Jump to content

trellosgauros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trellosgauros

  1. Το flashtool που μπορω να το βρω και την ROM?
  2. Καλησπερα παιδια... Εχω το g2 και μου εβγαλε μια κιτρινιλα μεγαλη στην οθονη... Εχω διαβασει οτι την αλλαζουν δωρεαν γιατι το καλυπτει η εγγυηση... Το θεμα μου ειναι οτι το εχω κανει root το τηλεφωνο.... Αν του περασω ξανα το λογισμικο του οπως ηταν οταν το αγορασα θα εχω θεμα με την εγγυηση? Ξερει κανεις?
  3. Παιδια καλησπερα....εκανα και εγω σημερα την αναβαθμιση σε lollipop... Αυτο που παρατηρησα ειναι στο μενου αποθηκευση μου εμεινε 1.6 γιγα χωρος ενω πριν ειχα πολυ πιο πολυ και κατω στα διαφορα μου λεει 6.5 γιγα...παταω εκει και το ανοιγω και μου βγαζει εναν φακελο system data που ειναι 5.5 γιγα... Τι γινεται μ αυτο?
  4. Π.χ μου εβγαζε Gmail και καποιες αλλες...οχι δεν εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο...
  5. Παιδια εχω το κινητο μια βδομαδα περιπου και θελω να ρωτησω κατι...στην αρχη οταν το πηρα μου εβγαζε καποιες ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος...μετα κατι εκανα και δεν τις βγαζει...πως τις επαναφερω?
  6. Πηρα κ εγω προχθες το G2 και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Ξερει κανεις αν θα παρει επισημα την Lollipop?
  7. Ολα τικαρισμενα ειναι....παρατηρησα κατι ομως... Στην περιγραφη του παιδιου λεει οτι πρωτα περιμενουμε τις τρεις γραμμες να ολοκληρωθουν και μετα τις τεσσερις γραμμες....εμενα γινεται αντιθετα...πρωτα οι τεσσερις και μετα οι τρεις...δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο...
  8. Παιδια εμενα δεν το ρουταρει με τιποτα το eroot...βοηθεια....
  9. Γεια σας,αν περασω μια custom rom τα soft keys κατω κατω δουλευουν? Ρωταω γιατι βλεπω σε καποια screenshots οτι υπαρχουν τα on screen buttons... Σκεφτομαι να περασω την συγκεκριμενη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2177236... Ποια ειναι η γνωμη σας? Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι γινεται με τα DRM Keys οταν ξεκλειδωνουμε τον bootloader....αξιζει ή οχι? Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουμε τον bootloader χωρις να τα χασουμε? Αν περασουμε μια custom rom μετα μπορουμε αν δεν μας αρεσει με το PcCompanion να περασουμε ξανα την επισημη?
  10. Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,η κοπελα μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο και της εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα! δεν παταει καθολου η οθονη της χαμηλα! Οτι εικονιδιο υπαρχει χαμηλα στο τελευταιο ενα εκατοστο της οθονης δεν μπορεις να κανεις καθολου επιλογη! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως φτιαχνεται? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει calibration την οθονη? Η υπολοιπη οθονη δουλευει μια χαρα!
  11. Εγω το κατεβασα απο το επισημο site της ZTE φιλε και εχω την 2.2 επισημα! http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/ Συμπληρωνεις τα δυο πεδια σχετικα με την συσκευη σου και σου βγαζει απο κατω να κατεβασεις το software!
  12. Ναι συμβαδιζουν κανονικα... Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου και συγχαρητηρια για την ρομ... Respect
  13. Οταν συνδεω το κινητο στο pc βλεπω μονο το partition με τα αρχεια...οχι και το ext partition...οταν ανοιγω το mini tool partition wizard τα βλεπω και τα δυο και οντως το ext ειναι δευτερο... Τι εννοεις αν τα μεγεθη ειναι ιδια? Οποτε σαν πιο απλη λυση λεω να κανω φορματ μονο στο fat και να ρυθμισω το κινητο να αποθηκευει τις εφαρμογες στην internal...ετσι δεν ειναι αν εχω καταλαβει καλα?
  14. Παιδια,μπορει να μου απαντησει καποιος?
  15. Παιδια καλησπερα...εχω περασει και εγω αυτην την ρομ στο μινι μου και ειμαι υπρευχαριστημενος και συγχαρητηρια στα παιδια που την φτιαχνουν...θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την καρτα μνημης μου...εχω μια καρτα 4gb class 6 και την εχω χωρισει εδω και καιρο σε 2 partition ενα ext3 και ενα fat32...1gb και 3gb αντιστοιχα...τα μονα αρχεια που εχω στην καρτα ειναι κατι φωτο και κατι βιντεο που πιανουν το πολυ 600MB αλλα οταν περασα την ρομ μου δειχνει οτι εχει χωρο στον FAT32 1.4GB μονο... Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν κανω φορματ στην καρτα και την κανω ολη fat32 ετσι ωστε να χρησιμοποιω μονο το native app2sd που εχει η ρομ χωρις να υπαρχει ext3 partition θα δουλεψει? Και το δευτερο που θελω να ρωτησω ειναι οτι μπορω να το κανω ετσι με την ρομ περασμενη και μετα να δουλεψει κανονικα 'η θα γινει κανενα brick? EDIT: Και κατι ακομα...αν αφησω το ext3 partition και κανω μονο φορματ στο fat32 αν μετα βαλω την ρυθμιση να πηγαινουν οι εφαρμογες στην internal memory θα πηγαινουν απευθειας στο ext3?
  16. Δεν εχω και τοσες πολλες εφαρμογες θα ελεγα...απλα εχω μια υποψια μηπως φταιει η εκδοση του launcher pro...γιατι την εκανα ενημερωση απο το μαρκετ και εχω την τελευταια...μηπως θα επρεπε να αφησω αυτη που ειχε η miniCM οταν την περασα? Κανεις?
  17. Καλησπερα παιδια εχω περασει και εγω την τελευταια εκδοση και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μπορω να πω...ουτε ενα reboot...τις 2 τελευταιες μερες μονο συμβαινει κατι ομως και δεν μπορω να το φτιαξω και θα ηθελα την γνωμη σας...χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση του "launcher pro plus" και τις 2 τελευταιες μερες οταν ξεκλειδωνω το κινητο και ειναι στην αρχικη σελιδα του launcher το κινητο ειναι σαν παγωμενο και καποια στιγμη πεταει ενα μηνυμα σφαλματος οτι η εφαρμογη launcher pro δεν αποκρινεται και παταω στην επιλογη "αναμονη"...καμια φορα πατωντας αθτο δουλευει μετα αλλα πολλες φορες δεν κατι τιποτα και ξαναπεταει το σφαλμα...οποτε αναγκαζομαι να κανω εγω ο ιδιος reboot...εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο? Μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω γιατι ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την MiniCM και μου σπαει λιγο τα νευρα αυτο που κανει τωρα...
  18. Καλησπερα παιδια....εχω περασει και εγω αυτη την ρομ εδω και μια εβδομαδα...ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα σημερα εχω το εξης προβλημα....δεν μπορει να βρει με τιποτα δικτυα με wi-fi...στο δικο μου στο σπιτι συνδεεται κανονικα αλλα δεν μπορει να βρει αλλα δικτυα με τιποτα...εχω κανει επανεκκινησεις αλλα και παλι τιποτα...εχει κανεις παρομοιο προβλημα? μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω....
  19. παιδια κατι αναλογο για την τελευταια εκδοση λογισμικου υπαρχει? δεν θελω να μπω σε διαδικασιες downgrade κλπ....
  20. Την αναβαθμιση σε 2,1 την εχω κανει και ειμαι και rooted.....δηλαδη τωρα απλα θα βαλω το app2sd και θα αποθηκευονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης????
  21. καλησπερα παιδια....μια ερωτηση θελω να κανω....ενω δεν εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες μερικες φορες μου λεει οτι η μνημη του τηλεφωνου ειναι σχεδον γεματη....υπαρχει τροπος να αδειασει καπως? μου φαινεται λιγο περιεργο....και κατι αλλο αν γινεται....που μπορω να βρω την αφαρμογη lose weight? την εχει μεσα στην εφαρμογη cardio trainer αλλα ειναι trial.....ευχαριστω.....
  22. ολοι το 2009 εχουμε,οταν προχθες εγω ειχα ακομα το 2008 μιλουσα κανονικα χωρις προβληματα!
×
×
  • Create New...