Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 ώρες πριν, GRIGORIOS said:

Εκανα αίτηση φορηττοτητα από vodafone και μου είπαν ότι θα περιμένουν 14 ημέρες και ΜΕΤΑ θα προχωρήσουν.

Με ποιο τρόπο ακριβώς την έκανες την αίτηση φορητότητας;

1 ώρα πριν, opmgls said:

Με ποιο τρόπο ακριβώς την έκανες την αίτηση φορητότητας;

Είχα γράψει κάπου τα στοιχεία μου και με πήραν τηλέφωνο.

Έκανα συμβόλαιο στην Νόβα μέσω συνεργάτη στις 28 Ιουλίου.

Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

7 ολόκληρες εργάσιμες 

Σήμερα σκέφτηκα ότι ΜΟΥ είπαν ότι ΔΕΝ θα κάνουν κίνηση μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.

Είναι νόμιμο αυτό ?

1 hour ago, GRIGORIOS said:

7 ολόκληρες εργάσιμες 

Σήμερα σκέφτηκα ότι ΜΟΥ είπαν ότι ΔΕΝ θα κάνουν κίνηση μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.

Είναι νόμιμο αυτό ?

Ναι. Αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. Προχωράει πριν τις 14 μέρες μόνο αν το ζητήσεις εσύ κατά τη σύναψη του συμβολαίου, χάνοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα υπαναχώρησης μόλις ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση. 

Edited by dasnowy

1 ώρα πριν, GRIGORIOS said:

7 ολόκληρες εργάσιμες 

Είναι νόμιμο αυτό ?

Είναι, όπως ειπώθηκε.

Στην πράξη, συνεχίζεις να έχεις ένα μικρό περιθώριο υπαναχώρησης λίγων ωρών από τη στιγμή που θα πάρει τυπικά ο νέος πάροχος την γραμμή, και μέχρι να κάνει τεχνικές ενέργειες υλοποίησης.

17 ώρες πριν, minast said:

Είναι, όπως ειπώθηκε.

Στην πράξη, συνεχίζεις να έχεις ένα μικρό περιθώριο υπαναχώρησης λίγων ωρών από τη στιγμή που θα πάρει τυπικά ο νέος πάροχος την γραμμή, και μέχρι να κάνει τεχνικές ενέργειες υλοποίησης.

Δηλαδή, αν μου κάνει αντιπροσφορα η vodafone μπορώ να αποδεχθώ?

ΥΓ. Κάτι μου είπαν το τηλέφωνο περί 14 ημερών αλλά είναι νόμιμη η απεμπωληση ενός τέτοιου δικαιώματος?

3 ώρες πριν, GRIGORIOS said:

Δηλαδή, αν μου κάνει αντιπροσφορα η vodafone μπορώ να αποδεχθώ?

ΥΓ. Κάτι μου είπαν το τηλέφωνο περί 14 ημερών αλλά είναι νόμιμη η απεμπωληση ενός τέτοιου δικαιώματος?

Εάν προλάβεις να ακυρώσεις την φορητότητα πριν υλοποιήσει κάτι ο νέος πάροχος, δεν χρεώνεσαι τέλη υπαναχώρησης.

Οι 14 μέρες είναι ο νόμιμα προβλεπόμενος χρόνος αναίτιας υπαναχώρησης για όλες τις εξ' αποστάσεως συμβάσεις.

Η μία επιλογή είναι να κρατήσει την αίτηση ο νέος πάροχος "στο συρτάρι" του, όσο εσύ σκέφτεσαι εάν θέλεις να προχωρήσεις ή όχι. Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωμένος σε αυτές τις 14 μέρες να ενημερώσει τον τρέχοντα πάροχο ότι έχει λάβει αίτηση από εσένα. Με τη λήξη των 14 ημερών ξεκινάει τη διεκπεραίωση της αίτησης.

Η άλλη επιλογή είναι να δηλώσεις ότι θέλεις να προχωρήσεις άμεσα, οπότε και δηλώνεις ο ίδιος ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης.

Από αυτό το σημείο και μετά, η διαδικασία είναι πανομοιότυπη και στις δύο περιπτώσεις, και σε αυτό το σημείο ξεκινάει το μικρό παράθυρο που έχεις να ακυρώσεις φορητότητα ανέξοδα και να παραμείνεις στον τρέχοντα πάροχο.

4 ώρες πριν, minast said:

Εάν προλάβεις να ακυρώσεις την φορητότητα πριν υλοποιήσει κάτι ο νέος πάροχος, δεν χρεώνεσαι τέλη υπαναχώρησης.

Οι 14 μέρες είναι ο νόμιμα προβλεπόμενος χρόνος αναίτιας υπαναχώρησης για όλες τις εξ' αποστάσεως συμβάσεις.

Η μία επιλογή είναι να κρατήσει την αίτηση ο νέος πάροχος "στο συρτάρι" του, όσο εσύ σκέφτεσαι εάν θέλεις να προχωρήσεις ή όχι. Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωμένος σε αυτές τις 14 μέρες να ενημερώσει τον τρέχοντα πάροχο ότι έχει λάβει αίτηση από εσένα. Με τη λήξη των 14 ημερών ξεκινάει τη διεκπεραίωση της αίτησης.

Η άλλη επιλογή είναι να δηλώσεις ότι θέλεις να προχωρήσεις άμεσα, οπότε και δηλώνεις ο ίδιος ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης.

Από αυτό το σημείο και μετά, η διαδικασία είναι πανομοιότυπη και στις δύο περιπτώσεις, και σε αυτό το σημείο ξεκινάει το μικρό παράθυρο που έχεις να ακυρώσεις φορητότητα ανέξοδα και να παραμείνεις στον τρέχοντα πάροχο.

Νά περιμένω και βλέπουμε δηλαδή...

Σήμερα πού πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι οι 14 ημέρες είναι εργάσιμες και όχι ημερολογιακές.

Με πήραν τηλέφωνο από vodafone για αντιπροσφορα στα 18€ αλλά όταν τούς είπα ότι και καλά έχουν περάσει οι 14 ημέρες έκαναν πίσω και ΔΕΝ επέμειναν.

11.30 με πήραν από vodafone για αντιπροσφορα την οποία αρνήθηκα και 13.30 εστάλη μήνυμα από Νόβα ότι θα έρθει ο τεχνικός αύριο 12.00