trellosgauros Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Να συμπληρωσω και κατι αλλο,οι διαφοροι μεσολαβητες που υπαρχουν που εξυπηρετουν τη forthnet οταν τους παρεις τηλ.απαντανε σαν forthnet,δεν σου λενε οτι ειναι μεσολαβητες! Αν οσοι απο εσας εχετε καποιο προβλημα με καθυστερηση καντε ενα τηλ στη forthnet και ρωτηστε αν η αιτηση σας εγινε μεσω καποιου μεσολαβητη αλλα δεν προκειτε να σας πουν απο ποιον γιατι δεν ξερουν! Ο κολλητος μου επειδη αργουσε η αιτηση και δεν ειχε ενημερωση για το πως παει η αιτηση του,εκανε ενα τηλ. στη forthnet και ρωτησε και του ειπαν οτι δεν εχει γινει καν αιτηση για ενεργοποιηση (δεν την ειχε στειλει ακομα ο μεσαζων) και τους λεει πως γινεται αυτο αφου μου στειλατε κουριερ στις ταδε του μηνα,και του λενε μηπως η αιτηση εγινε σε καποιον μεσαζων της forthnet και δεν εχει φτασει ακομα σε εμας? Τοτε θυμηθηκε οτι εκεινη τη μερα τον ειχε παρει στο κινητο ο κουριερ οτι θα περασει και ειχε μεινει το νουμερο του στο κινητο του και τον πηρε και τον ρωτησε ποιος τον εστειλε με την αιτηση και του ειπε αυτος οτι ειναι εταιρια μεσολαβησης και του εδωσε το τηλ. τους και ετσι εβγαλε ακρη στο μπερδεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Εγώ trellosgauros, δεν έκανα αίτηση μέσω κανενός μασολαβητή. Την έστειλα κατευθείαν στην forthnet! Αλλά πληρώνω τα "τεχνικά τους, προβλήματα" και την ανοργανωσιά τους... Μου φάινεται απίστευτο ότι μια τέτοια εταιρεία είναι τόσο πίσω στην οργάνωση και κατεφεύγει στο να λέει ψέματα και να κοροϊδεύει τους πελάτες της. Τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλη εταιρεία... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Εγώ trellosgauros, δεν έκανα αίτηση μέσω κανενός μασολαβητή. Την έστειλα κατευθείαν στην forthnet! Αλλά πληρώνω τα "τεχνικά τους, προβλήματα" και την ανοργανωσιά τους... Μου φάινεται απίστευτο ότι μια τέτοια εταιρεία είναι τόσο πίσω στην οργάνωση και κατεφεύγει στο να λέει ψέματα και να κοροϊδεύει τους πελάτες της. Τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλη εταιρεία... :mad: Tωρα το καταλαβατε (καταλαβαμε)? :( Εταιρια-οδηγος για την εξελιξη των τηλεπικοινωνιων στην χωρα μας.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Πέρασαν 14 μέρες και ακόμα τηλέφωνο δεν έχω!!ΦΤΑΙEI Ο ΟΤΕ!!Αλλά όπως λένε στη ΦΟΡΘΝΕΤ δεν εχουν δικαιωμα να δηλώσουν βλάβη. Τώρα πως περιμένουν να το καταλάβει ο ΟΤΕ ακόμα δεν εχω καταλάβει!!!Βέβαι ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Οι τεχνικοί τη μια μου λένε μη μας απασχολειτε είναι θεμα οτε και θα μας απαντησει σε 2 μέρες την άλλη μου λένε εμεις δεν έχουμε πει τίποτα στον ΟΤΕ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι κανένας τεχνικός δε θέλει να δώσει τα στοιχεία του διευθυντή του τεχνικού τμήματος. Του έχουν διαβιβάσει το μηνυμα μου να με παρει τηλεφωνο αλλά ακόμα περιμένω... Σήμερα που πήγα από τα γραφεία της εταιρίας ο τεχνικος που μιλησα μου είπε το θεικο όταν του ζήτησα να δω τον διευθυντή του τεχνικού τμήματος....ολοι σε αυτο το γραφείο είμαστε διευθυντές του τεχνικού τομέα οι υπάλληλοι δουλεύουν στο τηλεφωνικο κέντρο!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ αυτή η κοροιδία. Εστειλα δεύτερη καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο συνήγορο του καταναλωτή αλλά και πάλι δε νομίζω να γίνει τίποτα γεγονός που το ξέρουν και οι ίδιοι αφού όταν τους είπα οτι εχω κάνει ήδη μία καταγγελία και θα κάνω και δεύετρη μου είπαν να μην περιμένω κατι μιας και η ΕΕΤΤ απαντάει μετα απο εξάμηνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Αυτό που σου είπαν δεν στέκει καθώς το πολύ σε ένα μήνα η ΕΕΤΤ τους στέλνει επιστολή.Θα μου πεις θα περιμένω ένα μήνα;Η ουσία είναι ότι εσύ προσωπικά δεν πρόκειται να βγάλεις κάτι από την ΕΕΤΤ αλλά η "πρωτοπόρος" εταιρία όσο περισσότερες καταγγελίες μαζεύονται τόσο περισσότερα πρόστιμα πληρώνει.Εμένα προσωπικά αυτό και μόνο αυτό μου φτάνει προκειμένου να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ξεφτίλας τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Το ξέρω ότι προσωπικά δεν προκειται να κερδίσω τίποτα. Και εγώ για αυτό το λόγο την έκανα την καταγγελια (για να μαζευτουν πολλές). Πάντως κατι έκανε το mailακι. Σήμερα με πήραν και μου είπαν ότι δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ (κατι που έως τώρα δεν μπορούσαν) καθώς επίσης ότι θα μου χαρίσουν ένα δίμηνο στο 2play και θα μου αφαιρέσουν τις μέρες που δεν δούλευε το τηλέφωνο από τον πρώτο λογαριασμό. ΕΙΔΩΜΕΝ! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχω τηλέφωνο και ας έχει περάσει μισός μήνας. Με πήραν και από το συνήγορο του καταναλωτή για να μου ζητήσουν κάποια επιπλέον στοιχεία για να ξεκινήσουν καποιες διαδικασίες (η αλήθεια είναι ότι δεν την ήξερα αυτή την υπηρεσία, αλλά φαίνονται πρόθυμοι να βοηθήσουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Είναι η μόνη υπηρεσία που δεν έχω κάνει καταγγελία για την "πρωτοπόρο".Μπορείς να μου δώσεις το mail τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Το site της υπηρεσίας αυτής είναι: http://www.synigoroskatanaloti.gr/ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Συνήγορος του Καταναλωτή Λ.Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα Τηλ.: 210 6460612, 210 6460284, 210 6460458 Fax.: 210 6460414 E-mail: grammateia@synigoroskatanaloti.gr Αν μαζευτούν πολλές καταγγελίες και προς τα εκεί ισως κάτι να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Στο Ηράκλειο ΑΛΛΟ 1 μήνα καθυστέρηση για το ιδιόκτητο ενώ με είχανε πάρει τηλέφωνο και με είχανε διαβεβαιώσει πως στις 30/1 θα είναι οκ... ελεεινοί... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Η κοροιδία συνεχίζεται!! Παίρνω σήμερα τηλέφωνο και μου λενε: "Ο ΟΤΕ εφτιαξε τη βλάβη!! Το τηλεφωνο σας λειτουργεί κανονικα!!!" Τώρ πως γίνεται να λειτουργεί κανονικά και το τηλέφωνο να είναι μουγκό δεν καταλαβαινω!Θα ξαναδηλώσουν βλάβη λενε! Δεν ειμαστε καλα παλι τη Δευτερα με βλέπω να περνάω από τα γραφεία τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Σήμερα η Forthnet σέρνεται όταν κατεβάζω torrent. Όταν κλείνω το Utorrent η σύνδεση γκαζώνει. Δεν το πάθαινε αυτό μέχρι χθες... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 ρε παιδια μας δουλευει η forthnet? Στην περιοχη μου αναφερει οτι θα λειτουργει το ιδιοκτητο δικτυο της απο 31/12/07 και απο τοτε εχει αλλαξει την ενημερωση 3 φορες.Καθε φορα για τελος του μηνα αναλογα με το μηνα. Η τελλας και η voda που περνανε μαζι τις γραμμες λενε οτι θα ειναι ετοιμοι 6/08! σε 6 μηνες δηλαδη. Βεβαια αν παρεις στην forthnet σου λενε ελατε σε εμας και σε λιγες μερες θα συνδεθειτε, Μεχρι τοτε θα ειστε ενωμενοι με την 1000αρα! Κλεφτες! Σε βαζουν δηλαδη να πληρωνεις 24αρα και αμα την δεις τηλεφωνα μου (αν λειτουργει!) Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Καλημερα :) Εκανα αλλαγη απο adsl in a box 768 ,σε 24 ,μεσω του δικτυου της forthnet .Εστειλα την αιτηση 31/12/07 και συνδεθηκα 29/01. Απο ταχυτητα ολα οκ. Εχω ομως ενα προβλημα : Παρουσιαζονται συνεχεις αποσυνδεσεις ,κυριως τις ωρες αιχμης . Πηρα τηλ στις βλαβες ,αλλα δεν εβγαλα ακρη. Εχετε να προτεινετε κατι ? :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Καλημερα :) Εκανα αλλαγη απο adsl in a box 768 ,σε 24 ,μεσω του δικτυου της forthnet .Εστειλα την αιτηση 31/12/07 και συνδεθηκα 29/01. Απο ταχυτητα ολα οκ. Εχω ομως ενα προβλημα : Παρουσιαζονται συνεχεις αποσυνδεσεις ,κυριως τις ωρες αιχμης . Πηρα τηλ στις βλαβες ,αλλα δεν εβγαλα ακρη. Εχετε να προτεινετε κατι ? :O Εγώ όταν είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις, το έλυσα αλλάζοντας ρούτερ. Από Crypto F360 σε USR9112 και όλα καλά :) Καλή σου μέρα! --------- 03/02/2008 10:16:14 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 870.23Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 17.56Mb/s Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Εγώ όταν είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις, το έλυσα αλλάζοντας ρούτερ. Από Crypto F360 σε USR9112 και όλα καλά :) Καλή σου μέρα! Καταρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου :) Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα,και η κατασταση σιγουρα καλυτερευει αργα το βραδυ. Εχω το Linksys WAG200G (το ρουτερ που δινεται - siemens cl 110 - στο πακετο ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 03/02/2008 17:28:18 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 871.62Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.25Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Και οσο παει και χειροτερευει!!! Τι γινεται παλι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ναι, χάλια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Κάπως καλύτερα τώρα το βράδυ.... TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 04/02/2008 03:41:01 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 868.93Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 13.14Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 "το ρουτερ που δινεται - siemens cl 110 - στο πακετο ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα" Το έχει δοκιμάσει κανένας? Αν ναι, ποιές είναι οι εντυπώσεις του? Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 "το ρουτερ που δινεται - siemens cl 110 - στο πακετο ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα" Το έχει δοκιμάσει κανένας? Αν ναι, ποιές είναι οι εντυπώσεις του? EINAI ΑΡΚΕΤΆ KAΛO! EΓΩ ΠOTE ΔEN EIXA ΠΡΌΒΛΗΜΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλησπερα παιδια, εχω και γω το 2play απο τον Οκτωβριο,ολα πηγαινανε καλα αλλα αποαρχες Ιανουαριου ανα 2-3 μερες με πεταει εξω και το ασχημο ειναι οτι δεν συγχρονιζεται με το modem μου το sagem 1500 ασυρματο!Παιρνω τηλεφωνα,ριχνω μπινελικια και μετα απο κανα δυο μερες γινεται,μαλλον το συγχρονιζουν αυτοι?,μεχρι να ξαναχαλασει ή να ανοιγοκλεισω το Modem? Ξερετε τι μπορει να φταει,μπορει να φταει ο router μου και να πρεπει να αλλαξω modem,και αν ναι τι να παρω σε ασυρματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλησπερα παιδια, εχω και γω το 2play απο τον Οκτωβριο,ολα πηγαινανε καλα αλλα αποαρχες Ιανουαριου ανα 2-3 μερες με πεταει εξω και το ασχημο ειναι οτι δεν συγχρονιζεται με το modem μου το sagem 1500 ασυρματο!Παιρνω τηλεφωνα,ριχνω μπινελικια και μετα απο κανα δυο μερες γινεται,μαλλον το συγχρονιζουν αυτοι?,μεχρι να ξαναχαλασει ή να ανοιγοκλεισω το Modem? Ξερετε τι μπορει να φταει,μπορει να φταει ο router μου και να πρεπει να αλλαξω modem,και αν ναι τι να παρω σε ασυρματο? Δοκίμασε κανένα άλλο πριν κανεις αγορά. Απο κανένα γνωστό σου. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmynet Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλησπερα Περιμενωντας και εγω να συνδεθω σε 2Play θα πρεπει λογικα να αλλαξω το ασυρματο router μου (Linksys WAG300N - ISDN) Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλο αλλα μονο σε LINKSYS λογικα τωρα σε PSTN γιατι η Forthnet δεν υποστηριζει ISDN ? Ευχαριστω Παράθεση ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Κοντεύω εναν μήνα χωρίς τηλέφωνο. Σημερα απο τις 5 το συστημα της εταιρίας έχει πέσει και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν κανέναν αλλά οι @@ ένα ηχογραφημενο μήνυμα δεν βαζουν και περιμένεις 30-40 λεπτά για να σου πουν ότι δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν επειδή δεν έχουν σύστημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts