον αφορά το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης που έχουμε κάνει. Φαντάζομαι πως αφού οι άλλες εταιρίες δίνουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης, το ίδιο θα κάνει και η nova, σωστά; Το θέμα των τελών που επέβαλε και θα επιβάλει το κράτος σ' αυτές τις υπηρεσίες έχει συζητηθεί πολύ αναλυτικά το καλοκαίρι και το συμπέρασμα είναι ότι αυτά τα τέλη δεν είναι αυξήσεις του παρόχου συνδρομητικής τηλεόρασης ή/και τηλεφωνίας αλλά έμμεσοι φόροι του κράτους. Στην ουσία, το κράτος καθιστά τους παρόχους εισπράκτορες των έμμεσων φόρων. Επομένως, δεν συντρέχουν οι γνωστοί λόγοι καταγγελίας των συμβάσεων, για τα συγκεκριμένα τέλη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το θέμα των τελών που επέβαλε και θα επιβάλει το κράτος σ' αυτές τις υπηρεσίες έχει συζητηθεί πολύ αναλυτικά το καλοκαίρι και το συμπέρασμα είναι ότι αυτά τα τέλη δεν είναι αυξήσεις του παρόχου συνδρομητικής τηλεόρασης ή/και τηλεφωνίας αλλά έμμεσοι φόροι του κράτους. Στην ουσία, το κράτος καθιστά τους παρόχους εισπράκτορες των έμμεσων φόρων. Επομένως, δεν συντρέχουν οι γνωστοί λόγοι καταγγελίας των συμβάσεων, για τα συγκεκριμένα τέλη. Ναι, το καταλαβαίνω. Ωστόσο οι υπόλοιποι πάροχοι ( δυο μέχρι στιγμής ) ανακοίνωσαν τις αλλαγές στο πάγιο των προγραμμάτων τους λόγω προσθήκης των νέων τελών και δίνουν την δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης στους συνδρομητές που επηρεάζονται. Επομένως αναρωτιέμαι μήπως και σε μας γίνει κάτι αντίστοιχο. Ποιο είναι το σκεπτικό μου; Παράδειγμα, εγώ έχω υπογράψει μια σύμβαση με τίμημα ένα χ ποσό / μήνα. Αν αυτό το χ ποσό/μήνα αλλάξει, ουσιαστικά τροποποιείται η σύμβαση στην οποία έχω συμφωνήσει και επομένως απαιτείται νέα συμφωνία επάνω στο νέο, οποιοδήποτε, τίμημα θα έχει διαμορφωθεί και επίσης δεν έχω αναλάβει την υποχρέωση να αποδέχομαι εκ των προτέρων την οποιαδήποτε αλλαγή στο πάγιο της υπηρεσίας μου. Στην περίπτωση της τηλεφωνικής συμφωνίας, η συμφωνία που κάνω με τον υπάλληλο της εταιρίας αναφέρει μια συγκεκριμένη τιμή παγίου (τελική πληρωτέα) και σε αυτήν συμφωνούμε. Αν λοιπόν αυτό το πάγιο αλλάξει είτε λόγω μεταβολής φορολογίας είτε λόγω αλλαγής χρεώσεων από πλευράς εταιρίας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ένα διαφορετικό πάγιο άρα λοιπόν η συμφωνία και συνεπακόλουθη δέσμευση δεν είναι χωρίς νόημα τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το ίδιο ερώτημα είχε τεθεί και το καλοκαίρι και η απάντηση ήταν ότι ο πάροχος σου εγγυάται, με το συμβόλαιο, "για πάντα" την αξία των υπηρεσιών που σου παρέχει και όχι τους άμεσους και έμμεσους φόρους που μπορεί να αυξάνει το κράτος. Το κόστος των υπηρεσιών παραμένει το ίδιο και αυξάνεται το συνολικό ποσό λόγω των έμμεσων φόρων που αποφάσισε να αυξήσει το κράτος. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της αύξησης των φόρων για να σπάσουν ένα συμβόλαιο αλλά είναι παράλογο να υποστηρίζουμε ότι ο πάροχος υποχρεούται να απορροφά τους έμμεσους φόρους που επιβάλλει το κράτος, ορίζοντας τον πάροχο ως φοροεισπράκτορα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Το ίδιο ερώτημα είχε τεθεί και το καλοκαίρι και η απάντηση ήταν ότι ο πάροχος σου εγγυάται, με το συμβόλαιο, "για πάντα" την αξία των υπηρεσιών που σου παρέχει και όχι τους άμεσους και έμμεσους φόρους που μπορεί να αυξάνει το κράτος. Το κόστος των υπηρεσιών παραμένει το ίδιο και αυξάνεται το συνολικό ποσό λόγω των έμμεσων φόρων που αποφάσισε να αυξήσει το κράτος. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της αύξησης των φόρων για να σπάσουν ένα συμβόλαιο αλλά είναι παράλογο να υποστηρίζουμε ότι ο πάροχος υποχρεούται να απορροφά τους έμμεσους φόρους που επιβάλλει το κράτος, ορίζοντας τον πάροχο ως φοροεισπράκτορα. Ναι, συμφωνούμε σε αυτό. Ίδωμεν τι θα προκύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάρτιο..Πότε μπορώ να κάνω αίτηση φορητοτητας για άλλη εταιρία χωρίς να χρεωθω κάποιο πρόστιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Την επομένη της δέσμευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Την επομένη της δέσμευσης. Ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 10 μέρες μετά την αίτηση μου για vdsl κι ακομη περιμενω... Επικοινωνησα με τη forthnet μήπως υπάρχει καποιο προβλημα, μου ειπαν οχι... Βρήκα φιλο που εργαζεται στον οτε και μου ειπε οτι δινουν προτεραιοτητα σε συνδέσεις οτε... Να δω ποτε... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 10 μέρες μετά την αίτηση μου για vdsl κι ακομη περιμενω... Επικοινωνησα με τη forthnet μήπως υπάρχει καποιο προβλημα, μου ειπαν οχι... Βρήκα φιλο που εργαζεται στον οτε και μου ειπε οτι δινουν προτεραιοτητα σε συνδέσεις οτε... Να δω ποτε... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κανένα νέο; Ενεργοποιήθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts