GRIGORIOS Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Εκανα αίτηση φορηττοτητα από vodafone και μου είπαν ότι θα περιμένουν 14 ημέρες και ΜΕΤΑ θα προχωρήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 7 ώρες πριν, GRIGORIOS said: Εκανα αίτηση φορηττοτητα από vodafone και μου είπαν ότι θα περιμένουν 14 ημέρες και ΜΕΤΑ θα προχωρήσουν. Με ποιο τρόπο ακριβώς την έκανες την αίτηση φορητότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, opmgls said: Με ποιο τρόπο ακριβώς την έκανες την αίτηση φορητότητας; Είχα γράψει κάπου τα στοιχεία μου και με πήραν τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου Έκανα συμβόλαιο στην Νόβα μέσω συνεργάτη 21€ για 300αρα. Παίρνει τηλέφωνο ή vodafone για αντιπροσφορα? Και τι δίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Έκανα συμβόλαιο στην Νόβα μέσω συνεργάτη στις 28 Ιουλίου. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 7 ολόκληρες εργάσιμες Σήμερα σκέφτηκα ότι ΜΟΥ είπαν ότι ΔΕΝ θα κάνουν κίνηση μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Είναι νόμιμο αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, GRIGORIOS said: Έκανα συμβόλαιο στην Νόβα μέσω συνεργάτη στις 28 Ιουλίου. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 7 ολόκληρες εργάσιμες Σήμερα σκέφτηκα ότι ΜΟΥ είπαν ότι ΔΕΝ θα κάνουν κίνηση μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Είναι νόμιμο αυτό ? Ναι. Αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία. Προχωράει πριν τις 14 μέρες μόνο αν το ζητήσεις εσύ κατά τη σύναψη του συμβολαίου, χάνοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα υπαναχώρησης μόλις ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση. Edited 6 Αυγούστου by dasnowy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, GRIGORIOS said: Έκανα συμβόλαιο στην Νόβα μέσω συνεργάτη στις 28 Ιουλίου. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 7 ολόκληρες εργάσιμες Σήμερα σκέφτηκα ότι ΜΟΥ είπαν ότι ΔΕΝ θα κάνουν κίνηση μέχρι να συμπληρωθούν οι 14 ημέρες ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Είναι νόμιμο αυτό ? Είναι, όπως ειπώθηκε. Στην πράξη, συνεχίζεις να έχεις ένα μικρό περιθώριο υπαναχώρησης λίγων ωρών από τη στιγμή που θα πάρει τυπικά ο νέος πάροχος την γραμμή, και μέχρι να κάνει τεχνικές ενέργειες υλοποίησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 17 ώρες πριν, minast said: Είναι, όπως ειπώθηκε. Στην πράξη, συνεχίζεις να έχεις ένα μικρό περιθώριο υπαναχώρησης λίγων ωρών από τη στιγμή που θα πάρει τυπικά ο νέος πάροχος την γραμμή, και μέχρι να κάνει τεχνικές ενέργειες υλοποίησης. Δηλαδή, αν μου κάνει αντιπροσφορα η vodafone μπορώ να αποδεχθώ? ΥΓ. Κάτι μου είπαν το τηλέφωνο περί 14 ημερών αλλά είναι νόμιμη η απεμπωληση ενός τέτοιου δικαιώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 3 ώρες πριν, GRIGORIOS said: Δηλαδή, αν μου κάνει αντιπροσφορα η vodafone μπορώ να αποδεχθώ? ΥΓ. Κάτι μου είπαν το τηλέφωνο περί 14 ημερών αλλά είναι νόμιμη η απεμπωληση ενός τέτοιου δικαιώματος? Εάν προλάβεις να ακυρώσεις την φορητότητα πριν υλοποιήσει κάτι ο νέος πάροχος, δεν χρεώνεσαι τέλη υπαναχώρησης. Οι 14 μέρες είναι ο νόμιμα προβλεπόμενος χρόνος αναίτιας υπαναχώρησης για όλες τις εξ' αποστάσεως συμβάσεις. Η μία επιλογή είναι να κρατήσει την αίτηση ο νέος πάροχος "στο συρτάρι" του, όσο εσύ σκέφτεσαι εάν θέλεις να προχωρήσεις ή όχι. Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωμένος σε αυτές τις 14 μέρες να ενημερώσει τον τρέχοντα πάροχο ότι έχει λάβει αίτηση από εσένα. Με τη λήξη των 14 ημερών ξεκινάει τη διεκπεραίωση της αίτησης. Η άλλη επιλογή είναι να δηλώσεις ότι θέλεις να προχωρήσεις άμεσα, οπότε και δηλώνεις ο ίδιος ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης. Από αυτό το σημείο και μετά, η διαδικασία είναι πανομοιότυπη και στις δύο περιπτώσεις, και σε αυτό το σημείο ξεκινάει το μικρό παράθυρο που έχεις να ακυρώσεις φορητότητα ανέξοδα και να παραμείνεις στον τρέχοντα πάροχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 4 ώρες πριν, minast said: Εάν προλάβεις να ακυρώσεις την φορητότητα πριν υλοποιήσει κάτι ο νέος πάροχος, δεν χρεώνεσαι τέλη υπαναχώρησης. Οι 14 μέρες είναι ο νόμιμα προβλεπόμενος χρόνος αναίτιας υπαναχώρησης για όλες τις εξ' αποστάσεως συμβάσεις. Η μία επιλογή είναι να κρατήσει την αίτηση ο νέος πάροχος "στο συρτάρι" του, όσο εσύ σκέφτεσαι εάν θέλεις να προχωρήσεις ή όχι. Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωμένος σε αυτές τις 14 μέρες να ενημερώσει τον τρέχοντα πάροχο ότι έχει λάβει αίτηση από εσένα. Με τη λήξη των 14 ημερών ξεκινάει τη διεκπεραίωση της αίτησης. Η άλλη επιλογή είναι να δηλώσεις ότι θέλεις να προχωρήσεις άμεσα, οπότε και δηλώνεις ο ίδιος ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης. Από αυτό το σημείο και μετά, η διαδικασία είναι πανομοιότυπη και στις δύο περιπτώσεις, και σε αυτό το σημείο ξεκινάει το μικρό παράθυρο που έχεις να ακυρώσεις φορητότητα ανέξοδα και να παραμείνεις στον τρέχοντα πάροχο. Νά περιμένω και βλέπουμε δηλαδή... Σήμερα πού πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι οι 14 ημέρες είναι εργάσιμες και όχι ημερολογιακές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Με πήραν τηλέφωνο από vodafone για αντιπροσφορα στα 18€ αλλά όταν τούς είπα ότι και καλά έχουν περάσει οι 14 ημέρες έκαναν πίσω και ΔΕΝ επέμειναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 11.30 με πήραν από vodafone για αντιπροσφορα την οποία αρνήθηκα και 13.30 εστάλη μήνυμα από Νόβα ότι θα έρθει ο τεχνικός αύριο 12.00 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts